God kundeservice!.. de svarer ganske hurtig, men de dygtige sælgere holder desværre ikke det de lover.. 😩 Skynd dig væk... Edit: de sender standardsvar, og de vil ikke hjælpe. De har opkrævet 11... Se mere

Bonnier er ren tyveri. Spar jer selv for bøvlet og hold jer langt væk fra deres abonnementer. Når du først er oprettet, så kommer du ikke ud af det igen før at du har betalt den ene efter den anden re... Se mere

Tegnede årligt abonnement på gør det selv med start fra Januar 2020. I december opsagde jeg abonnementet og fik bekræftigelse. Jeg modtog det 18 hæfter som abonnementer indeholdt. Jeg troede alt va... Se mere

Tyveri og svindel. Ladede dumt nok overbevise om at jeg ville kunne få en prøveperiode på noget historie de har. Men fik aldrig nogensinde nogen mulighed for at lukke ind. Derfor kontaktede jeg B... Se mere

1,2

Dårlig

Svarer typisk inden for 2 uger

God kundeservice!.

Skynd dig væk...
Edit: de sender standardsvar, og de vil ikke hjælpe.
De har opkrævet 11×99kr for Wype, som jeg aldrig har brugt, eller bedt om abonnement på.
De vil ikke refundere.. 😩

31. marts 2026

Besvarelse fra Bonnier

Takk for at du deler din erfaring. Du kan skrive til oss via vårt kontaktskjema på denne linken: https://kundeservice.com/kontakt-oss-no/ så hjelper vi deg på beste måte.
Vennlig hilsen
Marianne
Bonniers Kundeservice.

Dårlig betjening ,m.h.t.telefon

Har ringet adskillige gange d. 31. Oktober, for at afmelde 2 stk. prenumeration af Gård&Torp,men blev henvist til at skrive en mail angående dette. Fik svar:at de var en lille afdeling og ikke læste alle mails hver uge.
Hvad gør man så??

5. november 2025

Besvarelse fra Bonnier

Vi har rapportert din anmeldelse på Trustpilot da det handler om et annet selskap. Vennlig hilsen Amanda, Bonniers Kundeservice.

Vildledende markedsføring

Jeg havde købt et IFORM abonnement, som jeg opsagde. Kort efter ringer en sælger og udtrykker ønske om at beholde mig som kunde. Han giver et tilbud om en pakke med yderligere seks blade for 189 kr. Det takker jeg ja til, og sælgeren anviser mig til blot at følge linket i min mail, acceptere aftalen og så får jeg mine blade.
Så langt så godt. Jeg får mine seks blade - og så bliver der trukket 685 kr. for de NÆSTE seks blade, som jeg IKKE har bedt om, og ikke ønsker. Jeg ringer til kundeservice, som begynder at snakke ind over mig allerede inden jeg har fortalt færdig om problemstillingen (gad vide om de har hørt det opkald før). Jeg får at vide at jeg har sagt ja til automatisk fornyelse, da jeg accepterede aftalen i min mail. Jeg forklarer at sælgeren tilbød mig en pakke, og ikke et nyt abonnement, og at jeg ikke var oplyst om at der var automatisk fornyelse til fuld pris. Kundeservice siger, at det er mit eget ansvar at læse betingelserne - det er jo rigtigt, men det er en lusket forretningsmodel der sætter sælgere til at give ét tilbud, og så sender en kontrakt på et helt andet.
Fortrydelsesret vil de ikke anerkende, da de ser den nye abonnement som en fortsættelse og ikke et nyt køb. Reklamation vil de heller ikke høre tale om.

TL:DR - undgå for alt i verden at tegne et abonnement her, og tag ikke imod deres tilbud - der foregår bevidst vildledende markedsføring.

7. oktober 2025

Med venlig hilsen Camilla, Bonnier Kundeservice.

Jeg har bemærket at svindelforetagenet…

Jeg har bemærket at svindelforetagenet Bonnier bruger samme metoder over for andre kunder og så sender dem til inkasso. Jeg har nægtet at betale inkassogebyr men kan ikke komme til at betale 899kr som jeg muligvis har modtaget blade for. Derfor har jeg anmodet inkassofirmaet om at få sagen i fogedretten.

20. september 2025

Besvarelse fra Bonnier

Vi vil gerne hjælpe dig. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.

Advarsel ved flytning.

