En stor tak til Louise fra Bolig partner for at styre os trygt og sikkert igennem en kompleks og kompliceret bolighandel. Louise har igennem hele processen fra start til slut, haft et fast tag i all... Se mere
BoligPartner
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Min kæreste og jeg har brugt Louise fra Boligpartner to gange nu. Første gang var en betinget aftale hvor hun gennemgik alle papir nøje og opdagede nogen fejl her og der som fik os til at fortryde... Se mere
Har kun rigtig godt og sige om sagsbehandlingen hos Cecilie, det var hurtigt og effektivt behandling hele vejen igennem vores sag. Solgt eller gratis var et springende punkt for os. Vi havde lige m... Se mere
Jeg valgte Kasper Kok fra BoligPartner om rådgivning af køb af mit første hus. Han var yderste professionel og svarede på mine e-mail rimelig hurtigt. Jeg tror ikke jeg kunne købe huset uden deres hjæ... Se mere
- Ejendomskonsulent
- Advokat med speciale i ejendomshandel
- Ejendomsadministration
- Boligmægler
- Ejendomsmægler
- Boligadvokat
Om BoligPartner
Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen.
Hos os har du garanti for kompetent juridisk rådgivning, som har til formål at skabe tryghed under hele forløbet.
Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.
Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske - fra start til slut.
Vi tilbyder;
Attraktive faste pakkeløsninger
Hos BoligPartner får du faglig ekspertise, og tilbydes faste gennemsigtige pakkeløsninger, skræddersyede til boligkøbere med forskellige behov.
Landsdækkende service
BoligPartner tilbyder landsdækkende køberrådgivning og vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen, er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.
”Ingen handel - intet salær”
Hvis handlen ikke bliver endelig, modtager i naturligvis inden regning fra os.
Overtrædelse af retningslinjer
Meget betryggende at have Boligpartner…
Meget betryggende at have Boligpartner med på råd. Kasper lagde mærke til ting, som vi slet ikke havde tænkt på, men som viste sig at være rigtig vigtige! Det gjorde vores boligkøb langt mere overskueligt, og alt gik gnidningsfrit. Jeg kan varmt anbefale Boligpartner til alle, der overvejer at købe ny bolig. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg skal købe ny bolig.
Helt igennem FANTASTISK rådgivning!
Vi kan på det varmeste anbefale BoligPartner.
Vi stod og havde fundet vores drømmehus meget pludseligt, og skrev til BoligPartner samme aften.
Næste morgen blev vi ringet op af Kasper fra BoligPartner og med meget STOR hjælp og ekspertise til vores mange spørgsmål om huskøb, regler og procedure, kunne vi efter 30 timer skive under på vores drømmehus med ro i maven.
Den efterfølgende tid gav så ligeså mange spørgsmål, hvis ikke flere. Men igen var Kasper bare en helt uundværlig hjælp.
Kasper har været enormt god til at rådgive, uddybe og forklare os, så det var til at forstår, alt hvad der omhandlede vores huskøb.
Så for os har Kasper (BoligPartner) været en KÆMPE tryghed i en meget stor og vigtig proces.
Vi vil til hver en tid anbefale BoligPartner hvis man står og skal købe hus.
For os har deres rådgivning været uundværlig.
Boligkøb
Boligpartner bistod mod god rådgivning og var tilgængelig gennem hele processen.
God vejledning
Super fin vejledning i forb med køb af…
Super fin vejledning i forb med køb af sommerhus
Meget tilfredstillende forløb med både…
Meget tilfredstillende forløb med både køb og salg.
kompetent og professionel bolighandel
Vores boligrådgiver Kasper Kok var utrolig professionel, serviceminded og yderst grundig gennem hele købsprocessen.
Han sørgede for at der var styr på det hele. Vi kan varmt anbefale BoligPartner.
Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse. Hurtig svar og behandling ved sommerhuskøb. Kan kun anbefales
Vi har været/er rigtighuskøb december 2023 glade for kasper…
Vi har været/er rigtig glade for kasper Kok fra bolig partner Slagelse som har hjulpet os med vores huskøb. Altid hurtigt tilbagemelding og gode rådgivning.
Hilsen Betina & Christian
Meget grundig gennemgang og opfølgning
Meget grundig gennemgang og opfølgning. Tryg hele vejen i processen.
Kompetent og venlig rådgivning
Kompetent og venlig rådgivning gennem hele vores boligkøb.
Det er 100% ordentligt!
Det er 100% ordentligt!
Jeg skulle have lavet et skilsmisseskøde,og det gjorde Sabrina så godt og hurtigt. Mine bedste og største anbefalinger herfra til at bruge BoligPartner.
Verdensklasse rådgivning i maraton forløb
Vi er gået igennem et maraton forløb på vores boligkøb, og uden Boligpartner (Kasper Kok) var det aldrig endt hvor det gjorde. Han var hver en krone værd og mere til.
Baseret på vores forløb kan jeg ikke anbefale Boligpartner nok.
Huskøb samt forsikringer
Tilfreds kunde. Kanon behandling og behagelig Kasper Kok. Hans erfaring er med til at man føler sig tryg og han ved hvad han snakker om.
Følger op på under huskøb om der er styr på tingene. Deler ud af hans erfaring omkring forsikringer.
Kan kun anbefales !!!
Hjælp til huskøb
Netop været igennem et huskøb med Kasper fra BoligPartner (Forhandling + Køberrådgiver). Vi har været meget tilfredse med Kasper, der under hele forløbet har været meget grundig, god til at forklare relevante detaljer og let at få fat i.
Jeg vil bestemt vælge BoligPartner en anden gang.
Boligkøb
Kasper ledte os fint, nemt og effektivt igennem vores boligkøb. Anbefaling herfra.