Bolignet-Aarhus Anmeldelser

2.123

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 115 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent den fremragende service og det hjælpsomme personale, der altid er professionelle og venlige. Mange fremhæver den hurtige og effektive kundeservice, og er meget tilfredse med de konkurrencedygtige priser, ofte anset som de bedste for stabil internetforbindelse. Nogle kunder oplevede dog udfordringer med internetforbindelsen, herunder ustabilitet eller hastigheder, der ikke levede op til forventningerne. Enkelte nævner også problemer med hjemmesiden, hvor information om driftsforstyrrelser var mangelfuld, eller selvbetjening utilstrækkelig. Derudover var der tilfælde, hvor installationen ikke fungerede korrekt, eller teknikeropfølgning udeblev.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver ofte den hurtige og hjælpsomme... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som venligt, tålmodigt og professionelt.... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice, idet mange roser den venlige og hjælpsomme support,... Se mere

Website

Anmeldere nævner tvetydig feedback om website, hvor nogle kunder fandt det nemt at tilmelde sig og etablere... Se mere

Price

Kunder deler positive meninger om prisen og fremhæver, at de får stabilt og billigt internet. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det har altid virket fint har brugt bnet århus siden de startede i mit område, prismæssigt er det også fint. Grunden til ar jeg kun kan give 4 stjerner er at der er 1000mb linie men jeg måler sjældent... Se mere

BOLIG·NET Århus virket helt ubeklagelig i den tid jeg brugte dem. Prisen er også meget konkurrencedygtig, findes ikke meget billiger. Kunne dog godt bruge en app, i stedet for at skulle ind på der... Se mere

Bolignet-Aarhus er blevet valgt ind i min boligforening efter Strofanet , fordi De er langt billigere på internet, tv og streaming. Alle nye kunder fik tilmed 15% på tv pakker med streaming in... Se mere

Hurtigt internet til billige penge! Jeg har haft BNAA to gange, i forskellige lejligheder og har endnu ikke oplevet problemer, udenfor hvad man kan forvente. Tror ikke man kan finde solidt 1000/1000... Se mere

1. Internetudbyder

Om Bolignet-Aarhus

✔ Billigt og lynhurtigt internet

✔ Stabil udbyder med over 20 års erfaring

✔ Non-profit og landsdækkende

✔ Super god og personlig kundeservice

Bolignet-Aarhus er en landsdækkende forening med en sund økonomi, der bl.a. leverer internet, streaming- og Kabel-TV til beboere i bolig-, ejer- og andelsforeninger samt kollegier.

Billig med super god kundeservice
Vi har kunden i fokus, og tilbyder nogle af de billigste og mest fordelagtige internetpriser på markedet samt en personlig og super god kundeservice.

Non-profit og driftssikker
Vi er en non-profit og professionel medlemsforening med over 25.000 kunder i de største byer i Danmark. Foreningstanken bygger på idéen om, at jo flere vi er, jo billigere bliver det. Non-profit betyder bl.a. at vi ikke har haft prisstigninger på internet siden foreningen startede for over 20 år siden.

Selvom vi er både billige og non-profit, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten - og derfor leverer vi stabile og driftssikre internetforbindelser.

I har indflydelse
Hos Bolignet-Aarhus kan man også få medindflydelse, da vi er en forening, og vi ejer ikke netværket hos vores medlemmer – det gør foreningen selv. Derfor er de herre i eget hus, hvilket giver masser af fordele til foreningen og beboerne. Vi gør det let at skifte til os – og vi hjælper jer igennem hele processen.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.123)

123 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Godt

Nemt og hurtig at bestille og virker med det samme

19. juni 2025

Hej Silke

Tak for den fine anmeldelse.
Det er skønt at høre, du synes det var nemt og hurtigt at bestille internet ved os - og dejligt det kom til at fungere med det samme 😄
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for vores hjælp engang 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Jeg har været fint tilfreds med…

Jeg har været fint tilfreds med bolignet-Aarhus som internet udbyder. Tror jeg har været i dialog med dem 3 gange om forskellige ting, både telefonisk og pr mail, hver gang oplever jeg virkelig søde medarbejdere med venlig og rolig tone.

Mvh Steffie

13. juni 2025

Hej Steffie

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare skønt at høre, du har haft gode oplevelser de gange, hvor du har været i kontakt med os. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for vores hjælp. 😊

Venlig i telefonen

Nemt at oprette WiFi og at få det flyttede til en anden lejlighed. Meget venlig i telefonen :)

23. maj 2025

Hej Anna

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, du fik den rette hjælp og service, da du skulle oprette internet på din nye adresse. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du skulle få spørgsmål eller har brug for hjælp til noget 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Min adresse stod ikke oplys

Jeg kunne ikke finde min adresse på siden hvor man opretter wifiet, men fik hurtig svar på min mail indenfor 1 dag, og i mailen var der en nem, detaljeret og informativ guide

4. juni 2025

Hej Patrick

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt at høre, du fik den helt rette hjælp til at bestille internet på din adresse. 😄
Hvis du skulle få behov for vores hjælp en anden gang, er du velkommen til at tage fat i os igen. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Prisen er uden sammenligning - det er varen ikke

