En stor tak til Louise fra Bolig partner for at styre os trygt og sikkert igennem en kompleks og kompliceret bolighandel. Louise har igennem hele processen fra start til slut, haft et fast tag i all... Se mere
BoligPartner
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Min kæreste og jeg har brugt Louise fra Boligpartner to gange nu. Første gang var en betinget aftale hvor hun gennemgik alle papir nøje og opdagede nogen fejl her og der som fik os til at fortryde... Se mere
Har kun rigtig godt og sige om sagsbehandlingen hos Cecilie, det var hurtigt og effektivt behandling hele vejen igennem vores sag. Solgt eller gratis var et springende punkt for os. Vi havde lige m... Se mere
Jeg valgte Kasper Kok fra BoligPartner om rådgivning af køb af mit første hus. Han var yderste professionel og svarede på mine e-mail rimelig hurtigt. Jeg tror ikke jeg kunne købe huset uden deres hjæ... Se mere
- Ejendomskonsulent
- Advokat med speciale i ejendomshandel
- Ejendomsadministration
- Boligmægler
- Ejendomsmægler
- Boligadvokat
Om BoligPartner
Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen.
Hos os har du garanti for kompetent juridisk rådgivning, som har til formål at skabe tryghed under hele forløbet.
Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.
Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske - fra start til slut.
Vi tilbyder;
Attraktive faste pakkeløsninger
Hos BoligPartner får du faglig ekspertise, og tilbydes faste gennemsigtige pakkeløsninger, skræddersyede til boligkøbere med forskellige behov.
Landsdækkende service
BoligPartner tilbyder landsdækkende køberrådgivning og vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen, er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.
”Ingen handel - intet salær”
Hvis handlen ikke bliver endelig, modtager i naturligvis inden regning fra os.
Overtrædelse af retningslinjer
Kæmpe anbefaling
De er virkelig hurtige til at svare og lave godkendelsesskriv
De er professionelle og altid til at komme i kontakt med.
Utrolig service
Der blev taget hånd om alt, og servicen var også utroligt hurtig og grundig.
Vi stod som førstegangskøbere og var…
Vi stod som førstegangskøbere og var lidt bekymret for hele processen....Meeeennnnn det forsvandt efter første samtale med Kasper Kok. Vi kan varmt anbefale BoligPartner.dk Det bedste er deres konstante info om processen, tydelig kommunikation i et sprog som man forstår og deres evne til at formidle de kompliceret boligkøbsprocesser videre til os som køber.
Jeg vil til hver en tid anbefale.
Marie og Andreas
Jeg anbefaler!!!
Super firmaet! Professionel hjælp og mennesker. De altid hjælpe!!!! Jeg anbefaler!
Super godt samarbejde
Virkelig professionelle!
Virkelig professionelle!
Nem pg hurtig kommunikation. Alle svar er i et sprog man kan forstå. Gjorde processen omkring vores boligkøb meget tryg!
Behagelig service og hurtig svartid
Som førstegangskøber kan jeg kun varmt…
Som førstegangskøber kan jeg kun varmt anbefale BoligPartner som køberrådgiver.
Vi fik hjælp til både forhandling og køberrådgiving og har været rigtig godt tilfredse med begge dele.
Som førstegangskøbere kan det være uoverskueligt
Som førstegangskøbere kan det være uoverskueligt at finde rundt i diverse dokumenter, jura, og hvad der ellers hører med til et huskøb foruden finansiering, mæglere osv. - det kan være en sand jungle. Vi havde fra starten af fuld tillid til Sabrina, som gav os et rigtig godt overblik, der ikke mindst gav os ro i maven. Vi ville ikke have været det foruden!
Meget tilfreds med samarbejdet til…
Meget tilfreds med samarbejdet til vores huskøb, kan varmt anbefales, god service og dialog.
Indhentede alle relevante ting
Vi fik alle ? Besvaret og der blev bedt om ting hos sælger som vi sikkert ikke selv havde været opmærksomme på . Alt islt en god oplevelse og glad for at vi gjorde det
Kasper gik i dybden med alt
Kasper gik i dybden med alt. Var god til at give hurtigt besked.
Vi følte virkelig at Kasper var på vores side.
Købe et hus
Er meget tilfreds hus Boligpartner , især Kasper kok som køb rådgiver, er han dygtig og meget profesionelle.
Mvh yonas og simret
Super hurtig og fin service med…
Super hurtig og fin service med forklaringer til alt det relevante. God kommunikation og dialog.
Jeg blev anbefalet at bruge BoligPartner og de har absolut levet mere end op til forventningerne.
For alle huskøbere - brug BoligPartner, de tager byrden ved de uendelige dokumenter, der skal gennemgåes på en sikker, faglig og effektiv måde.
Effektiv og kompetent behandling og…
Effektiv og kompetent behandling og vejledning igennem hele processen. Serviceniveauet var samtidig rigtig højt, og man blev holdt godt opdateret.
Troværdig og hurtig ekspedition
Fantastisk service
Efter en del samtaler med en masse firmaer, landede min beslutning på Boligpartner.
Jeg blev ringet op af Kasper, som sagtens kunne høre på mig, at jeg ikke havde rørt boligmarkedet før. Han fik forklaret mig igennem processen og fremgangsmåden. Lige siden dag ét, så har jeg altid kunne få fat på Kasper og få svar, hvis der var det mindste.
Kasper sørgede hele tiden for alt holde mig ajour via mail eller telefon.
Jeg må som køber, erkende min fulde tillid og vil helt sikkert benytte mig af deres service endnu engang, hvis jeg stod og skulle købe/sælge igen.