Bookstory Anmeldelser 91

TrustScore 3.5 ud af 5

3,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het zijn super leuke boeken, echt een top cadeau! Hele fijne klantenservice, na het ontvangen van een beschadigd pakket door de bezorgdienst hebben ze het super netjes opgelost!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De boeken 'opa...' en 'oma...' samen besteld voor de feestdagen omdat er een actie liep. Bij de orderbevestiging werd 2x 'opa...' vermeld. Zelf dan maar contact opgenomen en men zou het rechtzetten. E... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een verkeerd boekje binnen gekregen en nog voordat ze op mijn berichtje hadden gereageerd had ik al een mail van PostNL. Erg goed opgelost! Zo leuk om aan je naasten te geven

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Via advertenties op de website gekomen, daar is een boekje met hardcover te zien. Eenmaal het boekje binnen is het een soft cover.. absoluut misleidend want een schrift hoef ik niet. Retouren mag, op... Se mere

Virksomheden har svaret

1 stjerne

Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi geschenk voor (groot)ouders!

Mooi om cadeau te geven aan (groot)ouders om in gesprekken de diepte in te kunnen.

25. august 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat mooi verwoord. Fijn om te lezen dat u het boek ziet als een waardevol cadeau om samen met (groot)ouders echt de diepte in te gaan in gesprekken. Dat is precies de bedoeling van het concept.

Dank voor uw mooie review en uw vertrouwen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen via info@bookstory.nl. Wij helpen u graag verder.

Aanrader

Snel bezorgd en hele mooie herinneringen van gekregen ook echt een aanrader

24. september 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat fijn om te lezen dat uw bestelling snel is bezorgd en dat het mooie herinneringen heeft opgeleverd. Dat is precies waar wij het voor doen.

Dank voor uw aanbeveling en uw vertrouwen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen via info@bookstory.nl. Wij helpen u graag verder.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heb 2 boeken besteld en niets binnen…

Heb 2 boeken besteld en niets binnen gekregen heb een mail gestuu4d en kreeg te horen je krijgt geen geld terug maar kan wel opnieuw 2 boeken sturen.
Die zijn Wederom wat te verwachten was niet binnen gekomen!!!

7. oktober 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling destijds niet heeft ontvangen en dat ook de vervangende zending niet is aangekomen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Onze oprechte excuses voor de frustratie en teleurstelling die dit heeft veroorzaakt.

Wanneer een pakket niet aankomt, zoeken wij altijd naar een passende oplossing. Als er in uw situatie iets is misgegaan in de afhandeling of communicatie, dan betreuren wij dat ten zeerste.

Wij hopen dat dit uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. Mocht er nog vragen zijn, dan kunt u ons gerust mailen via info@bookstory.nl

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Had er meer van verwacht…

Op de foto’s lijkt het boek op een hard cover, maar het is eigenlijk gewoon een dik schrift met allerlei vragen erin. Had voor de prijs meer ervan verwacht. Al twee keer contact gezocht met de klantenservice maar zonder succes… Krijg helaas nergens reactie op. Conclusie: had ik maar eerder de reviews gelezen.

8. september 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat vervelend om te lezen dat het boek niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u geen reactie heeft ontvangen op uw berichten. Onze oprechte excuses voor deze ervaring. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Inmiddels leveren wij uitsluitend hardcover boeken, zodat de uitstraling en kwaliteit beter aansluiten bij wat op de website wordt getoond. Ook hebben wij onze klantenservice verder verbeterd om sneller en duidelijker te kunnen reageren.

Wij hopen dat de situatie inmiddels is opgelost. Als u nog vragen hebt, kunt u ons gerust opnieuw mailen via info@bookstory.nl.

Boek review

Leuke interressante boeken voor vader, moeder, oma & opa gehaald!
Dankjullie wel❤️

22. september 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat leuk om te lezen dat u de boeken voor vader, moeder, oma en opa heeft gehaald. Fijn dat u ze als interessant en leuk ervaart.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goeie service

Goeie service!
Boek kwam beschadigd binnen, bericht gestuurd en al snel een reactie.
Werd goed opgelost!

18. september 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat vervelend dat het boek beschadigd is aangekomen. Fijn om te lezen dat u snel een reactie heeft ontvangen en dat het netjes is opgelost.

Super service

Boek kwam helaas met kleine schade aan aan de kaft.
Na een mail verstuurd te hebben met foto gelijk zelfde dag een nieuw boek opgestuurd gekregen. Top service!

