Havde bestilt bord til 2 - den ene bestilte 3 stk smørrebrød til Ca 450 og jeg 2 stk til Ca 300. Fadøl som måtte returneres 2 gange da de begge var flade. Smørrebrødet er højt belagt... for højt og... Se mere
En super hyggelig aften Vi havde arrangeret 26 gæster med Store Bjørn og tilhørende vinmenu. Vi havde lidt startproblemer med koordineringen af arrangementet, men det lykkedes efter et par mails... Se mere
Vi havde reserveret bord til et krebsegilde og krebsene smagte fantastisk. Super lækker dyppelse med til, som smagte skønt. Ventetiden var dog meget lang og endte på 40 min inden første servering... Se mere
Nye ejere og fantastisk mad og betjening. Vi spiste teatermenu (hamachi, sortfodsgris, solbær) og fik to dejlige glas vin. Enormt højt niveau på alle tre retter: Knivskarp tilberedning, spændende sma... Se mere
Fantastisk madoplevelse 🌟🙏🏼
Tak for en helt igennem fantastisk madoplevelse. Lækker finger food til at starte med og derefter kom den ene lækre ret efter den anden. En aften som alle madelskere burde give sig selv. Meget gennemført af Mads Dalsborg & Co, jeg / vi kommer bestemt igen.
Det er en fornøjelse at Mads Dalsborg forstå at møde sine kunder i øjenhøjde og vise hans store passion for mad og dens kunne igennem samtlige smage. 🌟🙏🏼
Middag i anledning af fødeselsdag
Vi har her til aften spist middag i Bjørnekælderen, og her sætter jeg aldrig mine ben igen. Maden er sådan set rigtig god, men det opvejer ikke den totalt ringe service. Vi blev nærmest ignoreret gennem hele middagen, venter i det uendelige, betjening glemmer drikkevarer, følger ikke op, begår fejl i servering osv. Portionerne er også virkelig små, så det hænger ikke sammen med prisen. Så hvis du skal ud og spise, så vælg en anden restaurant.
En perle på Frederiksberg
Ganske enkelt en af Københavns bedste frokost restauranter!
Sublimt smørrebrød der så velsmagende….
Arrogant og flabet tjener!!
Arrogant og flabet tjener!!
Vi var et bryllupsselskab på Ca. 15 mennesker som havde bestilt bord på Bjørnekælderen kl 13. Et par stykker kom 15 min før og blev vist hen til langbordet der var klar til os, satte os og ventede på resten. Da kl var 12:55 var alle kommet og her finder tjeneren ud af at der ikke var stillet nok borde op.. Så tjeneren siger "vi er ikke vant til at folk kommer 20 min før" meget højlydt og med en arrogant og negativ tone.. Og nogle af gæsterne ventede i 5 minutter før at det blev ordnet og måtte bare stå op. Alt andet på bordene var klar, så det var tydeligvis restauranten der havde stillet for lidt borde op.. Så ordner han bordene og alle kan nu sidde ned og igen nærmest råber han "ja altså vi er ikke vant til at folk kommer 30min før tid, sååå..." (så nu 30 og ikke 20min) Vi alle ved bordet sidder og bliver ret lamslået over den kommentar nu for anden gang og hele hans arrogante måde at være på.
Under hele middagen er der ikke det mindste af et smil fra tjeneren, han er arrogant og kort for hovedet og giver en utrolig dårlig stemning bland gæsterne.. Vi taler om det ved bordene og er enige om at det er en underlig og uprofessionel opførsel han har. Så beder en gæst om en cola og den glemmer han, så der må spørges efter den to gange. Det kan ske, men da han så kommer med den hælder han den op i glasset så al brussen forsvinder, gæsten der får colaen siger til tjeneren "du behøver ikke at hælde op" hvortil han svarer "vi er sådan en restaurant der hælder op" hvor gæsten så siger "jamem al brussen forsvinder" og der siger han blot "nå" og går. Resten af tiden fortsætter han sin arrogante attitude og sin sure udstråling!
Maden var meget dyr og med den RINGE service oveni så sætter jeg ALDRIG mine ben der igen, nogensinde.
Betjeningen var uprofessionel
Fik diverse retter og de var velsmagende,. Men mange eksempler på uprofessionel betjening. FX da vi spurgte om navnene på de syv oste sagde han bl.a. at han ikke vidste navnene på de to blå oste og at det ville tage alt for lang tid at finde ud af det i køkkenet . Vi gættede på en Bleu d*Auvergne og måske en engelsk blå ost - men fik det aldrig opklaret. Flere andre fodfejl - men han var venlig nok.
