Banner for BOOA

BOOA Anmeldelser

1.659

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 377 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være utroligt venlige, hjælpsomme og imødekommende, hvilket skaber en behagelig købsoplevelse, hvor man føler sig tryg og godt vejledt. Mange fremhæver den fantastiske service og professionelle rådgivning, som ofte overgår forventningerne, og de sætter pris på den personlige tilgang. Forbrugerne er også glade for det store udvalg af møbler og produkter, som ofte beskrives som lækre og af god kvalitet, med mange unikke og spændende ting til hjemmet. Dog oplevede nogle kunder problemer med levering, herunder forsinkelser, manglende dele og fejlbehæftede varer, hvilket førte til frustration og ekstra tidsforbrug. Der var også tilfælde, hvor kunder følte, at virksomheden ikke tog tilstrækkeligt ansvar for produktkvalitet eller håndterede reklamationer professionelt, især ved fejl på møbler med høj slidstyrke.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den gode betjening og... Se mere

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig, hvor mange udtrykker tilfredshed med udvalget og kvaliteten af... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet, idet mange roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle kunder oplever hurtig og... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi købte en seng hos BOOA Living, og mine forældre har også købt en sofa derfra. Vi er alle meget positivt overraskede over kvaliteten og hele oplevelsen. Alt var nemt at samle, og der var ingen... Se mere

Fantastisk service og smukke møbler. Jeg havde blandt andet købt en lille træhylde, hvor der i pakken mangelede en lille ting til denne hylde. jeg skriver en mail vedr. dette om aftenen og får svar h... Se mere

Hi alle derude Jeg har lige lyst til at skrive noget MEGET POSITIV om BOOA i Fredericia. Konen og jeg var ude efter flere varer som spisebordsstole og en god Relax stol og det fandt vi hos BOOA i Fr... Se mere

Vi købte i går lørdag to sofaer hos BOOA i Herlev, og vi havde en virkelig god oplevelse fra start til slut. En særlig stor ros til Malte, som gav os en fantastisk service, professionel rådgivnin... Se mere

1. nr. 52 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning
  2. nr. 18 af de 23 bedste virksomheder i Sengeforretning

Du er vores gæst BOOA er både et sted og en følelse. Bolighuse er der nok af, og møbler fås i alle kvaliteter og prisklasser. Derfor vil vi gøre vores bedste for at skille os ud med lidt mere nærvær, lidt højere service og et lidt sjovere udvalg af møbler, der giver ethvert hjem et glimt i øjet. Vi hylder høj service og dyb faglighed. Vi kender danskerne, og vi elsker at byde dem velkommen i vores bolighuse – som var de gæster i vores eget hjem. Vi sætter en ære i, at vores kunder får en god oplevelse, og at de bliver inspireret af vores produkter og indretning. Det handler om meget mere end at finde det rette møbel til den bedste pris – og det kræver dyb indsigt, nærvær og et oprigtigt ønske om at forstå den enkeltes livssituation. inspiration til at være dig Ethvert hjem er en intim oplevelse at bevæge sig igennem. Det er fyldt med personlige historier og overraskelser. Hos BOOA skal gæsterne altid blive inspireret til noget nyt, der kan få personligheden frem i deres hjem. Møbler er en vigtig investering, som følger os i mange år frem. Måske går de endda i arv til næste generation? glimt i øjet Et skønt hjem rummer detaljer, der går lige i hjertet og får smilet frem. Sådan skal det også være at besøge BOOA. Sortimentet indeholder både det sikre og det sjove og skal altid inspirere dig til noget nyt, som kan få personligheden frem i dit hjem. Hos BOOA er vi stolte af, som de eneste i Danmark, at tilbyde KARE – et spændende møbelunivers fyldt med forskellige designlinjer, hvor alle kan finde noget, der føles rigtigt for dem. Læs mere om KARE. møbler gennem fem årtier Vi har været med igennem fem årtier og ved, hvad der skal til for at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vi følger med i trends og tendenser og ved, hvad der skal til for at skabe et dejligt hjem med detaljer, der går lige i hjertet og får smilet frem. Vores arv rækker tilbage til 1978, læs vores historie her. I dag er vi en landsdækkende kæde med en stærk kundebase, kendt for et solidt købmandskab. Vores lange erfaring er en styrke, når BOOA nu skal indfri en ambition om at være mere end endnu et bolighus. Med et nyt navn og et forfriskende brandunivers ønsker BOOA at tilbyde danskerne et bolighus, der kombinerer kvalitet og komfort med det ægte levede liv - humor, farver og masser af personlighed.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.659)

