Bonnier Publications A/S Anmeldelser 1.191

1,1

Bestilte liv fysisk og digitalt.Modtog 2 blade og så kom der ikke flere.Kontaktet dem og fik så nogle blade men gamle numre.Igen kontakt og bad medarbejderen stoppe mine abonnementer.Var så ikke... Se mere

Efter 58 år som abonnent på Bil årbog opsiges abonnement i marts. Det er senere end deadline selv om bogen først udkommer i december/1 x årligt. Ved henvendelse får man jordens mest arrogante svar... Se mere

Har fået inkasso opkrævning uden at have modtaget blad, faktura eller rykker. Opsagt på mail for 6 mdr. Siden. Har skrevet 3 mails uden reaktion. Køb ikke noget noget uden 100% dokumentation. Har mo... Se mere

Et firma som bonde fanger folk fordi de ikke har abonnenter. Hold jer langt væk fra firmaet Bonnier og alle deres tilbud og så videre. De er kun lavet for at snyde folk og bonde fange abonnementer. De... Se mere

1. Forlag
  2. Medie- og marketingbureau
  3. Mediehus
  4. Multimedie- og e-bogsforlag

Bonnier Publications A/S er en af Nordens førende medievirksomheder. Koncernen står bag nogle af Nordens mest kendte mediebrands, fx Illustreret Videnskab, Historie og Bo Bedre.

1,1

Dårlig

1 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Bare ikke godt nok Bonnier. Trænger gevaldigt til opjustering

Bestilte et elbilblad som udkommer en gang årligt. Da jeg ikke havde modtaget noget blad i løbet af 14 dage, ringede jeg og fik at vide at der ville gå 2 MÅNEDER inden de sendte bladet til mig. Jeg afbestilte straks da jeg kunne se at de havde trukket min betaling med det samme jeg bestilte. Jeg meldte mig samtidig ud og har her efter 10 dages ventetid intet hørt fra dem endnu. De skriver selvfølgelig heller ikke noget om den sindssygt lange leveringstid når man vil bestille varen sjovt nok.
Altså bare en advarsel til andre om den måske længste sagsbehandling i Nordeuropa. Er det ikke et svensk firma der snart mister pusten
? Bare ikke godt nok Bonnier.

13. september 2024

Besvarelse fra Bonnier Publications A/S

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.

Felicia, Bonnier Kundeservice.

Det er bare blevet et firma der fusker!!

Har været glad modtager de sidste ca 15 år. Ringer så idag da jeg kan se at jeg har et skyldige beløb på 400 kr - efter medarbejderen så har rettet til skylder jeg 650 kr.. Hvad sker der lige for dårlig kundeservice!!!
Jeg har opsagt ved at ringe til dem indenfor tidsfristen - men de har så valgt at opsige det lige efter jeg har modtaget det første blad.... Så de har trukket min opsigelse.. Men jeg har intet bevis på det! Fup og fidus.. det bliver nej tak herfra!!! Hold jer væk fra dem - man betaler langt over 100 kr pr blad (lige pludselig)

30. august 2024

Hej Ninna,

Thomas, Bonnier Kundeservice

Verdens dårligste kundeservice

Verdens dårligste kundeservice

Jeg er chokeret - har afmeldt abb flere gange skriftligt.

Bonniers påstår de ikke har modtaget mine mail, trods de er sendt til den mailadresse de selv har opgivet mig pr telefon.

De fremsender fortsat regninger med rykkergebyr for blade jeg ikke har ønsket.

Kundeservicemedarbejder så arrogant og nedladende at jeg ikke begriber det kan lade sig gøre

28. august 2024

Hej Karen,

Vi vil gerne hjælpe dig. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.

Thomas, Bonnier Kundeservice.

Kundeservice kan ikke kontaktes....

At betale to gange for de sidste 4 blade, med trussel om rykkergebyr.
Har i 10 år abonneret på "Histoire", men valgte sige det op pga svigtende levering.
Efter at jeg har fået det sidste bled leveret, får jeg en regning på at jeg ikke har betalt de sidste 4 numre.
Altså ligesom at man betaler bagud i stedet for forud...
Abonnementsnummeret er 5007344905

Er lige blevet kontaktet angående denne anmeldelse, - jeg skal bare logge ind kundeservice-nu-kontaktformular
Men siden virker ikke - det bliver mere og mere uprofessionelt.

