Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 159 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med produkterne, som ofte beskrives som værende af god kvalitet og med en god pasform. Leveringsservicen roses også for at være hurtig og effektiv, og mange sætter pris på den nemme returproces. Den generelle service opleves som god, og mange forbrugere har handlet her i årevis. Dog var nogle kunder utilfredse med håndteringen af deres ordrer, idet de oplevede forsinkelser, manglende ordrebekræftelser eller problemer med trackinglinks. Enkelte nævnte også, at rabatkoder ikke altid fungerede som forventet, eller at varer blev beskadiget under levering, hvilket førte til frustration over den lange ventetid.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet. Kunderne er glade for tøjets kvalitet, pasform og det... Se mere

Delivery service

Kunder havde positive oplevelser med leveringsservice. Mange roser den hurtige levering, hvor varerne ofte... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet. Kunder roser tøjets gode kvalitet, pasform og holdbarhed,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv. Kunder roser konsekvent den gode og hurtige service, samt den hurtige... Se mere

Order

Kunder noterer tvetydige oplevelser med ordrer. Mens nogle forbrugere roser nem bestilling, hurtig levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Skønt tøj, passer perfekt. God kundeservice, hurtig levering 🚚 Altid tilfreds. Gode rabatter. Fuldt ud tilfreds😊

Er glad for at handle med jer og har været kunde hos jer i rigtig mange år. Varerne kommer rimelig hurtigt frem, og skulle der være brug for at returnere, går det også gnidningsfrit. Mon ikke at jeg f... Se mere

Jeg har været kunde i mere end 20 år, og jeg har altid været tilfreds med varerne som er god kvalitet . Jeg har stadig tøj i skabet som jeg bruger og som holder pasform og stil. Forsendelse og kundes... Se mere

Bon'A Parte er et godt sted og købe pænt tøj Altid i god kvalitet. Benyt outlet det er gode tilbud!!!& stor rabat 🙂 Hurtig levering, god service. Har været kunde I over 30 år. Forbliver mit fort... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Indretningsarkitekt
  3. Lingeributik

I 30 år har vi hos BON’A PARTE designet lækkert modetøj til hele familien. Ud fra vores stærke, skandinaviske designtradition fortolker vi modens højaktuelle tendenser og designer unikke kollektioner, som kun findes hos os. Vores kollektioner har uendelige kombinationsmuligheder, og det enkelte outfit kan med få tilpasninger dresses op og ned til et helt nyt look. Kvalitet er afgørende for BON'A PARTE, specielt med hensyn til kvalitet af vores design, materiale, udskæringer og detaljer. Shop online - nemt og sikkert!

4,6

17 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Ok oplevelse

15. april 2026

Hej Lone,

Dejligt at høre, at du havde en ok oplevelse – vi arbejder løbende på at gøre den endnu bedre.

med venlig hilsen
Bon'a Parte Team

alt i orden som det plejer

15. april 2026

Hej Inga,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt var i orden som altid :)

Altid en fornøjelse

13. april 2026

Hej Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at det altid er en fornøjelse at handle hos os :)

Nemt at bestille hurtig levering

Nemt at bestille hurtig levering
Meget glad for mit køb

9. april 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at det var nemt at bestille, og at du er glad for dit køb.

Ingen kundeservice/velkomstrabatkode kom aldrig

Jeg modtog aldrig min velkomstrabatkode på 25%.
Jeg skrev til Bonaparte fra to e-mails for at få deres opmærksomhed.
Der er gået tre uger nu og min vare i kurven er blevet udsolgt.

- Jeg modtog aldrig velkomstrabatten.
- Kundeservice svarer ikke.
Øv bøv.

18. marts 2026

Hej M,

Vi beklager meget din oplevelse, og vi forstår godt din frustration over ikke at have modtaget velkomstrabatten – især når varen i mellemtiden er blevet udsolgt.

Vi er også kede af, at du ikke har fået svar fra kundeservice. Grundet en systemopdatering og helligdage, har de modtaget en større mængde emails, som de arbejder hårdt på at besvare så hurtig som muligt, hvilket har påvirket deres responstid.
Dog har de ikke emails, der er 3 uger gamle, så du burde have fået et svar på din email.
Send dem gerne en mail på: cs-dk@bonaparteshop.com, så vil de gerne hjælpe med at løse problemet.

Bon'a Parte

Rigtig glad for det bestilte tøj

Rigtig glad for det bestilte tøj, passer perfekt.

1. april 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for tøjet, og at det passer perfekt.

god kvalitet

3. april 2026

Hej Allan,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten.

Team Bon'a Parte

En fantastisk flot kjole er modtaget

En fantastisk flot kjole er modtaget, hurtigt , nemt og i pakkeshop tæt på mit hjem.

Hej Henriette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for kjolen, og at levering og afhentning fungerede nemt og hurtigt :)

Fin bluse

Fin bluse, ekspedition 3-4 dage .. alt ok 👏

Hej Annalise,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for blusen, og at alt fungerede som det skulle.

Bon'a Parte

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering. Til gengæld synes jeg at det er svært med størrelserne- og synes at det er træls at returnere selvom de selvfølgelig har gjort det så nemt de kan

Hej Helen,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplever god service og hurtig levering.

Vi forstår samtidig godt, at størrelser kan være svære at ramme. Størrelsesguiden er vejledende og kan desværre svinge fra style til style. Dette beklager vi. Du skal altid være velkommen og ringe til kundeservice, de kan hjælpe dig med mere konkret størrelsesvejledning.

Bon'a Parte Team

Gode varer og hurtig ekspedition.

Gode varer og hurtig ekspedition.

Hej Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for varerne og den hurtige ekspedition.

Team Bon'a Parte

God og hurtig service som altid

24. marts 2026

Hej :)

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du som altid oplever god og hurtig service.

Bon'a Parte Team

I sender mig besked i dag og siger i…

I sender mig besked i dag og siger i ikke har fået nogen mail , hende jeg talte med kunne da se jeg havde sendt mail ....så en god hvid løgn
I dag den 26 marts er det 14 dage siden og ikke modtaget mine penge endnu

25. marts 2026

Hej Lone,

Vi beklager meget din oplevelse og forstår godt din frustration over både kommunikationen og den manglende refundering.
Vi kan dog meddele dig, at din retur blev håndteret i går.

Team Bon'a Parte

Hurtig levering og gode produkter til…

Hurtig levering og gode produkter til en god pris👍

10. marts 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for både produkterne, prisen og den hurtige levering :)

Bon'a Parte

Som sædvanlig en rigtig god service af…

Som sædvanlig en rigtig god service af medarbejderen mht min returnering og bestilling af samme vare - dog i mindre størrelse.

23. marts 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du som sædvanlig har fået god service i forbindelse med din returnering og ombytning til en ny størrelse.

Team Bon'a Parte

God oplevelse .. gør det gerne igen

Fint udvalgt .. hurtig ekspedition … og retur er meget let .
God oplevelse

19. marts 2026

Hej Bodil,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for udvalget, den hurtige ekspedition og den nemme retur.

Godt udvalg

Godt udvalg, men ikke altid den bedste kvalitet
Ok til prisen

18. marts 2026

Hej Kirsten,

Dejligt at høre, at du oplever et godt udvalg. Samtidig tager vi din feedback omkring kvaliteten til os – det er vigtigt for os, at pris og kvalitet hænger godt sammen.