Min kæreste og jeg brugte boligpanda til at lede efter lejligheder. Nemt og overskueligt. Sødt og forstående kundeservice også:) Jeg var ikke hurtig nok til at trykke afmeld abonnement og da jeg så s... Se mere
Red: Ny ejer virker ganske reel og ønsker at stoppe det dårlige ryg. Har tilbagebetalt det vi har lagt hos firmaet og givet en undskyldning! Det er en fubside! Det eneste de gør, er at tage penge f... Se mere
Boligpanda tog virkelig god hånd om en dårlig oplevelse med en påstået udlejer - det viste sig han brugte siden til at lave scam, men jeg valgte at skrive til boligpanda og de tog sig af det, gav mig... Se mere
BoligPanda.dk er en forholdsvis ny boligportal, som formidler kontakt mellem udlejer og lejer i Danmark, men det gør bestemt ikke vores stræben efter at være den bedste mindre. Siden vi overtog BoligPanda.dk er antallet af lejeboliger og lejere eksploderet og det vil det blive ved med. Vi ved derudover fra egen erfaring, at der følger et stort ansvar med, når nogle skal varetage din boligdrøm og gøre den til virkelighed. Vi vil derfor altid gøre alt hvad vi kan, for at gøre Boligpandas virksomhedsmodel så gennemsigtighed som overhovedet mulig - og vil også fremadrettet gøre en dyd ud af at guide og hjælpe dig som bruger. Vi stræber efter at tilbyde et stort udvalg af lejeboliger og seriøse lejere. Det er ikke mange år siden, vi selv enten søgte lejeboliger eller udlejede vores boliger, og vi har derfor en unik forståelse for, hvad der er vigtigt, når man står overfor at skulle leje eller udleje en lejebolig. Det skal nemlig være overskueligt, hurtigt og nemt - og det er det hos Boligpanda.dk. Hvem er vi så bag skræmen hos BoligPanda.dk? Vi er fire - Kristian, Asser, Jakob og Josefine - der i juni 2019 overtog Boligpanda.dk og vi arbejder hver dag på at give både boligsøgende og udlejere den bedste oplevelse. Med vores personlig kundeservice gør vi vores allerbedste for at sikkerhedsgodkende alle nye boligannoncer og potentielle lejere inden vi offentliggøre dem på Boligpanda.dk, så ingen skal bekymre sig om falske boligannoncer eller lejere. Vi går også meget op i den tryghed, der ligger i, at du som bruger af Boligpanda.dk, har at gøre med rigtige mennesker “bag skærmen” - hvilket betyder, at vi altid bestræber os på på at besvare alle henvendelser, så hurtigt som muligt.
Ryesgade 84, 2100, København Ø, Danmark
Ikke direkte kontakt til udlejer. Ydermere findes mange gamle annoncer på siden som ikke findes når man trykker på linket. Linket som er det eneste man betaler for, som kun fører videre til en ny hjemmeside.

Besvarelse fra Boligpanda
Super service! Massere af muligheder for at få en lejlighed og jeg kan ikke andet end at snakke godt om hjemmesiden! 😊
Står du og mangler en lejlighed? Så er boligpanda perfekt. Jeg havde en fantastisk oplevelse. Hurtig kontakt og til en fair pris. Alt i alt super service.
Virkelig god service med korte svartider. Der er virkelig mange boliger, hvilket gør det nemt at finde en bolig, der matcher behov og pris.
Boligpanda er brugervenligt og overskueligt. Helt fantastisk kundeservice. Jeg opsagde mit abonnement 2 dage for sent, kontaktede kundeservice som var meget forstående og refunderede beløbet til min konto.
Fem store stjerner herfra.
Sødt og forstående kundeservice også:) Jeg var ikke hurtig nok til at trykke afmeld abonnement og da jeg så skrev til dem om det, var de bare super rare og forstående... Ingen sure miner herfra;)
Havde problemer med at komme ind på deres hjemmeside og blev derfor forsinket 1 dag med afmelding af pakke men skrev det til den og de refunded pengene det bare god service!
Nemt og overskueligt site samt super kundeservice.. Kan varmt anbefales!!
Stor anbefaling herfra. Boligpanda giver et let og overskueligt overblik over ledige boliger. Havde et spørgsmål til kundeservice, som blev besvaret hurtigt og godt.

Besvarelse fra Boligpanda
Jeg blev trukket 229 kr efter jeg troede jeg havde opsagt min fordelspakke, men det viste sig dog, at fejlen lå hos mig selv, fordi jeg havde oprettet to brugere med to forskellige mails. Boligpanda havde heldigvis forståelse for det, og refundrerede mig de 229 kr. Det var virkeig god stil!

Besvarelse fra Boligpanda
Fik udlejet min lejlighed på 6 dage. Nemt og overskueligt!
Jeg havde nogle spørgsmål ang. to boliger, som alle blev besvaret indenfor kort tid. Kan kun anbefale andre at benytte Boligpanda i junglen af boligportaler.
Brugervenligt site, fungerer upåklageligt, god søgefunktion
Spild af penge. Tror ikke der er et originalt opslag på siden, alt er hentet fra andre bolig sider som du så skal købe adgang til for at kunne kontakte udlejer. Foreslår man sparer pengene og istedet googler de lejligheder man finder derinde så man kan komme til original artiklen.
Anbefaler at gå langt uden om denne side. Måske nogle opslag er boliger til udlejning, men ved gennemsyn af de enkelte opslag, viser det sig, at nogle opslag indeholder fotos kopieret fra for eksempel hotelværelser i udlandet eller tidligere opslag af lejelejligheder i en boligblok, hvor en lejlighed almindeligvis i et eksempel udlejes normalt til 14.000 kr. men i Boligpandas opslag er prisen for denne 4-værelses lejlighed omkring 8.000 kr.
Disse opslag har jeg kommenteret på Facebook, hvor min kommentar er blevet fjernet flere gange af Boligpandas administratorer. Efter at have kommenteret det tilpas mange gange, har Boligpanda fjernet deres opslag på Facebook men ikke på deres hjemmeside. Det virker mærkeligt, at Boligpanda ikke forholder sig til, hvad de lægger op, og jeg kommer til at tvivle på deres hensigt.
God side med et stort udvalg af boliger! Det er nemt at komme i kontakt med udlejere.
Boligpanda.dk trækker informationer ned fra gratissider og tjener penge på det 300kr om måneden!!! For at hente information gratis fra andre sider.
Ud over det opdatere de ikke deres medlemmer info. Det vil sige at annoncerne er flere måneder gamle, når man ringer til udlejer og efterspørg lejen...
Kom igen

Besvarelse fra Boligpanda
Jeg valgte at købe fordels abonnement på boligpanda.dk det skulle koste 29 kr for dage også har jeg 24 til at opsige inden de trækker 299. I det jeg jeg vil afmelde virker funktionen til at afmelde abonnement pludselig ikke og jeg er nu tvunget til at betale 299 kr.