Banner for boohoo

boohoo Anmeldelser

207.777

2,4

Kundeservicen er rigtig god, de svare ca inde for en dag og er meget søde. Kjolerne er ikke den bedste kvalitet men god kvalitet i forhold til prisen og de passer meget godt i størrelserne Frag... Se mere

1. Butik med modetilbehør
  2. Herretøjsbutik
  3. Dametøjsbutik

boohoo is a global fashion destination delivering trend-led style for the digital generation. Since launching in 2006, the brand has become a leader in accessible online fashion, offering inclusive collections, competitive pricing and fast-moving styles for millions of customers worldwide.

New season starts here.

New drops. Fresh fits. All eyes on you.

Under middel

208 t anmeldelser

(207.777)

4.553 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Værste oplevelse ever !!

Værste oplevelse ever !!

1 problem. Jeg modtager aldrig en ordrebekræftigelse. Henvender mig til en AI assistent - hvilket ikke er gil nogen nytte.
Men får endelig besked, da min ordre ankommet til pakkeshop. Desværre er det den forkerte vare.
Da jeg kontakter Boohoo igen, får jeg igen fat i en AI-robot, selv om jeg efterspørger ÆGTE mennesker. Jeg spørger igen og igen. For til sidst at modtage en rigtig besked fra et menneske, hvor jeg bliver henvist til et link til at oprette returnering. Her får jeg besked på at det ikke koster mig fragt. Men da jeg skal udprinte label, er det ukendt firma og der er INGEN post firmaer der tager imod pakken !!!!! Den er registreret som ukendt. Nu står jeg med en pakke som er registreret som returneret, men som jeg ikke kan returnere! Når jeg kontakter dem er det et håbløst projekt igen.. så får jeg fat i en AI robot. Men hvad skal jeg bruge det til, når pakke skal returneres inden 7 dage?!!
Nu står jeg tilbage med en vare jeg ikke kan bruge og penge ud af vinduet, da jeg slet ikke kan returnere varen.
Spild af penge og tid. Aldrig skal jeg handle på Boohoo mere !!

23. januar 2026

Hej Shab,

Tak for din feedback om din seneste oplevelse. Jeg er virkelig ked af at høre, at du havde problemer med din ordre.

Jeg kan se, at vores kundeserviceteam allerede har taget hånd om sagen, men jeg vil sørge for at give din feedback videre for at hjælpe os med at forbedre os yderligere.

Svindel, hold jer væk.

Jeg købte en vare på black friday og modtog varen d. 5/12. Varen var for stor så jeg ville derfor returnere. Jeg modtog aldrig en ordrebekræftelse, så det ordrenummer jeg har fået eksistere ikke i deres retursystem. Jeg prøvede at rette henvendelse til deres kundeservice, men fik først svar en uge efter. Svaret jeg fik var at ordren blev modtaget d. 31/10 så derfor kunne jeg ikke returnere varen i (igen, jeg modtog ordren d. 5/12). Dette har jeg selvfølgelig brokket mig over men de holder fast i at jeg har modtaget ordren d. 31/10. Lad vær med at give jeres hårdtjente penge til denne virksomhed, det er ren og skær bondefangeri.

20. december 2025

Hej Oskar,

Rob

den værste kundeservice jeg nogensinde…

den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Har prøvet at kontakte dem siden november for at få løst et problem, og der er nu gået 2 måneder hvor at de ikke har hjulpet mig. De svare en efter en uge, og når man svare tilbage går der lige 10 dage efter før de svare igen - også skal man starte helt om og forklare dem
Problemet om og om igen. Jeg mangler en del fra min ordre som de først har sendt nu, og på grund af den lange ventetid kan jeg ikke oprette en returnering også selvom jeg ventede på at få hele min ordre før jeg returnerede noget, da det har taget dem 2 måneder er returnerings datoen så udløbet. Super ærgerligt når man skal reture for mange penge, og virkelig dårlig service! Har nu skrevet til dem mindst 10 gange om at oprette en ny returning og har stadig ikke fået hjælp. Har prøvet kontakte dem i en måned omkring at oprette returning. Tøjet er fint men servicen er så dårlig at jeg aldrig vil anbefale nogen at shoppe hos dem.

17. december 2025

Hej,

Rob

Jeg har nu prøvet at komme i kontakt…

Jeg har nu prøvet at komme i kontakt med dem i 72 timer (selv om de siger at der bliver svaret efter 24 timer), da der er en fejl på min ordre. Derudover er pengene trækket fra mit kort, men når jeg prøver at slå ordrenummeret op, siger den at ordren ikke eksisterer.

