Het zijn super leuke boeken, echt een top cadeau! Hele fijne klantenservice, na het ontvangen van een beschadigd pakket door de bezorgdienst hebben ze het super netjes opgelost!
Se, hvad kunderne siger
De boeken 'opa...' en 'oma...' samen besteld voor de feestdagen omdat er een actie liep. Bij de orderbevestiging werd 2x 'opa...' vermeld. Zelf dan maar contact opgenomen en men zou het rechtzetten. E... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik had een verkeerd boekje binnen gekregen en nog voordat ze op mijn berichtje hadden gereageerd had ik al een mail van PostNL. Erg goed opgelost! Zo leuk om aan je naasten te geven
Via advertenties op de website gekomen, daar is een boekje met hardcover te zien. Eenmaal het boekje binnen is het een soft cover.. absoluut misleidend want een schrift hoef ik niet. Retouren mag, op... Se mere
Virksomheden har svaret
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooi geschenk voor (groot)ouders!
Mooi om cadeau te geven aan (groot)ouders om in gesprekken de diepte in te kunnen.

Aanrader
Snel bezorgd en hele mooie herinneringen van gekregen ook echt een aanrader

Besvarelse fra Bookstory
Heb 2 boeken besteld en niets binnen…
Heb 2 boeken besteld en niets binnen gekregen heb een mail gestuu4d en kreeg te horen je krijgt geen geld terug maar kan wel opnieuw 2 boeken sturen.
Die zijn Wederom wat te verwachten was niet binnen gekomen!!!

Besvarelse fra Bookstory
Had er meer van verwacht…
Op de foto’s lijkt het boek op een hard cover, maar het is eigenlijk gewoon een dik schrift met allerlei vragen erin. Had voor de prijs meer ervan verwacht. Al twee keer contact gezocht met de klantenservice maar zonder succes… Krijg helaas nergens reactie op. Conclusie: had ik maar eerder de reviews gelezen.

Boek review
Leuke interressante boeken voor vader, moeder, oma & opa gehaald!
Dankjullie wel❤️

Goeie service
Goeie service!
Boek kwam beschadigd binnen, bericht gestuurd en al snel een reactie.
Werd goed opgelost!

Super service
Boek kwam helaas met kleine schade aan aan de kaft.
Na een mail verstuurd te hebben met foto gelijk zelfde dag een nieuw boek opgestuurd gekregen. Top service!

Foutje in bestelling
Ik had beide boeken als aanbiedingen geselecteerd, helaas was er iets mis gegaan met de bestelling en kreeg ik alleen het papa boek. Na fijn en snel contact werd ook het mama boek nagestuurd. Super fijne service! En een mooi boek!

Besvarelse fra Bookstory
Niet ontvangen maar goed geholpen
Ik had 2 boeken besteld die via een brievenbus pakketje geleverd zouden worden. Helaas is het pakketje door toedoen van de pakketdienst nooit gearriveerd. Contact opgenomen met de klantenservice van bookstory en ik kreeg vrijwel gelijk antwoord terug en heb heel netjes gelijk een oplossing gekregen. Na 2 dagen stond het geld terug op mijn rekening. Dus uitstekende klantenservice

Besvarelse fra Bookstory
Mijn pakket was nat geregend en na het…
Mijn pakket was nat geregend en na het aangeven hiervan is er zonder problemen een nieuwe gestuurd. Fijne en vlotte service!

Besvarelse fra Bookstory
Ik had best hoge verwachtingen
Ik had best hoge verwachtingen, maar ik vind dit boek het grote geldbedrag niet waard. Het is eigenlijk een soort dik schrift met allerlei vragen die uitgebreid door de ontvanger beantwoord dienen te worden.
Wat ik ook een nadeel vind, is dat ik nergens een telefoonnummer kan vinden, zodat ik de klantenservice kan spreken.
Ik wil het boek graag retourneren, maar heb nog geen reactie ontvangen op de mail die ik verstuurd heb.
In de regels staat dat het binnen 14 dagen retour mag en dat je de verzendkosten zelf moet betalen.

Besvarelse fra Bookstory
Schandalig, foto's komen niet overeen met product.
- Als reactie op de reactie van bookstory.
Je geeft aan inmiddels leveren we wel alleen nog hardcovers. Wat betekend dat je mij iets hebt geleverd wat niet overeenkwam met het product van de website.
Tuurlijk is het niet naar tevredenheid opgelost. Ik heb de retourkosten nog steeds niet terug. Als het een verhaal van verwachting was geweest had had je mij niet gehoord. Had ik het waarschijnlijk ook niet teruggestuurd. Nu was het gewoon oplichting en draai ik daar ook nog voor de kosten op.
Het gaat niet om die paar euro, maar principe kwestie.
-----------------
Ik dacht wat een mooi cadeau, maar toen ik het binnenkreeg was het een soort van schriftje. Geen harde buitenkant, simpel en zeker niet de kosten waard. Ik mocht het gelukkig wel terugsturen maar de kosten hiervan mocht ik zelf betalen. Schandalig als je een product levert wat niet overeenkomt.
Heeft niet eens een kvk nummer.
Niet eens officieel bedrijf dus?
Ik raad het zeker niet aan.

Mooi boek gekocht
Mooi boek gekocht. Papa ik wil je verhaal weten. Best dik boek met goeie vragen over alle falsetten in het leven. Snel geleverd.

Aanrader!
Alles goed ontvangen zoals verwacht erg tevreden, heb alle boeken gehaald en gegeven zeker een aanrader!

Bijzonder kado
Mama / papa ik wil je verhaal weten. Prachtig dik boek, goede vragen, goede kwaliteit. Mooi op tijd verzonden. Blij mee! Mijn vader en moeder vonden het beide een leuk kado.

De levertijd is uitstekend
De levertijd is uitstekend.
Het boekje om in te laten vullen door moeders, of jezelf vindt ik zelf een beetje tegenvallen. Maar dat is mijn mening, een ander zou het anders interpreteren. Het idee er achter trok mijn intresse.

Besvarelse fra Bookstory
Mooi boek met precies de juiste vragen!
Mooi boek met precies de juiste vragen!

Besvarelse fra Bookstory
Snelle levering heel erg bedankt
Snelle levering heel erg bedankt! Mijn pa was er blij mee :)

Besvarelse fra Bookstory
Læs mere om andre typer anmeldelser.