Børkop Cykler Anmeldelser 1.635

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 205 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Mange fremhæver den fremragende service, hvor effektivitet og en gnidningsfri oplevelse er gennemgående træk. Bestillingsprocessen er ofte hurtig og nem at navigere, og mange kunder modtager deres varer hurtigt, nogle gange allerede dagen efter bestilling. Dog var nogle kunder utilfredse med leveringstider, især når produkter skulle sendes fra fjernlager, eller når den lovede leveringstid ikke blev overholdt. Andre oplevede problemer med defekte produkter ved modtagelse, manglende information om brug af cykler med elektronisk gear, eller at de fik forkerte produkter anbefalet. Enkelte anmeldere nævner også, at de har oplevet udfordringer med personalets adfærd eller lang ventetid i butikken, hvor de ikke følte sig set eller betjent.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig, med mange der roser udvalget af cykler, tilbehør og reservedele... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser den gode, hurtige og effektive service, de har... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver hurtig levering og god... Se mere

Order

Brugere beskriver positive interaktioner med ordrer, hvor mange fremhæver hurtig og kompetent hjælp, hvis man... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, hvor mange roser den gode og professionelle vejledning,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Børkop cykler har sku en vildt god kundeservice. 👌 Havde et par bips som ikke var særlig gamle. Der var kommet et hul ved engagementet syningen og efter en kort mail korrespondance med kundeservic... Se mere

Rettede en ordre undervejs med en varer, som var svær at finde på hjemmesiden, dette gav lidt kludder med forsendelsen, men Børkop Cyklers lager retter fejlen meget hurtigt med høflig beklagelse. :-)... Se mere

Fantastisk service ! Fik i sidste øjeblik ændret leverancen på en reservedel, så jeg istedet for at vente til mandag, kunne få den lørdag dagen efter. Sjældent ser man så samarbejdsvillig webshops !... Se mere

Virkelig serviceminded personale i webshop afdelingen... Jeg havde bestil et par oakly meta briller som viste sig at skulle afsendes fra fjernlager og dermed langleveringstid. De havde et par i en and... Se mere

1. Cykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Find et stort udvalg af både, mountainbikes, hverdags-, racer-, el- og tri-cykler. Få bygget din drømmecykel fra bunden eller lad os hjælpe dig med at få opdateret din egen cykel. Vi har eget værksted og står altid klar til at råde og vejlede inden dit køb. Shop også på vores webshop www.boerkopcykler.dk, hvor du finder det samme gode udvalg til lave priser. Børkop Cykelforretning A/S - Vestergade 17 - 7080 Børkop - Tlf.: 75 86 72 28

4,7

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Når man har købt en ny racercykel til…

Når man har købt en ny racercykel til rigtig mange penge og har sparet op i langtid forventer man langt bedre service. Jeg bestilte en cykel over nettet og der gik 14 dage fra jeg havde bestilt cyklen og havde fået en ordrebekræftelse til at den bliver sendt. Det er alt for langtid også når i skriv på jeres hjemme side 8 dages levering. Derudover var kommunikationen fra jeres side ikke tilstede. Fik ingen mail eller besked fra dem om hvornår den ville blive sendt, og når man ringe til jer kan i ikke give noget konkret svar. Det synes jeg er dårligt når man ligger så mange penge i en butik.

13. marts 2026

Hej Emil,

Dette er selvfølgelig utrolig beklagende. Vi har da du bestilte cyklen haft et event som vi har 2 gange om året, hvor vi havde rigtig travlt. Dette har gjort at vi har ligget lidt mere under mange ordre, men det skal selvfølgelig ikke være nogen undskyldning for at vi ikke har gjort det godt nok.

Vi skulle selvfølgelig have givet dig en information om lidt længere leveringstid, og dette er noget vi internt sørger for at forbedre uge for uge.

Jeg håber dog du i fremtiden vil give os en god chance for at vi kan vise vores værd.

God dag

Bestiller 3 ting på deres webshop

Bestiller 3 ting på deres webshop. Den første ting er udgået fra deres leverandør og kan slet ikke bestilles (selvom de bliver ved med at have den i webshoppen til jeg nævner det for dem). Den næste ting får jeg to gange at vide, at den "kommer først i næste uge". Knapt en måned efter, er der stadig intet leveret. Deres såkaldte "kundeservice i verdensklasse" består i at du kan annullere ordren....

12. marts 2026

Hej Jacob,

Beklager rigtig mange gange din oplevelse med os. Vi stræber os altid på at give den bedste oplevelse til alle vores kunder.

Det har været et meget uheldigt tilfælde for dig med de forskellige vare, og det er selvfølgelig noget vi hver dag gør vores for at optimere. Vi håber dog at du vil give os en menneskelig chance i fremtiden.

Trods alt, ønsker jeg dig en rigtig god start på sæsonen når du kommer dertil.

Butikschef/Teamleder

Altid god service og hurtig levering

10. marts 2026

Hej Flemming,

Tusinde tak for din korte præcise flotte anmeldelse af os. Det er noget vi værdsætter utrolig højt.

Vi ser frem til at give dig samme gode oplevelse i fremtiden.

Du må have en skøn start på sæsonen når du kommer dertil :)

Fantastisk!

Kanon service. Lynhurtig levering. Bestilt mandag kl 13 og leveret tirsdag kl 10, det er nice!

8. marts 2026

Hej Daniel,

Vi er virkelig glade for at du vælger at give os så fantastisk flot en anmeldelse. Dejligt at høre at vi har givet en god oplevelse med vores meget hurtige levering fra vores webshop.