En uforglemmelig oplevelse
En uforglemmelig oplevelse. Virkelig lækkert og smagfuldt mad og rigtig god betjening.
Det skal opleves!
Lækker mad, lækker vin og meget behagelige omgivelser. Bjørnekælderen, er yderst anbefalelseværdigt! Der er stor fokus på lækre råvare, hvilket i min bog er noget af det vigtigste når man skal have god mad. At betjening og omgivelserne så også spiller er bare et kæmpe plus!
Prøv det - det kommer ikke til at skuffe :)
Dejlig mad og god stemning
Bjørnekælderen er fantastisk
Fødselsdagsmiddag i Bjørnekælderen. Vi fik menuen Store Bjørn, og jeg må side, at maden var helt og aldeles fantastisk! Meget overraskende smagskombinationer som alle fungerede sublimt - hvem skulle have troet at fersken og kaviar kan noget skønt sammen - virkelig lækre vine, kompetent og utrolig venlig betjening. Kæmpe anbefalinger herfra.
Ærgerlig oplevelse..
Jeg skriver generelt ikke særligt mange anmeldelser, men det var simpelthen en af de underligste restaurant besøg vi har haft længe.
Vi bliver taget godt i mod af en sød ung kvinde, der byder os velkommen og forklare os menuerne - men derfra går det helt skævt, desværre.
Vi bliver enige om at bestille menuen ‘Lille Bjørn’, og har fået forklaret indholdet af menuen ved ankomsten. Derudover vil vi bestille nogle snacks, men får fortalt at croquetterne ikke er der i dag, hvilket er lidt ærgerligt i det der kun er et par snacks at vælge imellem som udover croquetterne er chips, oliven, mandler og tærte.
Da jeg spørger ind til deres vine, er de første to udsolgte, og da jeg så peger på en specifik rødvin fra USA der ligger til ca. 400 kr., kommer den mandelige tjener med en fransk vin til 800 kr.,med forklaringen at vi får meget mere for pengene der?! Det samme sker da jeg spørger ind til en anden vin, hvor jeg bliver anbefalet en vin i en helt anden prisklasse, hvilket er så dårlig forståelse af kundens ønsker.
Vi starter med to glas champange, der ikke bliver skænket ved bordet, så vi reelt set ikke ser flasken, hvilket ikke må ske. Og da vi så får den vin vi har bestilt, bliver flasken åbnet og hældt op uden at vi bliver tilbudt at smage (det var en vin med prop). Derfra bliver der ikke skænket vin til os resten af aftenen, det gør vi selv, og det samme med vand.
Første forret var en enormt salt svampe boullion, men efter den start på aftenen orker vi ikke rigtigt at sige noget. Inden anden ret, kommer den mandelige tjener og spørger om vi er klar til vores tatar, som vi undre os over da menuen der blev fortalt af den kvindelige tjener var blæksprutte og ikke tatar. Han forklare at blæksprutten i mellem tiden er blevet udsolgt? (Vi sidder i en halv tom restaurant). Vi er ikke helt tilfredse med den pludselige ændring der ligger relativt langt fra hinanden, og vi får så at vide at det er den syltede pære i retten der er udsolgt, men at de finder på en løsning hvilket er fint. Da vi får retten er der meget lidt blækspruttepasta på toppen af nogle kugler hårde pære, ikke specielt interesesant.
Tredje ret som var noget revlsben, var fin og desserten/brødet var nok det bedste på hele aftenen.
Jeg har aldrig oplevet så underlig en service. De to tjener der var gik lidt rundt i restauranten, kommer ikke én gang og fylder vores vinglas op, derudover skal vi selv bede om mere vand og brød i løbet af aftenen. De var egentlig rare og smilende, men vi fik en service i forhold til drikke.
Da vi betaler giver vi kontanter, hvor der er en difference på 70 kr., disse penge kommer han aldrig med - han må have gået ud fra de var til ham selvom vi intet har nævnt omkring at han blot kan beholde resten. Prikken over i’et er at vi forlader restauranten alene, der er ikke en der kommer og siger tak for i aften, tager vores frakker fra garderoben eller lignende, de havde allerede gang i en fyraften øl i køkkenet.
