Bodymod Anmeldelser

5.159

4,7

Jeg har bestilt piercing øreringe flere gange. De kommer altid hurtigt. En enkelt gang forsvandt pakken, men en mail til Bodymod, så var problemet løst og en ny blev sendt med det samme. Hurtig svar o... Se mere

Jeg bestilte en labret, samt en ring som erstatning for en jeg havde tabt. Da den tabte ring alligevel dukkede op, skrev jeg til kundeservice i håb om at den kunne fjernes fra ordren der endnu ikke va... Se mere

Fantastisk kundeservice! Jeg kontaktede kundeservice fordi der manglede noget i min ordre. Jeg fik svar næsten med det samme. Indenfor 30 minutter havde vi skrevet lidt frem og tilbage og fundet en... Se mere

Tak for hjælpen. Et emne i min kurv, blev udsolgt inden betalingen, så min rabatkode kunne ikke bruges igen. Fik tilsendt en ny rabatkode på beløbet jeg ville have fået i rabat. 🙂 En lille personli... Se mere

1. Smykkeforretning
  2. Piercingsalon

Bodymod is a Piercing Jewelry brand aiming to inspire everyone to be themselves & express who they are through piercing jewelry 💛

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(5.159)

1.404 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Havde fået et smykke som var defekt

Havde fået et smykke som var defekt, og kundeservice var så god

17. juni 2025

Hej Mathilde
Tak for dine venlige ord! Vi beklager, at du modtog en defekt vare, men vi er glade for, at vores kundeservice kunne hjælpe.

Hvis du nogensinde har brug for noget andet, er vi her for dig! 😊
Nadia

Jeg købte et smykke der ikke kunne…

Jeg købte et smykke der ikke kunne åbnes grundet dens tykkelse og jeg fik noget herligt hjælp af en sød medarbejder som gav mig en kupon da smykket ikke var brugbart 🫶🏻

10. juni 2025

Hej Jessica
Mange tak for din anmeldelse! Vi beklager, at smykkerne ikke passede, men vi er meget glade for at høre, at du fik god hjælp.

Vi sætter stor pris på din forståelse, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨
Held og lykke!
Nadia🫶🏻

Rigtig god kundeservice

Jeg har før haft bestilt fra bodymod uden problemer.
Denne gang blev jeg dog forvirret over hvor min pakke blev af.
Da jeg skriver til deres kundeservice får jeg svar næremest med det samme, og bliver tilbudt en erstatning for pakken.
Vildt god kunne service

6. juni 2025

Hej og tak, Cecilie. Vi sætter pris på din venlige anmeldelse 💛
Hav en god dag og en god søndag

Mega god service!

Mega god service!
Min navle piercing gik i stykker efter 18 dage ca. og de var så søde at give mig en lille rabat kode som min piercing kostede, så jeg havde muligheden for købe en ny, så dejligt!
Også er der hurtig levering ☺️

4. juni 2025

Hej, Nadia 👋

Tak fordi du tog dig tid til at skrive sådan en venlig anmeldelse. Vi sætter stor pris på det 😊

Det var en fornøjelse at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os, når du har brug for hjælp 🙌

Vi ønsker dig en fantastisk dag.
Franco fra Bodymods kundeserviceteam ❤️

Returnering

Vi havde købt et smykke til vores datter, som hun længe havde ønsket sig. Desværre viste det sig at være lidt mindre, end hun havde forestillet sig, så vi besluttede at sende det retur.

I farten kom jeg dog til at sende pakken til en pakkeboks i stedet for returadressen – helt min fejl. Jeg kontaktede kundeservice og forventede egentlig, at det ville give problemer. Men der blev jeg positivt overrasket!
Supportteamet (Franco) var utroligt imødekommende og tilbød, at afhente smykket selv – selvom det betød ekstra besvær for dem. Det var en kæmpe lettelse og vidner virkelig om en service i særklasse.

Vi har handlet her flere gange, og som altid er smykkerne af høj kvalitet.