1. december 2025

Hej Emelie,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi er oprigtigt kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vi stræber efter at yde fremragende service til alle vores kunder, og det ser ud til, at vi ramte plet denne gang.

Din feedback er utrolig værdifuld for os, da den hjælper os med at identificere områder, der kan forbedres. Vi tager dette alvorligt og er forpligtet til at gøre det bedre.

Hvis problemet stadig ikke er løst, opfordrer jeg dig til at kontakte vores kundeserviceteam. De vil med glæde hjælpe dig yderligere. Du kan kontakte dem via følgende link:

Tak, og pas på dig selv.

Levering

Levering

Jeg har betalt 199kr for at pakken kunne leves inden for 3 dage.

Jeg har fulgt min ordre og den skulle levere i dag d.28 hvor jeg modtager en besked om at den tidligst vil blive leveret om 3 dage
Det er lidt irriterende når man har betalt ekstra for ekspres levering

28. november 2025

Hej Kitt,

Tak fordi du tog dig tid til at efterlade en anmeldelse, og jeg er ked af at høre, at der var en forsinkelse med din pakke. Kontakt venligst vores kundeserviceteam ved at bruge en af metoderne i linket nedenfor, og de vil med glæde hjælpe med at få dette løst for dig. https://www.boohoo.com/pages/informational/contact-us?

Pas på dig selv
- Rebecca

Værste kundeservice EVER

Selv om deres tøj har virkelig høj kvalitet, er deres kundeservice desværre den dårligste, jeg nogensinde har oplevet – især når det handler om refundering. Det er nærmest umuligt at få fat i dem, svar tager flere dage, og man bliver fanget i en uendelig rundgang, hvor man hele tiden skal gentage sin historie for forskellige medarbejdere. Oven i det bliver man sendt rundt af en AI-assistent, som hele tiden nulstiller processen. Det er nu snart en måned siden, og jeg har stadig ikke modtaget mine penge.

18. juli 2025

Hello Gulled,

Thank you for taking the time to leave a review of your recent experience.

I am sorry to hear you haven't received your refund.

Whilst we do use AI to route our queries to the next available advisor and to answer some very basic queries, you are always able to speak to a human if you request it, as this has been set up to understand this if requested.

Our customer service team is currently handling an unusually high volume of enquiries, which means response times are unfortunately longer than usual. Please rest assured that we are doing everything we can to get back to everyone as quickly as possible.

I can see our team are currently getting this looked into for you. The gift voucher has been resent to your email address used to place the order.

Thankyou,

-Lucy

Deres hjemmeside virkede ikke de blev ved med at sende et link til hvor jeg skulle skrive en kode men hvor det blev ved med at skrive at det ikke virkede og nu er tiden gået og nu har jeg mistet 1000 kr. og har tøj jeg ikke kan bruge til noget

Deres tøj er god kvalitet, men der er service er mega ringe. Jeg kom til at bestille noget i en for stor størrelse og jeg kunne ikke sende det tilbage fordi at deres hjemmeside ikke virkede. Og nu står jeg med 1000 krs tøj og jeg kan ikke få mine penge tilbage. Jeg ville ønske jeg kunne have givet dem 0 stjerner

19. januar 2025

Besvarelse fra boohoo

Hej, tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af din seneste oplevelse med vores brand. Vi sætter pris på al feedback for at hjælpe med at forbedre vores brand/service i fremtiden.

Venlig hilsen - Millie

Jeg bestilte noget den 31.10

Jeg bestilte noget den 31.10, og har aldrig modtaget en ordrebekræftigelse. Jeg har rykket for den flere gange, og selvom kundeservice siger de sender den, kommer den aldrig.
De vil heller ikke annullere ordren, selvom den ikke er sendt endnu.

Kundeservice er dog hurtig til at svare, men det giver ikke det store, når der ingen løsning er.

31. oktober 2024

Besvarelse fra boohoo

UPDATE:Tak. Som angivet på vores hjemmeside, når en ordre er foretaget, er vi ikke i stand til at annullere eller ændre denne. Som følge heraf er du blevet informeret korrekt, og du er velkommen til at returnere alle varer, der måske ikke længere er nødvendige.

-------------------------------------------
Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget bekræftelse på din ordre, og vi takker dig for at gøre os opmærksom på dette.

Når først en ordre er afgivet, kan vi ikke annullere eller foretage yderligere ændringer. Hvis din ordre ikke længere er nødvendig, beder vi dig returnere ordren til os, når den er leveret, for at få pengene tilbage.