Vi købte 8 spisestole

Vi købte 8 spisestole, købt marts 2026 og efter få måneders helt almindelig brug begyndte malingen at skalle af på samtlige stole præcis de samme steder på alle armlænene. Flere af stolene bruges endda næsten ikke.Da vi reklamerede med billeder, valgte virksomheden bare at afvise sagen og påstå, at alle stolene måtte have fået “stød”. Det virker ærligt talt absurd, at 8 næsten nye stole skulle få identiske skader samtidig.
Det mest skuffende er dog kundeservicen fra butikken i Aarhus og den manglende ansvarsfølelse. I stedet for at anerkende et tydeligt kvalitetsproblem, blev vi tilbudt lidt reparationslak, som om det er acceptabelt på møbler til den pris efter så kort tid. Vi føler os på ingen måde taget seriøst som kunder. Kvaliteten lever slet ikke op til forventningerne, og vi kan desværre ikke anbefale Boaa ud fra vores oplevelse.”

8. maj 2026

Hej Tera

Tak for jeres anmeldelse.
Vi er naturligvis kede af, at I har haft en utilfredsstillende oplevelse med stolene og forløbet omkring reklamationen.
Ud fra den gennemgang og vurdering vi har foretaget i butikken, vurderer vi desværre ikke, at der er tale om en produktions- eller materialefejl. Skaderne ses samme sted på armlænene på stolene, og vurderingen har været, at de er opstået ved kontakt med bordkanten.
Vi forstår samtidig godt, at det er frustrerende, når møbler får mærker efter kort tids brug, og derfor har vi også forsøgt at hjælpe med en løsning i form af reparationslak uden beregning.
Det er altid vores intention at hjælpe vores kunder bedst muligt og finde løsninger, når der opstår udfordringer. Hvis I ønsker, er I fortsat meget velkomne til at kontakte os på aarhus@booa.dk, så vi kan se nærmere på sagen sammen.
BOOA Kundeservice

Fin betjening i butikken Kunne hente…

Fin betjening i butikken Kunne hente min vare som aftalt 😊

24. april 2026

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken, og at afhentningen gik som aftalt.

Tak fordi du handlede hos BOOA – vi håber, du bliver glad for din vare.

Ingen reklamationsservice

Kan desværre ikke anbefale at handle hos Booa Ishøj.

Jeg har købt en sofa som var oplyst med en meget høj slidstyrke. Allerede efter 1,5 år begyndte stoffet at trække tråde flere steder ved helt almindelig brug.

Da jeg reklamerede, blev jeg først mødt med, at det skyldtes støvsugning — hvilket ikke giver mening, da jeg ikke støvsuger min sofa. Herefter ændrede de forklaring til almindelig slitage og friktion fra tøj.

Jeg har fået en vurdering fra en fagperson, som mener, at den type slid ikke er forventelig med så høj slidstyrke, men Booa mener åbentbart deres sofa med høje slidestyrker kun skal holde 1,5 år ved almindelig brug før de allerede er slidt.

Jeg valgte at tage sagen videre til mæglingsteamet hos nævnets hus, som de endda selv oplyser på deres hjemmeside og til mig i en mail, men der valgte de slet ikke at deltage til et planlagt mæglingsmøde via nævnet.

Samlet set oplever jeg en meget lav vilje til at tage ansvar for deres produkts kvalitet.

Jeg vil anbefale andre at være opmærksomme på både kvalitet og kundeservice, før de handler her.

6. maj 2026

Hej KK

Vi er kede af at læse, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med både produktet og forløbet omkring reklamationen.

Vi behandler altid reklamationer ud fra en konkret vurdering af produktet og de oplysninger, der indgår i sagen, og det er naturligvis aldrig vores intention, at kunder skal stå tilbage med følelsen af ikke at blive taget seriøst.

Vi forstår samtidig godt, at du er frustreret over forløbet, og vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere endnu en gang. Du er derfor velkommen til at sende dit ordrenummer til kundeservice@booa.dk, da vi desværre ikke kan identificere ordren ud fra anmeldelsen alene.

Vi sætter pris på din feedback og tager den med videre internt.

