Banner for BOOA

BOOA Anmeldelser

1.657

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 377 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være utroligt venlige, hjælpsomme og imødekommende, hvilket skaber en behagelig købsoplevelse, hvor man føler sig tryg og godt vejledt. Mange fremhæver den fantastiske service og professionelle rådgivning, som ofte overgår forventningerne, og de sætter pris på den personlige tilgang. Forbrugerne er også glade for det store udvalg af møbler og produkter, som ofte beskrives som lækre og af god kvalitet, med mange unikke og spændende ting til hjemmet. Dog oplevede nogle kunder problemer med levering, herunder forsinkelser, manglende dele og fejlbehæftede varer, hvilket førte til frustration og ekstra tidsforbrug. Der var også tilfælde, hvor kunder følte, at virksomheden ikke tog tilstrækkeligt ansvar for produktkvalitet eller håndterede reklamationer professionelt, især ved fejl på møbler med høj slidstyrke.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den gode betjening og... Se mere

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig, hvor mange udtrykker tilfredshed med udvalget og kvaliteten af... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet, idet mange roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle kunder oplever hurtig og... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi købte en seng hos BOOA Living, og mine forældre har også købt en sofa derfra. Vi er alle meget positivt overraskede over kvaliteten og hele oplevelsen. Alt var nemt at samle, og der var ingen... Se mere

Fantastisk service og smukke møbler. Jeg havde blandt andet købt en lille træhylde, hvor der i pakken mangelede en lille ting til denne hylde. jeg skriver en mail vedr. dette om aftenen og får svar h... Se mere

Hi alle derude Jeg har lige lyst til at skrive noget MEGET POSITIV om BOOA i Fredericia. Konen og jeg var ude efter flere varer som spisebordsstole og en god Relax stol og det fandt vi hos BOOA i Fr... Se mere

Vi købte i går lørdag to sofaer hos BOOA i Herlev, og vi havde en virkelig god oplevelse fra start til slut. En særlig stor ros til Malte, som gav os en fantastisk service, professionel rådgivnin... Se mere

1. nr. 52 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning
  2. nr. 18 af de 23 bedste virksomheder i Sengeforretning

Du er vores gæst BOOA er både et sted og en følelse. Bolighuse er der nok af, og møbler fås i alle kvaliteter og prisklasser. Derfor vil vi gøre vores bedste for at skille os ud med lidt mere nærvær, lidt højere service og et lidt sjovere udvalg af møbler, der giver ethvert hjem et glimt i øjet. Vi hylder høj service og dyb faglighed. Vi kender danskerne, og vi elsker at byde dem velkommen i vores bolighuse – som var de gæster i vores eget hjem. Vi sætter en ære i, at vores kunder får en god oplevelse, og at de bliver inspireret af vores produkter og indretning. Det handler om meget mere end at finde det rette møbel til den bedste pris – og det kræver dyb indsigt, nærvær og et oprigtigt ønske om at forstå den enkeltes livssituation. inspiration til at være dig Ethvert hjem er en intim oplevelse at bevæge sig igennem. Det er fyldt med personlige historier og overraskelser. Hos BOOA skal gæsterne altid blive inspireret til noget nyt, der kan få personligheden frem i deres hjem. Møbler er en vigtig investering, som følger os i mange år frem. Måske går de endda i arv til næste generation? glimt i øjet Et skønt hjem rummer detaljer, der går lige i hjertet og får smilet frem. Sådan skal det også være at besøge BOOA. Sortimentet indeholder både det sikre og det sjove og skal altid inspirere dig til noget nyt, som kan få personligheden frem i dit hjem. Hos BOOA er vi stolte af, som de eneste i Danmark, at tilbyde KARE – et spændende møbelunivers fyldt med forskellige designlinjer, hvor alle kan finde noget, der føles rigtigt for dem. Læs mere om KARE. møbler gennem fem årtier Vi har været med igennem fem årtier og ved, hvad der skal til for at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vi følger med i trends og tendenser og ved, hvad der skal til for at skabe et dejligt hjem med detaljer, der går lige i hjertet og får smilet frem. Vores arv rækker tilbage til 1978, læs vores historie her. I dag er vi en landsdækkende kæde med en stærk kundebase, kendt for et solidt købmandskab. Vores lange erfaring er en styrke, når BOOA nu skal indfri en ambition om at være mere end endnu et bolighus. Med et nyt navn og et forfriskende brandunivers ønsker BOOA at tilbyde danskerne et bolighus, der kombinerer kvalitet og komfort med det ægte levede liv - humor, farver og masser af personlighed.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.657)