3. september 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat vervelend dat het boek met een kleine beschadiging aan de kaft is aangekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Fijn om te lezen dat dit na uw bericht en foto direct is opgepakt en dat er dezelfde dag nog een nieuw boek is verstuurd.

Foutje in bestelling

Ik had beide boeken als aanbiedingen geselecteerd, helaas was er iets mis gegaan met de bestelling en kreeg ik alleen het papa boek. Na fijn en snel contact werd ook het mama boek nagestuurd. Super fijne service! En een mooi boek!

3. august 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat vervelend dat er iets mis was gegaan met uw bestelling en u in eerste instantie alleen het papa-boek had ontvangen. Fijn om te lezen dat dit na snel en prettig contact direct is opgelost en dat het mama-boek is nagestuurd.

Geweldig dat u tevreden bent over de service én het boek. Dat waarderen wij enorm.

Dank voor uw vertrouwen en uw mooie review. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen via info@bookstory.nl. Wij helpen u graag verder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Niet ontvangen maar goed geholpen

Ik had 2 boeken besteld die via een brievenbus pakketje geleverd zouden worden. Helaas is het pakketje door toedoen van de pakketdienst nooit gearriveerd. Contact opgenomen met de klantenservice van bookstory en ik kreeg vrijwel gelijk antwoord terug en heb heel netjes gelijk een oplossing gekregen. Na 2 dagen stond het geld terug op mijn rekening. Dus uitstekende klantenservice

8. august 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat vervelend dat het oorspronkelijke pakketje door toedoen van de pakketdienst niet is aangekomen. Fijn om te lezen dat wij dit snel voor u hebben kunnen oppakken en direct een passende oplossing hebben geboden.

Goed om te horen dat het bedrag binnen twee dagen is teruggestort en dat u onze klantenservice als uitstekend heeft ervaren. Dat waarderen wij enorm.

Dank voor uw vertrouwen en uw review. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen via info@bookstory.nl. Wij helpen u graag verder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn pakket was nat geregend en na het…

Mijn pakket was nat geregend en na het aangeven hiervan is er zonder problemen een nieuwe gestuurd. Fijne en vlotte service!

5. august 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat vervelend dat uw pakket nat was geregend, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te lezen dat wij dit zonder problemen hebben kunnen oplossen en direct een nieuw exemplaar hebben gestuurd.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had best hoge verwachtingen

Ik had best hoge verwachtingen, maar ik vind dit boek het grote geldbedrag niet waard. Het is eigenlijk een soort dik schrift met allerlei vragen die uitgebreid door de ontvanger beantwoord dienen te worden.
Wat ik ook een nadeel vind, is dat ik nergens een telefoonnummer kan vinden, zodat ik de klantenservice kan spreken.
Ik wil het boek graag retourneren, maar heb nog geen reactie ontvangen op de mail die ik verstuurd heb.
In de regels staat dat het binnen 14 dagen retour mag en dat je de verzendkosten zelf moet betalen.

14. juli 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat jammer om te lezen dat het boek niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij begrijpen dat u bij dit concept een bepaalde kwaliteit en beleving verwacht, en het spijt ons dat dit voor u anders heeft uitgepakt.

Onze excuses ook als u het contact als moeizaam heeft ervaren. Wij werken voornamelijk via e-mail om vragen zorgvuldig en overzichtelijk te kunnen behandelen, maar het is uiteraard niet de bedoeling dat u het gevoel krijgt dat u geen reactie ontvangt. Dat nemen wij serieus.

Wij hopen dat uw retour inmiddels goed is opgepakt en verwerkt volgens de geldende retourtermijn. Mocht er nog iets openstaan of heeft u nog geen duidelijkheid ontvangen, dan kunt u ons gerust nogmaals mailen via info@bookstory.nl
met uw ordernummer. Wij kijken graag met u mee om dit netjes af te ronden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schandalig, foto's komen niet overeen met product.

- Als reactie op de reactie van bookstory.

Je geeft aan inmiddels leveren we wel alleen nog hardcovers. Wat betekend dat je mij iets hebt geleverd wat niet overeenkwam met het product van de website.

Tuurlijk is het niet naar tevredenheid opgelost. Ik heb de retourkosten nog steeds niet terug. Als het een verhaal van verwachting was geweest had had je mij niet gehoord. Had ik het waarschijnlijk ook niet teruggestuurd. Nu was het gewoon oplichting en draai ik daar ook nog voor de kosten op.
Het gaat niet om die paar euro, maar principe kwestie.

