Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

BCI leert je bewust worden van jezelf en je lichaam. Ze zetten je in je kracht. Na 6 weken voelde ik me energieker dan ooit! Een eerste stap naar een bewustere lifestyle, waarin je leert balanceren tu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super veel geleerd van Merel en Rutger. Wat fijn wanneer je je eigen lichaam kent en begrijpt qua cyclus/hormonen. Nu ik alle periodes doorloop (winter, lente, zomer, herfst) en echt voel wat er gebeu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen 7 weken de BCI ride aan gegaan. En met heel veel succes! Na jaren eindelijk kilo's kwijt, centimeters kwijt, meer energie, fitter en vele nieuwe gezonde gewoontes rijker! Merel en Rutger zij... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

“Eten en sporten volgens je cyclus” Heerlijke dagmenu’s via een app, elke dag 11539 stappen maken en 4x pw de sportschool in en dit alles onder toeziend oog /begeleiding van de altijd vrolijke en en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sundhedskonsulent
  2. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Fitnesscenter
  4. Life coach

Skrevet af virksomheden

The Body Code Institute: The High-End & High-Tech Personal Health Program. Get fitter, leaner, more energetic & stronger. You will start with a 6 week-program and learn to change your lifestyle forever. You will receive personal guidance every day. We offer unique & delicious food schedules and personally designed sport plans. We incorporate biohacking so you get the latest technology & wearables to meet your personalised goals. For women, there is a special module on hormones: Sport and eat according to your cycle. You will hack your hormones and unlock energy you didn't know you had before. Welcome to your new lifestyle. One that you will be able to sustain the rest of your life and put a smile on your face every day!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Forever fan van het Body Code Institute

Wat een topprogramma biedt de Body Code Institute! Een reset voor lichaam en geest, 6 weken lang goed voor jezelf zorgen, aandacht voor rust én inspanning, superlekker en gezond eten. Eén programma afgestemd op je cyclus, of juist om na de menopauze weer grip te krijgen op je hormonen. Ik voel me weer top, m’n hoofd is opgeruimd en mijn lichaam past weer bij me. Ik ben eigenlijk weer mezelf - of een nog betere versie van mezelf. Goede begeleiding en uitleg van Merel en Rutger, en een fijne groep waar je samen mee aan de slag gaat. Ben echt zo blij dat ik het programma heb gedaan - forever fan! Je bent het zo waard om dit voor jezelf te doen!

7. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

BCI gaf mij meer dan ik had durven dromen!

BCI heeft mij in 6 weken zo veel gebracht meer nog dan ik zelf voor ogen had. Meerdere malen op zoek geweest naar oplossingen om een balans te krijgen tussen hormonen gewicht en leven. Wat eigenlijk altijd uitmondde in een disbalans maar BCI heeft mij de bewustwording gegeven waar ik naar op zoek was. Niet alleen dat ook heeft het mij mijn zelfvertrouwen teruggegeven dat ik er ook mag zijn en dat ik dat zelf in de hand heb. Door super recepten en fijne begeleiding zorgen Merel en Rutger ervoor dat je het volhoudt en sterker nog je er een levensstijl van wilt maken. Ik wil dit zodat ik eindelijk nee kan zeggen tegen alles of niets. Lekkerder in mijn vel zit zowel fysiek als mentaal. Ik had nooit verwacht dat BCI 6 weken programma mij zoveel zou opleveren! Lieve Merel en Rutger dankjewel voor de mogelijkheid om mee te doen en ik raad het iedereen aan om dit traject jezelf cadeau te doen voor de rest van je leven! They cracked the code!

11. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik volgde the Body Code Institute al…

Ik volgde the Body Code Institute al een tijdje en ben zo blij dat ik afgelopen kerst eindelijk de stap heb gezet om ervoor te gaan! Merel en Rutger zijn echte toppers, motiveren, leggen alles geduldig uit en maken het stapsgewijs makkelijk om te volgen. Discipline van jezelf is natuurlijk key, maar je wordt door BCI wel volledig in alles eromheen ontzorgd! Eerste 6 weken zitten erop en nu volgas door!

11. marts 2025

Lifestyle voor je leven

Echt waanzinnig hoe je in 6 weken tijd zoveel verschil kan zien. Zowel mentaal als fysiek en uiterlijk! In 6 weken tijd gewoon ruim 10 kg lichter en mijn energie level is ook echt goud waard! Geweldig team Merel & Rutger. Als je de mogelijkheid hebt om dit aan te gaan dan is dit echt het beste cadeau aan jezelf! Een lifestyle voor je leven.

9. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

BCI verandert levens, en heeft mij zoveel fitter gemaakt

Wat ben ik blij dat ik ben gestart met BCI! Ook met mijn diagnose (uitgezaaide borstkanker) en dus wat aanpassingen in hoe ik alles moet doen, hebben Merel en Rutger mij zo fijn begeleid en zijn er achteraan gegaan wat allemaal wel of niet goed voor mij zou zijn. Enorm veel vooruitgang geboekt in 6 weken waarvan ik achteraf gestart was met een longontsteking 🙈 Rond mijn been en buik zelfs 15 cm smaller!! En dat met wandelen, 4 x per week krachttraining en een super fijne manier van eten. En hier stopt het niet, ik zit er nu zo lekker in, dat ik rustig aan verder ga en nog sterker en fitter ga worden dit jaar!! Zo trots op alle meiden in mijn groep, zo fijn alle steun en herkenning ❤️

8. marts 2025

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

BCI zit niet alleen slim in elkaar en is supereffectief, het is vooral heel leuk om te doen! Ik dacht vooraf - eerlijk - wel dat het een opoffering zou worden maar heb echt genoten van deze zes weken. Het eten is heerlijk en altijd veel. Door het contact met die lieve en positieve Merel en Rutger en al die leuke vrouwen in de groep, vliegen de weken voorbij. Vage en minder vage klachten waar ik al eindeloos mee bezig was, zag ik successievelijk verdwijnen. Een cadeau aan jezelf!

24. december 2024

Go for it, BCI got your back 💪🏽

Met heel veel plezier en toewijding dit programma gedaan! En wat een resultaten, niet normaal wat je in 6 weken kunt bereiken. En ja, at the end doe je het zelf en is het omzetten van de knop essentieel, maar door de lieve en kundige begeleiding van BCI, het heerlijke menu, de fijne work outs, het female support system van je groep gaat het eigenlijk heel erg smooth! Het vloog voorbij en zoveel nieuwe inzichten en tools om er echt een lifestyle van te maken! Voel je het verlangen of de urgentie; go for it! You can do it, BCI got your back 💪🏽

24. december 2024

Heel blij met Body Code Institute

Ik ben heel blij dat ik het Body Code-programma heb gevolgd – het heeft echt een positieve verandering gebracht en voelt als een nieuwe lifestyle! Hoewel ik al sportte (hardlopen en tennis), deed ik geen krachttraining, en wat een verschil dat heeft gemaakt. Vooraf vroeg ik me af hoe ik de dagelijkse stappen (11.500+) zou halen, maar dit ging verrassend gemakkelijk. Ik genoot van de avondwandelingen. Ik ben behoorlijk wat centimeters en kilo’s kwijtgeraakt en zit vol energie. Daarnaast slaap ik nu veel beter en heb ik meer inzicht gekregen in mijn cyclus, waardoor ik beter weet wat ik op verschillende momenten wel of niet moet doen.

De recepten waren lekker en gevarieerd, en ik heb maar een paar keer een hongergevoel gehad. De begeleiding van Merel en Rutger was ontzettend fijn – ze hebben veel kennis en hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Ook de groepsapp met mede-BCI’ers vond ik erg motiverend!
Investeer in jezelf en volg dit programma – zorg dat je gefocust bent, zodat je alles kunt geven, en je zult heel blij zijn met het resultaat!

16. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een life changer is BCI

Wat een life changer is BCI! Voor iemand die al 3x per week kracht deed en an sich best gezond leefde ( wijntjes in t weekend daar gelaten ;-)) is BCI ook een enorme meerwaarde geweest! Het programma is letterlijk gericht je eigen bodycode te cracken en met de dedicated begeleiding, enthousiasme en steengoed traject getuned op je cyclus wordt je als vrouw zoveel sterker en fitter! Zoveel geleerd en zo waardevol, eigenlijk een must do voor alle 40+ dames waarbij langzaam de hormonen veranderen! Het was niet perse mijn doel maar ook 4 kilo eraf, terwijl ik “hoog” in calorieën zat. Maar vooral mijn lijf en energie management! Wauw! Veel dank Rutger en Merel, ik blijf voor altijd deel van de community en zeker is BCI for life 💪💪

15. december 2024

Body Code Institute

Body Code, als je dit echt goed volgt, verandert je hele leven. Het is geen quick fix, maar wel een lifestyle die je vanaf nu helemaal eigen maakt. Het is je nieuwe manier van leven geworden. De begeleiding is top, de app groep geeft die extra steun door dat je met gelijkgestemde bezig bent. Het eten is verrukkelijk, totaal geen honger. In het begin is elke verandering lastig, maar als je er echt voor gaat, zal je zien dat je binnen korte tijd niet meer anders wil. Je krijgt er enorm veel voor terug.

3. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top programma voor nieuwe lifestyle

Ik ben erg blij dat ik mee heb kunnen doen aan BCI! Het heeft mij zo veel nieuwe inzichten gegeven. De 6 weken zijn voorbij gevlogen. De eerste week vond ik het pittigst; nieuwe gerechten, ergens 11,5k stappen tussendoor fietsen, naar de gym. Dit in combinatie met een toch al druk leven, was zeker even zoeken. Gelukkig werd het al snel beloond, zowel het fysieke gevoel als op de weegschaal. Ik voel me sterker, fitter en mijn huid is zo veel beter!! Daarnaast heb ik geen moment honger gehad of moeite gehad om cravings te weerstaan. Merel en Rutger hebben mij laten inzien dat het dus absoluut niet onmogelijk om goed voor jezelf te zorgen naast een druk (gezins)leven. Natuurlijk kost het tijd, doorzettingsvermogen en inzet, maar dat is het allemaal waard!
Nogmaals bedankt, jullie zijn toppers lieve Merel en Rutger!!

12. november 2024

Zeker doen!

Super fijn en effectief programma om te leren hoe je een gezonde en sportieve lifestyle volhoudt op de lange termijn.
Merel en Rutger zijn heel enthousiast, deskundig en betrokken en loodsen je overal doorheen. Zonder al teveel moeite mijn doelen behaald binnen 6 weken, zou het echt iedereen aanraden!

10. november 2024

Dankjulliewel lieve Merel en Rutger

Dankjulliewel lieve Merel en Rutger! Jullie passie voor een gezonde leefstijl is zo inspirerend. Jullie persoonlijke aanpak is zo speciaal. Het programma is goed te volgen en niet alleen gericht om af te vallen. Voor mij persoonlijk was en is het belangrijk om hormonaal in balans te zijn en spieren op te bouwen en te behouden. 🩷 …

7. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mee gedaan aan dit programma en echt…

Mee gedaan aan dit programma en echt geen moment spijt van gehad. Ik voel me fantastisch! Ik ben afgevallen, voel mij top fit. Zit geen avonden meer voor de tv te hangen maar ben lekker aan het lopen. Kan het echt iedereen aanraden. Rutger en Merel zijn heel lieve en betrokken coaches en dat is echt heel fijn. Bij twijfel echt echt doen!!

21. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn vriendin heeft meegedaan aan dit…

Mijn vriendin heeft meegedaan aan dit programma en het is echt prachtig om te zien wat voor resultaat ze heeft geboekt en hoe energiek ze is! Daarnaast nog een groot voordeel dat ik er ook van profiteer :) -4kg en hoop slimmer geworden mbt voeding!

1. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het lichaam dat ik altijd gewenst heb

Het lichaam dat ik altijd gewenst heb, maar nooit eerder gelukt is. Merel en Rutger hebben echt de code gekraakt! Met zoveel passie en plezier hebben ze mij en vele anderen afgelopen weken begeleidt. Samen kom je echt verder en wat ben ik dankbaar voor hun kennis en begeleiding. Een waar dreamteam die het onmogelijke mogelijk hebben gemaakt voor mij. Een gezonde, fitte, energieke en in balans leefstijl waar ik mee door zal blijven gaan. Dank Merel & Rutger!

20. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een feest om afgelopen zes…

Het was een feest om afgelopen zes weken het Body Code traject te volgen. Van het heerlijke pizzafeestje en dagelijkse crackerfeestje tot de wandelfeestjes. De weken waren super empowering en gezellig, want aan positiviteit in de begeleiding en het contact met andere deelnemers geen gesprek. Goed voor je lijf zorgen en gezond ouder worden wordt leuk. En het werpt z’n vruchten af, met een super resultaat.

