Bodymod Anmeldelser

5.158

4,7

Jeg har bestilt piercing øreringe flere gange. De kommer altid hurtigt. En enkelt gang forsvandt pakken, men en mail til Bodymod, så var problemet løst og en ny blev sendt med det samme. Hurtig svar o... Se mere

Jeg bestilte en labret, samt en ring som erstatning for en jeg havde tabt. Da den tabte ring alligevel dukkede op, skrev jeg til kundeservice i håb om at den kunne fjernes fra ordren der endnu ikke va... Se mere

Fantastisk kundeservice! Jeg kontaktede kundeservice fordi der manglede noget i min ordre. Jeg fik svar næsten med det samme. Indenfor 30 minutter havde vi skrevet lidt frem og tilbage og fundet en... Se mere

Tak for hjælpen. Et emne i min kurv, blev udsolgt inden betalingen, så min rabatkode kunne ikke bruges igen. Fik tilsendt en ny rabatkode på beløbet jeg ville have fået i rabat. 🙂 En lille personli... Se mere

1. Smykkeforretning
  2. Piercingsalon

Bodymod is a Piercing Jewelry brand aiming to inspire everyone to be themselves & express who they are through piercing jewelry 💛

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(5.158)

1.404 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rigtig god oplevelse med hurtig respons…

Rigtig god oplevelse med hurtig respons ved brug for support og god kundeservice, da jeg oplevede fejl ved mit smykke.
Bestiller klart derfra igen.

15. oktober 2025

Oversat fra engelsk.

Hej Bettina! 👋

Tak for denne vidunderlige anmeldelse! 🙏
Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse ✨

Vi stræber altid efter at finde en hurtig løsning, og vi er glade for, at du bestiller hos os igen! ❤️

Vi sætter stor pris på dine venlige ord! 😊
Hvis du har brug for mere, så giv os endelig besked, så hjælper vi dig gerne!

Dårlig kundeservice

Oplevelsen med kundeservice har trukket hele oplevelsen ned, kommer ikke til at bestille fra dem igen.
Formuleringen "bedes undgå at bryde svejsningen" tog jeg som, at det ikke er umuligt at returnere en vare hvis den er brudt.
Kundeservice fortæller mig det ikke er muligt, men vælger, at sige det står alle muliges steder det ikke står og at de mener budskabet ikke kan misforstås.

15. oktober 2025

Kvaliteten kunne være bedre

Hurtig levering, og smykkerne så også rigtig fine ud.
Men efter at have smykkerne i, i knapt en måned, er næsten hele guldbelægningen væk. Det er lidt ærgerligt.

12. august 2025

Hej Line,
Jeg er ked af at høre om problemet. Der var ingen e-mail eller besked fra dig for at rapportere problemet, så jeg har sendt dig en e-mail for et øjeblik siden for at forsøge at løse det. Jeg ser frem til dit svar, så vi kan se, hvad der er galt.

Tak.

spiked hestesko

Den spiked hestesko piercing til min septum jeg købte er skæv

Hurtigt leveret dog dog

30. september 2025

Oversat fra engelsk.

Hej Frederik!

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, du er så sød 😍

Når det er sagt, forstår jeg godt, at du muligvis har brug for hjælp til et af vores produkter. Kontakt os venligst via https://bodymod.dk/help-center/, så vi kan se på din sag og hjælpe dig. Din tilfredshed er altafgørende for os. 🙌

Jeg ønsker dig en fantastisk dag og håber at høre fra dig snart 💪

Venlig service medarbejder!

Rigtig venlig service medarbejder og var en stor hjælp da jeg kontaktede dem i forhold til noget kompensation!

17. september 2025

(Oversat fra engelsk)
Hej Laura. Tak for din fine anmeldelse. Du er meget velkommen! Vi prøver at være venlige og flinke, men det er nemt at gøre det, når kunderne er så flinke som dig 💛
Hav en god dag

Ekstremt god service!

Ekstremt god service!
De var virkelig søde til at hjælpe mig. Kom hurtigt med en løsning og var ekstremt venlige

16. september 2025

Hej Helene
Mange tak for dine venlige ord!