Kan kun give de varmeste anbefalinger 👍

4. juni 2025

Hej, Bo 👋

Mange tak fordi du tog dig tid til at efterlade sådan en venlig anmeldelse. Vi sætter stor pris på dette 😊

Vi ønsker dig en dejlig dag!
Franco fra Bodymods kundeserviceteam ❤️

Fantastisk service og hurtig levering

Forsendelsen var hurtig, og øreringene ankom i en fin lille æske, der beskyttede dem godt. Jeg havde et par spørgsmål og skulle returnere nogle varer, jeg havde bestilt forkert – her fik jeg venlig og effektiv hjælp fra kundeservice. Særlig tak til Jason, som gjorde processen let og overskuelig. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem – kan varmt anbefales!

30. maj 2025

Besvarelse fra Bodymod

Denne besked er en automatisk oversat version fra engelsk.

Hej, Jessica!

Mange tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 😍 Det er så rart af dig 🥰

Jeg er glad for at læse, at du havde sådan en god oplevelse med os, jeg vil sørge for at dele dette med Jason, han vil være glad for at læse dette 😎 Vi håber, at du nyder vores dejlige smykker 💎

Hvis du har brug for noget andet, er du velkommen til at kontakte os! Vi er her for at hjælpe dig 💪

Hurtig service

Købte en navlepiercing, som mistede en sten efter 1 dags brug. Kundeservice var hurtig og tilbød mig med det samme en ny. Rigtig god service

1. juni 2025

Hej Emma
Tak for din søde anmeldelse! 🌟
Vi beklager, at stenen faldt ud så hurtigt, det burde selvfølgelig ikke ske. Men vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, og at du er tilfreds med servicen 💛

Tøv ikke med at skrive igen, hvis du har brug for noget!

Havde et par spørgsmål

Fik svar med det samme, selvom det var over midnat. Super søde pige ved navnet Nadia gave mig alle de informationer jeg havde brug for. ◡̈ vil bestemt anbefale dem!

30. maj 2025

Übersetzung aus dem Englischen
Hallo Samantha
Vielen Dank für deine Bewertung. Ich glaube allerdings nicht, dass wir hier eine supernette Nadia haben 🤔 Haha.
Wir haben zwar eine Nadia, aber sie ist normalerweise nicht lieb. Haha. Sie wird sich auch sehr über deine Bewertung freuen. Danke.

Ich hoffe, du kommst weiterhin gerne zu uns 💛
Ich wünsche dir einen schönen Tag und ein schönes Wochenende.

OK kvali

Jeg købte for nylig en masse forskellige øreringe. Ringene er helt fin kvalitet, men de to labretter er virkelig dårlige. Specielt en af dem kan slet ikke låses og jeg har nu givet op på at bruge dem.
Til gengæld er prisen på ringene virkelig god!

Opdateret til 5 stjerner, da kundeservicen er god og de øreringe, som ikke låser ordentligt bliver erstattet

10. april 2025

Hej Olivia,

Tak for din anmeldelse og feedback. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med prisen og to af ringene. Jeg har sendt dig en e-mail personligt og direkte for at diskutere labrets. Jeg afventer dit svar. Jeg håber, vi kan hjælpe!

Hav en dejlig dag
Customer Support Manager

Opdatering: Tak for de ekstra stjerner. Vi sætter virkelig pris på det

Altid søde og venlige med en rigtig god…

Altid søde og venlige med en rigtig god kundeservice 👍🏼- har købt flere gange og kommer altid tilbage efter nyt

26. maj 2025

Hej Gunilla
Tusind tak! 💛 Vi er så glade for din loyalitet og søde ord, altid en fornøjelse at have dig hos os! 😊

Pas på!

Hurtigt respons

Altid hjælpsomme og hurtige med at svare når vi forsøger at rådgive vores kunder i smykkekøb. Samt er kunderenes bestillinger hurtigt afsendt og modtaget.

