Fik en god betjening i butikken Hun undersøgte og gjorde hvad hun kunne Jeg er ked af at jeg når jeg får bordet hjem og skulle fortryde ikke kan levere bord tilbage i butik, men skal langt væk til... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg bestilte den 3. december en enkelt rulle gavepapir hos jer. Der er tale om en meget lille ordre, men alligevel er den endnu ikke blevet afsendt. Det undrer mig og må ærligt sige, at jeg finder det utilfredsstillende, at leveringstiden på gavepapir er længere end på de julegaver, det skal bruges til.
Derudover vil jeg foreslå, at I fremover først udsender en oplevelsesmail, når ordren faktisk er afsendt og eventuelt også modtaget. Det ville give en mere sammenhængende og troværdig kundeoplevelse.
Jeg ser frem til at høre fra jer snarest og modtage min ordre.

Besvarelse fra BOLIA
Fik tilbud på en sofa med rabat et par uger før Black Friday. Blev ringet op af ekspedienten senere på dagen, der sagde, at der til BF vil være yderligere rabat, så den ville de godt give mig med det samme.
Super god stil og service.

Besvarelse fra BOLIA
Vi har lige været inde og købe ny sofa i jeres butik på Vesterbro, der blev vi betjent af en meget sød ung pige 😊 tak Ann-sofie Palle 😊

Besvarelse fra BOLIA
Kundeservice og købsoplevelsen har desværre været under al kritik. De lover tilbagemelding men intet sker. Derudover er beløbet trukket to gange pga. systemfejl, varer som skulle være afsendt er endnu ikke afsendt. Faktisk har vi oplevet alt andet end det forventede ved at handle hos Bolia så pt. overvejer vi at ann. alle ordrer hos dem. Normalt bruger jeg ikke tid på trustpilot, men måske Bolia får lyst til at vende retur og høre vores oplevelse med dem. Hvem ved? Nu og her vil jeg kraftigt anbefale at handle andet sted.

Besvarelse fra BOLIA
Vi fik kyndig vejledning af den sødeste medarbejder, som var meget hjælpsom, på alle måder. God vejledning om betræktyper mm.
Mange tak😊

Besvarelse fra BOLIA
I har reklameret med -30 og 50% på alt og der skulle I skrevet at det er ikke alt alligevel på skaffevarer.
Jeg har bestilt en madras til en sovesofa (143x208 cm) og personalen om i Lyngby sagde jeg kunne få rabat på den men hun kunne ikke tilføje den i købet og skulle være gennem kundeservice.
Da det blev gjort kunne jeg ikke få rabat alligevel. Derfor falsk reklamer og holder hellere ikke hvad i lovede i telefonen :-((

Besvarelse fra BOLIA
Ekspedienten i Lyngby, Rebecca, var vidende, kompetent, behagelig og empatisk, hvilket gjorde besøget hyggeligt og købende.

Besvarelse fra BOLIA
Supergod oplevelse og service hos Bolia i Aarhus.

Besvarelse fra BOLIA
Hurtig enkelt og venlig betjening !
Handler der gerne igen og igen …hvis økonomi tillader det!

Besvarelse fra BOLIA
“Jeg vil gerne give stor ros til Jan fra Bolia Lyngby, for hans hjælp. Jeg havde modtaget to forkerte borde, som skulle returneres, og Jan gjorde hele processen både nem og overskuelig. Han var venlig og meget imødekommende – hans indsats gjorde virkelig en forskel.”

Besvarelse fra BOLIA
Jeg har ikke fået produktet endnu, så det kan jeg ikke kommentere på. Men oplevelsen i butikken var virkelig god. Vores sælger var imødekommende, effektiv og venlig, og vi oplevede at få god og saglig rådgivning. Min bedre halvdel synes måske, han havde lige rigelig travlt med at få os ekspederet, men jeg oplevede det som effektivt og behageligt. det skal tilføjes at vi udelukkende handlede i butikken på grund af et stærkt tilbud. Ellers synes jeg at priserne er alt for høje!

Besvarelse fra BOLIA
Tilbud ifbm. Black week. Så fornuftig pris.
Intuitiv bestillingsoplevelse.
Betaling meldte fejl i første omgang.
Gik igennem efterfølgende.
Meget lang leveringstid - det burde kunne gøres bedre.

Besvarelse fra BOLIA
Det var en rigtig god og professionel hjælp. Jeg følte, at jeg hele tiden var i trygge hænder, så jeg kunne vælge de rigtige løsninger, der passede mig.