Vi købte en seng hos BOOA Living, og mine forældre har også købt en sofa derfra. Vi er alle meget positivt overraskede over kvaliteten og hele oplevelsen. Alt var nemt at samle, og der var ingen... Se mere

Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 52 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning
- nr. 18 af de 23 bedste virksomheder i Sengeforretning
Du er vores gæst BOOA er både et sted og en følelse. Bolighuse er der nok af, og møbler fås i alle kvaliteter og prisklasser. Derfor vil vi gøre vores bedste for at skille os ud med lidt mere nærvær, lidt højere service og et lidt sjovere udvalg af møbler, der giver ethvert hjem et glimt i øjet. Vi hylder høj service og dyb faglighed. Vi kender danskerne, og vi elsker at byde dem velkommen i vores bolighuse – som var de gæster i vores eget hjem. Vi sætter en ære i, at vores kunder får en god oplevelse, og at de bliver inspireret af vores produkter og indretning. Det handler om meget mere end at finde det rette møbel til den bedste pris – og det kræver dyb indsigt, nærvær og et oprigtigt ønske om at forstå den enkeltes livssituation. inspiration til at være dig Ethvert hjem er en intim oplevelse at bevæge sig igennem. Det er fyldt med personlige historier og overraskelser. Hos BOOA skal gæsterne altid blive inspireret til noget nyt, der kan få personligheden frem i deres hjem. Møbler er en vigtig investering, som følger os i mange år frem. Måske går de endda i arv til næste generation? glimt i øjet Et skønt hjem rummer detaljer, der går lige i hjertet og får smilet frem. Sådan skal det også være at besøge BOOA. Sortimentet indeholder både det sikre og det sjove og skal altid inspirere dig til noget nyt, som kan få personligheden frem i dit hjem. Hos BOOA er vi stolte af, som de eneste i Danmark, at tilbyde KARE – et spændende møbelunivers fyldt med forskellige designlinjer, hvor alle kan finde noget, der føles rigtigt for dem. Læs mere om KARE. møbler gennem fem årtier Vi har været med igennem fem årtier og ved, hvad der skal til for at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vi følger med i trends og tendenser og ved, hvad der skal til for at skabe et dejligt hjem med detaljer, der går lige i hjertet og får smilet frem. Vores arv rækker tilbage til 1978, læs vores historie her. I dag er vi en landsdækkende kæde med en stærk kundebase, kendt for et solidt købmandskab. Vores lange erfaring er en styrke, når BOOA nu skal indfri en ambition om at være mere end endnu et bolighus. Med et nyt navn og et forfriskende brandunivers ønsker BOOA at tilbyde danskerne et bolighus, der kombinerer kvalitet og komfort med det ægte levede liv - humor, farver og masser af personlighed.
Kornmarksvej 25, 2605, Brøndby, Danmark
- 70 25 25 05
- kundeservice@booa.dk
- booaliving.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Vi købte 8 spisestole
Vi købte 8 spisestole, købt marts 2026 og efter få måneders helt almindelig brug begyndte malingen at skalle af på samtlige stole præcis de samme steder på alle armlænene. Flere af stolene bruges endda næsten ikke.Da vi reklamerede med billeder, valgte virksomheden bare at afvise sagen og påstå, at alle stolene måtte have fået “stød”. Det virker ærligt talt absurd, at 8 næsten nye stole skulle få identiske skader samtidig.
Det mest skuffende er dog kundeservicen fra butikken i Aarhus og den manglende ansvarsfølelse. I stedet for at anerkende et tydeligt kvalitetsproblem, blev vi tilbudt lidt reparationslak, som om det er acceptabelt på møbler til den pris efter så kort tid. Vi føler os på ingen måde taget seriøst som kunder. Kvaliteten lever slet ikke op til forventningerne, og vi kan desværre ikke anbefale Boaa ud fra vores oplevelse.”

Besvarelse fra BOOA
Fin betjening i butikken Kunne hente…
Fin betjening i butikken Kunne hente min vare som aftalt 😊

Ingen reklamationsservice
Kan desværre ikke anbefale at handle hos Booa Ishøj.
Jeg har købt en sofa som var oplyst med en meget høj slidstyrke. Allerede efter 1,5 år begyndte stoffet at trække tråde flere steder ved helt almindelig brug.
Da jeg reklamerede, blev jeg først mødt med, at det skyldtes støvsugning — hvilket ikke giver mening, da jeg ikke støvsuger min sofa. Herefter ændrede de forklaring til almindelig slitage og friktion fra tøj.
Jeg har fået en vurdering fra en fagperson, som mener, at den type slid ikke er forventelig med så høj slidstyrke, men Booa mener åbentbart deres sofa med høje slidestyrker kun skal holde 1,5 år ved almindelig brug før de allerede er slidt.
Jeg valgte at tage sagen videre til mæglingsteamet hos nævnets hus, som de endda selv oplyser på deres hjemmeside og til mig i en mail, men der valgte de slet ikke at deltage til et planlagt mæglingsmøde via nævnet.
Samlet set oplever jeg en meget lav vilje til at tage ansvar for deres produkts kvalitet.
Jeg vil anbefale andre at være opmærksomme på både kvalitet og kundeservice, før de handler her.

Besvarelse fra BOOA
Rigtig god service ,fra sælger og…
Rigtig god service ,fra sælger og chauffør ved levering

Besvarelse fra BOOA
God service - behagelig betjening og dejlige store lokaler med stort udvalg

Super god service af Denise
Super god service af Denise, meget kompetent og kendte til alle prøver vi skulle vælge til vores sofa

Venlig betjening
Venlig betjening
Dødtræt af alle de vurderinger. Vi købte 2 havedtolr

Mega fed butik
Mega fed butik! Og super kunde service. Jordnær og personlig betjening der bare var i top! Ingen pres til køb eller noget, og super priser🙏 et besøg værd. Og en super god butiks chef i fredericia. Mega venlig og imødekommende!

BOOA, Holbæk
Super dygtig og utrolig hjælpsom kvinde der hjalp mig og min mand i Holbæk. Tak for hjælpen og dit smilende væsen, Jenny! Det smittede 😊

cylinder til lænestol
det eneste jeg var utilfreds med var at det tog over en måned inden inden vi modtog cylinderne.
Med venlig hilsen Tove Rasmussen

Fejl kompensering
En lille fejl af BOOA mht. leveringstid blev håndteret ved at sengen blev samlet uden beregning.

Noget for sig selv 🩷
Fantastisk butik og personale der går lang for at tilfredsstille 🩷 super god service og fede vare! 🌻💕

Besvarelse fra BOOA
Super behandling i butikken og hurtig…
Super behandling i butikken og hurtig levering fra lager😊