Altid hurtig levering - og aldrig nogen problemer med at returnere varer som ikke passer til det forventede. Så dejligt at handle hos Bon’a parte
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos BON’A PARTE tror vi på mode, der skal føles rigtig – ikke kun se godt ud. I næsten 40 år har vi designet feminine kollektioner med fokus på komfort, pasform og de små detaljer, der gør en forskel i hverdagen. Med inspiration fra den skandinaviske stil skaber vi tøj til kvinder, der ønsker en garderobe, de kan føle sig hjemme i. Styles, der er nemme at bruge, nemme at kombinere og skabt til livets mange øjeblikke – fra rolige hverdage til særlige stunder med dem, man holder af. For os handler mode om mere end trends. Det handler om selvtillid, velvære og følelsen af at være sig selv. Derfor designer vi tøj, der kan bruges og elskes sæson efter sæson – med fokus på gode kvaliteter, behagelige materialer og et udtryk, der føles både moderne og tidløst.
La Cours Vej 6, 7430, Ikast, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Som altid når jeg køber kjoler hos Bonaparte sidder de lige i skabet både hvad angår størrelsen og kvaliteten.
Ved ikke hvad der gjorde det til en god oplevelse. Fik det jo bare leveret til et posthus. Hvor jeg selv hentede pakken.
Vil lige tilføje efter at have prøvet bluserne. Jeg bruger altid medium, men af en eller anden grund bestilte jeg large. De sidder rimelig tæt og er i noget helt andet stof en jeg forventede. De vil blive brugt som gave.

Besvarelse fra BON'A PARTE
Forventet levering og god kvalitet

Besvarelse fra BON'A PARTE
Hurtig og god ekspedition, tøjet var fuldstændigt som forventet. Har handlet flere gange og gør det gerne igen.

Besvarelse fra BON'A PARTE
Gode tilbudspriser, hurtig forsendelse og varer der var rigtig fine ved modtagelsen.

Besvarelse fra BON'A PARTE
En fin kjole som lever op til beskrivelsen

Besvarelse fra BON'A PARTE
Det bestilte kom hurtigt og var lige som jeg havde tænt.

Besvarelse fra BON'A PARTE
Hurtig levering, pænt tøj, stort udvalg.
God mulighed for returnering 😊

Besvarelse fra BON'A PARTE
Fungere altid uden problemer fra køb til modtagelse

Besvarelse fra BON'A PARTE
Jeg er glad for mit køb☀️ skønne lette short og min gule kjole til min sommer brune farve

Besvarelse fra BON'A PARTE
Det var nemt at bestille som altid og meget hurtigt levering. Super.
Mvh
Inge M. LARSEN

Besvarelse fra BON'A PARTE
man får altid det man bestiller, også hurtigt, returvarer får man også altid pengene retur, jeg har købt hos dem i alt den tid de har eksisteret.

Besvarelse fra BON'A PARTE
Så dejligt at handle hos Bon’a parte