BJ Trading konkurs den 8.09.2020, BJ Trading er gået konkurs den 8. september. BJ trading er åbenbart begyndt igen at sælge ud af deres varelager stadig under navnet BJ Trading. Det foregår... Se mere

Bestilte cover til HTC telefon til én pris men ser senere på hjemmesiden, at coveret nu er i restordre samt at prisen er gået ned. Bliver enig med BJT om at annullere ordren for derefter at bestille t... Se mere

KØB IKKE FRA BJ-TRADING.DK! Det kan ikke anbefales at købe fra BJ-Trading, da de løber fra deres ansvar lige så snart deres produkter går i stykker. Så hvis du køber et produkt fra dem og det... Se mere

Jeg bestilte mit kabinet og forskellige dele til min første gamer PC som jeg byggede i dag sammen med en god ven. BJtrading har muligvis en lidt outdated hjemmeside, men har gode varer til favorable... Se mere

2,2

Under middel

BJ Trading konkurs den 8.09.2020,

BJ Trading konkurs den 8.09.2020,

BJ Trading er gået konkurs den 8. september.
Det foregår ved at BJ Trading beder kunden om at indbetale beløbet for de købte varer til en bankkonto nr. som fremgår af en fremsendt faktura.
Det fremgår ikke af hjemmeside at BJ Trading er gået konkurs og derfor må det være den tidligere ejer som begår bedrageri ved at sælge ud af varelageret.
Dvs. at hvis du køber deres varer bliver du hæler, og du risikere at miste dine penge hvis du bliver nød til at levere varen tilbage.
Der er heller ikke nogen returret eller garanti på varekøbet.
Min anbefaling er derfor at lade være med at betale for et evt. varekøb.
Rent faktisk har BJ trading i forbindelse med en retursag modtaget en komponent fra mig via PostNord den 9.09.2020, (dagen efter konkursen), hvilket er ulovligt. BJ Trading skulle have nægtet modtagelse så jeg havde fået pakken retur til min adresse.

23. september 2020

KØB IKKE FRA BJ-TRADING.DK!

KØB IKKE FRA BJ-TRADING.DK!

Så hvis du køber et produkt fra dem og det senere går i stykker eller er i stykker fra du modtager produktet, skal du ikke regne med at kunne reklamere over den ringe kvalitet. BJ-Trading tager INTET ansvar.

Giv heller 3 kroner ekstra og køb produktet på en hjemmeside, som går op i at yde en god kundeservice.

25. juli 2020

LAD VÆRE MED AT KØB HER..

Har købt en Ubiquiti AP som ikke fungerer som det skal.. Her er hvad man får af svar:

Jeg beklager at du har problemer med produktet. Jeg må desværre oplyse at der hvor produktet er købt, er hos B.J.Trading EDB A/S, som desværre er gået konkurs den 8. Juli 2019. B.J.Trading er blevet rekonstrueret og er nu ejet af BJT ApS. BJT ApS forpligter sig ikke på reklamationer af produkter solgt af B.J.Trading EDB A/S. Vi har desværre ikke mulighed for at varetage reklamationen på denne og kan derfor desværre ikke være dig behjælpelig.

Så du kan ikke være sikker på at have reklamationsret ved dette firma, da de åbenbart går konkurs engang imellem..

19. marts 2020

De overholder ikke købeloven.

De overholder ikke købeloven.
Jeg købte en gave til min kone. Pakket op efter en måned, der var en stor revne i et låg. BJ Trading ville ikke bytte, fordi der var gået mere end tre dage siden modtagelse.
Det holder ikke. Men for lille et beløb til at kør en sikker sag i forbrugerklagenævnet.

15. marts 2020

God oplevelse med hurtig levering

Bestilte et grafikkort den 27/1, de havde den på fjernlager.
Får at vide den kommer hjem til dem den 3/2, den 4/2 (i Dag), får jeg den hjem.
Fantastisk hurtig levering

Mange problemer man læser her på trustpilot om BJTrading er omkring enten konkurs eller returvarer.
Skal ikke kunne udtale mig på det område, men i tilfældet må denne anmeldelse opdateres. De oplyser rimelig fint med info, havde ingen problemer overhovedet, okay god indpakning.

4. februar 2020

Er gået konkurs

Er gået konkurs
Er gået konkurs, så derfor lang/ingen mulighed for garanti eller fortrydelse af køb.
De svarer på henvendelser.

5. august 2019

Næsten perfekt.

