Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 165 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med virksomhedens produkter, som ofte beskrives som værende af god kvalitet og med en god pasform, der holder stil og form over tid. Mange fremhæver også den hurtige levering og den nemme proces for returnering, hvilket bidrager til en positiv samlet oplevelse. Dog var nogle forbrugere utilfredse med leveringstiderne, hvor pakker enten var forsinkede eller beskadigede under transport. Enkelte oplevede også problemer med rabatkoder, der ikke fungerede som forventet, eller at bestilte varer pludselig var udsolgt efter ordrebekræftelse. Der var også et par tilfælde, hvor kvaliteten af visse varer ikke levede op til forventningerne, og størrelserne passede ikke.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produktet. Kunderne er glade for det store udvalg af tøj, den... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen. Kunder roser ofte den hurtige levering og den... Se mere

Quality

Brugere beskriver positive interaktioner med kvalitet. Kunder roser tøjets gode kvalitet, pasform og... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange roser den gode og hurtige service, samt den hurtige... Se mere

Order

Anmeldere nævner tvetydig feedback om ordrer. Mens nogle kunder rapporterer nem bestilling, hurtig levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Er glad for at handle med jer og har været kunde hos jer i rigtig mange år. Varerne kommer rimelig hurtigt frem, og skulle der være brug for at returnere, går det også gnidningsfrit. Mon ikke at jeg f... Se mere

Jeg har været kunde i mere end 20 år, og jeg har altid været tilfreds med varerne som er god kvalitet . Jeg har stadig tøj i skabet som jeg bruger og som holder pasform og stil. Forsendelse og kundes... Se mere

Bon'A Parte er et godt sted og købe pænt tøj Altid i god kvalitet. Benyt outlet det er gode tilbud!!!& stor rabat 🙂 Hurtig levering, god service. Har været kunde I over 30 år. Forbliver mit fort... Se mere

Nemt at handle på nettet. Hurtig levering og nemt at returnere, hvis varen skal byttes. God kvalitet. høflig betjening, når man ringer.

1. Dametøjsbutik
  2. Indretningsarkitekt
  3. Lingeributik

I 30 år har vi hos BON’A PARTE designet lækkert modetøj til hele familien. Ud fra vores stærke, skandinaviske designtradition fortolker vi modens højaktuelle tendenser og designer unikke kollektioner, som kun findes hos os. Vores kollektioner har uendelige kombinationsmuligheder, og det enkelte outfit kan med få tilpasninger dresses op og ned til et helt nyt look. Kvalitet er afgørende for BON'A PARTE, specielt med hensyn til kvalitet af vores design, materiale, udskæringer og detaljer. Shop online - nemt og sikkert!

4,6

17 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Flot tøj

Flot tøj, rimelige priser og lynhurtig levering. Godt sted at handle.

31. januar 2026

Hej Annelise,

Tusind tak for din anmeldelse!
Skønt at høre, at du er tilfreds med både tøjet, priserne og den lynhurtige levering.

Bon'a Parte

Gode varer i fin kvalitet

Gode varer i fin kvalitet. Hurtig levering.

9. februar 2026

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering.

Bon'a Parte

God og hurtig måde at bestille nyt tøj…

God og hurtig måde at bestille nyt tøj på.
Hurtig levering og god måde at sende varer retur på

1. februar 2026

Hej Connie,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at bestillingen var nem, leveringen hurtig, og at du også synes returprocessen fungerer godt.

Bon'a Parte

God serviceog hurtig ekspedition.

God serviceog hurtig ekspedition.

1. februar 2026

Hej Kate,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du oplevede god service og hurtig ekspedition.

Fin og hurtig levering

Hurtig levering og fint med retur label medsendt

2. februar 2026

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig. Det glæder os at høre at medfølgende retur­label var nem og praktisk :)

Bon'a Parte

Nemt at handle på nettet

26. januar 2026

Hej Inger Lise,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er skønt at høre, at du oplevede at det var nemt at handle hos os og at det er enkelt at returnere varen.
Og så er vi selvfølgelig glade for at høre, at du er glad for kvaliteten.

Fantastisk pakke

Fantastisk pakke, at hente.

27. januar 2026

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldelse!
Ja det er altid dejligt, når man kan afhente en pakke, man glæder sig til at åbne :)

Undskyld.

Jeg modtog tre t shirts.da jeg åbnede den første pakke var blusen alt for stor.
Siden har jeg åbnet de andre som jeg er meget glad for.
Tak for det.

Hej Kit,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er rigtig tilfreds med de øvrige t-shirts, selvom den første desværre var for stor.

Jeg har været tilfreds kunde i mere end 20 år

Forsendelse og kundeservice er også i top.

28. januar 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din loyalitet gennem mere end 20 år!
Det glæder os at høre, at kvalitet, pasform og stil holder – selv over tid :)
Og dejligt at både forsendelse og kundeservice fortsat lever op til dine forventninger.

Lækkert tøj

Lækkert tøj, og super hurtig levering

23. januar 2026

Hej Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for tøjet og den hurtige levering.

Dejlige bukser

Bukserne har et godt snit og er virkelig lækre at have på.🤗

27. januar 2026

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Fedt at høre, at du synes bukserne har et godt snit og at de er behagelige at have på :)

Gode tilbud

Gode tilbud , meget hurtig leveret , godt pakket ind

28. januar 2026

Hej Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både tilbuddene, den hurtige levering og den gode indpakning.

Glad for produktet

Glad for produktet - leveringstid -> altså jeg kan kun sammenligne med, hvad andre online butikker leverer - her sløv.
Ellers havde der været 5 stjerner

16. januar 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er glad for produktet.
Vi beklager, at leveringstiden ikke levede op til dine forventninger.
Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og derfor tager vi din feedback med videre.

Team Bon'a Parte

Jeg synes altid Bonaparte's tøj har…

Jeg synes altid Bonaparte's tøj har været af min kvalitet, størrelserne passer og det kommer fint pakket ind.
Levering og information ligeledes fin.

17. januar 2026

Hej Berit,

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er vi glade for at høre, at du altid oplever god kvalitet, pasform og fin indpakning – og at både levering og information lever op til forventningerne :)

God kvalitet

21. januar 2026

Hej Hanna,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med leveringen :)

Det var 2 fine bluser

Det var 2 fine bluser, der kom på 3 dag.

10. januar 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med bluserne og den hurtige levering :)

Team Bonaparte

Hurtig levering, dejligt produkt.

Hej Ilse,

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er vi glade for at høre, at du er glad for både den hurtige levering og produktet.

Team Bonaparte

Venlig, imødekomnende og hjælpsom personale når man ringer for at få hjælp. Hurtig levering

Hej Kjeld,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du oplevede venlig og hjælpsom personale, da du ringede til vores kundeservice.
Og at du er tilfreds med vores hurtige levering.