Advarsel ved flytning.
Jeg holder magasinet "Illustreret Videnskab" og plejer at bestille årsbøgerne: Historisk Årbog og også årsbogen til IIllustret videnskab. Det er slut nu. Jeg havde nemlig glemt at betale for en af årsbøgerne, og Bonnier udsendte derfor rykkere til mig. Desværre var jeg lige flyttet, så de 3 rykkere blev ikke afleveret på min daværende adresse, ej heller på min nuværende adresse. Men bøgerne havnede (havner) stadig i min gamle adresses postkasse (jeg tjekker den gamle adresses postkasse ugentligt). Dvs. bøgerne havner i postkassen, men ikke rykkerne! Nu har jeg så fået en inkassosag, hvor jeg skal betale for de 3 rykkere og inkassosagen (1279 kr. for en bog til 279 kr).
Spørger man Intrum (inkasso) og Bonnier dækker de sig ind med, at der i abonnementsvilkårerne gøres opmærksom på, at man skal huske at meddele adresseændringer. Det er lidt sjovt, at bøgerne godt kan finde frem til den gamle adresse, mens rykkerne ikke kan.
Afslutningsvist vil jeg nævne, at det også er lidt sjovt, når man ringer til Bonnier og kommer i deres telefonsluse. Her er der simpelthen en mulighed for at trykke på nummeret til inkasso (Intrum). Det må betyde, at mange sager går til inkasso, - ellers ville man jo ikke få den mulighed i menuen.
Så pas på, hvis I skifter adresse. Bonnier bruger ikke andre kommunikationskanaler end snailmail, inden sagen ryger til inkasso.

29. juli 2025

Med venlig hilsen Camilla, Bonnier Kundeservice.

Jeg havde opsagt mit abonnement via…

Jeg havde opsagt mit abonnement via nettet på Illustreret videnskab efter at have købt bladet i en periode. Men da perioden var udløbet blev jeg trukket knap 900 kr. på mit kort. Jeg ringede ind og fik at vide, at jeg ikke havde opsagt mit abonnement, så at jeg skulle betale beløbet… men da jeg blev vred kunne jeg få 45 % rabat… Det var jeg heller ikke tilfreds med, så nu kunne jeg så nøjes med at betale 200 kr. for de 2 blade som var på vej. Jeg endte med at acceptere, selvom jeg er sikker på, at jeg havde opsagt abonnementet. Jeg skal ALDRIG NOGENSINDE mere være kunde hos Bonnier. Min gamle svigermor havde samme oplevelse for nylig, hvor hun havde ringet og opsagt.. men det havde de så ikke noteret, så hun kom til at betale ekstra blade og rykkergebyr, inden hun slap fri. Det er ikke ordentlig!!!

27. maj 2025

Med venlig hilsen Camilla, Bonnier Kundeservice.

Kundeservice snyder kunderne og sender…

Kundeservice snyder kunderne og sender rykkere efter det har været opsagt
De svindler så pas på dine penge
Kundeservice er ikke til at snakke med de holder hånden over dem der glemte at skrive kunden opsagde tilbuddet efter slut.

1. januar 2025

Besvarelse fra Bonnier

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis. Med venlig hilsen Camilla, Bonnier Kundeservice.

Bondefangeri …

Jeg fik tilsendt et magasin mere end det, jeg abonnerede på. Ringede og skrev om det måtte være en fejl. De lyttede i service, men ingenting er sket. Jeg er nu stævnet for ikke at betale hos et inkassofirma Intrum. SÅ Overvej om det er her, du skal abonnere på noget.

6. juni 2024

Besvarelse fra Bonnier

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulär på denna länk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjälper vi dig på bästa sätt.

Med vänliga hälsningar, Loke,
Bonniers Kundtjänst.

Opsagt abonnement

Opsagt abonnement, hvilket tilsyneladende ik var sket via nettet
Modtager et blad?
Ringer sku betale 95 kr og de ville lukke abonnement
For at undgå evt rykker, ringer jeg igen, taler med ny person
Ender med at jeg ik skal betale, får bekræftelse via mail
Så Trods Bøvl, god løsning

15. april 2025

Med venlig hilsen Loke,
Bonnier Kundeservice.

Desværre ingen 0 stjerne.

Jeg vil på det kraftigste fraråde at benytte Bonnier Publications. Jeg havde et abonnement på Illustreret Videnskab, som jeg opsagde den 1. oktober 2024. Kort tid efter blev jeg dog opkrævet 384 kr., da opsigelsen ifølge deres abonnementsbetingelser var indsendt for sent. I 2025 modtager man Illustreret Videnskab 2024 årbog med en opkrævning på 0,00 kr. Ved nærmere gennemgang fremgår det dog, med meget lille og utydelig skrift (ca. 3-4 mm), at beløbet reelt er 279 kr. Dette fremstår som en tvivlsom forretningsmodel. Jeg vil derfor fremover undlade at købe produkter fra Bonnier, heller ikke som enkeltkøb.

