Jeg blev trukket 229 kr efter jeg troede jeg havde opsagt min fordelspakke, men det viste sig dog, at fejlen lå hos mig selv, fordi jeg havde oprettet to brugere med to forskellige mails. Boligpanda h... Se mere

Min kæreste og jeg brugte boligpanda til at lede efter lejligheder. Nemt og overskueligt. Sødt og forstående kundeservice også:) Jeg var ikke hurtig nok til at trykke afmeld abonnement og da jeg så s... Se mere

Red: Ny ejer virker ganske reel og ønsker at stoppe det dårlige ryg. Har tilbagebetalt det vi har lagt hos firmaet og givet en undskyldning! Det er en fubside! Det eneste de gør, er at tage penge f... Se mere

1. Ejendomsudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

BoligPanda.dk er en forholdsvis ny boligportal, som formidler kontakt mellem udlejer og lejer i Danmark, men det gør bestemt ikke vores stræben efter at være den bedste mindre. Siden vi overtog BoligPanda.dk er antallet af lejeboliger og lejere eksploderet og det vil det blive ved med. Vi ved derudover fra egen erfaring, at der følger et stort ansvar med, når nogle skal varetage din boligdrøm og gøre den til virkelighed. Vi vil derfor altid gøre alt hvad vi kan, for at gøre Boligpandas virksomhedsmodel så gennemsigtighed som overhovedet mulig - og vil også fremadrettet gøre en dyd ud af at guide og hjælpe dig som bruger. Vi stræber efter at tilbyde et stort udvalg af lejeboliger og seriøse lejere. Det er ikke mange år siden, vi selv enten søgte lejeboliger eller udlejede vores boliger, og vi har derfor en unik forståelse for, hvad der er vigtigt, når man står overfor at skulle leje eller udleje en lejebolig. Det skal nemlig være overskueligt, hurtigt og nemt - og det er det hos Boligpanda.dk. Hvem er vi så bag skræmen hos BoligPanda.dk? Vi er fire - Kristian, Asser, Jakob og Josefine - der i juni 2019 overtog Boligpanda.dk og vi arbejder hver dag på at give både boligsøgende og udlejere den bedste oplevelse. Med vores personlig kundeservice gør vi vores allerbedste for at sikkerhedsgodkende alle nye boligannoncer og potentielle lejere inden vi offentliggøre dem på Boligpanda.dk, så ingen skal bekymre sig om falske boligannoncer eller lejere. Vi går også meget op i den tryghed, der ligger i, at du som bruger af Boligpanda.dk, har at gøre med rigtige mennesker “bag skærmen” - hvilket betyder, at vi altid bestræber os på på at besvare alle henvendelser, så hurtigt som muligt.

3,9

God

God behandling

Boligpanda tog virkelig god hånd om en dårlig oplevelse med en påstået udlejer - det viste sig han brugte siden til at lave scam, men jeg valgte at skrive til boligpanda og de tog sig af det, gav mig en undskyldning over det skete og gav mig pengene retur for min periode på siden. det er virkelig god service af noget der ikke er deres skyld

23. oktober 2019

Hej Michelle
Tak for din anmeldelse og din måde at takle situationen på med gensidig forståelse. Det sætter vi stor pris på. Mvh. Boligpanda teamet

Valgte at betale for at få…

Valgte at betale for at få oplysningerne på sælger.
Jeg skriver til sælger og får autosvar at jeg skal skrive til hans private e-mail.
Får et engelsk svar retur uden afsendernavn. Samt besked om at jeg ikke kan komme til at se lejligheden.
Ved at søge på adressen finder jeg ud af at sælger er fup, da den lejlighed han lejede ud var taget direkte fra Danboligs hjemmeside, billder mm.
Snydt kan man hurtigt blive.

17. september 2019

Virker heller ikke for udlejere...

Virker heller ikke for udlejere...
Har prøvet gentagne gange at lægge en ledig lejlighed op, men den står bare som "Afventer godkendelse"!!! Uden nogen forklaring.
Kan kun anbefale lejere at kigge andre steder..
Har mailet til dem, men der bliver ikke svaret!!!

