Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 165 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med virksomhedens produkter, som ofte beskrives som værende af god kvalitet og med en god pasform, der holder stil og form over tid. Mange fremhæver også den hurtige levering og den nemme proces for returnering, hvilket bidrager til en positiv samlet oplevelse. Dog var nogle forbrugere utilfredse med leveringstiderne, hvor pakker enten var forsinkede eller beskadigede under transport. Enkelte oplevede også problemer med rabatkoder, der ikke fungerede som forventet, eller at bestilte varer pludselig var udsolgt efter ordrebekræftelse. Der var også et par tilfælde, hvor kvaliteten af visse varer ikke levede op til forventningerne, og størrelserne passede ikke.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produktet. Kunderne er glade for det store udvalg af tøj, den... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen. Kunder roser ofte den hurtige levering og den... Se mere

Quality

Brugere beskriver positive interaktioner med kvalitet. Kunder roser tøjets gode kvalitet, pasform og... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange roser den gode og hurtige service, samt den hurtige... Se mere

Order

Anmeldere nævner tvetydig feedback om ordrer. Mens nogle kunder rapporterer nem bestilling, hurtig levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Er glad for at handle med jer og har været kunde hos jer i rigtig mange år. Varerne kommer rimelig hurtigt frem, og skulle der være brug for at returnere, går det også gnidningsfrit. Mon ikke at jeg f... Se mere

Jeg har været kunde i mere end 20 år, og jeg har altid været tilfreds med varerne som er god kvalitet . Jeg har stadig tøj i skabet som jeg bruger og som holder pasform og stil. Forsendelse og kundes... Se mere

Bon'A Parte er et godt sted og købe pænt tøj Altid i god kvalitet. Benyt outlet det er gode tilbud!!!& stor rabat 🙂 Hurtig levering, god service. Har været kunde I over 30 år. Forbliver mit fort... Se mere

Nemt at handle på nettet. Hurtig levering og nemt at returnere, hvis varen skal byttes. God kvalitet. høflig betjening, når man ringer.

1. Dametøjsbutik
  2. Indretningsarkitekt
  3. Lingeributik

I 30 år har vi hos BON’A PARTE designet lækkert modetøj til hele familien. Ud fra vores stærke, skandinaviske designtradition fortolker vi modens højaktuelle tendenser og designer unikke kollektioner, som kun findes hos os. Vores kollektioner har uendelige kombinationsmuligheder, og det enkelte outfit kan med få tilpasninger dresses op og ned til et helt nyt look. Kvalitet er afgørende for BON'A PARTE, specielt med hensyn til kvalitet af vores design, materiale, udskæringer og detaljer. Shop online - nemt og sikkert!

4,6

17 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Som forventet

Som forventet

17. oktober 2025

Hej Karen

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊
Det betyder virkelig meget for os, at du har handlet hos Bon’A Parte i så mange år – og at du altid har været tilfreds.

Team Bon´A Parte

God og fin håndtering af ordre

19. oktober 2025

Hej L. Andersen

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med håndteringen af din ordre.

God og hurtig levering

God og hurtig levering, desværre ikke ens pasform på størrelserne, men det er let at sende retur så det er ok.

20. oktober 2025

Hej Birthe

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊
Vi er glade for, at leveringen var hurtig. Vi beklager, at størrelserne ikke passede helt som forventet, men det er godt at høre, at returprocessen var nem og ubesværet.

Team Bon´A Parte

Lækkert udvalg at forøge garderoben med

Nemt at handle fra hjemmesiden, hurtig levering og nemt at returnere. Så er der også et lækkert udvalg at forøge garderoben med.

17. oktober 2025

Hej Tove

Team Bon´A Parte

Bon'A Parte er et godt sted og købe…

Hurtig levering, god service.
Har været kunde I over 30 år.
Forbliver mit fortrukne "sted " og købe Tøj🙂

16. oktober 2025

Hej Hanne

Team Bon´A Parte

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering. Tøj af god kvalitet.

8. oktober 2025

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en nem bestillingsproces, hurtig levering og tøj af god kvalitet.

Bedste anbefaling herfra

13. oktober 2025

Hej Helle

Fine varer

Fine varer, og hurtig levering

15. oktober 2025

Hej Birgit

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for, at du altid er tilfreds med vores tøj og den hurtige levering. Det betyder meget for os.

Super glad for mit køb🤩

15. oktober 2025

Hej Ketty

Problemløst og hurtigt😊

9. oktober 2025

Hej Alice

Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er meget tilfreds med dit køb hos Bon’A Parte. Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse – både med vores produkter og vores service.

Team Bon´A Parte

Fine nederdele og hurtig levering

14. oktober 2025

Hej John

Tilfredshed er meget ok

10. oktober 2025

Hej Hanne

Rimelig priser

Rimelig priser, god kvalitet og hurtig levering .👏🏻

10. oktober 2025

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både priserne, kvaliteten og den hurtige levering. Vi arbejder hele tiden på at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet til rimelige priser – og samtidig sikre, at de når hurtigt frem. Din feedback betyder meget for os, og vi håber, du snart kigger forbi igen.

Tilfreds

Meget tilfreds med købet hos Bon a parte ⭐⭐⭐⭐⭐

26. september 2025

Hej Nina

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de flotte stjerner ⭐️😊

Team Bon´A Parte

Jeg har været kunde i mange år og har…

Jeg har været kunde i mange år og har altid været tilfreds

2. oktober 2025

Hej Lone

Team Bon´A Parte

Alt i alt en god oplevelse

Alt i alt en god oplevelse. hurtig levering.
Dog var den lyseblå farve på blusen ikke så flot som
på billedet på nettet, så jeg sendte den
tilbage. Men trøjen var meget fin.

23. september 2025

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os at høre, at du alt i alt har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både levering og kvaliteten af blusen. Vi er kede af, at farven ikke helt levede op til dine forventninger – vi arbejder løbende på at sikre, at billederne på vores hjemmeside afspejler varerne så præcist som muligt.
Tak fordi du deler din oplevelse med os, det hjælper os med at blive endnu bedre.

Team Bon´A Parte

Let bestilling og gode varer

Fandt hvad jeg søgte. Varer pæne og kom godt frem

24. september 2025

Hej Mona

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os at høre, at du fandt det, du ledte efter, og at varerne lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os – det betyder meget og hjælper os til hele tiden at blive bedre.

God kundeservice.

God kundeservice.

1. oktober 2025

Hej Merete

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊 Det glæder os at høre, at du er rigtig glad for vores service!
Vi gør os umage for at tilbyde en god service, så det betyder meget at få din positive feedback

Team Bon´A Parte

Nemt hurtigt en god pris

15. september 2025

Hej

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊 Det glæder os at høre, at du er rigtig glad for dit køb! Vi gør os umage for at tilbyde produkter, der skaber glæde hos vores kunder, så det betyder meget at få din positive feedback

Team Bon´A Parte

Produkt lever op til forventningerne

Produkt lever op til forventningerne.

25. september 2025

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at produktet lever op til dine forventninger, og at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi gør os umage for at sikre både god kvalitet og en problemfri købsoplevelse, så det betyder meget at få din positive feedback.