27. august 2024

Thomas, Bonnier Kundeservice.

Opsigelse

Godmorgen.
Jeg er meget sur på Bonnier Publications kundeservice eller mangel på samme.

Jeg er oppe og diskutere med Bonnier Publications kundeservice.
Jeg gik ind på deres side og afmelde Foto.
Skrev at jeg var blevet pensionist fra 1 juli og havde ikke råd til at holde bladet mere og opsagde abonnement.
Men da jeg havde brugt mit kundenummer på Foto kunne jeg ikke afmelde Komputer bladet.
Da der vil gå ca. op til 7 arbejdes til behandling af min opsigelse af Foto.
Da jeg endelig kan opsige Komputer blader sender de nr. 11/24.
Jeg opsiger Komputer, men de sender både 12, 13 og 14.
Forklar dem jeg ikke har råd til at betale fir de sidste 3 blade, da jeg kun har en pension.
Deforlager at det er 4 blade og 1 girokort.
Skriver at da jeg tegnede abonnement fik man 1 blad og 1 girokort og jeg har ikke givet skriftlig samtykke til binde mig for 4 blade og 1 girokort.
Det holder de på at jeg har accepteret, når jeg har betalt i flere år 4 blade og 1 girokort.
De sender 4 blade og 1 girokort og jeg har ikke andet valg.
Da jeg opsiger Komputer bladet har jeg ikke adgang til deres ekstra service yderelser på nettet, så vil jeg ikke betale for de sidste 3 blade.
Det næste er at man jan ikke sende dem retur også selvom du betaler selv.
De prøvede i Føtex som pakkepost.
Selv om jeg har være medlem i over 15 år vil de kun se penge for alle 4 blade og fortæller at man ikke kan sende dem retur.
På intet tidspunkt har de tilbudt evt at betale dem over flere gange.
Sikken en kunde service der er sgu ingen empati hos Bonnier Publications.

5. august 2024

Besvarelse fra Bonnier Publications A/S

Takk for at du deler din erfaring. Du kan skrive til oss via vårt kontaktskjema på denne linken: https://kundeservice.com/kontakt-oss-no/ så hjelper vi deg på beste måte.

Vennlig hilsen Loke,
Bonniers Kundeservice.

Vildt dårlig kundeservice

Vildt dårlig kundeservice. Har 4 abonnementer hos Bonnier. Et af dem (en årbog) er der åbenbart ikke ændret adresse på. Bonnier påstår de har sendt bogen med indbetalingskort til den gamle adresse. Tillige med 2 rykkere til samme forkerte adresse. Da der er gået mere end 6 måneder bliver det ikke videresendt af Postnord. Derefter sender de sagen til inkasso, der lynhurtigt finden den korrekte adresse. Nu er regningen på næsten 1.000 kr. for en bog jeg aldrig har modtaget. Til trods for at 3 abonnementer har den korrekte adresse. Mit løsningsforslag er at sende mig bogen med f.eks. kortbetaling. Men de vil slet ikke tale med mig for at finde en løsning. BONNIER ER LIGEGLADE MED DERES KUNDER!!!!

31. juli 2024

SVINDEL FRIRMA AF VÆRSTE SKUFFE!!!!

xxxxxxxx mit abonnementsnummer.
Jeg har tilbage i marts på dette nr. fået et tilbud på en radio og 5 stk. HISTORIE blade. Efter at havde modtaget to første blade OPSIGER jeg abonnemennet på jeres hjemmeside og regner med at det kan jeg stole på.! Men efter de 5 stk. blade fortsætter i med at sende mig HISTORIE blade, og jeg OPSIGER så igen, hvor jeg får en besked om at jeg senest næste dag får en bekræftelse.! (Den har jeg aldrig fået) Jeg opdager så at i har trukket et stort beløb på min mob. pay. og jeg blokerer den. SÅ!!! hører jeg fra jer på mail og i skriver at mit abonnement fortsætter, og jeg nu vil få girokort fremover. Jeg ringer så til jer og forklarer problemet, og at jeg har OPSAGT for længe siden og nu igen, og at systemet ikke virker. Servicemedarbejderen siger så, at hun nu OPSIGER mig, men at hun kan få skæld ud for det??? Jeg beder hende om at sende en bekræftelse til mig, da det tilsyneladende er problemet for, at jeg kan dokumenterer, at jeg sagde op efter de første 2 stk. blade. MEN der sker ikke noget, hører stadig ikke fra jer. Jeg er meget VRED og har stadig ikke fået en bekræftelse på min OPSIGELSE. Jeg vil OPSIGES NU og have mine penge tilbage. Jeg opfatter disse metoder som svindel og vil gå videre med det, hvis i ikke reagerer NU.
Anni Kirk
Efterskrift: Dette har jeg skrevet på Bonniers kundeserviceside, men da jeg trykker på send knappen virker systemet ikke. SÅ NU ER DER INGEN TVIVL DETTE ER ET SVINDEL FIRMA!!!!!!!!

