Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... Se mere
Maden var udemærket. Min dårlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... Se mere
Vi har bestilt mad fra Bøff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sætte en finger på maden. Desværre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... Se mere
Blev mødt at et stort smil. Bestilte 4 menuer og fik lige precis det vi bestilt. Dejlige burger der var lige som de skulle være med god, gennemstegt bøf, lækker bacon, sprøde lækre pommes frittes og... Se mere
Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar
Har ikke besvaret negative anmeldelser
322 kr for to burgermenuer er alt for dyrt, når niveauet ikke er højere. Måske er der et problem med bestillingssystemet, men når man bestiller til et bestemt tidspunkt (5 minutters intervaller!) bør maden også være nogenlunde klar til den tid. Da jeg kom ned i butikken på minuttet, stod der et par som var ved at gennemgå deres pose. Der var både manglende og forkerte varer i. Folk stod og ventede. Ekspedienten tog imod mit navn, men så skete der ikke mere. Der blev lavet burgere bag disken af en anden ansat, som på intet tidspunkt tog øjenkontakt til folk eller virkede opmærksom på situationen. Der var flere fejl og maden blev tilsyneladende lavet i helt random rækkefølge. På et tidspunkt sagde ekspedienten at min ene menu var klar, åbenbart kunne de ikke laves samtidigt. Da jeg fik maden 10 minutter over tid, manglede pomfritter i den ene, som så skulle laves. Jeg bor to minutter nede af gaden og pakkede maden ind i et uldtæppe på vej hjem fordi jeg hader varm mad der er blevet kold- men det var koldt og kedeligt. Kødet er i øvrigt fint men hverken brød eller pomfritter er noget særligt til den pris. Den ene stjerne gives til ekspedienten som trods serviceniveauet var sød og imødekommende.

Besvarelse fra Bøff Burgerbar
Bestilte en burger med ekstra ost og ekstra rødløg, og en anden med ekstra bacon. Fik to burgere uden ost, uden rødløg og uden bacon. Dressing var yderst sparsom - slet ikke som på billederne.
Fritterne var bløde - ikke sprøde som I plejer at lave dem.

Besvarelse fra Bøff Burgerbar
Lækker mad, der var klar på aftalt tid, og alt var med i poserne, selvom vi bestilte 5 forskellige menuer.
Alt smagte godt, og var af en god kvalitet til prisen.
Vi kommer igen!
Bøff er altid en sikker vinder og den foretrukne burger hjemme ved mig.
Vi fik endda byttet vores danskvand til milkshake uden beregning.
Go’ Bøff!
Maden var ret god men de glemte en del af vores ordre. Gik op for det først da vi kom hjem. Gik tilbage for at hente de ting der blev glemt og der kom ikke en “undskyld” eller “god dag” med. Bare en pose i hoved og så gik vi.

Besvarelse fra Bøff Burgerbar
Jeg bestilte 1 burgermenu og en burger på stedet. Kort efter fik jeg udleveret en pose med mine bestillinger, som var clipset til i den tro alt var tjekket. Efter 5 minutter s gang kom jeg hjem var pommes frites ikke i posen sammen med burgers, som var næsten kolde og uappetitlige! Sodavand var lunken. Jeg føler mig snydt for de penge jeg har betalt.
Nu er min tiltro til Böff lig NUL og I får derfor kun een stjerne.

Besvarelse fra Bøff Burgerbar
Vi var nede i jeres restaurant i Valby, hvor vi mildest talt havde en rigtig dårlig oplevelse. Vores pomfritter var helt iskolde, gummiagtige og helt tydeligt ikke lavet for blot 10 minutter siden!
De havde i øvrigt også glemt vores chili cheese tops, så vi har betalt for en vare vi aldrig modtog.
De havde også glemt at udlevere vores sodavand, men det opdaget vi dog hurtigt og gik tilbage til butikken…
Det er under al kritk at betale over 200 kr for et måltid der ikke kan spises.

Besvarelse fra Bøff Burgerbar
Fin burger, men træls at man ikke kan vælge en anden smørelse, hvis man fjerner fx jalapenos-mayo fra sin burger. Den bliver ret tør ...

Besvarelse fra Bøff Burgerbar
Fin nok men slaskede og bestilte minus pickles men fik det alligvel i

Besvarelse fra Bøff Burgerbar
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse da vi ringede og bestilte pommesfritter og betalte med MobilePay. De var 10kr dyrere end normalt. Åbenbart arbejder de med et energitillæg hvis man bestiller over telefonen!!? Det har ikke været muligt at få en kvittering, hvilket er meget mærkeligt. Når man ringer til dem bliver røret bare knaldet på.

Igen en god burger.
Dog mangler jeg at man kan bestille ekstra af jeres lækre hjemmelavede dressing. Loge som man kan bestille ekstra ost osv.
0 stjerner, pas på - de snyder! Nu er det 2. gang vi bestiller til levering uden at få den mad vi var bestilt og BETALT for. Når man kontakter dem, får man ingen hjælp. De tilbyder ikke at levere bestillingen forfra med de rigtige madvarer og man skal ‘kæmpe’ for at få sine penge igen! Første gang bestilte vi direkte - for at undgå nogle misforståelse bestilte vi dd. via Just Eat - men det er det samme. Ingen mad, men pengene er hævet

Besvarelse fra Bøff Burgerbar
Havde bestilt uden agurk og tomat. Da jeg er allergisk. Begge dele var i min burger. Men til gengæld manglede der den ost jeg have betalt ekstra for. De 2 stjerner er kun givet for de gode pomfritter.

Besvarelse fra Bøff Burgerbar
Elendig mad og langt over to timers ventetid... Restauranten gjorde mig som kunde ansvarlig og ringede og bad mig kontakte JustEat, så DE kunne få refunderet. Lovede mig derudover at nu kom maden om max 20 min. - der gik derefter langt over en time mere. Maden var uspiselig og genopvarmet. Til gengæld var den dyr!
OPDATERING.... SE RESTAURANTENS SVAR NEDENFOR. DET TAER FOR SIG SELV..... De mener at det er ok, at jeg som kunde skulle klage ikke for at jeg kunne blive refunderet (det blev jeg), men for at DE kunne blive det af Justeat. Deres svar gør det næsten endnu mere klamt.

Besvarelse fra Bøff Burgerbar
Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabet ift til prisen.
Servicen svinger alt efter hvem der er bag disken. Nogle gange bliver du mødt med den største ligegyldighed, andre gange med kæmpe smil.