Vi er virkelig glade for at høre, at vores team kunne hjælpe dig hurtigt, og at du havde en så positiv oplevelse med os.
Din feedback betyder meget! 😊
Nadia : )

5 stjerner til kundeservice fik et par…

5 stjerner til kundeservice fik et par øreringe jeg ikke var tilfreds med og der blev send et par nye samme dag super service vil altid anbefale af handle hos dem

11. september 2025

(Oversat fra engelsk)
Tak for din venlige anmeldelse, Emil. Vi er glade for at have hjulpet. God fornøjelse med resten af ​​din weekend.

god hjælp og service

Jeg har fået god hjælp og service i forbindelse med mit køb af smykke.
Der var en fejl på smykket og der var ingen problemer med at få det ombyttet 👏

11. september 2025

Hej Tina,

Mange tak fordi du tog dig tid til at give os en 5-stjernet anmeldelse! ⭐️ Det betyder virkelig meget for os. Vi er glade for, at vi kunne forvandle det lille "ups" til et fantastisk "alt godt!" ✨

Jeg ønsker dig stor glæde med dit nye produkt. Må det skinne lige så smukt som dig! ❤️

Alt det bedste,
Gev

Kvalitets produkter med fin indpakning…

Kvalitets produkter med fin indpakning der udstråler kvalitet. God, hurtig og hjælpsom kundeservice :)

16. februar 2025

Hej! 👋

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af ​​vores produkter og emballagen. ✨

Det er også fantastisk at vide, at vores kundeservice var hurtig og hjælpsom! 😊

Din feedback betyder meget for os. ❤️

Utrolig besværlig retur

Utrolig besværlig retur. Gik faktisk fra 2 stjerner til 1 for det er sindssygt besværligt at returnere til dem.

De prøver nu at fjerne min anmeldelse ved at sætte spørgsmålstegn ved om jeg faktisk har købt noget hos dem.

6. september 2025

(oversat fra engelsk)

Kære Jonas,
Tak for din anmeldelse, og jeg beklager din oplevelse.
Du nævnte to ting, som jeg gerne vil præcisere, så du forstår:

1) Returneringsproces. For at returnere noget til os skal du blot sende varerne tilbage til vores adresse, som også er i Danmark, hvor du bor. Varerne skal være i den originale, forseglede emballage. Jeg er usikker på, hvad der er svært ved det, medmindre du har haft problemer med de posttjenester, du har valgt at bruge. Send os venligst en besked, hvis du har brug for hjælp.

2) Ingen forsøger at fjerne din anmeldelse. Når en anmeldelse indsendes, og vi ikke kan identificere brugeren, trykker vi på en knap, hvor Trustpilot beder dig om at give yderligere oplysninger, så vi kan verificere ordren. Vi har ret til at bede om dette, især da enhver konkurrent eller person kan tilføje en anmeldelse, hvis de ønsker at miskreditere en virksomhed. Denne anmodning er til meget legitime formål.

Vi er stadig til din tjeneste for at hjælpe her. Vores kundeserviceteam er online nu, hvis du har brug for hjælp (lukket i weekenderne).

Bodymod

Super hurtig levering og god…

Super hurtig levering og god kundeservice. Jeg vil helt klart anbefale andre at handle hos Bodymod og jeg vender helt sikkert selv tilbage.
Jeg bestilte tre smykker og modtog allerede dagen efter. Desværre var det ene smykke forkert så jeg skrev til kundeservice, som svarede meget hurtigt og havde forskellige løsningsforslag til mig. Jeg valgte at få det rigtige smykke tilsendt.

5. september 2025

Besvarelse fra Bodymod

(Übersetzung aus dem Englischen)

Hallo! Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns sehr darüber. Und vielen Dank, dass Sie sich für uns entschieden haben.

Wir wünschen Ihnen ein erholsames Wochenende
Customer Support Manager

Fantastisk kundeservice og lækre pierceringer

Fantastisk kundeservice og hurtig levering. Havde fået en forkert ring i min bestilling. Det var intet problem at få en ny sendt, som også kom hurtigt. Pierceringerne er af god kvalitet.

29. august 2025

Hej Maria,

Tak for den venlige anmeldelse. Vi sætter stor pris på den.
Hav en god weekend ☀️

Kundeservice er fantastik!!!!

Jeg skrev til dem omkring kl 23.30 for at ændre et leveringsted til en anden butik sån 1 km væk, og ikke blot blev det rykket, MEN Franco Mansilla svarede mig kl 01.15!!!

Bedste kundeservice jeg har fået i lang tid, men please lad jeres fantastiske medarbejder sove <3<3

Jeg laver aldrig anmeldelser men lige netop her bliver jeg da nød til det.

