Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Detta måste nog vara den sämsta post boxen jag andvänt. Boxen går inte att öppna och mitt paket sitter fast. Jag måste nu vänta tills/Om någon tekniker kollar på luckan annars blir den skickad tillb... Se mere

1,4

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Detta måste nog vara den sämsta post…

Detta måste nog vara den sämsta post boxen jag andvänt.
Boxen går inte att öppna och mitt paket sitter fast.
Jag måste nu vänta tills/Om någon tekniker kollar på luckan annars blir den skickad tillbaka till butiken.

14. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varför accepterar ni inte e-post som…

Varför accepterar ni inte e-post som verifiering? Förstår ni att e-post är säkrare än ett telefonnummer? När man handlar online varför ska ett telefonnummer vara ett krav? Uppdatera era system till 2026. Just nu är det som om det vore telefonkatalog på 80 talet.

27. marts 2026

Totalt värdelösa

Totalt värdelösa! Kan inte ändra felaktig telefonnummer trots att transportören har gjort det. Det är omöjligt att få ut paketet trots att allt är rätt hos transportören. Dem bara beklagar... Det är ju 2026! Undvik iBoxen om det bara går.

11. marts 2026

Avoid them

Avoid them. If you need help from support you are in trouble, in my case I needed to change ONE digit in my phone number otherwise, there is an extra cost of 250 SEK and they need to change place of delivery which causes extra pain.

If I would have chosen a normal delivery spot this would never have been an issue. Now it set me back 2 days and 250 SEK.

12. februar 2026

KATASTROF !

KATASTROF !! Beställ aldrig med detta värdelösa bolag !
Ett paket kom på villovägar och early bird lämnade in min försändelse via ibox.
Har inte fått någon kod och ringde för att kolla så de hade rätt nummer.
Det var den otrevligaste och drygaste människan jag pratat med på en kundtjänst i hela mitt liv ! Är i chock, var inget annat än saklig själv.
Vägrade hjälpa mig och helt plötsligt blev jag klickad.

Företaget jag beställde varor av tyckte detta var katastrofalt och hade inte hört talas som dom, de skickade ett nytt paket till mig via Instabox 🙏

3. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Trasigt skåp, trasig personal.

Mitt paket anlände Fredag den 23:e Januari, skåpet är fysiskt trasigt, öppnas inte och sitter som sten.
Jag ringer kundsupport som inte kan "supporta" mig, ironiskt.
Jag mailar dom istället, det har nu gått en hel vecka och jag har fortfarande inte ens fått ett svar.
Paketet dök upp i min app igen, så jag gick dit för att prova.
FEL LUCKA ÖPPNADES.
Fortfarande inget svar, det här kan vara den absolut sämsta kundsupport jag någonsin varit med om, verkar inte ens ha någon personal som läser deras meddelanden. Skulle ge 0 men 1 är tydligen det lägsta.

23. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt bra kundtjänst

Skulle hämta ett paket från iboxens skåp men luckan öppnades inte så det stod sen att mitt paket var hämtat i appen. Mejlade kundservice som var otroligt behjälplig genom att fixa i appen så jag kunde hämta det igen men dom kunde även fixa att jag kunde hämta det hos ett vanligt ombud istället så valde det sistnämnda. Stor tummen upp till iboxens kundtjänst.

9. januar 2026

Mitt paket gick i retur

Mitt paket gick i retur, Iboxen var totalt insnöad Stationsgatan 18, Borlänge.
Jag var på platsen vid 3 olika tillfällen men snön låg kvar och instruktioner ang Iboxen saknas.

5. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Riktigt dålig kundtjänst som blir…

Riktigt dålig kundtjänst som blir besvärad när man ringer och ber om hjälp. Dom har skrivit fel nummer men vägrar att hjälpa till att ändra det. I min beställning är numret rätt. Ber han skicka att paketen får hämtas upp och lämnas till fysiskt ombud istället. Då säger han ” mm för denna gången gör jag det. ” ja vad är annars sitt jobb än att bara sitta och svara i telefonen och vara otrevlig?
Vad är fel på folk, helt ärligt.

9. december 2025

Så fruktansvärt krångligt

Så fruktansvärt krångligt, tar ut orimliga avgifter från företagen man beställer ifrån. I mitt fall hade jag råkat skriva fel siffra i sista numret, kunde inte ändra. NEJ TACK JAG UNDVIKER ATT BESTÄLLA FRÅN ALLA FÖRETAG SOM SAMARBETAR MED DET HÄR FÖRETAGET.

9. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inget paket fanns i boxen

Boxen var tom fast det stod att paketet var levererat! Så fruktansvärt dåligt, får ingen hjälp av kundtjänst heller. De säger att det var fel box som öppnandes och att jag ska testa igen, men paketet står ju som levererat nu så det går ju inte??? Betalade dessutom extra för snabbare leverans men paketet var försenat. Kommer aldrig välja dem igen!!! Kontaktade tillslut Amazon som gjorde en återbetalning direkt så guldstjärna till dem!

16. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Krångligt och bättre med traditionella ombuds upphämtningen.

Uppenbarligen var en siffra fel i telefonnumret, vad betyder det? Inget paket. Roliga är att du måste verifirera dig med bank-id vid upphämtning ändå, då måste namnet stämma överens med bank-idt

Men om en siffra inte stämmer i tel.nr så spelar det inte roll omöjligt att hämta eller lösa? Makes 0 sense.

Om bank-id är ett krav för att få paketet, varför skickar man inte bara ut ett mail istället och komma med en lösning? Roliga är dock. Jag valde aldrig att använda IBOXEN. Och det skulle jag heller aldrig vilja göra.

Enkla problem har inga lösningar, kundservicen kan inte göra nånting. Och ja, ibland kanske det blir en fel siffra i tel.nr, men det ska inte vara helt totalt omöjligt att lösa ett sånt problem.

13. november 2025

Appen buggar hela tiden!

Enorma brister i appen: det laddade bara i många minuter efter att jag hade stängt luckan för att lämna av paket, försökte trycka på knappen för att prata med kundtjänst men då kommer det ”something went wrong. Give it another try *reload*” men inget händer. Boxen gick dock fortfarande att öppna alla gånger när jag startade om appen, så jag tog med mitt paket (litade inte på den boxen).

Ringde till deras nummer som man får söka upp på nätet, mannen i luren var väldigt vänlig, men han sa att om mitt skåp står tomt så kan jag bara vänta ut tiden och göra en ny retur senare eller dagen efter, för den har inte registrerat att jag lämnat av nåt då det fortfarande gick att öppna luckan. Klockan 22:00 får jag ett SMS från DHL att mitt paket är inlämnat (mitt skåp står tomt), det går inte att kontakta kundtjänst för de stänger 22:00. Skickar ett mail men då hänvisar dem till ”chatta med oss” knappen i appen (som inte fungerar).. väldigt omständigt och massa stress påslag. Gå till ett ombud istället….

22. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Att appen inte går att installera

Vid installation av appen skall man få en fyrsiffrig kod, det får man inte. Efter kontakt med kundtjänst fick jag rådet att starta om telefonen. Det hjälpte inte. Ny kontakt med kundtjänst, som då skyller på min teleoperatör. Som då inte får igen sms. Konstigt, för jag får sms från andra. Och utan kod kommer jag inte kunnat ta ut paketet. Så det kommer antagligen att skickas tillbaka trots att jag betalat för varorna.
Vilket skitsystem.
Kolla med din leverantör av varor, om det går att använda andra ombud, innan du betalar. För är det iboxen, så kanske du inte får något alls.

10. oktober 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.