Så jeg kan se nærmere på ordren og bekræfte yderligere vedrørende din forventede levering, jeg har sendt dig en besked her på Trustpilot, så du kan oplyse din konto-e-mailadresse.

Aimee

Ikke god service

Jeg havde bestil en kjole i 2 forskellige størrelser.
Jeg fik den jeg havde bestilt og så en helt anden. De er begge i den samme størrelse og er for store.
Jeg har ikke fået en bekræftelses mail på, at jeg købte dem, så jeg har ikke kunnet sende retur.
Derudover har jeg prøvet at kontakte dem, men de svare ikke på mail og deres mobilnummer findes ikke..

22. august 2024

Hej Signe

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og jeg er ked af at høre om problemet med din ordre.

Jeg har sendt en privat besked til dig, så hvis du kunne svare på denne med den e-mailadresse, der blev brugt til at afgive ordren, vil jeg kunne undersøge dette nærmere for dig.

Tak, tal snart! - Jack

Tyveri

Bestiller 3 par bukser i samme størrelse - 1 par passer fint, de andre 2 er hhv. for korte og MEGET for store i taljen.

Jeg returnerer derfor de 2 par, som koster 130 og 140 DKK. så varer for ialt 270 DKK.
Derfra skal så trækkes returportoen, som er 50 DKK, så jeg skulle have ialt 220 DKK tilbage....

Men nej...da returforsendelsen endelig er behandlet, returnerer boohoo kun 195 DKK.

Det er tyveri ved højlys dag, da det par jeg rent faktisk beholdte stod til 195 DKK, og de kommer nu til at koste mig 272 DKK. Selv med portoen for at sende dem til mig på 45 DKK, når vi aldrig op på 272 DKK.

Det var første gang jeg handlede hos boohoo, men det bliver bestemt også sidste gang!
Mage til fræk behandling skal man lede længe efter!

UPDATE
Efter boohoo's svar kan jeg se, at de tydeligvis ikke kan læse og forstå.
Jeg gjorde netop opmærksom på, at returforsendelsen VAR behandlet, og at de gav mig 195 DKK tilbage.
Men de ekstra penge boohoo tager, skal måske bruges på at sende deres medarbejdere på læsekursus?

24. juli 2024

Besvarelse fra boohoo

Hej Ulla, tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af din seneste oplevelse med vores brand. Vi sætter pris på al feedback for at hjælpe med at forbedre vores brand/service i fremtiden.

Jeg er ked af at høre, at dine varer ikke var helt rigtige for dig! Returnering kan tage op til 29 dage afhængigt af dit leveringsland, så tillad venligst denne fulde tidsramme og opbevar portokvitteringer, indtil tilbagebetalingen er gennemført. Du kan altid kontakte os her, hvis du gerne vil diskutere dette eller andre spørgsmål yderligere: https://www.boohoo.com/page/customer-service-contact-us.html

Venlig hilsen -Millie

Jeg returnerede nogle varer og fik…

Jeg returnerede nogle varer og fik aldrig mine penge tilbage når jeg så skriver til dem blokerer de mig bare

4. juli 2024

OPDATERING –
Tak for yderligere detaljer.

Vi beder om at tillade op til 29 dage, før din returnering er modtaget og refunderet. Da din returnering blev sendt den 1. juli, skal vi tillade indtil den 30. juli, før din refusion kan udstedes.

Hvis din refusion ikke er blevet udstedt på dette tidspunkt, vil vi anbefale, at du kontakter vores kundeserviceteam med et billede af din portokvittering. Vi kan så undersøge dette nærmere og sikre, at det bliver løst hurtigst muligt; https://dk.boohoo.com/page/faq.html#kontakt-os

----------------------------------------------------------------------

Hej Barin

Jeg er ked af at høre, at din returnering endnu ikke er blevet refunderet.

Jeg vil gerne undersøge dette nærmere for dig, men jeg har brug for et par flere detaljer fra dig først. Kan du svare på den besked, du har modtaget fra Trustpilot, og anmode om mere information. Vi vil kræve dit ordrenummer og e-mailadresse knyttet til din ordre.

