En stor tak til Louise fra Bolig partner for at styre os trygt og sikkert igennem en kompleks og kompliceret bolighandel. Louise har igennem hele processen fra start til slut, haft et fast tag i all... Se mere
BoligPartner
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Min kæreste og jeg har brugt Louise fra Boligpartner to gange nu. Første gang var en betinget aftale hvor hun gennemgik alle papir nøje og opdagede nogen fejl her og der som fik os til at fortryde... Se mere
Har kun rigtig godt og sige om sagsbehandlingen hos Cecilie, det var hurtigt og effektivt behandling hele vejen igennem vores sag. Solgt eller gratis var et springende punkt for os. Vi havde lige m... Se mere
Jeg valgte Kasper Kok fra BoligPartner om rådgivning af køb af mit første hus. Han var yderste professionel og svarede på mine e-mail rimelig hurtigt. Jeg tror ikke jeg kunne købe huset uden deres hjæ... Se mere
- Ejendomskonsulent
- Advokat med speciale i ejendomshandel
- Ejendomsadministration
- Boligmægler
- Ejendomsmægler
- Boligadvokat
Om BoligPartner
Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen.
Hos os har du garanti for kompetent juridisk rådgivning, som har til formål at skabe tryghed under hele forløbet.
Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.
Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske - fra start til slut.
Vi tilbyder;
Attraktive faste pakkeløsninger
Hos BoligPartner får du faglig ekspertise, og tilbydes faste gennemsigtige pakkeløsninger, skræddersyede til boligkøbere med forskellige behov.
Landsdækkende service
BoligPartner tilbyder landsdækkende køberrådgivning og vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen, er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.
”Ingen handel - intet salær”
Hvis handlen ikke bliver endelig, modtager i naturligvis inden regning fra os.
Overtrædelse af retningslinjer
God sparring og nærværende rådgivning
God sparring og nærværende rådgivning. Har virket både kompetent og sympatisk igennem hele vores forløb.
Dygtig
Jeg Syntes Kasper Kok Boligpartner Er Meget Grundig Venlig hilsen Malene Schaldemose
God og nem kontakt
God kommunikation og nemme at komme i kontakt med.
God og grundig vejledning ,samt god gennemskuelig opstilling af dokumenter.
Super god service
Super god service, god rådgivning og hurtig ekspedition, selv i ferietiden :)
tryg oplevelse
Venlig, effektiv og god til at forklare
God service, let at kontakte og hurtig til at vende tilbage og forklare præcis hvad der foregik.
Dygtig
Jeg syntes Kasper Kok Bolig partner er meget Grundig Venlig Hilsen Malene Schaldemose
Skarp køberrådgiver - projektkøb
Projektlejligheds-køb med alle mulige forskellige udfordringer, som blev løst meget detaljeret af køberrådgiver Sabrina. Hele forløbet har været meget professionelt og trygt. Vil udelukkende bruge samme køberrådgiver og kan trygt anbefale firmaet. Meget taknemlig.
Køberrådgivning i forbindelse med huskøb
Vi fik super god og hurtig rådgivning gennem vores huskøb!
Super dygtige og hurtige
De var bare så dygtige til deres arbejde undersøgte alt selv det mindste ..Man blev ført hele vejen til bolighandelen var afsluttet !!
Kan kun anbefales .
Vh Jan Dahlstrøm
Hurtig og god respons
God og professionel oplevelse
Super, hurtig og grundig rådgivning mhp. boligkøb
Det har været en kæmpe hjælp at have en rådgiver, der altid var indstillet på at finde tid til at besvare afklarende spørgsmål og gøre en opmærksom på vigtige detaljer i forbindelse med boligkøb. Hvis vi skulle få behov for det, vil vi til enhver tid vælge Kasper Kok fra BoligPartner igen. Vores varmeste anbefalinger!
Stor hjælp
Stor hjælp. Grundig gennemgang og solidt arbejde, som min repræsentant i salget. Vil uden tvivl bruge dem igen, hvis det bliver relevant.
Hurtigt og grundigt arbejde
Kasper Kok gav god rådgivning og var hurtig til at svare på spørgsmål og komme med forslag. Kan klart anbefales som køberrådgiver.
Tryghed gennem kompetent rådgivning og orden i penalhust
Som boligkøber sker der mange ting. Det har været en fornøjelse at arbejde med BoligPartner da der er en strukturet proces, og vi har i den grad følt at de har taget ejerskab for at hjælpe os godt i mål.
Med Kaspers rådgivning hentede vi en besparelse på ejerskifte forsikringen, med bedre dækning, der har betalt BoligPartners pris mange gange :-)
Super kommunikation
Super kommunikation. Super pris. Let forståeligt. Giver godt overblik. Altid tilgængelig. Fandt/informerede om også nogle vigtige ting vi selv havde misset.
Det gav en rigtig god tryghed og vi fortryder ikke et øjeblik at have boligpartner og Kasper kok som rådgiver
5 stjerner herfra
Nem og forståelig proces
Nem og forståelig proces - god service hele vejen igennem og ikke mindst til en fornuftig pris!