Gode priser, nem bestilling og hurtig levering.
Men det ville være mere relevant at oplyse leveringstiden for levering til kunden i stedet for leveringstiden fra leverandør/producent til Bjtrading som i dette tilfælde:

Lagerstatus
Ikke på lager
På lager hos leverandør / producent - forventet levering hos os om 2 - 5 hverdage

10. juli 2019

Skulle bruge 2 Bruder traktorer til en…

Skulle bruge 2 Bruder traktorer til en gave. Ringede først 11 min. og igen 17 min, telefonsvareren sagde at der var meget travlt, besluttede at køre fra Them til Thorsø 35 kilometer. men de var ikke på lager, de kunne få dem hjem og jeg skulle betal 69 kr. i fragt, 6 timer senere ville jeg bestille dem på nettet og da var priserne sat op, så stoppede festen og jeg har bestilt dem andet sted, det var så første, eneste og sidste gang jeg har forsøgt at handle med BJ Trading.

8. juli 2019

Fair nok at man har billige varer men…

Fair nok at man har billige varer men når man så samtidig sparer så ekstremt på kundeservicen så kunderne ikke kan komme igennem på telefonen så bliver det sgu for meget.

Jeg har prøvet siden telefonen åbnede i dag 26-06-2019 kl. 10-12.30 og hver gang jeg har ventet i kø er jeg bare blevet smidt af og kunne så starte helt forfra.

Jegkan desværre ikke anbefale BJtrading. Engang var de gode men det er desværre ikke tilfældet mere.

Som om det ikke var nok så oplever jeg også tit at deres varer står til at være på lager og når man så bestiller dem ændrer status sig til at hov dem havde de pludelig ikke på lager mere.

26. juni 2019

God måde at miste kunder på

Hvis du beslutter dig for at handle med BJ Trading, så skal du være meget sikker på, hvad du vil have.

Jeg bestilte en ny SSD til min bærbare, som jeg fandt ud af ikke var kompatible med hinanden, så jeg ville gerne returnere varen.

Jeg fik at vide, at de ikke kunne refundere det fulde beløb, men kun 80% af varens beløb, da jeg havde brudt embalagen(jeg havde skåret et klistermærke op, på æsken som varen kom i).
Jeg købte den igennem mit lille enkeltmandsvirksomhed og fik at vide, at fordi jeg havde købt varen igennem mit firma, så var de ikke forpligtigede til at returnere mine penge.
Nej, det er de vel ikke, men det er vel hvad man kalder dårlig kundeservice, hvad enten det er et firma eller privatperson.

Kan ikke anbefale BJ Trading og jeg handler der aldrig igen.

17. april 2019

Falsk markedsføring af VIP Club.

Falsk markedsføring af VIP Club.
Markedsfører sig selv ved at give billigere VIP priser på udvalgte varer, hvis man melder sig ind i deres klub. Når man så melder sig ind og bestiller varen til VIP pris, så har varen en helt anden lagerstatus og så kan de lige pludselig ikke levere varen.

2. april 2019

Svær at navigere rundt på hjemmesiden, men er super tilfreds med produktet!

Hjemmesidens layout kan være lidt svær at finde rundt i.
Jeg faldt over dem da jeg søgte på google/pricerunner efter det angivne produkt. Herfra blev jeg videresendt til deres webshop.
- Jeg tjekkede lidt op på firmaet før jeg bestilte.. men jeg bestilte via mit medlemsskab på Pricerunner, og her gav de "købsgaranti" på de proidukter jeg købte..

En super service der gjorde at jeg trykt bestilte produktet.. og det blev hurtigt leveret uden problemer..
De var gode til at følge op med mail på ordren samt sende fakturaen osv.

Produktet var i perfekt stand da jeg modtog det og det er allerede blevet godt brugt..

Jeg kan sagtens finde på at handle ved dem igen!

9. februar 2019

Falsk lagerføring.

Bestilte i mandags fire ting af dem, som alle stod på lager så forvente 1-3 dages levering, som angivet. Her i dag logger jeg så ind for at se hvor langt de er noget. Jeg finder ud af to af varerne står som de først kommer hjem i morgen på min ordre, men på deres hjemmeside står de til at være på lager. Regnede med at kunne samle min pc her i weekende, men de kan jeg nu skyde en hvid pil efter.

Afbestilte det hele, gider ikke støtte dem, når de lyver om deres lagerstatus.

12. december 2018

Er dette din virksomhed?