Vi ser frem til mange flere handler med dig i fremtiden, god dag

Lynhurtig levering

4. marts 2026

Hej Dorthe,

Fedt at vi har lavet en lynhurtig levering. Vi takker rigtig mange gange for at du har haft lyst til at dele din oplevelse offentligt med andre.

Vi håber på mange flere handler med dig i fremtiden, med ønsket om en god dag til dig :)

Gode Vittoria dæk

Fandt præcis det jeg ledte efter - god pris på nye Vittoria dæk og tubeless væske. Så behøver man jo ikke at handle i udlandet 😉

3. marts 2026

Hej Søren,

Vi er utroligt taknemmelige for at du valgte os i stedet for udlandet, nu med den store konkurrence. Vi håber at du i fremtiden synes ligeså godt om vores priser så vi kan have mange gode handler med dig.

God fornøjelse med sæsonstarten når du kommer dertil :)

Professionel reklamationbehandling

Jeg købte en kickr bike i jeres butik. God service og behandling i butikken. Desværre var der en fejl på styret der gjorde at man ikke kunne spænde den ordentlig.
Jeg kontaktede jer og I svarede med det samme. Problemet er løst
5 stjerne herfra

12. februar 2026

Hej Jacob,

Dejligt at høre at du havde en god oplevelse i butikken da du købte den. For os er det mindst ligeså vigtigt at vi leverer en god oplevelse efter købet i form af den korrekte håndtering af reklamationer.

Vi ses i fremtiden til flere gode handler. :)

Butikschef/Teamleder

Altid gode priser, stort udvalg og hurtig levering.
Også hurtig svar fra kundeservice hvis man har et spg.
Så 100% i orden. Tak.

3. marts 2026

Hej Patrick,

Tusinde mange gange tak for din utrolig flotte anmeldelse af os. Det værdsætter vi utrolig højt, og vi håber at du i fremtiden får ligeså gode oplevelser med os.

God dag :)

Butikschef/Teamleder

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.

4. marts 2026

Hej Henrik,

Mange tak for din flotte 5-stjernet anmeldelse af os. Det værdsætter vi utrolig højt. Jeg ser frem til at vi ses til flere handler i fremtiden

God dag :)

De er rigtige flotte 😊

27. februar 2026

Hej Pia,

Mange tak for den flotte 5-stjernet anmeldelse. Vi matcher vores flotte cykler ;)

Kan du have en fantastisk god start på cykelsæsonen :)

Super service👍

18. februar 2026

Hej Robert,

Mange tak for din meget flotte korte 5-stjernet anmeldelse af os. Det værdsætter vi utrolig højt :)

Vi ønsker dig en glædelig start på cykelsæsonen med det gode vejr :)

Butikschef/Teamleder

Gode priser og super hurtig levering

Gode priser og super hurtig levering. Kan anbefales

16. februar 2026

Hej Jan,

Mange tak for de rosende ord. Det er noget vi værdsætter utrolig højt, og ligeledes at du vælger at dele det med resten af befolkningen. Vi ses en anden gang til en god handel.

God start på cykelsæsonen :)

God rådgivning.

Hurtig ekspedition.
Gode priser.
God rådgivning.

12. februar 2026

Hej Jørgen,

Tusinde tak for at give os den store ros. Det er noget vi værdsætter utrolig højt hele vejen rundt i hele teamet bag Børkop Cykler.

Vi ønsker dig en god start på cykelsæsonen :)

Butikschef/Teamleder

En fornøjelse at handle hos Børkop…

En fornøjelse at handle hos Børkop cykler. En nem og overskuelig hjemmeside, gode produkter og bestilling kom som aftalt,

10. februar 2026

Hej Thomas,

Vi er super taknemmelige over at du synes det er en fornøjelse at handle hos os. Vi værdsætter når at du har valgt at dele din gode oplevelse her offentligt med andre.

Vi ønsker dig en god start på cykelsæsonen når dette nærmer sig for dig :)

Butikschef/Teamleder

Børkop cykler har sku en vildt god…

Børkop cykler har sku en vildt god kundeservice. 👌

Havde et par bips som ikke var særlig gamle. Der var kommet et hul ved engagementet syningen og efter en kort mail korrespondance med kundeservice, bestilte de et nyt par og vupti så var de ombyttet og de sender sku lige en mail og følger op - god service - - ja 👏 👌

4. februar 2026

Hej Kunde,

Dette forløb er noget vi er utrolig stolte over. At du så vælger at dele det med resten på trustpilot, er vi endnu mere glade for. Det viser at du vælger at støtte op omkring vores gode ry og bidrager positivt til det. Det er noget vi hos hele team Børkop Cykler værdsætter utrolig højt :)

Go' start på den kommende cykelsæson :)

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering - er yderste tilfreds

5. februar 2026

Hej Birgitte,

Hurtig og god service

5. februar 2026

Hej Hans

Butikschef/Teamleder

Jeres retursystem kunne I forbedre…

4. februar 2026

Hej Holu,

Mange tak for din konstruktive kritik. Den tager vi til os.

Vi sætter en ære i at forbedre vores systemer og vi elsker at være i løbende udvikling. Netop retursystemet er vi igang med at få forbedret. Dette vil give en forhåbentlig bedre oplevelse en anden gang.

Vi håber dog at du vil handle ved os i fremtiden. Vi ønsker dig en god start på cykelsæsonen når du når der til :)

God kundeservice

God kundeservice, og meget hurtig leverig

3. februar 2026

Hej Anders,