Bodymod Anmeldelser

5.159

4,7

Jeg har bestilt piercing øreringe flere gange. De kommer altid hurtigt. En enkelt gang forsvandt pakken, men en mail til Bodymod, så var problemet løst og en ny blev sendt med det samme. Hurtig svar o... Se mere

Jeg bestilte en labret, samt en ring som erstatning for en jeg havde tabt. Da den tabte ring alligevel dukkede op, skrev jeg til kundeservice i håb om at den kunne fjernes fra ordren der endnu ikke va... Se mere

Fantastisk kundeservice! Jeg kontaktede kundeservice fordi der manglede noget i min ordre. Jeg fik svar næsten med det samme. Indenfor 30 minutter havde vi skrevet lidt frem og tilbage og fundet en... Se mere

Tak for hjælpen. Et emne i min kurv, blev udsolgt inden betalingen, så min rabatkode kunne ikke bruges igen. Fik tilsendt en ny rabatkode på beløbet jeg ville have fået i rabat. 🙂 En lille personli... Se mere

1. Smykkeforretning
  2. Piercingsalon

Bodymod is a Piercing Jewelry brand aiming to inspire everyone to be themselves & express who they are through piercing jewelry 💛

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(5.159)

1.404 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rigtig god service og virkelig god…

Rigtig god service og virkelig god forståelse hvis man har et problem. Altid hurtig levering.

15. april 2025

Tusind tak for din søde besked Maria! 🥰

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores service og levering. Vi er altid her, hvis du får brug for hjælp igen!
Nadia : )

Hurtig levering og god service!

Hurtig levering. Jeg bestilte 3 piercinger, hvor af den ene var en leveringsfejl. Jeg sendte en mail om, at jeg havde modtaget en forkert piercing og derfor også manglede en. Der gik ikke lang tid, før jeg havde fået svar, hvor jeg blev tilbudt at få eftersendt den piercing som manglede eller få kredit på beløbet til senere brug. Jeg valgte at få piercingen eftersendt og dagen efter kunne jeg hente den i pakkeshop :-) Virkelig god service!

8. april 2025

Oversat med Google

Hej, Cecilie! Mange tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det er så venligt af dig 😍

Jeg er glad for at se, at vores venlige kundesupportteam var i stand til at hjælpe med at forbedre din oplevelse med os, vi ved, at du skal se sensationel ud med dit nye smykke 💎💎

Hvis du tilfældigvis har brug for noget andet, så lad os det vide, vi er her for at hjælpe dig 💪

Venlige hilsener
Andrés

Fem stjerner herfra

Rigtig hurtig svar på mine spørgsmål og rigtig hurtigt levering🙏🏼 Kæmpe anbefaling herfra.

8. april 2025

Hej Natasha,
Tak for din venlige anmeldelse. Det var mig en fornøjelse at hjælpe dig.
Hav en god dag. Held og lykke i din virksomhed også!

Dårlig kundeservice

Købte to labrets på deres hjemmeside. Der stod N/A under alle detaljer til smykket så tænkte jeg vil prøve at bestille og så se. Det skulle jeg ikke have gjort. Jeg kan konstatere at smykket ikke passer mig og at plastikken på labretten er meget blødt og bøjer når man prøver at sætte den i øret. Da jeg så skriver til dem omkring en returnering og skriver, at størrelsen ikke fremgik på hjemmesiden skriver de til mig, at jeg skal rydde cache og cookies og at det er min fejl og, at jeg ikke kan returnere noget der er åbnet. Jeg får på en meget ubehøvlet måde af vide, at jeg har installeret noget på min firewall som gør, at deres hjemmeside ikke virker ordentligt. Jeg har hverken installeret noget på min telefon eller computer.
Jeg forstår politikken omkring returnering af brugte smykker men jeg synes bodymod udøver ekstremt ringe kundeservice i dette tilfælde og skriver i en ubehøvlet tone. Jeg kan ikke anbefale bodymod til nogen.

7. april 2025

Hej Mie,
Tak for din feedback og undskyld for din oplevelse.

Jeg kan se, at du har købt to labrets, som ikke passer dig. Når jeg tjekker varerne, kan jeg se, at alle detaljer om størrelsen er angivet under vores detaljesektion. Jeg vil opfordre dig til at søge efter Labret-76 og klikke på afsnittet med detaljer. Jeg håber, du kan se det. Jeg kan ikke forklare, hvorfor du ikke kunne se det, eller om du overså det. Vi bad dig om at rydde cookies og cache, fordi din pc nogle gange bruger gamle versioner, som ikke indlæser den nyeste version af en hjemmeside. Vi kom også med nogle andre forslag, så du ikke har problemer med at se information på en webside.

Hvis du støder på sådanne problemer, bedes du kontakte os med det samme. Vi svarer inden for få minutter mandag til fredag og kunne have løst problemet på bestillingstidspunktet.