Vi har spist på de fleste steder i København, og vi har aldrig oplevet så ringe en service og kedelig mad prisen taget i betragtning. De må have faldet gevaldigt af på den efter den fine anmeldelse i Berlingske tidligere på året, hvilket også kunne ses på den semi tomme restaurant.
Vi var 14 som skulle i teatret så vi…
Vi var 14 som skulle i teatret så vi havde bestilt 4 retters menu. De to forretter var gode men hovedretten var meget kedelig. Et stykke revsben som havde ligget i marinade. I mit var det to ben og halvdelen var fedt. Fik nok 25-30 gram kød. Tilbehør var en asparges og lidt sovs. Ikke meget. Super gode vine til gengæld.
En dejlig fødselsdag for min mand i går…
En dejlig fødselsdag for min mand i går aftes med menu Store Bjørn med små fine og meget velsmagende retter Vi var 6 personer der holdt os til fisk og startede med østers og det holdt hele vejen igennem - sublimt 😋 og i godt selskab af helt nystartet ung kvindelig tjener suppleret af en mere erfaren tjener med godt kendskab til vinen og de gjorde det begge godt så stor ros til hele holdet og ikke mindst Mads Dalsborg😀
Vi spiste en fantastisk middag i…
Vi spiste en fantastisk middag i Bjørnekælderen i lørdags !
Vi valgte menu "Lille Bjørn" - og sikke en sublim madoplevelse. Vi fik et glas hvidvin og et glas rødvin til maden. Tjenerens rådgivning i forhold til vores smags præferencer "sad lige i skabet".
Det kan ikke vare længe, før vi skal forbi Bjørnekælderen igen.
Nye ejere og fantastisk mad og…
Nye ejere og fantastisk mad og betjening.
Vi spiste teatermenu (hamachi, sortfodsgris, solbær) og fik to dejlige glas vin. Enormt højt niveau på alle tre retter: Knivskarp tilberedning, spændende smage (en del friske, syrlige, asiatiske twists undervejs) og flotte anretninger. Lokalerne er nyrenoverede og meget flotte og hyggelige. Vildt god betjening og i det hele taget skøn stemning. Kan varmt anbefales.
Holdet bag Bjørnen sørgerede for…
Holdet bag Bjørnen sørgerede for fuldstændig vanvittig lækker og udsøgt mad til mine forældres dobbelte 60 års fødselsdag⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De varmeste anbefalinger, til det lækreste mad og bedste service, hvor der altid med smil på læben 🙏🏼
Tusind tak for at give os alle en smagsoplevelse udover det sædvanlige, 5 stjerner er langt fra nok, men der kunne desværre ikke hakkes flere af⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt og aldeles forfærdelig service!
Helt og aldeles forfærdelig service!
Stedet var stort set tomt - og med den service, der blev lagt for dagen denne tirsdag aften, giver det god mening.
Vores tjener var arrogant - ikke bare over for vores lille selskab - men også, så man måtte krumme tæer i forhold til nabobordene.
Siden gik det værre, da en deltager i vores selskab spurgte til en øl-type (IPA), som restauranten ikke havde, og som tjeneren derefter hånede som en øltype, som "ikke smagte af noget"...
Punktummet for den ringe anmeldelse sætter jeg dog, da vi (efter først en gang at have fået en regning, der inkluderede to hovedretter, som vi ikke havde bestilt - og som de derfor lavede om) spurgte ind til et punkt på regningen, og tjeneren sagde: "det var det, I bestilte, og sådan er det".
Jeg garanter, at jeg aldrig sætter mine ben i denne restaurant, før den daglige ledelse bliver ændret.
Heldigvis er der masser af gode andre restauranter i dette område.
En skuffende oplevelse
Spiste på restauranten da Frederiksberg holdte høstfest, dagens menu var kedelig og desværre ikke noget st råbe hurra for...Grillpølserne trak midt op med den stuvet spinat havde ingen smag. Det virkede som om kokken havde haft en dårlig dag. Vores tjener var ikke rigtig på... som om han helst vil være fri, han kunne ikke vin kortet og sprudlede ikke af glæde for at fortælle om menuen, han forsvandt længe i kælderen, så vi selv måtte ned og spørge om forskellige ting.
Fantastisk mad og betjening
Helt fantastisk velanrettet mad og yders serviceminded og venlig betjening.
Absolut et besøg værd, et af de bedre steder på Frederiksberg.
Sjældent man oplever så god og opmærksom betjening.
Helt i top, det var en forsøjelse