Super kundeservice 👍😊

Super kundeservice 👍😊
Bestilte en sofa til levering. Desværre var der fejl på sofaen.
Meget hurtigt kom der 2 transportfolk der hentede sofaen og havde nu ny sofa med til mig, som blev båret op til 4. sal uden elevator.
Ny sofa nu samlet og alt godt igen😊
Hele vejen igennem en super service.
Det bliver også Booa fremover😊

30. juni 2026

Stor ros til afdelingen i Holbæk !…..

Stor ros til afdelingen i Holbæk !…..
Efter afvist reklamation af producenten, har Booa Holbæk på eget initiativ ombyttet vores lænestol pr. Kulance.
Vi må konstatere at der stadig findes fysiske butikker med god service!.

Stor tak til Denise i Holbæk afdelingen for behandlingen af vores sag.

3. juli 2026

Bedste fornøjelse

Jeg stod midt i en flytning og vidste jeg skulle have nye møbler. Min datter har handlede i booa herlev for nogle mdr siden og opdagede en nysgerrighed og måtte selv besøge butikken.
Jeg blev mødt af Louise som er butiksbestyre og aldrig i mit liv har jeg haft mere lyst til at shoppe dernede med Louise. Hun tager sin tid fuldt ud til mig tror den første dag jeg var der brugte vi et par timer sammen eller mere fordi Louise var kanon til at gøre mig til en særlig kunde og tog mig i hånden hele vejen. Har aldrig mødt sån en skøn sælger som elsker sit arbejde og giver sig helt hent til kunderne. Er stadig under Louise vinger da jeg bestemt ikke er færdig med at handle med booa via Louise.
Tak for alt din hjælp og tak for den tryghed du har givet en forvirret kunde. Du er en stjerne hos miiig. Tusind tak.

4. maj 2026

Jeg er meget skuffet over min…

Jeg er meget skuffet over min oplevelse. Jeg købte en sofa den 10. januar 2026, og efter kort tids brug er den blevet så blød, at man sidder i et hul. Jeg har reklameret over fejlen, men i stedet for at tage ansvar kræver virksomheden, at jeg betaler et depositum for at få behandlet min reklamation.

Som kunde forventer jeg, at en sofa holder længere end få måneder, og at en reklamation bliver håndteret uden unødige omkostninger for mig. Jeg føler ikke, at min sag er blevet taget seriøst.

29. juni 2026

Fantastisk service!

Bedste service! Louise er virkelig en sød og god medarbejder der lytter og er vildt god til at fortælle og forklare forskellen på deres sofaer. Kan varmt anbefale denne butik! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26. juni 2026

Vi købte en seng hos BOOA Living

Alt var nemt at samle, og der var ingen unødige problemer eller besvær undervejs. Det, der virkelig gør forskellen, er dog servicen i Hillerød. Personalet er utrolig venligt, hjælpsomt og imødekommende, og man kan tydeligt mærke, at de ønsker det bedste for deres kunder.
Det er sjældent, man oplever så god kundeservice, og derfor fortjener de uden tvivl 5 stjerner.
Vi kommer helt sikkert tilbage næste gang, vi skal købe møbler.

18. juni 2026

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Pakken kom straks.
Jeg købte bjergbestigeren. Den er desværre noget større end forventet. Mon jeg har overset målene? Ellers er den fin.

15. juni 2026