2. juli 2024

Abonner ikke hos Bonnier

Havde et prøveabonnement på iForm. Betalte med Mobilepay og afbestilte abonnement inden for tidsrammen. Har dokumentation på det hele. Det var hhv. december og januar 2024. Alligevel modtager jeg 19.06 2024 en rykker for at velkomstabonnementet ikke er betalt.

19. juni 2024

Opsigelse

Til andre kunder: Hvis du går ind og opsiger dit abonnement, kan jeg anbefale dig at tage screen shots undervejs i processen og gemme i et word dokument til senere, så du har et bevis på din opsigelse. Jeg opsagde mit abonnement på både Bo bedre og Boligmagasinet i maj. Gik efterfølgende ind på Bonnier for at sikre mig jeg var afmeldt, da jeg ikke modtog en kvittering, hvilket undrede mig. Men da jeg ville logge ind igen med mit abonnementsnummer, det samme som jeg lige havde brugt for at gå ind på siden (hvilket virkede første gang jeg var gået ind), var det ikke muligt for mig. Jeg fik en melding i retning om, at systemet ikke genkendte mit abonnementsnummer (eller noget i den stil). Da systemet nægtede mig adgang, fik det mig til at tro, at nummeret ikke længere var aktivt og det virkede logisk, da jeg lige havde opsagt mit abonnement. Her slut juni har jeg modtaget et boligmagasin for juli, samt besked om at jeg vil modtage endnu 1 blad og skal betale udestående. Jeg skriver til kundeservice og forklarer at jeg er uforstående, da jeg har opsagt mit abonnement. Jeg bliver bedt om at bevise opsigelsen med kopi af en kvittering, hvilket jeg ikke kan, da jeg ikke har modtaget en kvittering. Mit råd til andre kunder er, at man skal sikre sig, at man modtager en kvittering på opsigelsen. Reagér hvis du ikke modtager en kvittering og skriv/ring til dem. Saml dokumentation på, at du har rykket for kvittering på opsigelsen. Der er ingen imødekommenhed overfor at der kan have været fejl i deres it-system.
Nu har jeg modtaget bekræftelse på, at jeg har opsagt begge magasiner. Det er jeg glad for. Jeg vil være betænkelig ved at abonnere igen, når det har vist sig at være besværligt at opsige abonnementet.

26. juni 2024

Kan kun tilslutte mig de dårlige…

Kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser👎 Føler mig totalt bondefanget af deres abonnement til Bo bedre. Betalte med MobilePay for et tilbud på 3 blade og en taske, men fik ingen bekræftigelse herpå. Bestilte så igen, da jeg ikke troede, at det var gået igennem. Nogle dage senere var der så opkrævet for to abbonementer. Jeg ringede til kundeservice, men fik at vide, at gaverne var afsendt. Damen i kundeservice sagde, at jeg bare skulle nægte at tage imod den ene taske, så ville den blive sendt retur. Da PostNord leverede taskerne, sagde min mand til buddet, at den ene pakke skulle retur, som jeg havde fået besked på. Jeg har nu i alt henvendt mig 3 gange til kundeservice, som nu siger, at de ikke har modtaget den taske, som vi ikke tog imod, som jeg havde fået besked på. Der ligger sagen så nu. Når man ringer, lover de at finde ud af noget, og de siger, at de vil ringe tilbage, men der sker ingenting. Den sidste dame jeg snakkede med kunne slet ikke forstå, at jeg havde fået rådet om at nægte at tage imod den ene taske, for så havde jeg jo ingen dokumentation for, at tasken blev sendt retur, og buddet kunne i princippet beholde pakken. Denne dame lovede også, at der nok skulle komme en løsning på det. Men der sker ingenting😡

