Bjørnekælderen Anmeldelser 43

3,0

En super hyggelig aften Vi havde arrangeret 26 gæster med Store Bjørn og tilhørende vinmenu. Vi havde lidt startproblemer med koordineringen af arrangementet, men det lykkedes efter et par mails... Se mere

Vi havde reserveret bord til et krebsegilde og krebsene smagte fantastisk. Super lækker dyppelse med til, som smagte skønt. Ventetiden var dog meget lang og endte på 40 min inden første servering... Se mere

Nye ejere og fantastisk mad og betjening. Vi spiste teatermenu (hamachi, sortfodsgris, solbær) og fik to dejlige glas vin. Enormt højt niveau på alle tre retter: Knivskarp tilberedning, spændende sma... Se mere

3,0

Middel

For dyrt og ligegyldigt

Havde bestilt bord til 2 - den ene bestilte 3 stk smørrebrød til Ca 450 og jeg 2 stk til Ca 300. Fadøl som måtte returneres 2 gange da de begge var flade. Smørrebrødet er højt belagt... for højt og pynten er væltet på, så en del karse måtte fjernes. Virker ret ligegyldigt anrettet , og en halv skive med rød grape helt malplaceret.
Betjeningen var anderledes og maden blev kun præsenteret ved en servering . Det bliver desværre kun til dette ene besøg - prisen er for opskruet ift oplevelsen, og skal jeg betale så meget, så forventer jeg ordentligt smørrebrød og ditto øl

23. juli 2025

En super hyggelig aften

En super hyggelig aften
Vi havde arrangeret 26 gæster med Store Bjørn og tilhørende vinmenu. Vi havde lidt startproblemer med koordineringen af arrangementet, men det lykkedes efter et par mails at få det hele på plads.
Bordene var smukt pyntet, serveringer kørte som planlagt, fantastisk velsmagende mad - flot præsentation af retterne fra Mads.
Tilbagemeldingerne fra vores gæster er alle meget positive ud fra kvalitet, lokalet osv.
Råd: sørg for at der er rigeligt med brød og vand på bordene hele tiden.
Vi havde en magisk aften i Bjørnekælderen.

10. maj 2025

Meget skuffende besøg

Havde glædet mig meget til Bjørne
kælderen, men gik skuffet derfra.
Maden var velsmagende, men hold nu op hvor er retterne små. Kan ikke erindre hvornår jeg sidst har fået så lidt mad på tallerkenen i København.
Desværre var betjeningen også underligt distræt og uoplagt. Bestillinger blev glemt, og tjeneren var underligt kort for hovedet og virkede egentlig som om han hellere ville sidde hjemme på sofaen.
Hvordan de har fået en bib Gourmand for den indsats er lidt en gåde. Øv, og slet ikke hvad vi havde forventet efter meget positiv omtale i bla Gastro.

15. marts 2025

Mit første

Mit første - og sidste besøg i Bjørnekælderen!
En arrogant tjener som ikke var ærlig omkring priserne for dagens smørrebrød hvor de nærmest intet havde af det der faktisk stod på spisekortet. 3 håndmadder som var så små at vi slet ikke blev mætte - og midterste servering en torsk uden smag på et stykke overristet rugbrød der ikke kunne skæres over. Oveni ublu priser for både mad og drikke. En stor skuffelse som nok skal blive videregivet til venner og familie.

1. marts 2025

Dejlig mad, meget små portioner.

Vi spiste aftensmad og valgte dagens menu: Lille Bjørn.
Maden var god og den kvindelige tjener var meget opmærksom. Bjørnekælderen er en hyggelig restaurant.
Portionerne er meget små og vi bad om ekstra brød 4 gange. Det er en uskik at der ikke er noget mættende tilbehør, udover brød.
Vi var ikke meget sultne og blev ikke mætte.

22. februar 2025

Vidunderlig aften

Vidunderlig aften. Maden spillede bortset fra desserten som var lidt til den kedelige side. Der laves virkelig god mad i kælderen og vinkortet følger trop. Stor anbefaling herfra

16. november 2024

Vidunderlig aften

Jeg havde inviteret to venner på middag. Vi fik 4 skønne rette og gode vine dertil. Alt var rigtig fint, og tjenerne var top professionelle omkring os.
Prøv det. Super hyggeligt og aldeles skøn og rigelig mad.
Vil særligt fremhæve blæksprutteretten og dådyr. Wauw.
Tak for at gøre det hele godt for os og godt igen.

