BON'A PARTE Anmeldelser 17.483

4,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 189 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den hurtige levering og den gode service, hvilket gør shoppingoplevelsen nem og bekvem. Mange fremhæver også den høje kvalitet af varerne, som de finder holdbare og stilfulde, og som ofte lever op til forventningerne. Derudover værdsætter forbrugerne det store udvalg og de gode tilbud, der er tilgængelige. Dog oplevede nogle kunder problemer med leveringstider, hvor pakker var forsinkede eller beskadigede under transport. Enkelte nævnte også, at størrelserne ikke altid passede, eller at et bestilt produkt var udsolgt uden forudgående besked. Der var også tilfælde, hvor rabatkoder ikke virkede som forventet, eller hvor kundeservice var langsom til at svare.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produktet, og mange roser den gode kvalitet, det store udvalg... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen, idet mange roser den hurtige forsendelse og... Se mere

Quality

Kunder havde positive oplevelser med kvalitet, og mange roser tøjets gode kvalitet og at det lever op til... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver god og hurtig service samt... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om ordrer, hvor mange finder bestillingsprocessen nem og leveringen hurtig,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Altid hurtig levering - og aldrig nogen problemer med at returnere varer som ikke passer til det forventede. Så dejligt at handle hos Bon’a parte

Er glad for at handle med jer og har været kunde hos jer i rigtig mange år. Varerne kommer rimelig hurtigt frem, og skulle der være brug for at returnere, går det også gnidningsfrit. Mon ikke at jeg f... Se mere

Jeg har været kunde i mere end 20 år, og jeg har altid været tilfreds med varerne som er god kvalitet . Jeg har stadig tøj i skabet som jeg bruger og som holder pasform og stil. Forsendelse og kundes... Se mere

Bon'A Parte er et godt sted og købe pænt tøj Altid i god kvalitet. Benyt outlet det er gode tilbud!!!& stor rabat 🙂 Hurtig levering, god service. Har været kunde I over 30 år. Forbliver mit fort... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Indretningsarkitekt
  3. Lingeributik

Hos BON’A PARTE tror vi på mode, der skal føles rigtig – ikke kun se godt ud. I næsten 40 år har vi designet feminine kollektioner med fokus på komfort, pasform og de små detaljer, der gør en forskel i hverdagen. Med inspiration fra den skandinaviske stil skaber vi tøj til kvinder, der ønsker en garderobe, de kan føle sig hjemme i. Styles, der er nemme at bruge, nemme at kombinere og skabt til livets mange øjeblikke – fra rolige hverdage til særlige stunder med dem, man holder af. For os handler mode om mere end trends. Det handler om selvtillid, velvære og følelsen af at være sig selv. Derfor designer vi tøj, der kan bruges og elskes sæson efter sæson – med fokus på gode kvaliteter, behagelige materialer og et udtryk, der føles både moderne og tidløst.

4,6

17 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Ved ikke hvad der gjorde det til en god…

Ved ikke hvad der gjorde det til en god oplevelse. Fik det jo bare leveret til et posthus. Hvor jeg selv hentede pakken.
Vil lige tilføje efter at have prøvet bluserne. Jeg bruger altid medium, men af en eller anden grund bestilte jeg large. De sidder rimelig tæt og er i noget helt andet stof en jeg forventede. De vil blive brugt som gave.

17. juni 2026

Hej Lene,

Tak for at du deler din oplevelse.
Vi er glade for, at din ordre kom frem som forventet.

Forventet levering og god kvalitet

Forventet levering og god kvalitet

10. juni 2026

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede både levering som forventet og god kvalitet.

Hurtig og god ekspedition

Hurtig og god ekspedition, tøjet var fuldstændigt som forventet. Har handlet flere gange og gør det gerne igen.

Hej Dorte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at både ekspeditionen og tøjet levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen :)

Som altid god service

Som altid god service

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du som altid har oplevet god service.

Gode tilbudspriser

Gode tilbudspriser, hurtig forsendelse og varer der var rigtig fine ved modtagelsen.

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med tilbudspriserne, den hurtige forsendelse og varernes kvalitet ved modtagelsen.

God kvalitet,hurtig levering

Hej Krasina,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering.

Bon'a Parte

Fine priser og hurtig levering.

Fine priser og hurtig levering.

Hej Anita,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige levering.

Team Bon'a Parte

En fin kjole som lever op til…

En fin kjole som lever op til beskrivelsen

2. juni 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at kjolen levede op til beskrivelsen, og at leveringen var hurtig.

Lækkert tøj

Jeg er altid glad for at handle hos Bon'a parte.

30. maj 2026

Hej Ingrid,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du er glad for tøjet og altid har en god oplevelse, når du handler hos Bon'a Parte.

Bon'a Parte Team

Det bestilte kom hurtigt og var lige…

Det bestilte kom hurtigt og var lige som jeg havde tænt.

4. juni 2026

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at din ordre kom hurtigt frem, og at den levede op til dine forventninger.

Team Bon'a Parte

Hurtig levering, pænt tøj, stort udvalg.
God mulighed for returnering 😊

3. juni 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, det pæne tøj, det store udvalg og de gode returmuligheder.

Stort udvalg!

31. maj 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores store udvalg.

Bon'a Parte

Fungere altid uden problemer fra køb…

Fungere altid uden problemer fra køb til modtagelse

Hej Anette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at alt altid fungerer problemfrit fra køb til modtagelse.

Bon'a Parte

Jeg er glad for mit køb☀️ skønne lette…

Jeg er glad for mit køb☀️ skønne lette short og min gule kjole til min sommer brune farve

3. juni 2026

Hej Birgitte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er glad for dit køb, og at både shortsene og den gule kjole passer perfekt til sommeren.
Rigtig god fornøjelse med dem :D

Besvarer ikke mail

2. juni 2026

Hej Ingelise,

Tak for din feedback. Vi beklager, at du ikke har fået svar på din mail.
Kundeservice besvarer alle mail der kommer ind. Kan du fortælle os, hvornår du har sendt mailen? Så kigger vi gerne på det.

Hurtigt og nemt

Det var nemt at bestille som altid og meget hurtigt levering. Super.
Mvh
Inge M. LARSEN

12. maj 2026

Hej Inge,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at bestillingen var nem som altid, og at leveringen var hurtig.

Sen levering men ok.

Super ingen problemer

25. maj 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi beklager den sene levering, men det glæder os at høre, at alt ellers forløb uden problemer.

Bon'a Parte

man får altid det man bestiller

man får altid det man bestiller, også hurtigt, returvarer får man også altid pengene retur, jeg har købt hos dem i alt den tid de har eksisteret.

21. maj 2026

Hej Tove,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du altid har haft gode oplevelser med både levering, varer og returnering.

Altid hurtig levering

Så dejligt at handle hos Bon’a parte

21. maj 2026

Hej John,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du altid oplever hurtig levering og en problemfri returproces.
Dejligt at høre, at du synes, det er rart at handle hos Bon’a Parte :)