Det har altid virket fint har brugt bnet århus siden de startede i mit område, prismæssigt er det også fint. Grunden til ar jeg kun kan give 4 stjerner er at der er 1000mb linie men jeg måler sjældent... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
✔ Billigt og lynhurtigt internet
✔ Stabil udbyder med over 20 års erfaring
✔ Non-profit og landsdækkende
✔ Super god og personlig kundeservice
Bolignet-Aarhus er en landsdækkende forening med en sund økonomi, der bl.a. leverer internet, streaming- og Kabel-TV til beboere i bolig-, ejer- og andelsforeninger samt kollegier.
Billig med super god kundeservice
Vi har kunden i fokus, og tilbyder nogle af de billigste og mest fordelagtige internetpriser på markedet samt en personlig og super god kundeservice.
Non-profit og driftssikker
Vi er en non-profit og professionel medlemsforening med over 25.000 kunder i de største byer i Danmark. Foreningstanken bygger på idéen om, at jo flere vi er, jo billigere bliver det. Non-profit betyder bl.a. at vi ikke har haft prisstigninger på internet siden foreningen startede for over 20 år siden.
Selvom vi er både billige og non-profit, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten - og derfor leverer vi stabile og driftssikre internetforbindelser.
I har indflydelse
Hos Bolignet-Aarhus kan man også få medindflydelse, da vi er en forening, og vi ejer ikke netværket hos vores medlemmer – det gør foreningen selv. Derfor er de herre i eget hus, hvilket giver masser af fordele til foreningen og beboerne.
Vi gør det let at skifte til os – og vi hjælper jer igennem hele processen.

Elkjærvej 30-32 st., 8230, Åbyhøj, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Fantastisk Kundeservice.
God oplevelse som ny kunde. Virkelig sød, personen som jeg talte med.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Står overfor en flytning og havde lidt udfordringer med at logge ind på min profil, for at opsige mit abonnement.
Så jeg ringede ind. Og det fortrød jeg ikke.
En skøn og smilende stemme tog imod mig og ganske få minutter senere, var der det styr på opsigelsen.
Det tog nok lidt længere end hvad der var højst nødvendigt, men det var udelukkende fordi den skønne, smilende stemme, lynhurtigt fangede min håbløse humor og villigt deltog i at gøre noget så tørt som en opsigelse, til at være ganske morsomt.
Tak for det. Kundeservice, med smil og overskud, det er en sjældenhed i disse dage.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Super kundeservice. Hurtig nemt og næsten uden ventetid:-)

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Billigt, hurtigt og god kundeservice.
Jeg har brugt deres net i over 6 år. Det har ca sparet mig 16600kr hvis net skulle koste 300kr per måned. Det er en no brainer.
Der sker driftsforstyrrelser sjældent og når det sker, kan man altid finde grunden hurtigt på deres drift. Hvis man har problemer er det nemt at ringe ind og få det løst.
Jeg håber altid de vil holde fast i den kvalitet som de har nu og har præsteret i alle de år.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Der var en udførlig guide så det var nemt at tilmelde sig. Dog virkede internettet først en dag efter den angivne startdato.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Den bedste internet, den mest overkommelige pris. Jeg er meget tilfreds med servicen og anbefaler det til alle 😊

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Der var hurtig respons på spørgsmål til produkter. Så var det nemt at tilmelde og tilslutte.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Som tidligere kunde hos Bolignet-Aarhus, og nu flyttet i ejerforeningen Gadevang, så har jeg valgt og forsætte vores samarbejde og forblive kunde. Jeres internet har aldrig svigtet.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Billigt, og lynhurtig oprettelse.
Jeg oprettede mig hos bolignet-Aarhus, og indenfor få sekunder havde jeg adgang til nettet. Og så til en lav pris.

Lynhurtigt opgradering-rigtig god service

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Jeg er blevet lokket til at skrive en anmeldelse her, ved at udlodde biografbilletter. Jeg har endnu ikke prøvet deres produkt endnu, da jeg kun ligge har bestilt det. Derfor har jeg ingen reel holdning til noget relevant. Men synes ikke dette er den rette måde at sikre sin score på Trustpilot, det giver ikke et retvisende billede at betale for anmeldelser — derfor en middel score.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Mit boligselskab annoncerede en dag at vi havde fået en ny, ekstra, mulighed for internet i vores lejligheder som tilbød 1000 Mbit bredbånd men som blev opkrævet over huslejen fremfor over Pengeinstitutternes Betalings Service.
Århus Bolignet var den nye internet udbyder. De tilbyder lynhurtigt fibernet uden at man skal tænke på betalingen for det.
Det syntes jeg lød nemt, og bekvemt. Så jeg købte deres bedste router. Efter få dage ankom den til pakkeshoppen. Jeg var lynhurtigt oppe for at hente den, og tog forventningfuldt hjem.
Jeg var forbavset over hvor nemt det var at starte internettet op. For det virkede lige med det samme uden at jeg skulle sætte mig ind i noget som helst.
Det er fordi deres routere er opsat til internettet med alle nødvendige indstillinger før de bliver solgt til deres kunder. Man skal ikke selv rode med de ting hvilket jeg er taknemmelig for da jeg slet ikke har tid til sådan noget. Det skal bare virke, og det gør det 😇
Men det allerbedste er deres kundeservice er at man får hurtig og brugbar hjælp uden nogen dikkedarer. For jeg havde et lille problem med at få slået trådløst internet fra på deres router. Men det klarede Lonnie i deres kundeservice hurtigt og elegant. På mindre end 10 minutter var problemet løst!
Nu bruger jeg det dagligt, og det er hurtigt og stabilt.
Så jeg giver jer 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ for det hidtil nemmeste, og hurtigste, internet samt den bedste kundeservice.
Tak for at i er der for alle os der har brug for hurtig, og nem adgang, til internettet 👍

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Super cool service hurtigt og effektivt internet meget bedre end Mobilt bredbånd jeg har haft !!
Tak for det

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Meget glad for internet fra jer. Det er billigt og hurtigt, uden nogle problemer. Jeg har anbefalet jer til mine nærmeste.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
God kundeservice, fantastisk produkt. Eneste sted man ikke bliver snydt med internet.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Internet i området omkring de boligblokke jeg bor i forsvandt. Ringede og meldte det. Blev kort efter ringet op og fortalt hvad problemet havde været og at det nu virkede igen.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Haft Bolignet i mange år, Der har aldrig været problemer, Desværre så flytter jeg og dermed slut med billigt internet :(