I have been using IPTV services for years without any issues, but this provider has been by far the worst experience I have ever had. The connection is absolutely horrendous, and their customer servi... Se mere

Jong en enthousiast team dat goede reaultaten levert. Ze reageren adequaat en snel, zelfs buiten kantoorijden. Als je iets aangepast wil hebben dat snel actie vereist, doen ze dat meteen. Lekker... Se mere

Mijn doel is meer klanten krijgen voor mijn coaching praktijk maar helaas 0,0 doelen behaald. Na ruim 6 maanden samenwerking, €6000,- verder is het resultaat 30 mensen op mijn mailing lijst waarv... Se mere

Het liefste wil ik helemaal geen ster geven Ik ben bezig met een rechtzaak deze mensen lichten je echt op. Ben gekomen voor hulp Met mijn webshop ze hadden geweldige verhalen trap hier niet in want... Se mere

1. Medie- og marketingbureau

Een marketing agency met bewezen resultaten. Ben je benieuwd hoe je automatisch tientallen, of zelfs honderden leads, klanten of nieuwe bestellingen krijgt? Lees dan verder. Blue Shark is voor jou!

2,2

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Spijt van de samenwerking

Ik heb er even over nagedacht een review te schrijven, gezien het feit dat ik dat nog nooit gedaan heb. Hetgeen wat mij heeft overgehaald is toch de manier van handelen en communiceren van dit bedrijf, om te beginnen zijn de mogelijke resultaten die zij aangeven eigenlijk onrealistisch (dit had ik toen zelf ook moeten beseffen). Dit is puur om je warm te maken en een contract te kunnen verkopen. Dit is natuurlijk uitermate vervelend als de prognoses later niet uitkomen. Verder verkopen ze een uitweg na 30 dagen tijdens je eerste gesprek via teams. Echter kunnen ze dit toch tegenhouden, want in het contract staat dat beide partijen daar mee moeten instemmen. Hier ben ik zelf ook fout geweest want dit had ik beter moeten lezen, desalniettemin een hele vreemde constructie. Op het moment dat je contact zoekt is de juiste persoon aan de lijn krijgen erg lastig. Het is opgelost na veel gedoe, maar achteraf veel spijt van de samenwerking met dit bedrijf.

5. april 2022

Leveren ook echt en werken er dagelijks aan!

Supergoede ervaringen en het 1e marketing bureau wat ook echt elke dag tijd stopt in de advertenties. Het rendement is top en de communicatie ook erg snel.

Dit miste ik wel bij andere bureau`s. Die maakten ads aan en 1 week later passen ze de prijs aan en de week erop weer. Hier worden ads dagelijks aangepast!! Vooral in het begin erg belangrijk.

4. februar 2022

lees dit als je wilt opgeven

ik heb 4 verschillende coaches en geen succes gehad met ecom wou ermee stoppen maar gaf het een laatste kans met blue shark en einderlijk gaat het goed je moet niet verwachten dat je gelijk tonnen draait als je je bij hun aanmeld maar ik en hun zelf ook kunnen je garanderen dat als je niet stop je er wel komt. ik wou zelfs nog stoppen tijdens het traject maar ze bleven me pushen en nu draai ik bijna elke dag 1k weetje hoe tiring lekker dat voelt als je 2 jaar lang brand en niks lukt en opeens verdien je meer dan op je werk over 1 jaar neem ik ontslag!

26. november 2021

Thanks to the team of Blue Shark

Great people who will help you to the next level! I had some good products with great numbers, but scaling those products was difficult and I decided to turn the ads off.

But Bas (from the Blue Shark team) made a relaunch for these products and reached an ROAS of x10! Of course this will slow down over time, but it's a very nice way to start.

21. oktober 2021

Blue Shark helpt mij enorm met de…

Blue Shark helpt mij enorm met de juiste advertenties in de markt te zetten.

Het fijne aan blue Shark is dat je met alle vragen die hebt geholpen wordt in een groeps app. En zij mij feedback geven over de resultaten die behaald worden.

16. september 2021

Ik kan niet omschrijven hoe blij ik ben…

Ik kan niet omschrijven hoe blij ik ben dat ik de samenwerking met Blue Shark was aangegaan. Dit was zonder twijfel de beste beslissing van dit jaar.

Niet alleen wisten ze mijn omzet te vermenigvuldigen, maar ook kon ik dankzij hun expertise meer kennis verwerven over de online marketing.

Janniek, Bas, Levi en Mark - jullie zijn de helden!

3. august 2021

Marketing bureau met Kennis en veel ervaring 👍🏻

Heb mijn Facebook advertenties bij Blue Shark neergelegd, en met succes! Heb Bas als contact persoon gehad. Een jongen met veel ervaring in Facebook. Hij heeft me goed geholpen met het vinden van de juiste doelgroep. Erg tevreden en zal in de toekomst met Blue Shark blijven werken!

2. august 2021