Kundeservicen er rigtig god, de svare ca inde for en dag og er meget søde. Kjolerne er ikke den bedste kvalitet men god kvalitet i forhold til prisen og de passer meget godt i størrelserne Frag... Se mere
boohoo is a global fashion destination delivering trend-led style for the digital generation. Since launching in 2006, the brand has become a leader in accessible online fashion, offering inclusive collections, competitive pricing and fast-moving styles for millions of customers worldwide.
PO BOX 553, BB11 9GD, BURNLEY, Storbritannien
Værste oplevelse ever !!
1 problem. Jeg modtager aldrig en ordrebekræftigelse. Henvender mig til en AI assistent - hvilket ikke er gil nogen nytte.
Men får endelig besked, da min ordre ankommet til pakkeshop. Desværre er det den forkerte vare.
Da jeg kontakter Boohoo igen, får jeg igen fat i en AI-robot, selv om jeg efterspørger ÆGTE mennesker. Jeg spørger igen og igen. For til sidst at modtage en rigtig besked fra et menneske, hvor jeg bliver henvist til et link til at oprette returnering. Her får jeg besked på at det ikke koster mig fragt. Men da jeg skal udprinte label, er det ukendt firma og der er INGEN post firmaer der tager imod pakken !!!!! Den er registreret som ukendt. Nu står jeg med en pakke som er registreret som returneret, men som jeg ikke kan returnere! Når jeg kontakter dem er det et håbløst projekt igen.. så får jeg fat i en AI robot. Men hvad skal jeg bruge det til, når pakke skal returneres inden 7 dage?!!
Nu står jeg tilbage med en vare jeg ikke kan bruge og penge ud af vinduet, da jeg slet ikke kan returnere varen.
Spild af penge og tid. Aldrig skal jeg handle på Boohoo mere !!

Besvarelse fra boohoo
Jeg købte en vare på black friday og modtog varen d. 5/12. Varen var for stor så jeg ville derfor returnere. Jeg modtog aldrig en ordrebekræftelse, så det ordrenummer jeg har fået eksistere ikke i deres retursystem. Jeg prøvede at rette henvendelse til deres kundeservice, men fik først svar en uge efter. Svaret jeg fik var at ordren blev modtaget d. 31/10 så derfor kunne jeg ikke returnere varen i (igen, jeg modtog ordren d. 5/12). Dette har jeg selvfølgelig brokket mig over men de holder fast i at jeg har modtaget ordren d. 31/10. Lad vær med at give jeres hårdtjente penge til denne virksomhed, det er ren og skær bondefangeri.

Besvarelse fra boohoo
den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Har prøvet at kontakte dem siden november for at få løst et problem, og der er nu gået 2 måneder hvor at de ikke har hjulpet mig. De svare en efter en uge, og når man svare tilbage går der lige 10 dage efter før de svare igen - også skal man starte helt om og forklare dem
Problemet om og om igen. Jeg mangler en del fra min ordre som de først har sendt nu, og på grund af den lange ventetid kan jeg ikke oprette en returnering også selvom jeg ventede på at få hele min ordre før jeg returnerede noget, da det har taget dem 2 måneder er returnerings datoen så udløbet. Super ærgerligt når man skal reture for mange penge, og virkelig dårlig service! Har nu skrevet til dem mindst 10 gange om at oprette en ny returning og har stadig ikke fået hjælp. Har prøvet kontakte dem i en måned omkring at oprette returning. Tøjet er fint men servicen er så dårlig at jeg aldrig vil anbefale nogen at shoppe hos dem.

Besvarelse fra boohoo
Jeg har nu prøvet at komme i kontakt med dem i 72 timer (selv om de siger at der bliver svaret efter 24 timer), da der er en fejl på min ordre. Derudover er pengene trækket fra mit kort, men når jeg prøver at slå ordrenummeret op, siger den at ordren ikke eksisterer.