23. september 2024

Ærgerlig betjening og manglende opmærksomhed

Ventetiden var dog meget lang og endte på 40 min inden første servering - uden at restauranten var fyldt.
Vores ene tjener virkede arrogant og kom sjældent fordi vores bord, hvilket resulterede i, at vi ventede 30 minutter før bestilling af drikkevarer.
1800 kr. for én portion krebs med en noget lille salat og én af deres billigste flasker vin, samt desserten som bestod af rød grød med fløde. Uden denne, var vi gået derfra noget så sultne.
En lidt skuffende oplevelsen.

24. august 2024

Helt igennem gennemført oplevelse

En helt igennem gennemført oplevelse! Maden er en klasse for sig selv, og her er der virkelig tale om ‘value for money’. Hyggelige omgivelser og venlig betjening, der bestemt har forstand på sagerne - vin og mad er sammensat til ug.

2. august 2024

Generel dårlig oplevelse

Generel dårlig oplevelse. Vi var 4 personer. Havde bestilt to x menu samt en æg og rejer og et stjerneskud. Ægget på rejerne var meget blødkogte på det noget skrabede stykke mad og flød lidt ud. Stjerneskuddet til 295 kr bestod nærmest af 4 mundfulde - mere var der ikke. De to andre som havde bestilt menu var de to første stykker ok. Det sidste stykke med rullepølse og edamamebønner var syrligt og rullepølsen kunne man slet ikke smage. Mærkelig sammensætning. Tjeneren var flabet og konfliktsøgende. Tog allerede af bordet selvom de to andre ventede på deres mad. Ubehøvlet. Øvøv dårlig oplevelse. Kommer der ikke mere.

4. juli 2024

Skøn skøn aften i Bjørnekælderen

Vi var i Bjørnekælderen i går aftes. Det var en fantastisk helhedoplevelse. Maden var fortryllende. Vi fik en lille bjørn/ 4retters menu med skønne afstemte vine til. Helt helt vidunderlig oplevelse, med en fuldstændig charmerende servicsering. En aften vi sent glemmer.

20. marts 2024

Arrogance

Fantastisk modtagelse , lækker men meget dyrt mad. Arrogant betjening, følte os totalt ignoreret, hvorfor vi forlod stedet uden vores tiltænkte dessert .
Dårlig oplevelse, vi kommer ikke igen.

18. november 2023

Mega skuffende oplevelse

Starter allerede ved ankomsten. Bord til 3 er ikke klar.
Vi bestiller vand med bobler. Og må rykke for det efter 15 min. Vi informere om vi ikke vil bestille mad , før vi har vin kort,. Men vinkort har de ikke nok af, det kommer så efter 25 min. da vi alle er i tvilv om mad, vil vi ikke bestille før vinkortet er set.
Efter lang tid kommer snacks og champagne. Meget middelmådigt. Efter lang tid kommer forret. 275 for hummer med soltørret tomat og bønne total ide forladt, og kedeligt.
Vi afmelder hovedret da vi har fået nok, og går. Trist og mega skuffende oplevelse. Mega øv havde glædede os, og skulle fejre en stor aften. Men den faldt til jorden. Held og Lykke

10. november 2023

Ikke value og arrogant …

De havde ikke den almindelige mad med rejer så fik i stedet rejer der ikke var pillet hvilket ikke var rart. Betjeningen var bare arrogant over det.
Priserne er helt over niveau.
Så Michelin er steget det til hovedet og priser står ikke mål med hverken betjening eller mad. Så alt i alt dårlig oplevelse

30. juni 2023

Sur og arrogant kok

Vi var et selskab på 10 mennesker
Vi havde en dårlig oplevelse med kokken. Han virkede sur og arrogant da han serverede retterne. Maden var heller ikke noget prangende. Alt i alt 2 ud af 5 stjerner

9. august 2022

Fabelagtig Service

Service, smags oplevelsen.
Personligt havde jeg glædet mig SÅ vanvittigt meget til og dele den her oplevelse med min kæreste, og den levede fuldstændigt op til mine/vores forventninger og mere til.
Da vi ankom blev vi taget i mod af en venlig smilende tjener, som tog sig tid til og fortælle os menuerne, tog sig tid til os.
IKKE sidste gang vi besøger bjørnekælderen
Maden var smukt anrettet og smagte himmelsk
Bliver nødt til og smage deres smørrebrød

27. maj 2023

Er dette din virksomhed?