Jeg er ked af, at vi ikke kan tage dine varer tilbage. Dette er en industristandard og følges af alle gode piercingvirksomheder. Ville du have lyst til at købe et smykke, hvis du troede, at det havde piercet en andens hud? Vi tager ikke imod åbnede smykker for at skabe tillid hos kunderne, vi sælger kun nye produkter.

Jeg forstår godt, at et nej kan opfattes som dårlig service, men vi er nødt til at følge vores strenge politik. Jeg vil gerne anbefale dig at sikre dig, at du køber den rigtige størrelse, før du køber.

På trods af dit problem ønsker jeg dig en god dag

Super god service

Dejligt stort udvalg af smykker, God service og super hurtige til at vende tilbage på kontakt henvendelser mm :)

4. april 2025

Hej Sara. Tak 💛
Det var dejligt at hjælpe dig.

Kom snart tilbage igen!
Jeg håber du får en dejlig dag og en god weekend

Okay kvalitet

3. april 2025

Tak, Simone 💛
Kom snart tilbage igen!
Hav en super weekend

Dårlige produkter og service

Jeg bestilte flere smykker til næsen i maj 2024. Til min overraskelse var alle næsestifter bøjet så langt ude, at den stikker meget ud fra næsen. Det bestyrer, at jeg ikke kan bruge nogle af de smykker, som jeg har købt. Jeg havde købt for 580,75 kr. Jeg kontaktede derfor kundeservice, men jeg fik at vide det var standart ved alle smykkerne, så der var intet at gøre andet end at smide smykkerne ud, da de var ubrugelige. Jeg lavede herefter en anmeldelse herinde, som I fik fjernet, da I mente jeg løj om at være kunde hos jer. Så nu prøver jeg igen, så folk er informeret inden de vælger at handle hos jer.

28. maj 2024

(oversat fra engelsk).
Hej Christina. Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønskede, at du skulle have. Jeg har skrevet direkte til dig.

Tillad mig at forklare for dig og fordelen for enhver, der læser dette...

Størrelsesoplysningerne for de smykker, du har bestilt, findes på varesiderne på vores hjemmeside. Jeg kan se, at det ikke passede dig, og du var utilfreds med, at du ikke kunne returnere åbnede smykker.

Vær opmærksom på, at du skal tjekke størrelsen, før du køber i en piercingbutik. Vi følger industristandarder for returnering, så vi videresælger ikke brugte piercingprodukter.

Vedrørende anmeldelsen har jeg skrevet til dig og forklaret, at vi ikke kan slette anmeldelser. Trustpilot beder dig om at bekræfte anmeldelsen. De e-mailer dig og giver dig en chance for at give bekræftelse. Du gjorde ikke dette, og din anmeldelse blev fjernet. Denne proces sker for at forhindre konkurrenter i at sende dårlige anmeldelser for at bagtale en anden virksomhed. Alle anmeldelser skal være ægte og verificerbare.

Jeg håber det forklarer alt. Jeg fortalte dig i min direkte besked, at jeg var villig til at hjælpe dig, men du afslog min hjælp. Jeg er ked af, at du betragter denne dårlige service, men døren forbliver åben for assistance.

Hav en super dag!

FANTASTISK

Fantastisk. bodymod er nok den bedste hjemmeside at købe på deres smykker er fantastik kvalitet og deres support er lige så god, man får alle de oplysninger man har brug for i forhold til smykket og dets holdbarhed og hvis man har svært ved at finde den rigtig størrelse har de en mega god størrelses guide. Jeg fik lige den bedste hjælp fra deres support og de svarede med det samme og gav mig et virkelig godt svar på mit spørgsmål.

27. marts 2025

Besvarelse fra Bodymod

Denne besked er oversat fra engelsk.

Hej Nicoline 👋

Tusind tak for dine søde ord. Det sætter vi stor pris på 💕

Det var virkelig vores fornøjelse at hjælpe dig, og vi håber, du overvejer os, hvis du beslutter dig for at erhverve flere smukke smykker i fremtiden 🙌

Du er velkommen til at kontakte os, når du har brug for vores hjælp 😁

Ønsker dig en dejlig weekend!
Med venlig hilsen,
Franco fra Bodymod Kundeservice team ❤️

jeg havde et problem med en ordre

jeg havde et problem med en ordre, og skrev til deres email, de svarede så hurtigt! tror der gik 10 minutter så havde jeg et svar. super god service.

25. marts 2025

Hej Amelie
Tusind tak for din feedback! 😊

Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp, og at du er tilfreds med vores service. Vi er altid klar til at hjælpe! 🌟💫

Hurtigt respons

Super god service og hurtigt respons

24. marts 2025

Tusind tak for din feedback Maria! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og hurtige svar. Vi ser frem til at betjene dig igen! ✨

Oplevelsen var mega god

Oplevelsen var mega god! Personalet var sødt, tålmodigt, venligt og alt i alt var det bare en super god oplevelse.