Levering
Jeg har betalt 199kr for at pakken kunne leves inden for 3 dage.
Jeg har fulgt min ordre og den skulle levere i dag d.28 hvor jeg modtager en besked om at den tidligst vil blive leveret om 3 dage
Det er lidt irriterende når man har betalt ekstra for ekspres levering

Besvarelse fra boohoo
Selv om deres tøj har virkelig høj kvalitet, er deres kundeservice desværre den dårligste, jeg nogensinde har oplevet – især når det handler om refundering. Det er nærmest umuligt at få fat i dem, svar tager flere dage, og man bliver fanget i en uendelig rundgang, hvor man hele tiden skal gentage sin historie for forskellige medarbejdere. Oven i det bliver man sendt rundt af en AI-assistent, som hele tiden nulstiller processen. Det er nu snart en måned siden, og jeg har stadig ikke modtaget mine penge.

Besvarelse fra boohoo
Deres tøj er god kvalitet, men der er service er mega ringe. Jeg kom til at bestille noget i en for stor størrelse og jeg kunne ikke sende det tilbage fordi at deres hjemmeside ikke virkede. Og nu står jeg med 1000 krs tøj og jeg kan ikke få mine penge tilbage. Jeg ville ønske jeg kunne have givet dem 0 stjerner

Besvarelse fra boohoo
Jeg bestilte noget den 31.10, og har aldrig modtaget en ordrebekræftigelse. Jeg har rykket for den flere gange, og selvom kundeservice siger de sender den, kommer den aldrig.
De vil heller ikke annullere ordren, selvom den ikke er sendt endnu.
Kundeservice er dog hurtig til at svare, men det giver ikke det store, når der ingen løsning er.

Besvarelse fra boohoo
Jeg havde bestil en kjole i 2 forskellige størrelser.
Jeg fik den jeg havde bestilt og så en helt anden. De er begge i den samme størrelse og er for store.
Jeg har ikke fået en bekræftelses mail på, at jeg købte dem, så jeg har ikke kunnet sende retur.
Derudover har jeg prøvet at kontakte dem, men de svare ikke på mail og deres mobilnummer findes ikke..

Besvarelse fra boohoo
Bestiller 3 par bukser i samme størrelse - 1 par passer fint, de andre 2 er hhv. for korte og MEGET for store i taljen.
Jeg returnerer derfor de 2 par, som koster 130 og 140 DKK. så varer for ialt 270 DKK.
Derfra skal så trækkes returportoen, som er 50 DKK, så jeg skulle have ialt 220 DKK tilbage....
Men nej...da returforsendelsen endelig er behandlet, returnerer boohoo kun 195 DKK.
Det er tyveri ved højlys dag, da det par jeg rent faktisk beholdte stod til 195 DKK, og de kommer nu til at koste mig 272 DKK. Selv med portoen for at sende dem til mig på 45 DKK, når vi aldrig op på 272 DKK.
Det var første gang jeg handlede hos boohoo, men det bliver bestemt også sidste gang!
Mage til fræk behandling skal man lede længe efter!
UPDATE
Efter boohoo's svar kan jeg se, at de tydeligvis ikke kan læse og forstå.
Jeg gjorde netop opmærksom på, at returforsendelsen VAR behandlet, og at de gav mig 195 DKK tilbage.
Men de ekstra penge boohoo tager, skal måske bruges på at sende deres medarbejdere på læsekursus?

Besvarelse fra boohoo
Jeg returnerede nogle varer og fik aldrig mine penge tilbage når jeg så skriver til dem blokerer de mig bare

Besvarelse fra boohoo
Bestilte tre kjoler til galla, og ville sende to af dem tilbage. Jeg følger deres instrukser med returnering, hvilket går fint indtil jeg har afleveret den til posten. Den bliver godkendt på PostNord og tænker egentlig der er styr på det herfra. Desværre ikke, da den ikke når længere og da jeg så skulle have hjælp af boohoo og PostNord som egentlige var søde nok til at hjælpe, krævede det bare alle mulige oplysninger som jeg ikke engang havde. Jeg gav op og har nu spildt 400 kr på tøj der ligger på PostNord’s lager et sted..