21. juni 2024

Dokumenter jeres opsigelse

Sørg for at dokumenter at I har opsagt jeres abonnement (Opsagde abonnementet med det samme jeg havde tegnet det). Dette fik jeg ikke gjort og da Bonnier Publications ikke kunne se min opsigelse holdt de fast i deres krav. På dette tidspunkt havde de allerede trukket for 3 måneder, hvilket jeg godt var klar over ville blive svært at få refunderet, men det var meget skuffende, at de ikke engang vil eftergive den sidste måned, som de ikke havde kunne trække direkte fra min konto, grundet skift af dankort

27. maj 2024

Har gennem mange år abonneret på…

Har gennem mange år abonneret på Illustreret Videnskab Historie og været glad for det. Men nu har Bonnier så valgt, at lade det upålidelige skodfirma DAO stå for leveringen i stedet for PostNord. Selvfølgelig med det resultat at man gang på gang ikke får sit blad. Henvendelser til Bonniers resulterer i en sludder for en sladder i stedet for levering af bladet, så det ender nok med en opsigelse af abonnementet selvom det er et udmærket blad!

23. maj 2024

En regning på 938 kr inkl en rykker

En regning på 938 kr inkl en rykker. Ved ikke hvor mange blade det er for.
De siger de har sendt mig en regning med ethvert blad de har sendt mig.
Ja godaw. Først nu når jeg læser det i den regning de specifikt har sendt til mig. Ser jeg der er en regning med bladet. En regning der ligner enhver anden følgeseddel som man bare smider ud.
Jeg var nok stoppet med at sende mig blade, når jeg ikke betalte efter anden eller tredje blad. For så at sende mig en ordenlig regning.
De får en stjerne Idag. Og så vil jeg se hvordan deres kundeservice er i morgen. Når jeg skal tale med dem om de godt 900 kr.

23. maj 2024

HOLD JER VÆK !!

HOLD JER VÆK !!
Penge der er fejlopkrævet via inkasso i februar er endnu ikke returneret, og jeg får stadigt at vide st de jo ikke kan gøre for at de har sendt sagen videre.
Ingen chefer fra kundeservice (eller andre der kan tage beslutning) har kontaktet mig - jeg får ar vide de har travlt (i kundeservice afdelingen) sp derfor tager de sig ikke af kunder.

20. maj 2024

Føj for en opførsel

Føj for en kundetilgang. De har simpelthen blokeret min e-mail, fordi de ikke vil hjælpe mig med at få mit l…… abonnement på Iform slettet.

Det er absolut sidste gang jeg skal have noget med dem at gøre…..

Føj for en opførsel.

14. maj 2024

Bondefangeri er forretningsmetoden

Bondefangeri er forretningsmetoden. De lokker dig til et mersalg og lover, at du altid kan komme ud af aftalen igen.
Hjemmesiden er lavet så "smart", at man tror man har afmeldt sig, men længst nede på siden skal man trykke 'fortsæt' for at svare på, om man vil købe et andet abonnement, tarveligt og ufint.

10. maj 2024

DÅRLIG

DÅRLIG
Blade fra Komputer For Alle kommer ikke, velkomstgave virker ikke og måtte ringe flere gange inden den kom. Deres mailadr. fungerer ikke og samarbejdet med Bonnier er skabt til at lande mellem 2 stole.
Jeg kan se på anmeldelserne, at der er flere der ikke er tilfredse, hvad kan vi gøre ??

10. maj 2024

Jeg giver andre ret i at det er…

Jeg giver andre ret i at det er rendyrket svindel.
Kan ikke få en bekræftelse på at man er ude af deres system.
de sender rykkere selv om bladet er opsagt.
De kan være glad for at der ikke er minus stjerner, for det fortjener de. 5047832786

29. april 2024

Sjældent har vi da oplevet noget som er…

Sjældent har vi da oplevet noget som er sååååå svært at komme ud af efter en prøveperiode. Har opsagt "aftalen" af flere omgange men modtager stadig opkrævning på næste periode. Kan eller vil de simpelthen ikke forstå at vi skal IKKE have nogen ny periode, vi skal bare have det opsagt, hvilket i øvrigt også står at det er under "min side". De skal ALDRIG forsøge at sælge noget som helt til os mere, aldrig

28. april 2024