20. maj 2025

Hej Gitte
Mange tak for den dejlige feedback! 💕 Vi er virkelig glade for at høre, at vores support har været hjælpsom, og at alt går glat med ordrerne 💍📦 Det betyder meget for os, og vi er altid her, hvis du eller dine kunder nogensinde har brug for noget! 😊✨

Nadia : )

Kæmpe anbefaling

En af ringe jeg bestilt var lidt defekt. Jeg sendte en reklamation- jeg blev tilbudt at få eftersendt den piercing eller få kredit på beløbet til senere brug. Jeg valgte at få piercingen eftersendt og dagen efter kunne jeg hente den.
Virkelig god hjælp og service fra Franco!
Jeg kommer sikkert at bestille flere ringe fra BodyMod! Kæmpe anbefaling!

14. maj 2025

Oversat fra engelsk
Tak, Mag. Beklager den defekte. Jeg er glad for, at Franco løste det for dig. Kom gerne igen snart 💛
Hav en god dag.

God kundeservice

Jeg havde købt en navlepiercing som var gået i stykker og havde mistet farve efter en måneds tid. Jeg kontaktede dem og fik en god forklaring på hvorfor den havde mistet sin farve, og fik en rabatkode på beløbet på piercingen:) Det hele forløb over nogle timer, så rigtig god kundeservice

14. maj 2025

Oversat med google

Hej! Mange tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 😍.

Vi er glade for at se, at vi har været i stand til at hjælpe dig med din sag, for os er det en fornøjelse at tjene dig ✌.

Vi håber at se dig her snart, hvis du har brug for noget andet, skriv til os, og vi vil med glæde hjælpe dig 💪

Andrés

Kan varmt anbefales. Bruger shoppen ofte.

Rigtig fine smykker og god service. Hjælpsomme medarbejdere i kundeservice.

29. april 2025

Oversat med google

Hej, Nina 😀 Tak så meget for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse 😋 Det er så venligt af dig 🥳

Jeg er glad for at se, at du elskede vores smykker, vi ved, at du må se sensationel ud iført det 💎 Hvis du tilfældigvis har brug for noget andet, så lad os det vide. Vi er her for dig 🙌

Jeg ønsker dig en dejlig rest af ugen 😍

Refundering og dobbelt betaling

Jeg bestilte fødselsdagsgave til min datter og labert til mig selv. Datteren bryder sig ikke om det bestilte så det returneres.
Ordrens oprindelige pris var 1567.20 kr og den labert jeg beholdte kostede 79.20 kr. Så jeg får refunderet 1449 kr. Jaja jeg skal jo betale fragten på 39 kr oz. Hvilket man kan diskutere det passende i. Labert og fragt trækker de fra det de refunderer. Men der trækkes yderligere 118.20 for labert og fragt på Mobilpay. Franco bekræfter adskillige gange at de har trukket 118.20 kr på Mobilpay. Han retfærdiggør gang på gang at der jo mangler 118.20 kr for at beløbet kommer på de 1567 kr.
Jason forstår ikke hvad problemet er og mener ikke at screen shot af Mobilpay beviser noget som helst. Og har i øvrigt nu lukket for mail.
Men fakta er jeg har betalt 236.40 for en labert til 79.20 kr.

Så lad endelig være med at returnere noget som helst hvis i beholder en del af jeres ordre. Det er tilsyneladende for svært.

Lyver Franco? Han har bekræftet adskillige gange at i har trukket 118.20 på Mobilpay. Hvilket betyder jeg har betalt 1685.20 minus 1449 = 236.40

Du mener ikke screenshot af Mobilpay beviser noget som helst. Du mener ikke at Franco s bekræftigelse på Mobilpay hævningen beviser noget. Så en stor rød minus stjerne herfra.

Tak Jason
Du har forklaret at jeg har betalt 118.20 (betaling for labert og fragt) i refusionen og betalt 118.20 (betaling for labert og fragt) på Mobilpay. Altså for samme labert og fragt.
1567 plus 118.20 minus refusion 1449 lig med 236.40!

