Jeg har sjældent oplevet så hurtig, grundig og personlig kundeservice. Albert satte sig virkelig ind i mit konkrete projekt og svarede kompetent på alle mine spørgsmål. De var desuden utrolig fle... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
We are Bio Fireplace Group, a leading company in high-quality and eco-friendly fireplaces. Our products are designed to provide a safe and environmentally friendly alternative to traditional fireplaces, using bioethanol, electricity or water as fuel, which burns cleanly without any harmful emissions. One of our strengths is our extensive online presence. We have webshops in 12 different countries, which makes our products easily accessible to customers all around Euroupe. Whether you are looking to add warmth and ambiance to your home or create a stunning focal point for your outdoor space, we have a wide range of products to meet your needs. From bioethanol fireplaces, electric fireplaces or opti myst fires to patio heaters, fire pits or pizza ovens, we have a variety of styles and sizes to suit any space and taste.
Gravsholtvej 15, 9310, Vodskov, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Fin og overskuelig hjemmeside. Ingen problemer med bestilling eller betaling. Meget hurtig levering.
Varen er i orden og tilfredsstillende

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Varen kom hurtigt og fungere perfekt til vinter stuen skal bare holde frost på afveje en lille blæser er valgt. Skulle dog have ventet til Black Friday kan jeg se.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Der var rigtig god kommunikation via chatten. Svar på alle spørgsmål, samt råd og vejledning, der ikke handlede om at sælge mere eller dyrere, men rent faktisk tog udgangspunkt i mit behov.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Super hurtig levering, svarer hurtig på mail

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Det hele var som aftalt, men jeg vil opfordre til At Biopejs-shop.dk laver lidt bedre aftaler med transportøren, så man kan få et tidsrum for levering. En dato er ikke OK, for det kræver at man er tilstede. Derfor duer det ikke at man skal sidde på spring i 8-9 timer! Men bio-pejsen Washington fungerer rigtig fint.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
God service, hurtigt svar og hurtig levering.
Ikke noget at sætte en finger på!

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Købte en Bismarck fritstående. Fint produkt og kort levering.
Eneste ting er at den kom på udsalg kort efter.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Super god service og respons på mail.

Hurtigt levering 👍
Super kundeservice 👍
Lækker fritstående pejs. 😜👍

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Verdensklasse service, kvalitet, vejledning ift. køb af biopejs og ikke mindst fair pris

Hurtig levering.
Vores Decoflame biopejs ser ud til at ikke at have nogen som helst problemer med bioethanolen. Flammerne er fine blå i bunden (varme) og forventet gule i toppen.
Desuden er prisen noget lavere end hos Decoflame.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Super effektiv og hurtig levering af bioethanol.
Klart en anbefaling herfra

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Super hurtig svar på spørgsmål og min nye smukke elpejs blev leveret på under 24 timer 😊 kæmpe anbefaling herfra 😊

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Som sædvanlig hurtig levering. God kvalitet ethanol. Ordentlig indpakning og emballage.
Og det er billigste pris.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Let bestilling og hurtig levering. Fragtmanden var venlig og hjalp med at få ovnen ind. Den virker upåklagelig og hygger og luner i den kolde tid.