Besvarelse fra boohoo
Chokerende dårlig service og produktkvalitet
Jeg er dybt skuffet over Boohoo og deres håndtering af min ordre. Jeg modtog et sæt tøj, som var plettet med sorte mærker, hvilket er fuldstændig uacceptabelt for et nyt produkt.
Da jeg kontaktede kundeservice, blev jeg mødt med en total afvisning af ansvar. De insisterer på, at jeg skal returnere varen på egen regning, selvom fejlen helt klart ligger hos dem. Det er en skandaløs måde at behandle kunder på. Så ja, jeg har betalt for noget tøj der ikke kan bruges..
Denne oplevelse viser, at Boohoo ikke har nogen respekt for deres kunder og ikke står inde for deres produkters kvalitet. Jeg vil stærkt advare andre mod at handle her, medmindre de ønsker at blive behandlet med samme ligegyldighed og mangel på ansvar.

Virkelig ikke OK!
Har fået tilsendt en forkert varer. Kundeservice er ikke behjælpelig med denne situation og jeg fik aldrig min penge tilbage eller det jeg har betalt for!!!

Besvarelse fra boohoo
Varen er returneret til jer,hvornår får man sine penge.jeg prøvede at kontakte jer på Facebook boohoo kundeservice jeg tror at der er blevet svindlet fordi der er blevet trukket 300 kr fra min konto det groft sagt snyderi vi handler aldrig hos jer igen at udnytte en ældre kvinde på den måde

Besvarelse fra boohoo
Boohoo har lavet en fejl i forbindelse med afhentningssted, derfor er det ikke muligt at hente pakke, da pakken er endt i den anden ende af landet. Jeg kontakter Boohoo, så jeg kan få sendt pakken til det sted, den er bestilt til, hvilket åbenbart ikke er muligt, da firmaet svarer, at jeg bare kan hente pakken, ellers vil den blive sendt retur.
Desuden håber jeg virkelig, at jeres svar på Facebook er skrevet af robotter, da det blot virker som standard svar, og dermed helt ubrugeligt.

Besvarelse fra boohoo
Jeg har returneret min pakke for næsten 1 måned siden, i ved ikke engang hvor min pakke er endnu og nu får jeg afvide at jeg skal vente yderligere til 26 maj og vende tilbage hvis jeg stadig ikke har hørt noget? Det er 1,5 måned fra pakken er returneret og kan simpelthen ikke passe.

Besvarelse fra boohoo
Jeg har bestilt en ordre med levering til et pick-up point 100 m fra min bopæl. Da jeg får besked på at min pakke er klar til afhentning, er den sendt forkert og skal afhentes 47(!!) km fra min adresse. Jeg ringer først til Bring, som fortæller det er en fejl fra Boohoos side og at de i princippet har leveret korrekt. Hvis pakkens skulle leveres et andet sted, skulle jeg henvende mig til Boohoo for at ændre dette. Boohoo nægter at ændre noget og fralægger sig alt ansvar. Har flere mailkorrespondancer med både Abdullah og Genelyn fra deres kundeservice, som siger at jeg skal hente pakken selv. Nu har jeg kørt knap 100km for at hente en pakke uden nogen former for kompensation. Det her er fuldstændig til grin og kan absolut ikke anbefale at shoppe hos Boohoo igen.

Besvarelse fra boohoo
Kundeservicen er rigtig god, de svare ca inde for en dag og er meget søde.
Fragten er meget blandet, en gang kom min pakke 2 dage efter jeg havde bestilt den, og en anden gang kom den 8 dage efter, men det står også på deres hjemmeside at man skal forvente 4-8 dage

Besvarelse fra boohoo
Jeg har købt flere kjoler ved Boohoo. Den ene passede ikke, mens den anden var i stykker. Jeg har forsøgt at returnere, men det er nærmest umuligt at komme i kontakt med firmaet. Robotten der skal hjælpe siger at mit ordrenummer ikke findes. Nu er returneringstiden udløbet og jeg kan ikke komme af med de købte varer. Ordrenummer SX102115500