24. april 2025

Oversat fra engelsk

Hej Mette og til alle, der læser dette.
Jeg beklager, at du havde en dårlig oplevelse, og jeg beklager, at du har misforstået refusionen. Jeg vil forklare det fuldt ud her for dig (igen) og til gavn for alle læsere:

Du købte 3 varer, og værdien var over 299 kr. (1567,20). Det betyder, at du ikke betalte for fragt. Fragt over 299 kr. er gratis.

Du returnerede 2 varer (1449). Værdien af ​​din ordre var kun 79,20 kr. efter din returnering. Det betyder, at du betaler 39 kr. i fragtgebyr (fratrukket enhver refusion, du skylder).

79.20 + 39 = 118.20.

Jeg har tjekket vores økonomisystem flere gange, inklusive lige nu. Det viser 1 debet på 1567,20 og 1 refusion på 1449,00 (forskel på 118.20, som jeg lige har forklaret). Vi har ikke flere penge fra dig.

Jeg har gentagne gange bedt dig om at fremlægge dokumentation for eventuelle ekstra gebyrer eller udgifter, og det har du ikke gjort. Sagen er lukket, indtil jeg har fået dokumentationen. Desværre kan jeg ikke gøre mere, da vi ikke har modtaget ekstra penge og derfor ikke skylder dig noget. Jeg har forklaret alt dette for dig mange gange.

Jeg beklager, at du har fået et dårligt indtryk af os. Jeg ville ønske, jeg kunne ændre det, men jeg er bange for, at jeg ikke kan, da du misforstår værdierne.

Jeg står til din rådighed, hvis du har dokumentation for ekstra gebyrer eller udgifter.

Hav en god dag.
Customer Support Manager

Som svar på din sidste kommentar, som du tilføjede, er døren åben for, at du kan give mig bevis for yderligere gebyrer eller afgifter. Send mig en e-mail direkte med beviser. Så kan jeg se nærmere på det. Jeg kan ikke gøre mere på baggrund af dine kommentarer, fordi jeg ikke har nogen ekstra gebyrer i vores finansielle system. Send mig en e-mail med beviser. Mobilepay-skærmbilledet viser, hvad jeg rådgav om ovenfor. Der er ingen ekstra gebyrer i vores bank. Jeg afventer bevis for dobbelte gebyrer.

Problem løst hurtigt 🤩

Jeg henvendte mig fordi jeg manglede min pakke, det viste sig at PostNord havde mistet den og dagen efter henvendelsen, havde Bodymod sendt en ny 🤩
Nu håber jeg bare at den når frem 🤞🏼

24. april 2025

Hej Sebrina 👋

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på 🫶

Det var mig en fornøjelse at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os, når du har brug for hjælp 😊

Jeg håber du får din pakke meget snart!

Hav en vidunderlig dag.
Franco fra Bodymod Kundeservice team ❤️

Svært at returnere

Super godt udvalg, god kvalitet og hurtig shipping, men at sende ting tilbage er et mareridt og virker lidt som om de gør det så besværligt som muligt.

23. april 2025

Tak for anmeldelsen, Alec 🖤

Jeg beklager eventuelle problemer med at returnere noget til os. Vi har bestemt ikke tænkt os, at det skal være svært. Vi tager imod retur, hvis smykket stadig er forseglet. Dette er normalt for enhver god piercingbutik. Vi ønsker, at hver kunde skal stole på, at vi kun beskæftiger os med og sælger nye smykker. Du vil ikke gerne handle hos os, hvis du troede, at smykkerne var båret i en andens hud!

Har du brug for hjælp, hjælper vi dig gerne. Vores kundeserviceteam er online lige nu.

Hav en god dag

Rigtig god kundeservice!

Fik super hjælp med min pakke da appen til at hente den fejlede 😁

21. april 2025

(Oversatt fra engelsk)
Hei Maja!
Tusind tak for din feedback!🙌

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med pakken, selv når appen ikke fungerede som den skulle. Håber alt er godt nu! 📦

Alt godt!