Tak skal du have.
- Stacy

Bestilte tre kjoler til galla

Bestilte tre kjoler til galla, og ville sende to af dem tilbage. Jeg følger deres instrukser med returnering, hvilket går fint indtil jeg har afleveret den til posten. Den bliver godkendt på PostNord og tænker egentlig der er styr på det herfra. Desværre ikke, da den ikke når længere og da jeg så skulle have hjælp af boohoo og PostNord som egentlige var søde nok til at hjælpe, krævede det bare alle mulige oplysninger som jeg ikke engang havde. Jeg gav op og har nu spildt 400 kr på tøj der ligger på PostNord’s lager et sted..

22. marts 2024

Hej Ulla

Jeg er ked af at høre, at du har haft problemer med din returnering.

Kontakt venligst vores kundeserviceteam via nedenstående link, og inkluder dit ordrenummer, e-mailadresse og et billede af din portokvittering. Dette giver os mulighed for at se nærmere på din tilbagevenden.

Tak skal du have.
- Stacy

Chokerende dårlig service og…

Chokerende dårlig service og produktkvalitet

Jeg er dybt skuffet over Boohoo og deres håndtering af min ordre. Jeg modtog et sæt tøj, som var plettet med sorte mærker, hvilket er fuldstændig uacceptabelt for et nyt produkt.

Da jeg kontaktede kundeservice, blev jeg mødt med en total afvisning af ansvar. De insisterer på, at jeg skal returnere varen på egen regning, selvom fejlen helt klart ligger hos dem. Det er en skandaløs måde at behandle kunder på. Så ja, jeg har betalt for noget tøj der ikke kan bruges..

Denne oplevelse viser, at Boohoo ikke har nogen respekt for deres kunder og ikke står inde for deres produkters kvalitet. Jeg vil stærkt advare andre mod at handle her, medmindre de ønsker at blive behandlet med samme ligegyldighed og mangel på ansvar.

22. juni 2024

Hej Marie

Jeg er ked af at høre, at dine varer ankom med snavsede mærker. Dette vil blive logget, så vi kan sikre, at det resterende lager er i perfekt stand.

Jeg er gået videre og refunderet varen til dig nu, og det vil være 287,49 DKK tilbage til din ApplePay-konto inden for 5 hverdage. Hvis du ikke kan finde midlerne inden denne dato, bedes du vende tilbage til din oprindelige ordredato den 16. juni, da nogle midler kan vise sig at falde tilbage omkring dette tidspunkt.

Du skal ikke bekymre dig om at sende den defekte vare tilbage til os, vi kræver det ikke ved denne lejlighed. Hvis du eller nogen du kender er en professionel med nål og tråd, kan det måske laves om til noget nyt? Hvis ikke, er du velkommen til at donere til en velgørende organisation eller tøjbank.

Virkelig ikke OK

Virkelig ikke OK!
Har fået tilsendt en forkert varer. Kundeservice er ikke behjælpelig med denne situation og jeg fik aldrig min penge tilbage eller det jeg har betalt for!!!

22. maj 2024

Hej Sena

Tak for denne anmeldelse, jeg er ked af at høre, at der er modtaget en forkert vare, jeg kan helt sikkert undersøge dette for dig.

Så jeg kan rådgive yderligere, kan du svare på den besked, jeg har sendt gennem TrustPilot med dine ordreoplysninger, og jeg vender tilbage til dig om dette.

tak - Dean

Varen er returneret til jer,hvornår får…

Varen er returneret til jer,hvornår får man sine penge.jeg prøvede at kontakte jer på Facebook boohoo kundeservice jeg tror at der er blevet svindlet fordi der er blevet trukket 300 kr fra min konto det groft sagt snyderi vi handler aldrig hos jer igen at udnytte en ældre kvinde på den måde

4. juni 2024

Besvarelse fra boohoo

Hej med dig, tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af din seneste oplevelse med vores brand. Vi sætter pris på al feedback for at hjælpe med at forbedre vores brand/service i fremtiden.

Hvis du ikke har modtaget ordrebekræftelse, bedes du kontakte os her og give 24 timer til at svare på sagen: https://www.boohoo.com/page/customer-service-contact-us.html

Forkert afhentningssted

Boohoo har lavet en fejl i forbindelse med afhentningssted, derfor er det ikke muligt at hente pakke, da pakken er endt i den anden ende af landet. Jeg kontakter Boohoo, så jeg kan få sendt pakken til det sted, den er bestilt til, hvilket åbenbart ikke er muligt, da firmaet svarer, at jeg bare kan hente pakken, ellers vil den blive sendt retur.
Desuden håber jeg virkelig, at jeres svar på Facebook er skrevet af robotter, da det blot virker som standard svar, og dermed helt ubrugeligt.

