Skønt tøj, passer perfekt. God kundeservice, hurtig levering 🚚 Altid tilfreds. Gode rabatter. Fuldt ud tilfreds😊
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
I 30 år har vi hos BON’A PARTE designet lækkert modetøj til hele familien. Ud fra vores stærke, skandinaviske designtradition fortolker vi modens højaktuelle tendenser og designer unikke kollektioner, som kun findes hos os. Vores kollektioner har uendelige kombinationsmuligheder, og det enkelte outfit kan med få tilpasninger dresses op og ned til et helt nyt look. Kvalitet er afgørende for BON'A PARTE, specielt med hensyn til kvalitet af vores design, materiale, udskæringer og detaljer. Shop online - nemt og sikkert!
La Cours Vej 6, 7430, Ikast, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg kan altid regne med et bredt udvalg og hurtig levering hos Bonaparte, og rimelige priser

Besvarelse fra BON'A PARTE
Bestilte onsdag og modtog lørdag men vare, som jeg er meget glad for. Hurtig levering

Besvarelse fra BON'A PARTE
Skønt tøj, passer perfekt.
God kundeservice, hurtig levering 🚚
Altid tilfreds.
Gode rabatter.
Fuldt ud tilfreds😊

Besvarelse fra BON'A PARTE
Jeg har handler hos Bon A Parte i mange år og har være godt tilfreds.

Besvarelse fra BON'A PARTE
Har igennem mange år altid været tilfreds

Besvarelse fra BON'A PARTE
Hurtig betjening. Lækker kjole som passer perfekt

Besvarelse fra BON'A PARTE
Fint tilfreds med service og levering. Det tog lidt tid, men der er ok.

Besvarelse fra BON'A PARTE
Hurtig afsendelse af en lækker vare

Besvarelse fra BON'A PARTE
Bestilte varer hos jer d. 27/3 - tøj, som jeg skulle have på til min mors bisættelse. Min pakke sendes d. 30/3. Desværre bliver min pakke beskadiget, og den sendes nu hele 3 gange frem og tilbage mellem Dao's depoter. Jeg forsøger flere gange at kontakte jer via telefon uden held (alt for lang ventetid). Jeg har sendt mail til jeres kundeservice flere gange, og kun fået 1 standard returmail d. 13/4 om, at I har travlt og håber på min tålmodighed....
Nu er min mors bisættelse for længst overstået og jeg har fået endelig fået min pakke. Jeg har stadig ikke hørt et pip fra Bonaparte.
I kan ikke gøre for at Dao ikke kan finde ud af at håndtere pakker - men I kunne som et absolut minimum svare på kundekontakt!! Nu sender jeg hele molevitten tilbage, og jeg vil ALDRIG købe hos jer igen.

Virkelig gode produkter og hurtig levering. Kan klart anbefales 😃

Besvarelse fra BON'A PARTE
God pasform, hurtig levering. Varen var som forventet.

Besvarelse fra BON'A PARTE
Nemt at bestille hurtig levering
Meget glad for mit køb

Besvarelse fra BON'A PARTE
Jeg modtog aldrig min velkomstrabatkode på 25%.
Jeg skrev til Bonaparte fra to e-mails for at få deres opmærksomhed.
Der er gået tre uger nu og min vare i kurven er blevet udsolgt.
- Jeg modtog aldrig velkomstrabatten.
- Kundeservice svarer ikke.
Øv bøv.