Svarer ikke på mails, tager ikke telefonen. Gav os tid selvom der ikke var gået længe nok mellem to vacciner. Vi måtte gå igen og finder en anden klinik.
Ingen højdepunkter som sådan. 🙂 Men alt gik fint; de var venlige, kommunikerende og professionelle i deres tilgang til opgaven. 👍
Vi bestilte tid online 2 timer inden fremmøde og kom ind og blev betjent til tiden. Vi havde to børn der skulle have hepatitis A og B, og de blev mødt af store smil og en tryg og afslappet atmos... Se mere
Uforskammet personale. Find et andet sted. Ung receptionist fordybet i sin mobil. Jeg blev afvist med ordene: jeg holder pause. Senere talt til som dement da jeg ikke i første omgang forstod, at det v... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vores mission er at lave decentrale, bæredygtige og tiltalende vaccinationstjenester og at gøre dem tilgængelige for så mange som muligt.
Amicisvej 3, 1852 Frederiksberg C. og, Viborgvej 30, 8000 Aarhus C., Danmark
- 71992505
- booking@blivvaccineret.dk
- blivvaccineret.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Lang ventetid og uhørt uprofessionel.
Idag kl 1400: Først en times ventetid for at blive vaccineret mod influenza :O)....Jeg tilhører en af de grupper der får vaccinationen gratis... Jeg blev afvist , da de " ikke havde aftale med regionerne"...... Hvilket jeg jo havde spurgt dem om inden konsultationen....????.... Andre privatklinikker på FREDERIKSBERG har en sådan aftale.... Latterligt at De intet oplyser på deres hjemmeside. Det virker som om at det bare er en klinik der sidder og skraber penge ind på folk der skal ud og rejse i sidste øjeblik.... :/ nul stjerner herfra

Besvarelse fra Bliv Vaccineret
PERFEKT - fordi vaccinationer er en tillidssag!
Alt spiller her!
Vejledning, priser, tidsbestilling, service, ventetid, børnevenlighed... det er endda nemt at finde en parkeringsplads! Men vigtigst af alt - jeg følte mig i meget gode hænder. Professionelle og grundige.
Føler mig så heldig over at jeg fandt dem, i forbindelse med at jeg skulle vaccinere en familie på 6 inden vi begyndte vores 2 års eventyr i Asien. De første "shots" fik vi ved udenlandsvaccinationen på amager - inden jeg kendte blivvaccineret.dk - anbefalingerne til vaccinations-niveau var de samme.
TAK - og glade tanker herfra Chiang Mai.
Vildledende hjemmeside
På deres hjemmeside skriver, at de benytter Glaxo Smith Klines Engerix vaccination mod Hep B. Jeg har lige talt med en medarbejder på telefonen.
Jeg har tidligere fået to Engerix-vacciner og spurgte derfor specifikt efter denne.
Medarbejderen fortalte, at det ikke er Engerix, de benytter, men "en lignende, der kan erstatte dine to andre 'boost'.
Det er fint nok, at bruge kopi-præparater. Man skal blot gøre opmærksom på det på hjemmeside i stedet for at skrive et andet medikament. Det er en ommer!

Besvarelse fra Bliv Vaccineret
Et vinderstik!
Jeg har netop haft min første oplevelse med blivvaccineret.dk, og det var helt igennem fantastisk - noget jeg aldrig har troet, jeg ville komme til at sige om et stik i armen :-)
Der er bare styr på tingene, gennemskuelighed over hele linjen lige fra bookingprocessen over rådgivningen til priserne, og personalet virker kompetent og er meget imødekommende
Jeg vil anbefale klinikken til alle jeg hører om, der skal vaccineres, da de på alle måder er bedre, billigere og lettere at arbejde med, end hvad jeg har oplevet hos egen læge.
Professionelt-
Har været på klinikken to gange for at få vaccinen mod Herpatitis A - og begge gange har jeg fået en rigtig god behandling. Meget grundige oplysninger og god tid til at forklare om de forskellige risici ved rejser i Asien. Tilmed er deres vacciner 100-125 kr. billigere end andre steder så herfra en stor opfordring til at bruge dem.
De har desuden aftenåbent og derfor nemt at få en tid der passer.
Billige priser og god vejledning
Lægen er indkvarteret i en tidligere lejlighed, der gør det til en lidt spøjs men hyggelig oplevelse at komme der. Meget lækkert og rent og man får god vejledning om de forskellige vacciner mm.
Jeg skulle have 4 vacciner da jeg skulle til Afrika, og priserne lå alle ca. 10-15 procent under min egen læge.