Inhoudelijk:
- Het afwegen van het eten is heel fijn. Ik heb geleerd te koken op gevoel, maar daardoor doe je al zo snel te veel van iets waardoor de calorieën gauw oplopen (zoals olijfolie). Alles afwegen zorgt ook dat je zelf niet hoeft na te denken over wat je vandaag gaat eten en dat het ook goed voor je lijf is. Ideaal, ook voor een druk leven en mensen die geen keukenprinses zijn. En de recepten zijn heerlijk; van smoothies in de ochtend tot pita met champignonshoarma in de avond.
- Je staat veel in de sportschool en dat kan wennen zijn. Maar met de begeleidende Body Code-app is het heel easy te volgen. Ik moest mijn weg er een beetje in vinden, maar na zes weken vijf keer in de week sporten voel je je sterker. En dat voelt supergoed.

Oftewel: heel happy hiermee🌞

19. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zo blij dat ik gestart ben met…

Ik ben zo blij dat ik gestart ben met het programma van Merel&Rutger. Ik heb al meerdere programma's gevolgd, die hielpen wel, maar uiteindelijk niet zoals ik had gehoopt. Mijn eerste doel had ik al vrij snel gehaald, een doel dat ik al heb sinds mijn 27e (20 jaar geleden) en ineens kreeg ik het gevoel "als dit mogelijk is, wat dan nog meer 😍". Het is niet alleen het afvallen, ik voel me heerlijk in mijn lichaam. Het eten wat in het programma staat is heerlijk, ik heb ook weer veel meer plezier met koken en door naar de sportschool te gaan, sta ik ook veel rechter! Al met al ben ik zo dankbaar dat ik dit aangegaan ben met mezelf en dat het nu een levenstijl is geworden en ik nu weet dat er nog van alles mogelijk is. Thanks to the bodycode institute ❤️

25. juli 2024

Geweldig!! …

Wat een mooi traject deze 6 weken van BCI! Rutger en Merel kijken naar jouw persoonlijke cyclus en hier wordt het voedings en eetschema op aangepast. Dit levert zoveel mooie resultaten op in zo’n korte tijd! Na 6 weken stopt het niet maar heb je een start van een geweldig nieuw persoonlijk schema wat goed voort te zetten is!
De recepten zijn zo uitgewerkt dat ze lekker en makkelijk zijn! Even als de sport schema’s zijn duidelijk! Kortom, twee toppers met een prachtig traject met persoonlijke begeleiding

16. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top resultaat dankzij toppers van BCI

Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar dankzij het gezondheidsprogramma onder begeleiding van Rutger en Merel ben heb ik mijn gezondheidsdoelen gehaald wat mij zelf al jaren niet lukte. Ik ben in 6 weken 11 kilo afgevallen.
Vanaf het eerste consult voelde ik me op mijn gemak bij Rutger en Merel. Hun enthousiasme en professionaliteit waren aanstekelijk en gaven me het vertrouwen dat ik nodig had om deze uitdaging aan te gaan. Wat mij vooral opviel, was hun persoonlijke benadering. Het was duidelijk dat ze echt om hun deelnemers geven en er alles aan doen om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Het programma zelf was uitstekend gestructureerd en aangepast aan mijn individuele behoeften. Er was een perfecte balans tussen voeding en beweging. Het heet niet voor niets een instituut want ze hebben heel heel veel kennis.

Maar wat voor mij het allerbelangrijkste is, is dat ik een duurzame, gezonde levensstijl heb ontwikkeld die ik voor de rest van mijn leven kan volhouden.
Het sociale aspect van het programma was ook een grote plus. Door de groepssessies heb ik veel gelijkgestemde mensen ontmoet die dezelfde reis doormaken. De steun en het begrip van deze groep hebben me geholpen om door te zetten, zelfs op de moeilijkere momenten.

Rutger en Merel zijn echt toppers in hun vak. Ze weten precies hoe ze je kunnen motiveren en ondersteunen om het beste uit jezelf te halen. Het is geen quick-fix of crash dieet, maar een goed doordacht en effectief programma dat je de tools en de begeleiding biedt om blijvende veranderingen in je leven aan te brengen. Als je op zoek bent naar een programma dat je leven echt kan veranderen, dan ben je bij Rutger en Merel aan het juiste adres. Dankzij hen ben ik niet alleen afgevallen en sterker geworden, maar heb ik een gezonde levensstijl gevonden die ik voor altijd kan volhouden.

31. juli 2024

Læs mere om andre typer anmeldelser.