Bliv VaccineretAnmeldelser

3,5

Svarer ikke på mails, tager ikke telefonen. Gav os tid selvom der ikke var gået længe nok mellem to vacciner. Vi måtte gå igen og finder en anden klinik.

Ingen højdepunkter som sådan. 🙂 Men alt gik fint; de var venlige, kommunikerende og professionelle i deres tilgang til opgaven. 👍

Vi bestilte tid online 2 timer inden fremmøde og kom ind og blev betjent til tiden. Vi havde to børn der skulle have hepatitis A og B, og de blev mødt af store smil og en tryg og afslappet atmos... Se mere

Uforskammet personale. Find et andet sted. Ung receptionist fordybet i sin mobil. Jeg blev afvist med ordene: jeg holder pause. Senere talt til som dement da jeg ikke i første omgang forstod, at det v... Se mere

1. Hospitalsudstyr
  2. Privathospital

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vores mission er at lave decentrale, bæredygtige og tiltalende vaccinationstjenester og at gøre dem tilgængelige for så mange som muligt.

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,5

Den bedste oplevelse for vores familie…

Den bedste oplevelse for vores familie 2 voksne og 2 børn.
Vi havde samtale med Jacob, og han var super god til at forklare og introducere os til de vacciner, bivirkninger etc.
Vi kommer helt sikkert i Frederiksberg afdelingen igen eller anbefaler vores venner.
De har også tider i weekenden eller sent eftermiddag, så man også kan nå efter arbejde.
Kan varmt anbefale stedet.

26. december 2023

Ramponeret klinik, men sød lægestuderende

Supersød lægestuderende solgte og stak. Men helt ærligt Frederiksberg klinikken var som et suspekt baggårdslokale. Ingen i receptionen, et ramponeret venteværelse med en røgalarm der bippede fordi den skulle have skiftet batteri. Et kvarters ventetid med bip var ved at give pip. Fik at vide den havde bippede nogle dage!

10. august 2023

Super fint sted at blive vaccineret.

Vi er et par, som blev modtaget i klinikken i Aarhus af en sød medicinstuderende, som var fyldestgørende og vidste alt om det hun skulle. Vi fik to vacciner hver.
Nogle brokker sig over, at man betaler for to konsultationer, selvom man er der sammen. Dette synes jeg dog giver meget god mening, da alle kommer med deres egen sundheds- og vaccinationshistorik osv, som tages stilling til hver især.

2. august 2023

Jeg er virkelig angst for vacciner men…

Jeg er virkelig angst for vacciner men hende ser vaccinerede mig var simpelthen så omsorgsfuld og virkelig rar. Gjorde en verden til forskel. Kan desværre ikke huske hendes navn 1 noget med B tror jeg.
Men alle var super søde og det tog ingen tid. Klart anbefales.

21. marts 2023

Lidt for smart

Vi var 3 personer, der skulle vaccineres. Vi rejser sammen til samme destination. Vi mødte alle 3 op på klinikken samtidigt og blev vaccineret samtidig. Vi blev afkrævet 3 konsultationsgebyrer. Vi var alle tre til stede under konsultationen og fik samme informationer og samme vaccinationer. At opkræver 3 konsultationsgebyrer for én konsultation, er virkelig at stramme den og dårlig stil. Eneste svar vi kunne få var, "det står på vores hjemmeside". En følelse af at blive narret, er aldrig særlig rar.

23. januar 2023

3.STIK BLEV IKKE TIL NOGET DENNE OMGANG

Tog ind til Øksnehallen i dag for at få mit 3.stik havde
overset "kun borgere, der skal have første stik, kan møde op uden tidsbestilling" Surt !! Bliver stoppet af 2.damer .Nåh det var kedeligt, at du ikke har bestilt tid
tag ud på Peter Bangsvej der er ikke tidsbestilling "Hav en rigtig god dag "Det der slog mig at der var næsten ingen mennesker, der var masse af frie stole ,men ak jeg tog afsted og blev mødt af masser mennesker og KÆMPE køer endeløse...Alle os troskyldige dansker farer ud en lørdag i Juletid for at passe på hinanden og samfundet og så er det bare så dårligt til rettelagt !!

11. december 2021

Det sejler

Man bestiller en tid. Ung desorganiseret person ringer og siger at de er nødt til at aflyse bestillingen og man skal ringe tilbage. Man ringer tilbage og får at vide at man ikke er i deres system og at det vaccinested man er inviteret til ikke findes. Det sejler fuldstændigt

25. oktober 2021