Jeg har bestilt piercing øreringe flere gange. De kommer altid hurtigt. En enkelt gang forsvandt pakken, men en mail til Bodymod, så var problemet løst og en ny blev sendt med det samme. Hurtig svar o... Se mere
Jeg bestilte en labret, samt en ring som erstatning for en jeg havde tabt. Da den tabte ring alligevel dukkede op, skrev jeg til kundeservice i håb om at den kunne fjernes fra ordren der endnu ikke va... Se mere
Fantastisk kundeservice! Jeg kontaktede kundeservice fordi der manglede noget i min ordre. Jeg fik svar næsten med det samme. Indenfor 30 minutter havde vi skrevet lidt frem og tilbage og fundet en... Se mere
Tak for hjælpen. Et emne i min kurv, blev udsolgt inden betalingen, så min rabatkode kunne ikke bruges igen. Fik tilsendt en ny rabatkode på beløbet jeg ville have fået i rabat. 🙂 En lille personli... Se mere
Bodymod is a Piercing Jewelry brand aiming to inspire everyone to be themselves & express who they are through piercing jewelry 💛
Stapelholmer Weg 28-30, 24963, Tarp, Tyskland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg havde et problem med et smykke jeg havde købt og henvendte mig. Jeg fik hurtigt svar og problemet blev løst.

Besvarelse fra Bodymod
Jeg bestilte 2 navlepiercinger, begge plug-in låsemekanisme. Jeg var ikke klar over at der skal laves en justering før at den låser ordentligt, og mistede derfor hurtigt den ene. Den anden turde jeg ikke tage i brug, da “låsen” ikke virkede (hvilket den med en justering gør). Jeg skrev en mail til Bodymod og fik svar efter få minutter. De var behjælpelige og fandt en løsning til mig. Super service!
Den manglende stjerne er grundet den manglende information om den justering der skal laves, hvilket resulteret i en tabt piercing.

Besvarelse fra Bodymod
Jeg bestilte en pakke fra BodyMod, men efter en uge havde jeg stadig ikke modtaget den. Jeg kontaktede derfor PostNord, som desværre ikke kunne oplyse, hvor pakken befandt sig, og de bad mig tage kontakt til afsenderen.
Jeg skrev til BodyMod og fik hurtigt svar – de var både imødekommende og venlige. Efter jeg forklarede min situation, valgte de uden tøven at sende mig en ny pakke, helt uden ekstra omkostninger.
Det var en fantastisk oplevelse med en virksomhed, der virkelig prioriterer deres kundeservice højt. Det er tydeligt, at man som kunde er i gode hænder hos BodyMod og jeg vil klart anbefale dem til andre.

Besvarelse fra Bodymod
Jeg var imponeret over den hurtige og professionelle service. På trods af min lidt uheldige oplevelse gjorde Franco Mansilla sit allerbedste for at sikre, at jeg forbliver en tilfreds kunde i den fantastiske butik og vil anbefale den til mine venner. Jeg takker hende oprigtigt.

Besvarelse fra Bodymod
Jeg havde skrevet min e-mail adresse forkert, og havde derfor ikke modtaget en ordrebekræftelse. Skrev til dem, da jeg undrede mig over hvor min bekræftelses mail blev af. De skrev lyn hurtigt tilbage og sørgede for at ændre min mail adresse. Super service 👌🏽 kan dog ikke udtale mig ang smykket jeg har bestilt endnu.

Besvarelse fra Bodymod
Efter min bestilling, som jeg havde problemer med, og efter min annoncering om den, blev jeg kontaktet af firmaet, og jeg kan
virkelig skrive alt den ros her. Manden skrev til mig en e-mail og spurgte mig, hvordan han kunne hjælpe mig, og om jeg ønskede, at han skulle sende mig den samme ordre, eller om jeg ville have pengene, jeg havde givet, til at kunne
købe nye smykker. Derudover al ros for deres tilgang og måde at løse e
problem på. Så jeg vil gerne give alle et råd: Hvis I har problemer med de smykker, I har bestilt hos dem, så kontakt dem, og jeg tror, at alt vil blive løst til jeres fordel og på den bedste måde. Jeg vil varmt anbefale dette firma.

Besvarelse fra Bodymod
Hurtig levering og smukke smykker jeg fik mig. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra

Besvarelse fra Bodymod
Jeg havde problemer med nogle piercinger jeg havde købt, så kontaktede derefter kundeservice, hvor jeg skrev med Franco og Jason. De var begge ekstremt hjælpsomme, venlige og høflige, og konkluderede at jeg sku have tilsendt nye - der gik 5 minutter, så var de pakket og klar til afsendelse 😊👍🏻 Jeg har shoppet piercinger flere gange, og er absolut IKKE sidste gang. I har et stort udvalg, og piercinger jeg kan tåle at have i 24/7, da jeg er meget allergisk 😊 Jeres service er helt i top, I er MEGET hjælpsomme, og altid venlige/høflige - så tusind tusind tak for hjælpen, ser frem til at modtage pakken, og til at shoppe mere hos jer en anden gang 🙏🏻🙏🏻🥰

Besvarelse fra Bodymod
Meget venlig tone og tålmodighed da jeg var langsom med at svare grundet ferie.super løsning på min udfordring med en perle.
Tak 🌟

Besvarelse fra Bodymod
Modtog mine vare efter få dage. Desværre var et af smykkerne gået i stykker. Jeg sender dem en mail med billede og beskrivelse af problemet. Jeg får et svare inden for et par minutter med muligheden om et tilgodebevis eller at få en ny vare. Jeg vælger det jeg kunne tænke mig og får igen et svar lige med det samme. Super god kundeservice!

Besvarelse fra Bodymod
PostNord havde mistet min forsendelse, men efter at have kontaktet Bodymod sendte de en erstatningsordre fra dag til dag. Altid flotte smykker derfra, der holder godt😍

Besvarelse fra Bodymod
Flotte produkter, hurtig levering og god kundeservice

Besvarelse fra Bodymod
Jeg modtog min ordre to dage efter jeg bestilte og kundeservice svarede på min henvendelse indenfor 30 min. Gode produkter og kyndig vejledning

Besvarelse fra Bodymod
Har bestilt 2 gange og Super hurtig service og fine smykker ! Kan kun anbefales !

Besvarelse fra Bodymod
Mega hurtig levering, og jeg fik det jeg købte!! ❤️ Vil klart overveje at købe herfra igen!:>

Besvarelse fra Bodymod
Fik de forkerte øreringe men skrev til kundeservice og fik hurtigt svar. Rigtig god service. De sendte hurtigt det rigtige sæt øreringe af sted til mig. En rigtig god oplevelse og de var søde i kundeservice.

Besvarelse fra Bodymod
Min pakke blev væk for Postnord, jeg har ringet og skrevet utallige gange uden nogen hjælp. Jeg skrev en email til Bodymod og en Franco Mansilla som beklagede og sendte en ny pakke til mig med mine smykker i med det SAMME! har fået notifikation om at pakken er på vej hvor jeg har bøvlet i 13 dage med postnord. Wow en kundeservice siger jeg bare 🩷 vil lave en opdatering på body smykkerne når de ankommer 💛

Besvarelse fra Bodymod
Mit smykke var gået i stykker, men kundeservice var simpelthen så hjælpfuld at de straks fik sendt et nyt da alle jeg havde forklaret sagen til dem. Utrolig rart og hurtigt service, og så er smykkerne både flotte og mine pieceringer oplever ingen irritation med dem! Kan virkelig recommend dem hvis man leder efter piecering smykker i DK