Børkop cykler har sku en vildt god kundeservice. 👌 Havde et par bips som ikke var særlig gamle. Der var kommet et hul ved engagementet syningen og efter en kort mail korrespondance med kundeservic... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Find et stort udvalg af både, mountainbikes, hverdags-, racer-, el- og tri-cykler. Få bygget din drømmecykel fra bunden eller lad os hjælpe dig med at få opdateret din egen cykel. Vi har eget værksted og står altid klar til at råde og vejlede inden dit køb. Shop også på vores webshop www.boerkopcykler.dk, hvor du finder det samme gode udvalg til lave priser. Børkop Cykelforretning A/S - Vestergade 17 - 7080 Børkop - Tlf.: 75 86 72 28
Vestergade 17, 7080, Børkop, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig respons og lager hjalp med at få ekstra vare med ordren
Super service og kompetente medarbejdere👍🏻
Købte en demo-cykelkurv.
Den var sat meget ned og havde ingen betydelige ridser. Fik den en dag efter ordrebekræftelse.
Alt i alt en meget god oplevelse!
Har nu efterhånden handlet en del i denne webshop, altid en fornøjelse, det fungere bare….. må besøge selve butikken en dag jeg er i nærheden af Børkop/Vejle….
Min pakke, som jeg havde bestilt i begyndelsen af december måned, kom hurtigt og uden problemer,
Da der var tale om en gave, blev der desværre behov for returnering af pakken.
Også dette forløb til UG med kryds og slange.
Meget venlig betjening.
Venligst, D F Poulsen
100% god service både i butikken, webshop og på værkstedet. Alt er i orden.
Super fin og hurtig bestilling og god information efter min bestilling så jeg er top informeret om min forsendelse
Kan helt klart anbefale at handle her
Super hurtig ekspedition - lige som forventet
Altid god service og kæmpe udvalg af gode produkter
Jeg har igennem flere år handlet cykler, tilbehør og reservedele hos Børkop cykler. Der har aldrig været en finger at sætte på noget. Deres værksted er super professionelt og jeg tør trygt overlade mine dyre cykler til dem, samt er der hurtig leveringstid på deres webshop. Jeg har altid fået en god behandling. Venlig hilsen en trofast kunde igennem 13 år
Køb af Madone Gen 8 i 2024 - desværre blev der konstateret en defekt 1½ år senere på rammen, hvor Børkop var mega hurtige til at kigge, og tage kontakt til Trek.
Den endte i en ombytning af rammen, som jeg også fik lov til at opgradere.
Super professionelt.

Besvarelse fra Børkop Cykler
4 dage efter bestilling, modtager jeg en mail, hvor en af mine bestilte varer pludselig er i restordre, selv om den var på "fjern lager" med levering indenfor 2-4 dage. Meget uheldigt, når det er en gave man be-stiller, og forventer at modtage inden for nævnte leveringstid. Jeg er ikke imponeret, men 2 stjerner for at jeg trods alt få besked på at de ikke kan levere, selv om de nok burde have reageret 2 dage tidligere!

Besvarelse fra Børkop Cykler
God service. Hurtigt svar, og hurtig levering. Og en god pris!
Børkop Cykler er virkelig et godt sted at handle med!
Alt fungerer, jeg købte en cykelhjelm over nettet til min datter i julegave - den kunne hentes i en vareshop dagen efter. Fantastisk! Prisen var fin, og servicen eminent.