7. februar 2025

Besvarelse fra Bonnier

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis. Med venlig hilsen Heidi, Bonnier Kundeservice.

Har været kunde hos Bonnier i gennen flere år

Har været kunde hos Bonnier i gennem flere år.
Opsagde mit aboment på Foto og senere Komputer.
Men havde fået 1 blad af Komputer, men skulle betale for de 4.
Men jeg havde indbetalt til Foto 543,70, men skulle kun have betalt 385,70, så der var 158 tilbage og jeg skriver til Bonnier i august.
Hører intet fra dem og her den 11 december får jeg en inkasso.
Har hverken hørt fra dem om de 158 kr og hvad jeg så skulle betale for Komputer, heller ikke rykker eller er blevet kontaktet af Bonnier, på nogen tidspunkt.
De læser åbenbart deres mail, kun de negative, hvor jeg prøvede at "forhandlede" med dem. De bruger kun igen, at jeg ikke har betalt.
Hørte intet i august fra dem og er nu gået videre til inkasso.
Tanker er toldfri Bonnier
20.12.2024
Hej Bonnier!
Har kontaktet jer og I har svaret, at der er 7 dage behandlingstid?
Hvad med inkassoen?
God jul
23.12.2024.
Fik svar fra jer at I ikke har med sagen at gøre mere og jeg kun kan tage kontakt tik inkasso firmaet.
I vil ikke svare mig på mit første spørgsmål om hvad jeg skylder når overskud fra Foto på 158 kr kontra de 4 blade fra Komputer.
Jeg troede lige I var seriøs og indrømme jeres fejl, at I ikke har kontaktet mig, siden 16/19 august hverken mail eller rykker.
27 december fik jeg en ny rykker fra RKI om jeg skal betale 1- 1-2025.
I har aldrig svaret på min forespørgsel på indbetaling fra Foto kontra Komputer.
Jeg har kun fået 1 rykker og mig bekendt skal man have 3 før RKI kan sende opkrævning???

11. december 2024

Besvarelse fra Bonnier

Havde jeg kunne give 0 ⭐️ var dette…

Havde jeg kunne give 0 ⭐️ var dette tilfældet.

D. 8/6 bestilte vi boligmagasinet + Kay Bojesen abe, idag d. 14/7 har vi fortsat ikke modtaget aben, på trods af at firmaet hævder at denne er afsendt 23/6, dog kan vi ikke få noget track nummer på pakken og selvom kundeservice lover at vende retur er det nu 2 uger siden.

Det er svindel og bedrag og den abe har aldrig set et frimærke overhoved.

Vi har bedt om en annullering af abbonement da firmaet ikke har overholdt deres del af aftalen og dette bliver der selvfølgelig heller ikke svaret på.

Gid jeg havde tjekket TP inden vi bestilte. Det er jo tydeligt at vi ikke er de første og desværre nok heller ikke sidste.

15. juli 2024

Vennlig hilsen Loke,

Bonniers Kundeservice.

Svindel!!

Leverer ikke de varer der bestilles. Svindel og humbug firma!

31. maj 2024

Med vänliga hälsningar, Loke,
Bonniers Kundtjänst.

Det kan siges kort UNDGÅ FIRMAET

Det kan siges kort UNDGÅ FIRMAET. Hver gang jeg har haft et abonnement går der "KUK" i det. Forkerte bekræftelser og ingen svar på mails.

21. marts 2024

Med venlig hilsen,
Felicia, Bonnier Kundeservice

Svindel firma

Svindel firma, har sagt nej tak efter prøveperiode de fremsender en faktura på abonnement, hvis man går ind for at opsige får man besked, der er problemer ring på tlf, hvis man sender en mail til kundeservice er de min 7 dages svar tid det vil sige så er man bundet en ekstra måned.
Hold jer langt væk fra noget der har med Bonnier at gøre de er kun ude på at stjæle jeres penge så længe som muligt.

12. marts 2024

0 stjerner. Umuligt at opsige WYPE, men opkræves 99 kr. om måneden, UDEN AT jeg har adgang til indholdet!

0 stjerner.
Jeg har opsagt mit abonnement på I FORM, men åbenbart ikke på WYPE. WYPE/Bonnier hæver 99 kr. om måneden fra min konto/betalingskort, hvilket er helt uacceptabelt, navnlig set i lyset af, at jeg ikke har adgang til indholdet. Jeg kan heller ikke logge ind nogen steder for at opsige abonnementet på WYPE. Bonnier svarer ikke på mine henvendelser.