-----------------

Ik dacht wat een mooi cadeau, maar toen ik het binnenkreeg was het een soort van schriftje. Geen harde buitenkant, simpel en zeker niet de kosten waard. Ik mocht het gelukkig wel terugsturen maar de kosten hiervan mocht ik zelf betalen. Schandalig als je een product levert wat niet overeenkomt.
Heeft niet eens een kvk nummer.
Niet eens officieel bedrijf dus?

Ik raad het zeker niet aan.

6. maj 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat vervelend om te lezen dat het product destijds niet aan uw verwachtingen voldeed. Onze excuses dat het boek anders werd ervaren dan u op basis van de website had verwacht. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Inmiddels leveren wij uitsluitend hardcover boeken, zodat de kwaliteit en uitstraling beter aansluiten bij wat klanten verwachten en wat wij willen uitstralen.

Wat betreft uw opmerking over de registratie: wij zijn wel degelijk een officieel geregistreerd bedrijf. Mocht daar onduidelijkheid over zijn geweest, dan betreuren wij dat.

Wij hopen dat de situatie inmiddels naar tevredenheid is afgerond. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust mailen via info@bookstory.nl. Wij kijken graag met u mee.

prachtig

prachtig, goed boek

9. juli 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat mooi om te lezen dat u het een prachtig en goed boek vindt. Dat waarderen wij enorm.

Dank voor uw positieve review. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen via info@bookstory.nl. Wij helpen u graag verder.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooi boek gekocht

Mooi boek gekocht. Papa ik wil je verhaal weten. Best dik boek met goeie vragen over alle falsetten in het leven. Snel geleverd.

24. juni 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over het boek en dat het snel is geleverd. Goed om te horen dat u de vragen als waardevol ervaart en dat het boek alle facetten van het leven mooi belicht.

Aanrader!

Alles goed ontvangen zoals verwacht erg tevreden, heb alle boeken gehaald en gegeven zeker een aanrader!

19. juni 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat geweldig om te lezen dat alles goed is ontvangen en dat u zo tevreden bent. Fijn dat u alle boeken heeft gehaald en cadeau heeft gedaan. Dat waarderen wij enorm.

Dank voor uw vertrouwen en uw mooie aanbeveling. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen via info@bookstory.nl. Wij helpen u graag verder.

Bijzonder kado

Mama / papa ik wil je verhaal weten. Prachtig dik boek, goede vragen, goede kwaliteit. Mooi op tijd verzonden. Blij mee! Mijn vader en moeder vonden het beide een leuk kado.

21. juni 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het boek en de kwaliteit. Geweldig dat zowel uw vader als moeder het een leuk cadeau vonden. Dat is precies waar wij het voor doen.

Dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen via info@bookstory.nl. Wij helpen u graag verder.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De levertijd is uitstekend

De levertijd is uitstekend.
Het boekje om in te laten vullen door moeders, of jezelf vindt ik zelf een beetje tegenvallen. Maar dat is mijn mening, een ander zou het anders interpreteren. Het idee er achter trok mijn intresse.

27. juni 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat fijn om te lezen dat u tevreden was over de levertijd. Dank ook voor uw eerlijke mening over het boekje zelf. Wij begrijpen dat de inhoud en invulling persoonlijk kunnen worden ervaren en dat smaken hierin verschillen.

Goed om te horen dat het idee achter het concept u aansprak. Feedback zoals die van u helpt ons om onze producten en inhoud verder te verbeteren.

Mocht u nog vragen of aanvullende opmerkingen hebben, dan kunt u ons altijd mailen via info@bookstory.nl. Wij denken graag met u mee.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi boek met precies de juiste vragen!

Mooi boek met precies de juiste vragen!

26. juni 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat fijn om te horen dat u het een mooi boek vindt met precies de juiste vragen. Dat is precies waar we het voor doen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering heel erg bedankt

Snelle levering heel erg bedankt! Mijn pa was er blij mee :)

2. juni 2025

Besvarelse fra Bookstory

Wat leuk om te lezen dat de levering snel was en dat uw vader er blij mee was. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Dank voor uw fijne review en uw vertrouwen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen via info@bookstory.nl. Wij helpen u graag verder.

Læs mere om andre typer anmeldelser.