Bliv Vaccineret Anmeldelser

3,5

Svarer ikke på mails, tager ikke telefonen. Gav os tid selvom der ikke var gået længe nok mellem to vacciner. Vi måtte gå igen og finder en anden klinik.

Ingen højdepunkter som sådan. 🙂 Men alt gik fint; de var venlige, kommunikerende og professionelle i deres tilgang til opgaven. 👍

Vi bestilte tid online 2 timer inden fremmøde og kom ind og blev betjent til tiden. Vi havde to børn der skulle have hepatitis A og B, og de blev mødt af store smil og en tryg og afslappet atmos... Se mere

Uforskammet personale. Find et andet sted. Ung receptionist fordybet i sin mobil. Jeg blev afvist med ordene: jeg holder pause. Senere talt til som dement da jeg ikke i første omgang forstod, at det v... Se mere

1. Hospitalsudstyr
  2. Privathospital

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vores mission er at lave decentrale, bæredygtige og tiltalende vaccinationstjenester og at gøre dem tilgængelige for så mange som muligt.

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Mangelfuld kundeservice

Dukker op for at få den influenzavaccine, jeg har bestilt for en del uger siden. Får først at vide, da jeg møder op, at jeg alligevel ikke kan få vaccinen, da den nu er forbeholdt ældre og sundhedspersonale.

Jeg har fuld forståelse for, at influenzavaccinen skal forbeholdes de mest udsatte i samfundet - det bakker jeg 100% op om.

Men jeg undrer mig over, at jeg først får besked om, at jeg ikke kan få vaccinen, når jeg møder op. Blivvaccineret.dk har mit jo telefonnummer - jeg modtog så sent som dagen før vaccinationen en påmindelse om min tid. Det havde været god kundeservice, hvis man havde skrevet eller ringet forinden, så jeg havde sluppet for at sidde 40 minutter i min bil til ingen verdens nytte.

20. oktober 2020

5 stjernes oplevelse

Jeg har haft to gode oplevelser hos Bliv Vaccineret, senest igår da jeg mødte op en dag før aftalt og der alligevel blev fundet til til, at min søn kunne få blive vaccineret. Derudover fik jeg grundig vejledning ift. planlægning af vacciner, derfor de varmeste anbefalinger herfra.

27. februar 2020

Kan ikke anbefales

Har haft en rigtig kedelig oplevelse på Amicisvej og kommer ikke til at brug Blivvaccineret igen!
Bestilte tid til stivkrampevaccination af to voksne forud for en længere rejse i Sydøstasien. På stedet bliver vi anbefalet at også at blive vaccineret mod både Rabies og Japansk hjernehindebetændelse, da vi skal rejse i 3 måneder. En anbefaling der overrasker mig, da disse vaccinationer ikke indgår i Udlandsvaccinationens anbefalinger, men den unge læge/medicinstuderende fastholder sin anbefaling. Han beklager da der er tale om kostbare vaccinationer til omkring 1000kr og selvom det er mange penge vælger vi på hans anbefaling at lade os vaccinere. Begge dele gives af to omgange og først ved revaccination i dag, går det op for os at de henholdvis 820kr. og 1175kr er pr. injektion og ikke for vaccinationen, som vi blev oplyst.
Den unge medicinstuderende der i dag revaccinerede os, beklagede meget og kontaktede sin chef, der blot konstaterede at vi jo kunne se priserne på hjemmesiden - men det slog vi jo ikke op da vi sad i konsultationen første gang. Det endte dog med at vi ikke skulle betale de 250kr for selv konsultationen.
Men nu har vi betalt 7980kr for vaccinationer, som udfra det jeg læser ud af Udlandsvaccinationens anbefalinger, ikke er nødvendige til vores rejsetype. Rigtig dårligt informationsniveau og dårlig rådgivning, der har fordyret vores rejse betragteligt!

21. januar 2020

Kære Bodil

Tak for din anmeldelse, som vi er kede af at modtage.

Som jeg kan vurdere har vores vaccinatør rådgivet i overensstemmelse med nationale anbefalinger fra Statens Serum Institut (se mere på ssi.dk). Og han har tænkt sig om, motiveret anbefalingerne og drøftet dem med jer. Han har også som rutine at informere om at priserne er per injektion (denne prissætning er normal praksis, da folk jo ofte kan have nogle af vaccinerne i en serie i forvejen). Vores vaccinatør har selv for nyligt rejst i lignende områder i Sydøstasien og er ikke ubekendt med forholdene dér.

Når det er sagt er alle anbefalinger i sidste ende individuelle, eller der kan måske være tale om små risici (men med mulige store konsekvenser) og det er ens eget valg om man vil følge rådgivningen. Vi er fagpersoner og ikke interesseret i at “oversælge” noget. Vi føler os forpligtiget til at levere en grundig vejledning, uanset at vacciner kan komme på tale som man ikke specifikt havde bestilt tid til. Det er min vurdering at vores vaccinatør faktisk har været grundig og velovervejet i jeres konsultation.

Det lyder som om der primært er tale om en misforståelse af prisen, som ja, fremgår på hjemmesiden og som vi normalt sætter en dyd i at forventningsafstemme i klinikkerne. I er velkomne til at skrive direkte til mig på email mathias@blivvaccineret.dk, så vi kan finde en mindelig løsning.

Læge, blivvaccineret.dk

Det er nu anden gang min hustru og jeg…

Det er nu anden gang min hustru og jeg er blevet vaccineret i Nordhavn, Marmorvej 19. Jeg må sige at det fungerer helt optimalt.
Nemt at få en tid som hver gang holder. Vi har ikke ventet overhovedet fordi klinikken overholder bestilte tid. Desuden er personalet meget venlige og svarer gerne på alle dine spørgsmål vedr. vaccinationer. Vi kan kun anbefale denne klinik til alle som har brug for en vaccination.