25. august 2025

Hej Emilia. Tak for din venlige anmeldelse. Vi sætter pris på den 💛
Det var en fornøjelse at hjælpe dig så sent om aftenen. Du burde også sove engang imellem! haha
Hav en god dag

Virkelig dårlig kundeservice

Jeg fik min ordrebekræftelse, men fik aldrig hverken mail eller sms om at min pakke var ankommet til pakkehuset. 9 dage efter min ordrebekræftelse skriver jeg til dem at jeg ikke har modtaget andet og hvorvidt min pakke er blevet sendt. Jeg får svar om at pakken har været sendt og nu vil blive returneret, da jeg ikke har hentet den. Det er meget beklageligt, men jeg uddyber igen at jeg ikke har modtaget noget som helst i forbindelse med at pakken er leveret. Jeg får af vide jeg kan vælge at betage 80 kroner for at få pakken leveret igen. Det vil jeg ikke, da det er prisen for hele smykket i første omgang og jeg ikke synes det kan være min fejl at jeg ingen besked har fået. Dertil får jeg et flabet svar om at så kan jeg bare betale 40 kroner for returneringen og så intet smykke få med en afsluttende "skal vi fortsætte på denne måde" fra deres side. Kan intet sige om smykkernes kvalitet, men deres kundeservice er virkelig dårligt og kan ikke anbefales

22. august 2025

Kære Kirstine,
Jeg beklager, at du havde en dårlig oplevelse. Jeg vil forklare det til din fordel og alle andre, der læser dette.
For det første ønsker vi aldrig, at pakker returneres til os. Vi ønsker altid, at pakker leveres. Desværre kan vi ikke kontrollere postbudene, når ordren forlader vores kontor. I dit tilfælde returnerede din postbud ordren, enten fordi din adresse var forkert, eller fordi dit ordrenavn ikke stod på din postkasse. Når den returneres, opkræver Postnord os et gebyr for at gøre det. Der er også et andet portogebyr, du skal betale for at få den sendt igen. Det er de gebyrer, du var utilfreds med. Jeg beklager, at Postnord returnerede den. Jeg vil opfordre dig til at tale med dem eller indgive en klage til dem for at finde ud af, hvorfor leveringen mislykkedes.

Hvad angår vores kundeservice, er jeg uenig. Du var tydeligvis utilfreds med gebyrerne, men det betyder ikke, at vores service er dårlig, fordi vi ikke kunne give afkald på dem.

Vi beklager selvfølgelig, at du havde problemet. Jeg kan forsikre dig om, at vi leverer tusindvis af succesfulde ordrer til glade kunder over hele verden, og vores høje Trustpilot-score afspejler vores service.

Jeg håber, du vil prøve os igen en dag.

Jeg ønsker dig en god dag.

Skide god oplevelse med Bodymod

Skide god oplevelse med Bodymod.

Bestilte to septum næseringe i 14 karat guld.

De ankom hurtigt, og de er bare skide flotte.

5 stjerner herfra!

- Hillerød

13. august 2025

Oversat fra engelsk

Hej MJ. Tak for din venlige anmeldelse.
Vi håber, du vælger os igen næste gang!

Hav en god fredag
Customer Support Manager

God service ved udfordring ved levering.

God service ved udfordring ved levering.

20. august 2025

Hej Camilla! 👋
Tak for denne fantastiske feedback. 🙏

Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe dig med din levering! ✨

Det betyder meget at vide, at vores service har gjort en forskel. 😊

Husk at kontakte os, hvis du har brug for mere, vi er her for dig! ❤️

Andres

De er super billige og har det rigtige…

De er super billige og har det rigtige materiale så man ikke får betændelse, man får også pakken hurtig. Dog er kvaliteten super ringe. Har købt i alt 4 navlepiercing smykker derfra med nogle forskellige charms, hæng osv. De er allesammen faldet af i tidzonen af at have haft dem på i omkring max en måned før smykket var faldet af. Selve ringen der sidder inde i navlen bliver siddene men udsmykningen falder ALTIDD af. Derfor desværre køber jeg ikke fra dem mere.

13. august 2025

Hej Dorte,
Tak for din værdifulde feedback. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds på nogle måder, men jeg er ked af, at du har problemer med kvaliteten. Især når vi sælger tusindvis af disse uden andre klager. Jeg kunne ikke finde nogen kommunikation fra dig eller ordrer fra Trustpilot-oplysningerne. Hvis du ønsker hjælp, bedes du kontakte vores venlige kundeserviceteam. Vi kan forsøge at hjælpe dig.

Kan 100% anbefales

Jeg har brugt denne hjemmeside for flere år nu og har bestilt flere smykkerne derfra. Kan anbefales, pga. hurtigt levering, godt valg af produkter og perfekt kundeservice. De svarer hurtigt og hjælper med det samme. Et særligt tak til Franco fra kundeservice afdeling :)!

12. august 2025

(Translated from English)
Hi Kate
Tusind tak for din tillid gennem årene! 💛
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter, hurtige levering og kundeservice ✨ Franco sender også en særlig hilsen tilbage til dig! 🙌

Nadia : )