Prisen er uden sammenligning.
Men pga. kablerne fra boks til lejemål, kan der kun leveres en brøkdel af den båndbredde jeg betaler for.
Efter flere email-udvekslinger med primært anonyme supporters ansat hos udbyderen, som løbende satte spørgsmålstegn ved min netværksopsætning og kvaliteten af mine kabler, tog jeg imod tilbuddet om en tekniker, der som forventet ikke konstaterede fejl på mit udstyr.
Han kunne dog berette at udbyder er fuldt ud klar over problemet, idet han har besøgt flere andre beboere i kvarteret.
Udbyderen mente tilsyneladende ikke at det var nødvendigt at underrette mig - og vedblev at så tvivl om mit netværk/mine kabler.
Til sidst modtog jeg en mail hvor de berettede at de ville gå i dialog med min boligforening og "håbede at løse problemet"

Jeg har fået leveret en tiendedel af båndbredden i omkring et år, nu er tålmodet så sluppet op og min teleudbyder har leveret en 5G-router der bonner helt ud med knap 900mbps.

Farvel og tak, Bolignet Aarhus

1. juni 2025

Hej Andersen

Tak for din anmeldelse. Vi beklager det forløb, du har været igennem, og den utilfredsstillende oplevelse, du har haft med vores tjeneste.

Det er naturligvis helt uacceptabelt, at du i en længere periode har modtaget en båndbredde, der ikke svarer til det, du har betalt for. Vi anerkender, at kommunikationen fra vores side ikke har været tilstrækkelig, og vi forstår fuldt ud din frustration over manglende gennemsigtighed og den oplevede ansvarsfralæggelse.

Det er yderst beklageligt, at du ikke blev informeret om de kendte tekniske begrænsninger i dit område, og at du i stedet blev mødt med gentagne spørgsmål vedrørende dit eget udstyr. Det burde være håndteret langt mere professionelt og respektfuldt.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den i vores fortsatte arbejde med at forbedre både vores tekniske løsninger og vores kundeservice. Vi er kede af at have mistet dig som kunde, men takker for den tid, du har været hos os – og for at du har gjort os opmærksomme på disse forhold.

Mvh Connie fra Bolignet-Aarhus

Bedste internet og service jeg har haft…

Bedste internet og service jeg har haft fra en udbyder.

20. maj 2025

Hej Selcuk

Tak for den fine anmeldelse.
Det er utrolig skønt at høre, at vores internet og service er den bedste, du har oplevet. Vi sætter stor pris på de rosende ord. 😁
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle få brug for vores hjælp engang 😄

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Det var meget hjælpsom medarbejder som…

Det var meget hjælpsom medarbejder som har hjulpet mig,det var en god service. Mange tak for hjælpen.

12. maj 2025

Hej Farshad

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt at høre, du har fået en god service og den helt rette hjælp, da du kontaktede os. 😄

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål eller brug for vores hjælp. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

I har tyvstjålet 840 kr fra mig ved at…

I har tyvstjålet 840 kr fra mig ved at hæve beløbet 2 gange d. 6/5 2025, dem vil have tilbage!
I siger der noget galt i økonomi afd men hvad har det med mine penge at gøre?
Virkelig dårlig stil…

6. maj 2025

Hej Lene

Vi beklager mange gange, at vi ved en fejl har opkrævet dobbelt for din bestilling. Du skulle meget gerne have pengene tilbage på din konto i starten af næste uge.

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Det var nemt og overskueligt med simple…

Det var nemt og overskueligt med simple og klare instruktioner. God oplevelse!

5. maj 2025

Hej Silke

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare skønt at høre, at bestillingen af din internetforbindelse fra os var lige til. 😄
Skulle du få brug for vores hjælp til noget engang, er du altid velkommen til at kontakte os på 82 50 50 50. 😊

Hurtigt og enkelt

Mit kollegie har Bolignet-Aarhus som internetudbyder, og da jeg flyttede ind modtog jeg i min velkomstmail et link til deres hjemmeside, hvor det stod klart beskrevet, hvordan man opretter sig og får internet.
Guiden var nem og let forståelig, og det tog ikke mere end 5 minutter, før jeg havde internet.

1. maj 2025

Hej Alberte

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare skønt at høre, at der ingen problemer var med oprettelsen af din internetfrobindelse fra os, og at du dermed fik internet få minutter efter bestillingen af det. 😄

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller andet, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe. 😊

Godt internet

Godt internet, god kundeservice og billigt.

6. maj 2025

Hej Axel

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt, at internettet fungerer uden problemer ved dig (og samtidig fåes til en billig pris) 😄
Det er også dejligt, at du har haft en god oplevelse, da du kontaktede vores kundeservice - hvilket du er velkommen til at gøre igen, hvis du har spørgsmål eller andet. 😊

God kundeservice

Nemt og god kundeservice 💪🙏

5. maj 2025

Hej Heidi

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare skønt at høre, du synes det var nemt at tilslutte vores internetforbindelse. 😁
- og dejligt du har fået en god service, da du kontaktede vores kundeservice. 😄

nemt, hurtigt og enkelt

22. april 2025

Hej

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med vores internetforbindelse samt aktiveringen af det. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os på 82 50 50 50, hvis du har spørgsmål eller får brug for vores hjælp. 😊

Nemt at tilslutte

Nemt at tilslutte. Og fungere optimalt

15. april 2025

Hej Elise

Tak for den fine anmeldelse.
Det er bare skønt at vide, du både fandt det nemt at opsætte vores internetforbindelse, og at det fungerer lige som det burde. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis der skulle opstå spørgsmål eller andet. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Fantastisk kundeservice og godt internet

Har været i dialog med kundeservice 3 gange indenfor 14 dage og alle gangene har det været så rart at snakke med dem. De smiler i stemmen og hjælper/forklarer tingene så man forstår det. Kæmpe ros herfra til medarbejderne samt upåklageligt internet.

21. april 2025

Hej Elisa

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare skønt at høre, at du har haft gode og behagelige samtaler, når du har kontaktet vores kundeservice. 😄
- og hvor er det dejligt, at din internetforbindelse virker lige som den skal uden bøvl. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Hvad filmen sker der Internet røg kl…

Hvad filmen sker der Internet røg kl 15.45 og i skriver bliver opdateret inden for 2 timer nu er klokken 20.23 og i har lukket kundeservice vi har ingen tv eller internet og nu er der påskeferie

16. april 2025

Hej Lasse

Vi beklager meget de problemer du oplevede den 16. april, mht. internet og TV forbindelsen.

Der blev lavet en midlertidig løsning på problemet - og forbindelsen skulle gerne fungere igen derefter.

Vedr. opdatering på vores Driftsstatus - så er det noget vi gør vort bedste for at få gjort, men desværre er det ikke altid det sker. Det er helt sikkert ikke i orden, når Driftsstatus ikke opdateres indenfor 2 timer, som vi ellers har skrevet - og det vil vi naturligvis forbedre fremover.

Vi håber bestemt det hele fungerer ved dig igen efter fejlen blev løst midlertidigt den 16. april - ellers er du velkommen til at give os et kald på 82 50 50 50, så vi kan undersøge forbindelsen nærmere.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt bestilling, og søde folk til at hjælpe en med aktiveringen :-)

9. april 2025

Hej Michael

Tak for den fine anmeldelse.

Hvor er det bare skønt at høre, du synes det både var nemt og hurtigt at bestille internet gennem os.😄Og hvor er det rart, at du fik en god service, da du kontaktede vores kundeservice. 😊

Det virker.

Det virker.. det gik hurtigt.. meget billigt.. man kan betale et helt år forud.. jeg er mega tilfreds.. takker mange gange..

1. april 2025

Hej Arti

Tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre du fik internet, samt det et fungerede med det samme 😊
Du har ret i, at hastighederne er meget billige, og det vil de forstætte med at være 😁

Rigtig god betjening💖

1. april 2025

Hej Marianne

Tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre du har modtaget den hjælp du skulle bruge - da du kontaktede vores Kundeservice 😊
Kontakt os gerne igen - hvis behovet for hjælp skulle opstå igen, så vi vil gøre vort bedste for at hjælpe dig 😁

Kære bolignet Århus

Kære bolignet Århus.

Jeg syntes jeres søde kundeservice - jeanette og jeres udekørede tekniker Nicolai, skal have et stående bifald , hele kongensvænge 1 blev lagt ned mandag den 24/3 , jeg kontaktede jeanette i kundeservice, super behagelig, sjov og med en god portion vilje for at vi begge lykkes med problemet , jeg havde vist misforstået jeanette , for næste dag ringer Nicolai og siger han først kunne komme torsdag 🫣 det faldt ikke i god jord hos undertegnede 😬 Nicolai og undertegnede fik en lille sludder og Nicolai ville gerne komme efter arbejdstid,hvilket han nok ikke ville få succes med , da det var en anden takst .
Undertegnede ringede ind til kundeservice- og jeanette sad klar , lige så sød ,sjov og hjælpsom som dagen før .
Undertegnede fortalte jeanette om min problematik omkring Nicolai først kunne komme torsdag, jeanette greb den hurtigt og nævnte jeg ikke var den eneste der havde fejlmelding i kongensvænge.
Der gik et par minutter også ringede jeanette tilbage, med en kærkommen besked om at Nicolai selvfølgelig skulle ud og lave det i eftermiddag 🙂

Med denne mail , vil jeg gerne anerkende jeres to Fantastiske medarbejder,som helt sikkert giver mange andre end mig et smil på læben.

Forsæt jeres gode energi , det kan betale sig , for nu løber jeg rundt på Sjælland med en god historie , som måske trækker flere kunder jeres vej 🙂

25. marts 2025

Hej Jasmin

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det en dejlig anmeldelse du har skrevet til og om Bolignet-Aarhus 😊
Vi gør alle vort bedste for at hjælpe kunderne, hvad end det er i telefonen, eller fysisk besøg af en tekniker - og det vil vi bestemt fortsætte med 😁