11. marts 2019

Bedre, hurtigere, og mere bekvem end egen læge — men dyrere

Ganske udmærket, hvis man har travlt og skal vaccineres hurtigt. Det er—naturligvis—billigere ved egen læge, og især ved visse vacciner tilbyder man ikke nødvendigvis de billigere substitueringer, som apotekerne gør. Det kan derfor være ganske dyrt.

Men hvis man skal gøre det selv, så skal man også selv stå for at få recept ved lægen i en umulig telefontid om morgenen efter fuldmåne, afhentning på apoteket, og dernæst aftale endnu en tid ved lægen for at få stikket/-ene. Altså en proces, som måske tager en 3-4 dage, hvis man er effektiv, og apoteket har alt på lager.

Her har de nærmest alt på lager, og er altid tilgængelige, og er ganske effektive også. Så man må jo afveje pris og bekvemmelighed. Vaccination er så vigtigt, og private klinikker som disse fjerner i alt fald barrier, hvormed vaccinationen gøres let og bekvem. Dog mod en merpris/premium.

18. februar 2019

Virkelig god oplevelse. Super service

Virkelig god oplevelse...uden at have besøgt klinikken. Vi skulle vaccineres grundet en tur til Tanzania. Desværre fik vi bestilt tid det "falske" sted, hvor vi blev mødt af en sygeplejerske, som ikke ville/kunne diskutere forskellige behandlingsprincipper. Dette medførte frustration og usikkerhed. Jeg fandt blivvaccineret.dk, hvor man kunne skrive spørgsmål. Det gjorde jeg og inden for en halv time var der et svar, at jeg ville blive ringet op dagen efter, så jeg kunne få drøftet malaria profylakse med en kompetent person/ uddannet læge. Det var en meget behagelig læge, der ringede og besvarede vores spørgsmål på fin vis. Rådet var ganske gratis. Aldrig mere " danske lægers vaccinationscenter" der var ingen læger til stede, så det er falsk varebetegnelse😣

13. januar 2019

Ikke børnevenligt

Fine priser - pænt sted - overskueligt bookingsystem.

Men selve vaccinationsprocessen er på ingen måde børnevenligt eller pædagogisk - derfor 1 stjerner.

16. december 2018

Kære Kacr

Alle vaccinatører hos os er naturligvis 100% dedikerede til at give børn og voksne en god vaccinationsoplevelse. Derfor er vi kede af din oplevelse. Jeg har gennemgået forløbet med dig telefonisk og med vores vaccinatør og vi har grundigt vendt hvad man kunne have gjort anderledes til fremover. Tak for de pæne ord også.

blivvaccineret.dk

Super!

Jeg bliver ikke vaccineret andre steder, super service og nemt at komme til! Har lige været på den nye klinik i Nordhavn, så godt!

16. november 2018

Kan varmt anbefale

Kan varmt anbefale blivvaccineret.dk i Aarhus!
God og professionel personale, og dejligt med tider der er uden for “normal” arbejdstid.
Ligeledes skønt, at der ikke er konsulationsgebyr eks på malariapiller..
Fortsæt den gode stil :)

13. september 2018

Rigtig fint sted til børn.

Vi havde en rigtig god oplevelse ved klinikken i Aarhus igår. Med uendelig stor tålmodighed, forståelse og positiv indstilling blev mine to 5 årige vaccineret igår. De var på forhånd begge temmelig ængstelige for at blive stukket, men med den lægestuderendes hjælp, fik begge piger en rigtig positiv oplevelse med derfra. Mange tak for det :-)

13. marts 2018

Skuffet over så ringe kundeservice jeg…

Skuffet over så ringe kundeservice jeg blev tilbudt.
Jeg bestilte tid til en vaccination, og blev godkendt og mødte op til min tid.
Først ved han ikke at jeg har bestilt tid og spørger ind til hvilke vaccinationer jeg skal have..
Jeg for så at vide, at der ingen vaccine er tilbage på lager og at de er i rest ordre i hele landet. Det kunne de godt lige have sagt inden jeg brugte 1 time af min travle arbejdsdag på at tage derud for ingen nytte. Det hele virkede ret uorganiseret og fandt en anden side 'sikkerrejse.dk', som havde masser på lager..

13. marts 2018

Hej Emil

Vi har skrevet tydeligt 3 steder på vores hjemmeside at vaccinen er i rest: under klinikken, under vaccinen og under selve bookingprocessen. Det har du overset eller har alligevel taget chancen og er så gået forgæves.

Det er synd, men i den situation har vores vaccinatør (naturligvis) høfligt og venligt tilbudt alternativt vaccinationsprogram og informeret om muligheden for at andre klinikker stadig kunne have vaccinen, hvorfor du var velkommen til at overveje dette.

Desværre er restsituationen et problem i hele landet - faktisk hele Europa - og har været det løbende i mere end 1 år og alle vaccinationsklinikker har været ramt. I den situation er vi - som altid - dedikerede til at gøre det bedst muligt for vores kunder og er løbende opmærksom på at opdatere hjemmesiden og sikre forsyningen inden for det muliges rammer.

blivvaccineret.dk

Der var styr på sagerne

Der var styr på sagerne: God rådgivning, kompetent personale og vaccinationen var ikke så slem at komme igennem som frygtet. Alt i alt tiptop. Det gør heller ikke noget at der er gode, fleksible åbningstider. :-)

10. marts 2018