30. august 2019

Scam på højeste niveau

Scam på højeste niveau. Du skal betale for kontaktoplysninger, men når du så har betalt bliver du enten vist til en anden side hvor du også skal betale eller så får du bare et forkert telefonnummer..

28. maj 2019

Hej Tobias

Vi har netop overtaget Boligpanda.dk og er kede af den oplevelsen, du har haft på siden - det er selvfølgelig ikke i orden. Vi arbejder på højtryk for at rette op på sitet.
Vi ønsker at drive Boligpanda.dk videre på bedste vis og vi vil derfor gerne undskylde på vegne af Boligpanda.dk og refundere det fulde beløb, du har brugt på siden. For at vi kan gøre det skal vi bruge din email - vil du sende mig en mail på info@boligpanda.dk?

kæmpe scam .

kæmpe scam .
Der stod en bolig lå i københavn K og jeg bare skulle betale for at få fat på lejeren. Da det så er gjort, og jeg ringer nummeret op, er det til den samme bolig, men hov ... den lå i Ålborg

14. maj 2019

Hej Sophie

Vi har netop overtaget Boligpanda.dk og er kede af din oplevelse med forkert location af bolig. Det er selvfølgelig ikke i orden og vi arbejder på højtryk for at rette op på problemet.

Meget uprofessionel.

Meget uprofessionel.
Forkerte priser og forkerte placeringer

6. maj 2019

Hej Morten

Vi har netop overtaget Boligpanda.dk og er kede af din oplevelse med forkert location og pris af bolig. Det er selvfølgelig ikke i orden og vi arbejder på højtryk for at rette op på problemet.

Josefine, boligpanda.dk

Det er en fubside - redigeret!!

Det er en fubside! Det eneste de gør, er at tage penge for INGEN service! Har haft kontakt med flere, der eftersigende skulle udleje gemmen dem. Alle siger, at de intet har med Boligpanda at gøre og at det er en falsk side. Betal IKKE for noget hos dem!!

1. maj 2019

Hej Sandie

Vi ønsker at drive Boligpanda.dk videre - med så god service som muligt - og vi vil derfor gerne undskylde på vegne af Boligpanda.dk og refundere det fulde beløb, du har brugt på siden. For at vi kan gøre det skal vi bruge din email - vil du sende mig en mail på info@boligpanda.dk?

Josefine, boligpanda.dk

Boligpanda er total scam!!!

Boligpanda er total scam!!!! De tager 19kr for 4 dage prøveperiode men det er ikke muligt at melde fra igen og så hæver de 300kr på ens konto - hvorefter de hverken svarer på emails eller har et telefonnummer man kan ringe til! De stjæler i bund og grund bare dine penge, og giver ingen mulighed for at skulle fra det igen!!!! Jeg anbefaler IKKE boligpanda!!!!

17. april 2019

Hej Kamilla

Vi ønsker at drive Boligpanda.dk videre og vil gerne rode bod på tidligere dårlige oplevelser. Vi vil derfor gerne undskylde på vegne af Boligpanda.dk og refundere det fulde beløb, du har brugt på siden. For at vi kan gøre det skal vi bruge din email - vil du sende mig en mail på info@boligpanda.dk?

Josefine, boligpanda.dk

Forkerte telefonnummer på boligerne.

9. april 2019

Hej Trine

Josefine, boligpanda.dk

De linker til facebook opslag

De linker til facebook opslag, hvor man skal betale hos endnu en side for at få oplysninger. De snyder! Spar pengene og brug andre boligsider!

16. oktober 2018

Hej Laura

Vi har netop overtaget Boligpanda.dk og er kede af den oplevelse, du har haft med Boligpanda.dk’s tidligere ejer. Vi ønsker at drive Boligpanda.dk videre og arbejder på højtryk for at sikre, at der ikke bliver linket forkert, som du beskriver. Vi vil gerne rode bod på tidligere dårlige oplevelser og refundere det fulde beløb, du har brugt på siden. For at vi kan gøre det skal vi bruge din email - vil du sende mig en mail på info@boligpanda.dk?

Josefine, boligpanda.dk

Vis anmeldelser på alle sprog. (63 anmeldelser)