Jeg har sjældent oplevet så hurtig, grundig og personlig kundeservice. Albert satte sig virkelig ind i mit konkrete projekt og svarede kompetent på alle mine spørgsmål. De var desuden utrolig fle... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
We are Bio Fireplace Group, a leading company in high-quality and eco-friendly fireplaces. Our products are designed to provide a safe and environmentally friendly alternative to traditional fireplaces, using bioethanol, electricity or water as fuel, which burns cleanly without any harmful emissions. One of our strengths is our extensive online presence. We have webshops in 12 different countries, which makes our products easily accessible to customers all around Euroupe. Whether you are looking to add warmth and ambiance to your home or create a stunning focal point for your outdoor space, we have a wide range of products to meet your needs. From bioethanol fireplaces, electric fireplaces or opti myst fires to patio heaters, fire pits or pizza ovens, we have a variety of styles and sizes to suit any space and taste.
Gravsholtvej 15, 9310, Vodskov, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg er da total vild med denne biopejs, fik den i dag og straks sat på plads hvor den skulle stå, det fine keramik brænde lagt ind og påfyldt 1 liter bioethanol, den har nu brændt i 4 timer for fuld styrke, og den varmer da helt vildt godt, det er noget vi glæder og til når det bliver vinter,
Tak til jer og ikke mindst Steffen for jeres enormt fantastiske produkt

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
De var desuden utrolig fleksible omkring levering, tilbød mig Black Friday-rabatten allerede nu og prismatchede uden problemer, da jeg fandt samme model billigere andre steder.
Man føler virkelig, at de gerne vil hjælpe frem for bare at sælge. Kæmpe anbefaling! 😊

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Fantastisk service, super flinke mennesker - og meget kompetente. Vi kommer igen! tusind tak for superservice før købet, men også bagefter. TAK

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Vi henvendte os på mail for råd og vejledning i forhold til køb af bio pejs.
Vi fik god vejledning og endte med at købe den anbefalede pejs.
Efter at have modtaget den må vi bare konstatere at den på ingen måder levede op til det vi havde fået oplyst.
Vi har forsøgt at gå i dialog med virksomheden men får bare oplyst det samme som inden køb.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
En uheldig oplevelse blev mødt af superhurtig, professionel og venlig respons. Tusind tak for fin behandling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Meget god service. Dejligt at kunne hente varen hos jer.
Vi måtte desværre aflevere den købte biopejs, men fik også rigtig god service med det.
Pengene kom retur på min konto med det samme.
Tak for god service

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Bestilt bioethanol to gang. God kvalitet og hurtig levering.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Super service og hurtig levering. Er meget glad for bio-pejsen.
Stor anbefaling.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Meget hjælpsomme medarbejdere, der brænder for god service. Det er et troværdigt sted at købe en biopejs. Jeg følte mig værdsat som kunde og tryg hele handlen igennem. De holder, hvad de lover. Kan varmt anbefales.

God handel hos biopejs-shop.dk
Købte rensemiddel og etanol til vores biopejs. Fik hurtig bekræftelse og levering var også meget hurtig.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Det bestilte kom til tiden og matchede den bestilte vare

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Virkelig fin pejs i god kvalitet og vi er rigtigt glade for den. Dog var der en defekt møtrik uden gevind der måtte byttes og eftersendes. Både det og den oprindelige forsendelse tog længere tid end normalt og var mere besværligt med udfyldelse af diverse formularer og opgivelse af produktionsnumre etc.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Pejsen er super lækker og rigtig hyggelig når den er tændt. Så på det punkt er det en 5er. Samlevejledning var piv ringe, som i piv ringe. Der er godt nok ikke meget der skal samles, men tegningerne er så ringe og så små at der skal bruges en lup. Det må kunne gøres bedre. Jeg hader at gætte hvordan ting skal samles.
Et tip til jer, se hvordan Ikea laver tegninger.
Skruerne var 2 umbraco og 2 krydskærv. Hvorfor det er sådan aner jeg ikke. Beslagene øverst og nederst er de samme, så hvorfor skruerne er forskellige er underligt.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Det hele spiller! God og hurtig kommunikation, reelle tilbud. Bytter uden problemer. Jeg er superglad for jeres service og vil helt sikkert anbefale jer til alle! Min Washington pejs ser så meget bedre med pynte brænde i. Den kan varme stuen 2-3 grader på kort tid, og en liter bioethanol holder til 5-6 timer, hvilket er nok til en hyggeaften

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Hurtig og effektiv service, min mand siger det er den bedste julegave ever