En stor tak til Louise fra Bolig partner for at styre os trygt og sikkert igennem en kompleks og kompliceret bolighandel. Louise har igennem hele processen fra start til slut, haft et fast tag i all... Se mere
BoligPartner
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Min kæreste og jeg har brugt Louise fra Boligpartner to gange nu. Første gang var en betinget aftale hvor hun gennemgik alle papir nøje og opdagede nogen fejl her og der som fik os til at fortryde... Se mere
Har kun rigtig godt og sige om sagsbehandlingen hos Cecilie, det var hurtigt og effektivt behandling hele vejen igennem vores sag. Solgt eller gratis var et springende punkt for os. Vi havde lige m... Se mere
Jeg valgte Kasper Kok fra BoligPartner om rådgivning af køb af mit første hus. Han var yderste professionel og svarede på mine e-mail rimelig hurtigt. Jeg tror ikke jeg kunne købe huset uden deres hjæ... Se mere
- Ejendomskonsulent
- Advokat med speciale i ejendomshandel
- Ejendomsadministration
- Boligmægler
- Ejendomsmægler
- Boligadvokat
Om BoligPartner
Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen.
Hos os har du garanti for kompetent juridisk rådgivning, som har til formål at skabe tryghed under hele forløbet.
Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.
Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske - fra start til slut.
Vi tilbyder;
Attraktive faste pakkeløsninger
Hos BoligPartner får du faglig ekspertise, og tilbydes faste gennemsigtige pakkeløsninger, skræddersyede til boligkøbere med forskellige behov.
Landsdækkende service
BoligPartner tilbyder landsdækkende køberrådgivning og vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen, er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.
”Ingen handel - intet salær”
Hvis handlen ikke bliver endelig, modtager i naturligvis inden regning fra os.
Overtrædelse af retningslinjer
God vejledning og sparring
Kæmpe anbefaling fra os!
Kæmpe anbefaling fra os!
Som første gangs huskøbere må jeg indrømme tanken om en ordentligt boligrådgiver egentligt var nødvendig. Alligevel valgte vi Bolig-Partner som i øvrigt har bedste anmeldelser for at søge ekspertise.
Og jeg må sige, vi er meget tilfredse. Kasper Kok som var vores rådgiver har hjulpet os utroligt meget og har fået en masse ting bragt i orden som vi nærmest ikke anede eksisterede.
5 stjerner herfra!
Let og kompetent rådgivning ved køb af…
Let og kompetent rådgivning ved køb af hus der har ført os sikker gennem processen. Kan varmt anbefales.
I forbindelse med køb af hus
I forbindelse med køb af hus, fik vi en utrolig god rådgivning og vejledning i sammenhæng med en nedgravet olietank. Tingene blev håndteret hurtigt, venligt og med stor faglighed. Kan kun anbefales.
Tryg og kompetent sparring
BoligPartner hjalp os i mål med alt det praktiske i forbindelse med vores huskøb. De har været hurtige til at svare på spørgsmål og virkelig søde og rare til at forklare de mange ting, som vi som førstegangskøbere har været i tvivl om. De varmeste anbefalinger her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi havde Kasper med i vores forløb mht…
Vi havde Kasper med i vores forløb mht til boligkøb.
Han var en sand fornøjelse, og vi har haft en god oplevelse.
Fantastisk service
Fantastisk service. Rådgiver meldte hurtigt tilbage ved spørgsmål. Var grundig i gennemgang af papirer, så der ingen tvivl er. Kan kun anbefales.
Igennem hele købsprocessen har de været…
Igennem hele købsprocessen har de været helt i top, vi har virkelige være super glade for bruge boligpanter og tilmed med en skarp pris mvh Allan og Mona
Har kun gode ting at sige
Har kun gode ting at sige. Er glad for vi valgte boligpartner. Kasper har givet os tryghed, har altid svaret (meget!) hurtigt og har givet sig tid til at forklare og hjælpe. Øvrige medarbejdere, som vi har været i kontakt med, har også været super søde og effektive. Prisen er fornuftig.
Super god kommunikation og service
Meget professionel og venlig kommunikation
Meget professionel og venlig kommunikation. Derudover følte vi os bare i gode hænder hele vejen igennem. Kunne spørge om alt og få hurtig og grundig svar.
Varm anbefaling
Vi er meget tilfredse med den hjælp og vejledning vi har fået fra BoligPartner og deres ansatte Kasper Kok i forbindelse med huskøb. Kasper er kompetent, hurtig og meget hjælpsom og har været sådan gennem hele processen. Stor anbefaling herfra til Kasper og BoligPartner!
5 meget store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Som mulig førstegangskøber har det været en rigtig god og tryg oplevelse at bruge Kasper Kok som vores boligrådgiver. Det har været en kompetent og professionel rådgivning, hvor vi fik belyst en masse vigtige ting, som man ikke er opmærksom på, når man falder for et hjem.
Fra første opkald, har vi følt os i trygge hænder, og fået professionel og grundig rådgivning og sparring.
Mange tak for et virkelig godt samarbejde!
De varmeste anbefalinger til Bolig-partner.dk og Kasper Kok!
Uundværlig hjælp
Vi benyttede boligpartner da vi som førstegangskøbere følte at processen var svær og faldgruberne mange. Her har både Kasper (forhandling og købsproces) og Kristian (efterfølgende juridisk arbejde) været uundværlige. Stor anbefaling herfra - vi kunne ikke forestille os en bolighandel uden deres hjælp.
De er hurtige og effiktiv.
Super venlig rådgivning
Yderst tilfredse med BoligPartner
Vi kunne ikke være mere tilfredse med den rådgivning vi har fået fra Kasper Kok, som har ført os hele vejen igennem processen.
Dygtig og grundig.