19. maj 2024

UPDATE:

Tak for at kontakte mig igen, jeg har undersøgt sporingen af ​​ordren og kan ikke se nogen grund til, hvorfor din pakke er havnet i den pakkeshop, den er modtaget på.

Normalt beder vi om at tillade, at pakken returneres af pakkeshoppen og opdateres for at vise dette på din sporing, men for at løse dette for dig i dag, har jeg udstedt en refusion for ordren til dig.

Refusionen for ordren bør ikke tage længere tid end den 11. juni for at lande tilbage på din bankkonto.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeserviceteam igen.

Samantha

-------------------------------------------------------------------------------

Hej Emma

Jeg er rigtig ked af at høre, at du oplever problemer med din levering.

Jeg vil gerne undersøge dette nærmere for dig, men jeg har brug for et par flere detaljer først. Kan du svare på den besked, du har modtaget fra Trustpilot, og anmode om mere information. Vi vil kræve dit ordrenummer og din e-mail adresse knyttet til din konto.

- Stacy

Jeg har returneret min pakke for næsten…

Jeg har returneret min pakke for næsten 1 måned siden, i ved ikke engang hvor min pakke er endnu og nu får jeg afvide at jeg skal vente yderligere til 26 maj og vende tilbage hvis jeg stadig ikke har hørt noget? Det er 1,5 måned fra pakken er returneret og kan simpelthen ikke passe.

9. maj 2024

Good morning Bri,

Thank you for taking the time to leave your review, we do appreciate your feedback as we're always looking for ways in which we can improve our services.

We do ask to allow 15 days for the returns to be received and processed by our warehouse, if you have not received notification of or your refund by this time please do go ahead and send over your proof of postage receipt so we can check the tracking and get this resoled for you.

Take care,
FIona

Kører 100km for at hente pakke, Boohoo vil ingen ansvar tage

Jeg har bestilt en ordre med levering til et pick-up point 100 m fra min bopæl. Da jeg får besked på at min pakke er klar til afhentning, er den sendt forkert og skal afhentes 47(!!) km fra min adresse. Jeg ringer først til Bring, som fortæller det er en fejl fra Boohoos side og at de i princippet har leveret korrekt. Hvis pakkens skulle leveres et andet sted, skulle jeg henvende mig til Boohoo for at ændre dette. Boohoo nægter at ændre noget og fralægger sig alt ansvar. Har flere mailkorrespondancer med både Abdullah og Genelyn fra deres kundeservice, som siger at jeg skal hente pakken selv. Nu har jeg kørt knap 100km for at hente en pakke uden nogen former for kompensation. Det her er fuldstændig til grin og kan absolut ikke anbefale at shoppe hos Boohoo igen.

25. april 2024

Hej Camilla

Tak for denne anmeldelse, jeg er ked af at høre, at der var et problem med leveringen af ​​din pakke. Jeg kan bekræfte, at den adresse, der blev brugt ved kassen, var den på pakken, der blev afsendt, og den tilgængelige sporing viser, at pakken blev leveret til den adresse.
Jeg kan se, at vores kundeserviceteam siden din anmeldelse har udstedt et gavekort som en gestus af velvilje, og dette burde være nået til din e-mail inden for 24 timer.

Hav en god dag - Dean

Rigtig godt til prisen

Kundeservicen er rigtig god, de svare ca inde for en dag og er meget søde.

Fragten er meget blandet, en gang kom min pakke 2 dage efter jeg havde bestilt den, og en anden gang kom den 8 dage efter, men det står også på deres hjemmeside at man skal forvente 4-8 dage

23. april 2024

Hej Sarah.

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse, vi sætter virkelig pris på din feedback.
Dine venlige ord betyder virkelig meget, og jeg vil med garanti give dette videre til holdet.

Hav en god dag og pas på.
-Stacy

Ikke til at få kontakt

Jeg har købt flere kjoler ved Boohoo. Den ene passede ikke, mens den anden var i stykker. Jeg har forsøgt at returnere, men det er nærmest umuligt at komme i kontakt med firmaet. Robotten der skal hjælpe siger at mit ordrenummer ikke findes. Nu er returneringstiden udløbet og jeg kan ikke komme af med de købte varer. Ordrenummer SX102115500

29. marts 2024

Besvarelse fra boohoo

Jeg er ked af at høre, at du har problemer med at kontakte os. Kan du kontakte os her med detaljer om problemet, så vi kan undersøge dette: https://www.boohoo.com/page/customer-service-contact-us.html

Venlig hilsen - Millie