Super service 😃

Tak for din anmeldelse 😃

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Tak fordi du handlede hos BOOA – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

BOOA Kundeservice

Rigtig god service ,fra sælger og…

Rigtig god service ,fra sælger og chauffør ved levering

23. april 2026

Hej Erik

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores sælger og chauffør ved leveringen.

Tak fordi du handlede hos BOOA, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hjælpsomhed

Venlig, imødekommende og høflig hjælpsomhed.

Hej Birte

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet venlig, imødekommende og hjælpsom service hos os.

Hej Finn

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og din vare.

BOOA Kundeservice

God service - behagelig betjening og dejlige store lokaler med stort udvalg

27. april 2026

Hej Lone

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen, betjeningen og vores udvalg i butikken.

Super god service af Denise

Super god service af Denise, meget kompetent og kendte til alle prøver vi skulle vælge til vores sofa

2. maj 2026

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Denise. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver hendes kompetente rådgivning i forbindelse med valg af sofa.

Venlig betjening

Venlig betjening
Dødtræt af alle de vurderinger. Vi købte 2 havedtolr

19. april 2026

Hej Ole.

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du har oplevet venlig betjening hos os.

Tak fordi du handlede hos BOOA og tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Mega fed butik

Mega fed butik! Og super kunde service. Jordnær og personlig betjening der bare var i top! Ingen pres til køb eller noget, og super priser🙏 et besøg værd. Og en super god butiks chef i fredericia. Mega venlig og imødekommende!

Hej Arianna

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse i vores butik i Fredericia. Vi sætter stor pris på de flotte ord om både kundeservicen, den personlige betjening og vores butikschef.

Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt tilpas og får en jordnær og tryg oplevelse uden pres.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak fordi du handlede hos BOOA 😊

BOOA, Holbæk

Super dygtig og utrolig hjælpsom kvinde der hjalp mig og min mand i Holbæk. Tak for hjælpen og dit smilende væsen, Jenny! Det smittede 😊

Hej Caroline

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse i vores butik i Holbæk. En særlig tak for de flotte ord om Jenny – det betyder meget for os, når vores medarbejdere bliver fremhævet for deres hjælpsomhed og gode service.

Vi er glade for at høre, at hendes smilende væsen smittede 😊

Tak fordi I handlede hos BOOA og tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

cylinder til lænestol

det eneste jeg var utilfreds med var at det tog over en måned inden inden vi modtog cylinderne.
Med venlig hilsen Tove Rasmussen

15. april 2026

Hej Tove

Vi beklager den lange leveringstid på cylinderen til lænestolen. Reservedele er desværre afhængige af levering fra vores leverandør, og i nogle tilfælde kan det tage længere tid end ønsket.

Vi forstår dog godt, at ventetiden har været frustrerende, og vi sætter pris på din tålmodighed.

Tak fordi du handlede hos BOOA.

Super flot

Fragt mand var meget venlig og sofaen er meget flot

24. april 2026

Hej Safaa

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er glad for sofaen, og at du havde en god oplevelse med vores fragtmand.

BOOA Kundeservice

De har god service og gode priser på deres møbler.

21. april 2026

Hej Syed

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og priserne på vores møbler.

BOOA Kundeservice

God kvalitet og meget hjælpsom…

God kvalitet og meget hjælpsom personale 👌

18. april 2026

Hej Ihab

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og vores hjælpsomme personale.

Tak fordi du handlede hos BOOA og tog dig tid til at dele din oplevelse med os 👌

Fejl kompensering

En lille fejl af BOOA mht. leveringstid blev håndteret ved at sengen blev samlet uden beregning.

17. april 2026

Hej

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe med at finde en god løsning i forbindelse med leveringen, og at du har haft en god oplevelse hos os.

BOOA Kundeservice

Super service! Flotte møbler !!

14. januar 2026

Hej Stinna

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er glad for møblerne.

Noget for sig selv 🩷

Fantastisk butik og personale der går lang for at tilfredsstille 🩷 super god service og fede vare! 🌻💕

22. marts 2026

Hej Emma

Tusind tak for den flotte anmeldelse

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse med både vores butik, personale og varer. Vi sætter stor pris på de flotte ord om vores service og engagement.

BOOA Kundeservice

Super behandling i butikken og hurtig…

Super behandling i butikken og hurtig levering fra lager😊

15. april 2026

Hej Litta

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken, og at leveringen fra lageret gik hurtigt som forventet.