Vil I venligst snarest opsige mit abonnement på WYPE og tilbageføre de 3 x 99 kr., som Bonnier har taget fra min konto/betalingskort de sidste 3 måneder, hvor der er hævet 99 kr. pr. måned = 297 kr.?

3. marts 2024

SÅ slemme er de nu ikke

SÅ slemme er de nu ikke, at postnord så ikke altid er, er noget andet.
Men man skal være vågen, og huske at få afsluttet abo, første gang man modtager er blad, hvis man ikke ønsker flere.
Man skal huske også at få sagt nej til deres digitale indhold, har selv kun fået læst et par anders and, sammentidigt, og det lukker samtidigt med at man stopper abo. selv om man har 1-2 måneder gratis.

Deres blade er OK, og er en vigtigt del af et WC. Er selv kalde for deres foto, som jeg gerne køber når jeg ser efter nye kamera. Men i dag er nettet altså et altså et langt bedre sted at finde hjælp til det.

Hvis man KUN købe bladet for en "billigt" gave, så skal man huske alt det med småt, og om gaven er så billigt igen. Men ellers synes jeg at deres kundeservice er ok, den ene gang jeg ikke fik en gave, og den anden hvor en var defekt. (Har dog en ny defekt, men sådan er alt Kina skrammel jo)
Men har dog en gang oplevet en sælger som ikke tog en opsigelse som et nej, det er dog i dag meget nemt at opsige på nettet.
Nogle af deres blade synes jeg dog i dag er blevet noget tynd, og snart kun er reklame søjler, men det sker jo alle steder, og man henviser jo ikke til Illustrer videnskab som et sandhedsvidne, men som blødt underholdning på WC og rejser hvor der ikke er WI-FI.

1. december 2023

Besvarelse fra Bonnier

Takk for din anmeldelse. Vi setter pris på tilbakemeldingen din, og den er videresendt til redaksjonen.

Bonniers tilbyder et gavekort på 300…

Bonniers tilbyder et gavekort på 300 kr. for at blive abonnement. Jeg klikker rundt blandt kategorierne på shoppen og bestiller derefter et Osteskærersæt på deres webshop. Men nu kan ikke få rabatten, da det kun er på den første side af deres shop, som man får rabat på.
Man kan jo ikke give en rabat til en webshop, men så kun efterfølgende fortælle at det kun er til en brøkdel af varerne at gavekortet kan bruges.
Og nu er jeg ikke engang startet på Kundeservice- oplevelsen. (og det gider jeg heller ikke spilde jeres tid med, ligesom jeg spilder min!)
Bare sig nej tak til Bonniers og deres rabatkoder...
PS. Magasinet er ok, så derfor får de en stjerne. :-)

15. december 2023

det er et plat firma de går bare ind og…

det er et plat firma de går bare ind og hæver på ens konto uden at man har giver lov eller samtykke til det ! og bladet egner sig kun til wc papir ! så kik lige på din konto en gang

21. september 2023

Hej igen Niels
Vi har ikke modtaget noget svar fra dig, så vi kan desværre ikke behandle din sag. Selvom vi rigtig gerne vil finde en løsning, bliver vi nødt til at afvente, indtil vi har hørt fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte Bonnier på mailadressen: KS@bonnier.dk, eller kundeservice på telefon: 39 10 30 00.

Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice.

Aldrig igen!

Aldrig igen! Sælgeren lover én pris samt en velkomstgave, jeg bliver trukket et andet beløb og ser aldrig skyggen af den velkomstgave 😡 Vi tegnede abonnement på både et fysisk blad samt online adgang til alle blade. Ved opsigelse antager jeg (måske dumt af mig), at når jeg har oplyst det abonnementsnr som står på bladene, så bliver det hele opsagt, MEN ak nej, det var åbenbart delt op i to abonnementer, så kun bladene blev opsagt og det online "abonnement" blev i stedet dyrere 😤 da jeg så snakker med kundeservice, meddeler hun at der (selvfølgelig) ikke ligger en note fra sælgeren om det tilbud han oprindeligt gav os, så nu står jeg med lang næse og føler mig godt snydt, og det er kun mit ord mod kundeservice 🤬 Føj for en pengemaskine!

19. september 2023

Hej igen Tanja
Vi har ikke modtaget noget svar fra dig, så vi kan desværre ikke behandle din sag. Selvom vi gerne vil finde en løsning, bliver vi nødt til at afvente, indtil vi har hørt fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte Bonnier på mailadressen: KS@bonnier.dk, eller kundeservice på telefon: 39 10 30 00.

Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice.