Det har altid virket fint har brugt bnet århus siden de startede i mit område, prismæssigt er det også fint. Grunden til ar jeg kun kan give 4 stjerner er at der er 1000mb linie men jeg måler sjældent... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
✔ Billigt og lynhurtigt internet
✔ Stabil udbyder med over 20 års erfaring
✔ Non-profit og landsdækkende
✔ Super god og personlig kundeservice
Bolignet-Aarhus er en landsdækkende forening med en sund økonomi, der bl.a. leverer internet, streaming- og Kabel-TV til beboere i bolig-, ejer- og andelsforeninger samt kollegier.
Billig med super god kundeservice
Vi har kunden i fokus, og tilbyder nogle af de billigste og mest fordelagtige internetpriser på markedet samt en personlig og super god kundeservice.
Non-profit og driftssikker
Vi er en non-profit og professionel medlemsforening med over 25.000 kunder i de største byer i Danmark. Foreningstanken bygger på idéen om, at jo flere vi er, jo billigere bliver det. Non-profit betyder bl.a. at vi ikke har haft prisstigninger på internet siden foreningen startede for over 20 år siden.
Selvom vi er både billige og non-profit, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten - og derfor leverer vi stabile og driftssikre internetforbindelser.
I har indflydelse
Hos Bolignet-Aarhus kan man også få medindflydelse, da vi er en forening, og vi ejer ikke netværket hos vores medlemmer – det gør foreningen selv. Derfor er de herre i eget hus, hvilket giver masser af fordele til foreningen og beboerne.
Vi gør det let at skifte til os – og vi hjælper jer igennem hele processen.

Elkjærvej 30-32 st., 8230, Åbyhøj, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Jeg har været fint tilfreds med bolignet-Aarhus som internet udbyder. Tror jeg har været i dialog med dem 3 gange om forskellige ting, både telefonisk og pr mail, hver gang oplever jeg virkelig søde medarbejdere med venlig og rolig tone.
Mvh Steffie

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Nemt at oprette WiFi og at få det flyttede til en anden lejlighed. Meget venlig i telefonen :)

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Jeg kunne ikke finde min adresse på siden hvor man opretter wifiet, men fik hurtig svar på min mail indenfor 1 dag, og i mailen var der en nem, detaljeret og informativ guide

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Prisen er uden sammenligning.
Men pga. kablerne fra boks til lejemål, kan der kun leveres en brøkdel af den båndbredde jeg betaler for.
Efter flere email-udvekslinger med primært anonyme supporters ansat hos udbyderen, som løbende satte spørgsmålstegn ved min netværksopsætning og kvaliteten af mine kabler, tog jeg imod tilbuddet om en tekniker, der som forventet ikke konstaterede fejl på mit udstyr.
Han kunne dog berette at udbyder er fuldt ud klar over problemet, idet han har besøgt flere andre beboere i kvarteret.
Udbyderen mente tilsyneladende ikke at det var nødvendigt at underrette mig - og vedblev at så tvivl om mit netværk/mine kabler.
Til sidst modtog jeg en mail hvor de berettede at de ville gå i dialog med min boligforening og "håbede at løse problemet"
Jeg har fået leveret en tiendedel af båndbredden i omkring et år, nu er tålmodet så sluppet op og min teleudbyder har leveret en 5G-router der bonner helt ud med knap 900mbps.
Farvel og tak, Bolignet Aarhus

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Bedste internet og service jeg har haft fra en udbyder.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Det var meget hjælpsom medarbejder som har hjulpet mig,det var en god service. Mange tak for hjælpen.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
I har tyvstjålet 840 kr fra mig ved at hæve beløbet 2 gange d. 6/5 2025, dem vil have tilbage!
I siger der noget galt i økonomi afd men hvad har det med mine penge at gøre?
Virkelig dårlig stil…

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Det var nemt og overskueligt med simple og klare instruktioner. God oplevelse!

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Mit kollegie har Bolignet-Aarhus som internetudbyder, og da jeg flyttede ind modtog jeg i min velkomstmail et link til deres hjemmeside, hvor det stod klart beskrevet, hvordan man opretter sig og får internet.
Guiden var nem og let forståelig, og det tog ikke mere end 5 minutter, før jeg havde internet.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Har været i dialog med kundeservice 3 gange indenfor 14 dage og alle gangene har det været så rart at snakke med dem. De smiler i stemmen og hjælper/forklarer tingene så man forstår det. Kæmpe ros herfra til medarbejderne samt upåklageligt internet.

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Hvad filmen sker der Internet røg kl 15.45 og i skriver bliver opdateret inden for 2 timer nu er klokken 20.23 og i har lukket kundeservice vi har ingen tv eller internet og nu er der påskeferie

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Hurtigt og nemt bestilling, og søde folk til at hjælpe en med aktiveringen :-)

Besvarelse fra Bolignet-Aarhus
Det virker.. det gik hurtigt.. meget billigt.. man kan betale et helt år forud.. jeg er mega tilfreds.. takker mange gange..

Kære bolignet Århus.
Jeg syntes jeres søde kundeservice - jeanette og jeres udekørede tekniker Nicolai, skal have et stående bifald , hele kongensvænge 1 blev lagt ned mandag den 24/3 , jeg kontaktede jeanette i kundeservice, super behagelig, sjov og med en god portion vilje for at vi begge lykkes med problemet , jeg havde vist misforstået jeanette , for næste dag ringer Nicolai og siger han først kunne komme torsdag 🫣 det faldt ikke i god jord hos undertegnede 😬 Nicolai og undertegnede fik en lille sludder og Nicolai ville gerne komme efter arbejdstid,hvilket han nok ikke ville få succes med , da det var en anden takst .
Undertegnede ringede ind til kundeservice- og jeanette sad klar , lige så sød ,sjov og hjælpsom som dagen før .
Undertegnede fortalte jeanette om min problematik omkring Nicolai først kunne komme torsdag, jeanette greb den hurtigt og nævnte jeg ikke var den eneste der havde fejlmelding i kongensvænge.
Der gik et par minutter også ringede jeanette tilbage, med en kærkommen besked om at Nicolai selvfølgelig skulle ud og lave det i eftermiddag 🙂
Med denne mail , vil jeg gerne anerkende jeres to Fantastiske medarbejder,som helt sikkert giver mange andre end mig et smil på læben.
Forsæt jeres gode energi , det kan betale sig , for nu løber jeg rundt på Sjælland med en god historie , som måske trækker flere kunder jeres vej 🙂