I have been using IPTV services for years without any issues, but this provider has been by far the worst experience I have ever had. The connection is absolutely horrendous, and their customer servi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jong en enthousiast team dat goede reaultaten levert. Ze reageren adequaat en snel, zelfs buiten kantoorijden. Als je iets aangepast wil hebben dat snel actie vereist, doen ze dat meteen. Lekker... Se mere
Mijn doel is meer klanten krijgen voor mijn coaching praktijk maar helaas 0,0 doelen behaald. Na ruim 6 maanden samenwerking, €6000,- verder is het resultaat 30 mensen op mijn mailing lijst waarv... Se mere
Het liefste wil ik helemaal geen ster geven Ik ben bezig met een rechtzaak deze mensen lichten je echt op. Ben gekomen voor hulp Met mijn webshop ze hadden geweldige verhalen trap hier niet in want... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Een marketing agency met bewezen resultaten. Ben je benieuwd hoe je automatisch tientallen, of zelfs honderden leads, klanten of nieuwe bestellingen krijgt? Lees dan verder. Blue Shark is voor jou!
Kontaktoplysninger
Conradstraat 1, 8013 RN, Zwolle, Holland
- (038) 205 40 07
- administratie@blue-shark.nl
- blue-shark.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Blue Shark heeft ons bedrijf geweldig…
Blue Shark heeft ons bedrijf geweldig ondersteund met hun doeltreffende marketingstrategieën. Zeer tevreden!
Super tevreden over de werkwijze van…
Super tevreden over de werkwijze van Blue Shark. De medewerkers zijn erg betrokken en streven naar het beste resultaat. Super service!
Ik ben erg blij dat ik klant ben bij…
Ik ben erg blij dat ik klant ben bij Blue Shark ze helpen me goed en zijn erg betrokken bij me business ik raad het iedereen aan om klant bij ze te worden!
Zeer tevreden over de resultatan die we…
Zeer tevreden over de resultatan die we hebben behaald met Blue Shark
Dankzij Blue Shark hebben we nieuwe…
Dankzij Blue Shark hebben we nieuwe klanten kunnen aantrekken en ons bereik vergroot.
zo positief
zo positief, enthousiast en ontzettend tevreden! We krijgen geweldige service, waardeville tips en uitstekende resultaten voor onze webshop. Ze doen wat ze beloven en werken netjes, snel en pretting. We zijn erg blij dat we met Blue Shark zijn gaan samenwerken, want ze hebben onze webshop enorm geholpen. De communicatie is ook geweldig; ze reaseren snel en duidelijk. We kijken uit naar de verdere samenwerking! Ga zo door
De samenwerking met Blue Shark verliep…
De samenwerking met Blue Shark verliep soepel en succesvol. Topteam!
Blue Shark heeft ons bedrijf enorm…
Blue Shark heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen met hun vernieuwende
marketingtrategieën. Het team is professioneel,
creatief en toegewijd, wat heeft geleid tot een aanzienlijke groei in onze merkbekendheid. Een absolute aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar effectieve marketingoplossingen! 5 sterren!
Blue Shark heeft ons bedrijf enorm…
Blue Shark heeft ons bedrijf enorm geholpen met hun effectieve marketingstrategieën.Zeer tevreden!
Het liefste wil ik helemaal geen ster…
Het liefste wil ik helemaal geen ster geven
Ik ben bezig met een rechtzaak deze mensen lichten je echt op. Ben gekomen voor hulp Met mijn webshop ze hadden geweldige verhalen trap hier niet in want het is zo erg dat ze minder verstand er van hadden dan ikzelf ik wil al mijn geld terug en qil dat dit soort bedrijven hun deuren voorgoed sluiten en daarom nu ook bezig met advocaat en rechtzaak
Jongens trap hier niet in pure oplichting
Slechtste investering ooit
Ik had me geld nog beter in de brand kunnen steken. Worden grote beloftes gedaan maar de expertise ontbreekt enorm. Ook was de begeleiding erg slecht en moest er steeds meerdere malen gevraagd worden om reactie. Dus kortom erg slecht, ik raad dit bedrijf niemand aan.
Mij heeft het 3maanden traject niks…
Mij heeft het 3maanden traject niks opgebracht en een hele rare start waardoor al bijna 1 maand was weggegooid.
Er worden mooie verhalen verteld maar bij stickerbro.nl is daar niks van uitgekomen.
Zeer goede kwaliteit leads uit gekregen…Zeer goede kwaliteit leads uit gekregen en een uitstekende service.
Zeer goede kwaliteit leads uit gekregen en een uitstekende service. Heel erg blij mee!
Heel slecht
Na ruim 6 maanden samenwerking, €6000,- verder is het resultaat 30 mensen op mijn mailing lijst waarvan geen betaalde lead is ontstaan.
Ik baal enorm van deze dure les. Ik had het vertrouwen in Blue Shark en hun expertise maar na meerdere keren wisselen van plan, ben ik niet blij met (geen) het resultaat. Wat ik ook niet prettig vond is dat ze gebruik van chatGPT maken en hierin de teksten niet goed aanpasten.
Jimmy was the best performance…
Jimmy was the best performance marketeer. Thanks!
vanaf dag 1 al drama met BLEU SHARK en…
vanaf dag 1 al drama met BLEU SHARK en komen langdurig hun afspraken niet na hopeloos en wel Facturen sturen en het oude jaar eind December 2023 voor kerst zouden ze het oplossen met mij en vervolgens de bewuste Donderdag en vrijdag was de juiste persoon wederom niet bereikbaar tot op heden nog 0, 0 werk verricht en wederom weer facturen sturen drama bedrijf en seo zouden ze niet doen brengen ze wel in rekening hopeloos dus
ze doen alles via Chat GPT en AI en niet gewoon seo en ads drama dus en verkeerd voorgelicht,vooral geen zaken mee doen, 1 groot drama, meerdere malen afspraken maken en niet bereikbaar hopeloos
Erg tevreden met de samenwerking.
Erg tevreden met de samenwerking.
Ondertussen al langer dan 1 jaar een samenwerking met Blueshark. Een bedrijf dat meedenkt en verder kijkt dan de standaard campagne optimalisaties, maar alle facetten voor de groei bekijkt. Erg tevreden met onze samenwerking!
Echt een super fijn bedrijf
Echt een super fijn bedrijf. Ze hebben me super goed geholpen met het verbeteren van mijn webshop en mijn advertenties op Instagram en Facebook gemaakt. Zeker aan te raden!
Het personeel was erg behulpzaam en…
Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk.
Læs mere om andre typer anmeldelser.