19. marts 2025

Oversat med Google

Hej, Amalie! 🥰

Mange tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🤗 Det er så venligt af dig 🙌

Jeg er glad for at høre, at du havde sådan en dejlig oplevelse med vores supportteam 🤩 Vi var glade for at hjælpe dig og håber, at vi kan være til hjælp i fremtiden 🎉

Hvis du får brug for noget, så tøv ikke med at kontakte os, vi er her for dig 💪

Andrés

Super god kundeservice

Super god kundeservice
Hurtigt svar og er gode til at finde en fælles løsning ☺️

17. marts 2025

(oversat fra engelsk).
Hej Ida. Tak 💛
Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Hav en super dag!

Super hurtig respons

Super hurtig respons

Hurtig levering, og virkelig fine priser.
Jeg oplevede at det ene smykke var knækket og skrev til kundeservice med et vedhæftet billede og indenfor 10 min havde jeg en mail retur, med muligheden for at sende et nyt smykke eller refundere beløbet for smykket. Efter at have valgt at få pengene retur, gik der kun et par minutter før jeg modtog en kreditnota og en mail om at penge var returneret og ville stå på min konto senest om et par dage.

Super hjælpsom og rar service.
Jeg er tilbagevendende kunde og det bliver jeg ved med at være.

12. marts 2025

Wow Cecilie! Tusind tak for din dejlige feedback! 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt. Det betyder meget for os!

Vi ser frem til at have dig som kunde i lang tid fremover.
Tøv ikke med at skrive, hvis du har brug for noget! 💙

Bedste hilsner,
Nadia

Jeg havde bestilt to forskellige tunnels stretch øreringe til min kæreste med troen om at de kom i par. Da de kom frem viste sig så at være enkeltvis, hvilket jeg skrev til kundeservice om. Her fik jeg fat i Jason, som var virkelig hjælpsom og meget venlig. Han gjorde mig opmærksom på at det faktisk står på produktet når man køber det om det er par eller enkeltvis. Trods at det var min egen fejl tilbød han mig at kunne få min fragt penge tilbage, hvis jeg bestilte 2 mere, så jeg kunne få mit forrige køb af tunnels som sæt ! Det synes jeg er enormt god service, så tak til Jason for at være venlig, imødekommende og løsnings orienteret ☺️

3. marts 2025

Hej Josefine
Tusind tak for at dele din oplevelse! Vi er rigtig glade for at høre, at Jason var i stand til at hjælpe dig og levere en nyttig løsning. Vi værdsætter virkelig din forståelse og venlige ord, det er vores mål altid at tilbyde den bedst mulige service.

Hvis du nogensinde ha r brug for andet, så tøv ikke med at tage fat. Tak igen!😊
Nadia 💫️

Perfekt!

Så sød og forstående. Meget hjælpsom.

17. februar 2025

Oversat fra engelsk
Tak, Maja 🤩
Det sætter vi stor pris på.

Hav en super dag
Customer Support Manager

Hurtig respons fra kundeservice og…

Hurtig respons fra kundeservice og hurtig afsendelse af nyt smykke som erstatning for et der gik i stykker 👍🏻

14. februar 2025

(Oversat fra engelsk)

Hurtige svar og hurtig forsendelse. Det er næsten, som om vi har superkræfter! 🦸‍♀️⚡
Vi er så glade for, at vi kunne få dine erstatningssmykker til dig på ingen tid. Selvom vi ville ønske, at smykker kunne være uforgængelige (hvis kun! 😅), er vi altid her for at gøre tingene rigtigt.

Tak for dine venlige ord, og tag din nye vare på med glæde!
Alt det bedste!

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Følte jeg blev taget alvorligt

4. februar 2025

Hej Emilie
Tusind tak for dine søde ord! Vi bestræber os altid på at sikre, at vores kunder føler sig hørt og værdsat, så vi er virkelig glade for at vide, at du havde en god oplevelse.

Hvis du nogensinde har brug for noget, er vi her for dig! 😊

Jeg har modtaget super god service fra Nadia Reyna

Jeg har modtaget super god service fra Nadia Reyna!
Hun er super hurtig til at svare, surviceminded og posetiv. Alt i alt, top klasse arbejde.

22. januar 2025

Oversat fra engelsk

Hej Marie,
Jeg håber du får en dejlig weekend 🥂 🌟 🎊
Jeg håber, at din oplevelse vil få dig til at vende tilbage til os!

Hav en god dag

Vidunderlig service

Længe siden jeg har oplevet så god online service!

21. januar 2025

Hej Katrina!
Wow, det lyder som om vi måske lige har sat en ny rekord for dig! 🏆 Tusind tak for den fantastiske kompliment – ​​vores team laver en glad dans lige nu (og stol på os, det er ikke kønt, men det er inderligt).

Håber vi snart ses igen Katrine :)