BoligPartner

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

En stor tak til Louise fra Bolig partner for at styre os trygt og sikkert igennem en kompleks og kompliceret bolighandel. Louise har igennem hele processen fra start til slut, haft et fast tag i all... Se mere

Min kæreste og jeg har brugt Louise fra Boligpartner to gange nu. Første gang var en betinget aftale hvor hun gennemgik alle papir nøje og opdagede nogen fejl her og der som fik os til at fortryde... Se mere

Har kun rigtig godt og sige om sagsbehandlingen hos Cecilie, det var hurtigt og effektivt behandling hele vejen igennem vores sag. Solgt eller gratis var et springende punkt for os. Vi havde lige m... Se mere

Jeg valgte Kasper Kok fra BoligPartner om rådgivning af køb af mit første hus. Han var yderste professionel og svarede på mine e-mail rimelig hurtigt. Jeg tror ikke jeg kunne købe huset uden deres hjæ... Se mere

1. Ejendomskonsulent
  2. Advokat med speciale i ejendomshandel
  3. Ejendomsadministration
  4. Boligmægler
  5. Ejendomsmægler
  6. Boligadvokat

Om BoligPartner

Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen.

Hos os har du garanti for kompetent juridisk rådgivning, som har til formål at skabe tryghed under hele forløbet.

Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske - fra start til slut.

Vi tilbyder;

Attraktive faste pakkeløsninger
Hos BoligPartner får du faglig ekspertise, og tilbydes faste gennemsigtige pakkeløsninger, skræddersyede til boligkøbere med forskellige behov.

Landsdækkende service
BoligPartner tilbyder landsdækkende køberrådgivning og vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen, er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

”Ingen handel - intet salær”
Hvis handlen ikke bliver endelig, modtager i naturligvis inden regning fra os.

Overtrædelse af retningslinjer

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi har fra start til slut været yderst tilfredse med rådgivningen fra BoligPartner. Vores køberrådgiver, Kasper, har været meget detaljeorienteret, og vi blev gjort opmærksom på detaljer, vi aldrig selv ville have fundet frem til. Desuden har Kasper været hurtig til at svare på vores mange spørgsmål gennem hele forløbet. Varme anbefalinger fra to førstegangskøbere.

11. april 2024

Intet mindre end fantastisk service…

Intet mindre end fantastisk service hele vejen igennem.
Vi har brugt boligpartner i forbindelse med huskøb. Vi er førstegangskøbere, og har ikke haft nogen former for chance for at finde hoved eller hale i denne bolighandel, hvis ikke det havde været for Kasper og boligpartner. De har været med os hele vejen, og har gjort et fantastisk stykke arbejde. Vi er herhjemme enige om at hvis vi en dag i fremtiden beslutter os for at vi skal købe et andet hus, vil vi helt sikkert bruge boligpartner igen! Vi anbefaler alle vi snakker med, som er ved at kigge efter nyt hjem, at bruge Kasper og boligpartner.
Kæmpe stor ros herfra.

29. februar 2024

Vi har endnu engang haft Kasper Kok til…

Vi har endnu engang haft Kasper Kok til at hjælpe os med vores huskøb. Endnu engang har det været en ualmindelig god service og tydeligt gennemarbejdet materiale. Vi har brugt Bolig-Partner før og vil til hver en tid bruge dem igen - og anbefale dem til andre. :) De allervarmeste anbefalinger herfra.

26. marts 2024

Jeg spurgte om den pris som var på…

Jeg spurgte om den pris som var på hjemmesiden var korrekt.
Ja. Det er prisen.
Så får man regningen som er næsten 1000,-kr dyrere.
De beklager at de har oplyst forkert pris, men har nu lavet arbejdet og vil selvfølgelig have deres betaling😡

5. marts 2024

Super kompetent rådgivning!

Kasper var en kæmpe hjælp gennem købsforløbet. Han gav os førstegangskøbere mere tryghed ved at være skarp på rimelige krav til købet, samt hvad der var vigtigt og knap så vigtigt at holde fast på.

Super kompetent rådgivning.

6. marts 2024

Fantastisk Oplevelse med BoligPartner…

Fantastisk Oplevelse med BoligPartner og Kasper Kok

Jeg har netop gennemført et huskøb med hjælp fra BoligPartner, og jeg kan ikke rose dem nok. Fra start til slut var processen professionel, effektiv og tryg. Kasper Kok, min køberrådgiver, var en fremragende støtte.

Ekspertise: Kasper havde mere end 20 års erfaring som sælgermægler, og det skinnede tydeligt igennem. Han navigerede os gennem hele processen med skarphed og præcision.

Jeg kan varmt anbefale BoligPartner og især Kasper Kok til alle, der overvejer at købe bolig. De leverer en topkvalitetsservice, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet.

27. februar 2024

Kæmpe ros!

Kasper Kok var en fremragende rådgiver. Hurtig (selv på fridage), skarp, behagelig og nem at arbejde med. Det samme gælder Sabrina Maria Larsen, som hjalp os med at få de formelle ting på plads. Kæmpe ros!

9. februar 2024

Endnu en god oplevelse med BoligPartner

Det er anden gang vi får hjælp af Kasper fra BoligPartner til en ejendomshandel, og ligesom første gang var det en rigtig god oplevelse. Det gav en masse ro at Kasper havde styr på processen, især da vi flere gange måtte bede om forlængelse i købsprocessen, hvilket Kasper sørgede for. Kan kun anbefale!

9. februar 2024

Glade førstegangskøbere

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Kasper Kok fra BoligPartner. Vi har som førstegangskøbere følt at vi har været i trygge hænder og har oplevet enormt god vejledning i forbindelse med vores boligkøb, hvor vi er blevet holdt i hånden hele vejen!

Det har været en ren fornøjelse og vi kan virkelig anbefale at benytte BoligPartner og i særdeleshed Kasper!

19. januar 2024

Tryg bolig handel

Super god bolig rådgivning hvor min kæreste & jeg følte os trygge gennem hele handlen. Nemme at komme i dialog med og dygtige til rådgivning.
Kæmpe anbefaling herfra.

24. januar 2024