Jeg har bestilt piercing øreringe flere gange. De kommer altid hurtigt. En enkelt gang forsvandt pakken, men en mail til Bodymod, så var problemet løst og en ny blev sendt med det samme. Hurtig svar o... Se mere
Jeg bestilte en labret, samt en ring som erstatning for en jeg havde tabt. Da den tabte ring alligevel dukkede op, skrev jeg til kundeservice i håb om at den kunne fjernes fra ordren der endnu ikke va... Se mere
Fantastisk kundeservice! Jeg kontaktede kundeservice fordi der manglede noget i min ordre. Jeg fik svar næsten med det samme. Indenfor 30 minutter havde vi skrevet lidt frem og tilbage og fundet en... Se mere
Tak for hjælpen. Et emne i min kurv, blev udsolgt inden betalingen, så min rabatkode kunne ikke bruges igen. Fik tilsendt en ny rabatkode på beløbet jeg ville have fået i rabat. 🙂 En lille personli... Se mere
Bodymod is a Piercing Jewelry brand aiming to inspire everyone to be themselves & express who they are through piercing jewelry 💛
Stapelholmer Weg 28-30, 24963, Tarp, Tyskland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Rigtig god service og virkelig god forståelse hvis man har et problem. Altid hurtig levering.

Besvarelse fra Bodymod
Hurtig levering. Jeg bestilte 3 piercinger, hvor af den ene var en leveringsfejl. Jeg sendte en mail om, at jeg havde modtaget en forkert piercing og derfor også manglede en. Der gik ikke lang tid, før jeg havde fået svar, hvor jeg blev tilbudt at få eftersendt den piercing som manglede eller få kredit på beløbet til senere brug. Jeg valgte at få piercingen eftersendt og dagen efter kunne jeg hente den i pakkeshop :-) Virkelig god service!

Besvarelse fra Bodymod
Rigtig hurtig svar på mine spørgsmål og rigtig hurtigt levering🙏🏼 Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra Bodymod
Købte to labrets på deres hjemmeside. Der stod N/A under alle detaljer til smykket så tænkte jeg vil prøve at bestille og så se. Det skulle jeg ikke have gjort. Jeg kan konstatere at smykket ikke passer mig og at plastikken på labretten er meget blødt og bøjer når man prøver at sætte den i øret. Da jeg så skriver til dem omkring en returnering og skriver, at størrelsen ikke fremgik på hjemmesiden skriver de til mig, at jeg skal rydde cache og cookies og at det er min fejl og, at jeg ikke kan returnere noget der er åbnet. Jeg får på en meget ubehøvlet måde af vide, at jeg har installeret noget på min firewall som gør, at deres hjemmeside ikke virker ordentligt. Jeg har hverken installeret noget på min telefon eller computer.
Jeg forstår politikken omkring returnering af brugte smykker men jeg synes bodymod udøver ekstremt ringe kundeservice i dette tilfælde og skriver i en ubehøvlet tone. Jeg kan ikke anbefale bodymod til nogen.

Besvarelse fra Bodymod
Dejligt stort udvalg af smykker, God service og super hurtige til at vende tilbage på kontakt henvendelser mm :)

Besvarelse fra Bodymod
Jeg bestilte flere smykker til næsen i maj 2024. Til min overraskelse var alle næsestifter bøjet så langt ude, at den stikker meget ud fra næsen. Det bestyrer, at jeg ikke kan bruge nogle af de smykker, som jeg har købt. Jeg havde købt for 580,75 kr. Jeg kontaktede derfor kundeservice, men jeg fik at vide det var standart ved alle smykkerne, så der var intet at gøre andet end at smide smykkerne ud, da de var ubrugelige. Jeg lavede herefter en anmeldelse herinde, som I fik fjernet, da I mente jeg løj om at være kunde hos jer. Så nu prøver jeg igen, så folk er informeret inden de vælger at handle hos jer.

Besvarelse fra Bodymod
Fantastisk. bodymod er nok den bedste hjemmeside at købe på deres smykker er fantastik kvalitet og deres support er lige så god, man får alle de oplysninger man har brug for i forhold til smykket og dets holdbarhed og hvis man har svært ved at finde den rigtig størrelse har de en mega god størrelses guide. Jeg fik lige den bedste hjælp fra deres support og de svarede med det samme og gav mig et virkelig godt svar på mit spørgsmål.

Besvarelse fra Bodymod
jeg havde et problem med en ordre, og skrev til deres email, de svarede så hurtigt! tror der gik 10 minutter så havde jeg et svar. super god service.

Besvarelse fra Bodymod
Oplevelsen var mega god! Personalet var sødt, tålmodigt, venligt og alt i alt var det bare en super god oplevelse.

Super god kundeservice
Hurtigt svar og er gode til at finde en fælles løsning ☺️

Super hurtig respons
Hurtig levering, og virkelig fine priser.
Jeg oplevede at det ene smykke var knækket og skrev til kundeservice med et vedhæftet billede og indenfor 10 min havde jeg en mail retur, med muligheden for at sende et nyt smykke eller refundere beløbet for smykket. Efter at have valgt at få pengene retur, gik der kun et par minutter før jeg modtog en kreditnota og en mail om at penge var returneret og ville stå på min konto senest om et par dage.
Super hjælpsom og rar service.
Jeg er tilbagevendende kunde og det bliver jeg ved med at være.

Besvarelse fra Bodymod
Jeg havde bestilt to forskellige tunnels stretch øreringe til min kæreste med troen om at de kom i par. Da de kom frem viste sig så at være enkeltvis, hvilket jeg skrev til kundeservice om. Her fik jeg fat i Jason, som var virkelig hjælpsom og meget venlig. Han gjorde mig opmærksom på at det faktisk står på produktet når man køber det om det er par eller enkeltvis. Trods at det var min egen fejl tilbød han mig at kunne få min fragt penge tilbage, hvis jeg bestilte 2 mere, så jeg kunne få mit forrige køb af tunnels som sæt ! Det synes jeg er enormt god service, så tak til Jason for at være venlig, imødekommende og løsnings orienteret ☺️

Besvarelse fra Bodymod
Hurtig respons fra kundeservice og hurtig afsendelse af nyt smykke som erstatning for et der gik i stykker 👍🏻

Besvarelse fra Bodymod
Virkelig god kundeservice. Følte jeg blev taget alvorligt

Besvarelse fra Bodymod
Jeg har modtaget super god service fra Nadia Reyna!
Hun er super hurtig til at svare, surviceminded og posetiv. Alt i alt, top klasse arbejde.

Besvarelse fra Bodymod
Længe siden jeg har oplevet så god online service!