Jeg blev trukket 229 kr efter jeg troede jeg havde opsagt min fordelspakke, men det viste sig dog, at fejlen lå hos mig selv, fordi jeg havde oprettet to brugere med to forskellige mails. Boligpanda h... Se mere
Min kæreste og jeg brugte boligpanda til at lede efter lejligheder. Nemt og overskueligt. Sødt og forstående kundeservice også:) Jeg var ikke hurtig nok til at trykke afmeld abonnement og da jeg så s... Se mere
Red: Ny ejer virker ganske reel og ønsker at stoppe det dårlige ryg. Har tilbagebetalt det vi har lagt hos firmaet og givet en undskyldning! Det er en fubside! Det eneste de gør, er at tage penge f... Se mere
Boligpanda tog virkelig god hånd om en dårlig oplevelse med en påstået udlejer - det viste sig han brugte siden til at lave scam, men jeg valgte at skrive til boligpanda og de tog sig af det, gav mig... Se mere
BoligPanda.dk er en forholdsvis ny boligportal, som formidler kontakt mellem udlejer og lejer i Danmark, men det gør bestemt ikke vores stræben efter at være den bedste mindre. Siden vi overtog BoligPanda.dk er antallet af lejeboliger og lejere eksploderet og det vil det blive ved med. Vi ved derudover fra egen erfaring, at der følger et stort ansvar med, når nogle skal varetage din boligdrøm og gøre den til virkelighed. Vi vil derfor altid gøre alt hvad vi kan, for at gøre Boligpandas virksomhedsmodel så gennemsigtighed som overhovedet mulig - og vil også fremadrettet gøre en dyd ud af at guide og hjælpe dig som bruger. Vi stræber efter at tilbyde et stort udvalg af lejeboliger og seriøse lejere. Det er ikke mange år siden, vi selv enten søgte lejeboliger eller udlejede vores boliger, og vi har derfor en unik forståelse for, hvad der er vigtigt, når man står overfor at skulle leje eller udleje en lejebolig. Det skal nemlig være overskueligt, hurtigt og nemt - og det er det hos Boligpanda.dk. Hvem er vi så bag skræmen hos BoligPanda.dk? Vi er fire - Kristian, Asser, Jakob og Josefine - der i juni 2019 overtog Boligpanda.dk og vi arbejder hver dag på at give både boligsøgende og udlejere den bedste oplevelse. Med vores personlig kundeservice gør vi vores allerbedste for at sikkerhedsgodkende alle nye boligannoncer og potentielle lejere inden vi offentliggøre dem på Boligpanda.dk, så ingen skal bekymre sig om falske boligannoncer eller lejere. Vi går også meget op i den tryghed, der ligger i, at du som bruger af Boligpanda.dk, har at gøre med rigtige mennesker “bag skærmen” - hvilket betyder, at vi altid bestræber os på på at besvare alle henvendelser, så hurtigt som muligt.
Ryesgade 84, 2100, København Ø, Danmark
Boligpanda. Er den bedste side man kan finde bolig på. Er nemt at overskue og kan søge efter hvad du mangler af bolig . Så det kan ihvertfald anbefales. Fandt en bolig i løbet af 14 dage. Så tak for en fed boligside.
Super effektiv søgefunktion - dejlig overskuelig! Bredt udvalg af spændende (anderledes) boliger.
Hurtig kundeservice ved de spørgsmål jeg havde.
Alt i alt en positiv oplevelse.

Besvarelse fra Boligpanda
Jeg har oplevet god service hos boligpanda og vil anbefale den til alle dem som søger bolig.
Selve siden er meget overskuelig og medarbejderne er imødekommende.
Betalte 29 kr for at blive sendt videre til DBA.
Synes jeg er lidt nederen.
Servicen er den bedste, jeg har oplevet nogle steder. Fik svar på en søndag inden for 1 minut, og de var meget venlige og ikke besværlige.
Glemte at afmelde mit abonnement, og de var super hurtige til at besvare min mail vedr. dette.
God service, god kundehåndtering og en overskuelig hjemmeside som er meget brugervenlig.
Kan varmt anbefale siden 😊
De har en liste over "ledige boliger", når man så betaler de 29 kr viser det sig at disse boliger er dab lejligheder med minimum 10 års ventetid! Sikke noget fup!
Jeg har billeder som bevis.

Besvarelse fra Boligpanda
Jeg vil helt sikkert anbefale boligpanda. De giver en utrolig god behandling. Fem stjerner til dem.😊😊 Venlig hilsen Lise
Boligpanda er en rigtig god side, som vil få dig sparet en masse tid og kræfter. En masse gode boliger til billige penge. Kan klart anbefales. :D
virkelig dårlig service de trak 299kr fra min forlovedes konto 6 timer efter hun havede afmeldt sig også skrev vi en mail og de skrev at de kun ville retunere pengende vis hun lavede en god anmeldelse på trustpilot ellers ville hun ikke få sine penge igen
Jeg opsagde mit abonnement for sent, men fik hurtig kontakt til kundeservice og de refunderede pengene. Rigtig god service.
Skøn service fra sidens medarbejdere, god kommunikation og ingenting at klage over :)
Serviceminded personale som står klar til at hjælpe med ens spørgsmål og henvendelser. Jeg havde helt klart en god oplevelse hos dem og anbefaler dem gerne
Hurtig respons fra kundeservice og mega nem og nyttig hjemmeside med mange forskellige boliger efter ens kriterier 😍
Ekstraordinær kundeoplevelse! Panda Bolig hjalp mig med min boligsituation og jeg kan klart anbefale dem! Tak for god service og gode råd! 👏🏼
Havde en dialog omkring noget abonnement, og vi fandt frem til en rigtig god løsning.. 😁
Tak for hurtig svar tilbage..