Bio Fireplace Group Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 88 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne er yderst glade for de smukke og velfungerende produkter, som varmer rummet hurtigt op og skaber en fantastisk hyggelig stemning i stuen. Kunderne fremhæver gentagne gange den utrolig hurtige, venlige og kompetente kundeservice samt den yderst effektive levering af de bestilte varer. Nogle anmeldere var ikke glade for de specifikke leveringsforhold eller de meget besværlige samlevejledninger ved modtagelsen. Flere personer bemærkede desuden mindre problemer med beskadigede dele, forkerte leverancer eller udfordringer med at aftale faste tidsrum med transportøren. Desuden oplevede enkelte, at processen omkring returnering og den efterfølgende kommunikation kunne være mere smidig.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive oplevelser med produkt og fremhæver, at de er enormt glade for deres nye biopejs... Se mere

Delivery service

Kunder deler positiv tilfredshed med leveringsservice og fremhæver gentagne gange den hurtige ekspedition... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, idet forbrugerne fremhæver en fantastisk og hjælpsom... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet og udtrykker stor tilfredshed med varernes høje standard og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice, idet forbrugerne oplever en hurtig, grundig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har sjældent oplevet så hurtig, grundig og personlig kundeservice. Albert satte sig virkelig ind i mit konkrete projekt og svarede kompetent på alle mine spørgsmål. De var desuden utrolig fle... Se mere

Jeg er da total vild med denne biopejs, fik den i dag og straks sat på plads hvor den skulle stå, det fine keramik brænde lagt ind og påfyldt 1 liter bioethanol, den har nu brændt i 4 timer for fuld... Se mere

Har fornyligt købt en elektrisk kamin, og det er et meget smukt møbel med realistiske effekter. Nem at samle og nem at betjene med flere funktioner alt efter humør og behov. Alle, som har set den "... Se mere

Det hele spiller! God og hurtig kommunikation, reelle tilbud. Bytter uden problemer. Jeg er superglad for jeres service og vil helt sikkert anbefale jer til alle! Min Washington pejs ser så meget bedr... Se mere

1. Pejsebutik

We are Bio Fireplace Group, a leading company in high-quality and eco-friendly fireplaces. Our products are designed to provide a safe and environmentally friendly alternative to traditional fireplaces, using bioethanol, electricity or water as fuel, which burns cleanly without any harmful emissions. One of our strengths is our extensive online presence. We have webshops in 12 different countries, which makes our products easily accessible to customers all around Euroupe. Whether you are looking to add warmth and ambiance to your home or create a stunning focal point for your outdoor space, we have a wide range of products to meet your needs. From bioethanol fireplaces, electric fireplaces or opti myst fires to patio heaters, fire pits or pizza ovens, we have a variety of styles and sizes to suit any space and taste.

Svarer typisk inden for 1 uge

Oregon biopejs.

Fin handel ved telefonisk henvendelse. Væghængt biopejs er god kvalitet og brænder flot. Levering gik som lovet. Jeg er fint tilfreds.

24. december 2025

Besvarelse fra Bio Fireplace Group

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med din Oregon biopejs, og at både den telefoniske rådgivning, kvaliteten af pejsen og leveringen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at pejsen brænder flot og skaber den rette stemning i hjemmet 🔥

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og du er altid meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du får spørgsmål eller har brug for hjælp fremover.

Fantastisk kundeservice

Jeg havde nogle problemer med levering, men Anders sikrede at jeg fik min ordre leveret.
Han fulgte op og sikrede at min ordre blev leveret selv efter leverandøren ikke leverede den første dag.
Tusinde tak.

12. december 2025

Besvarelse fra Bio Fireplace Group

Tusind tak for din anmeldelse – og for din tålmodighed undervejs!

Vi er glade for at høre, at Anders fik fulgt op og sikret, at din ordre kom sikkert frem, trods leveringsudfordringerne. Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for os igen.

De bedste hilsner
Teamet hos Biopejs-shop.dk

Meget positiv oplevelse både hvad angår…

Meget positiv oplevelse både hvad angår pris og hurtig leverance. Kan varmt anbefales.

10. december 2025

Hej Mads,

Vi er glade for du havde en god oplevelser hos biopejs-shop.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Varme hilsner
Julie -Biopejs-shop

Stor anbefalelse herfra

Super kundeservice der kunne svare hurtigt og med et stort knowhow.
Kan stærkt anbefales her fra.

Hej Maria,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for du fik hurtig og kompetent hjælp.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Varme Hilsner
Julie -Biopejs-shop

Ekstraordinær god kundeservice

Jeg bestilte en biopejs på Messe i Hillerød. Den blev leveret få dage efter. Nogle af de medfølgende stykker pyntebrænde var knækket. Straks sendte de en ny pakke til levering. Da jeg fik ovnen monteret kunne jeg ikke holde lugten ud. Det viste sig de havde fået en fejllevering af bioethanol, og sendte igen straks en hel ny forsendning biorthanol. Desværre viste det sig at jeg havde problemer med at trække vejret ved brug, da jeg har astma. Da jeg bad om at returnere biopejsen, var de yderst imødekommende og hjælpsomme. De var meget hjælpsomme og bar pejsen ind, da jeg returnerede den. Selvom de havde haft udgifter ved at fremsende både ovn og to gange supplerende materialer, gav de mig den fulde pris af købet tilbage. En virkelig god og tryg kundehåndtering, og forståelse for min udfordring. Kan varmt anbefale denne virksomhed.

4. november 2025

Hej Bodil,

Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for, at du følte dig tryg og godt hjulpet gennem hele forløbet, også selvom det endte med, at biopejsen ikke var det rette match for dig på grund af din astma. Det vigtigste for os er altid, at vores kunder får en god oplevelse og føler sig trygge i processen – uanset udfaldet.

Tak for dine flotte ord om vores kundeservice og håndtering. Vi sætter stor pris på det, og du skal vide, at du altid er velkommen hos os igen, hvis du får brug for rådgivning eller hjælp i fremtiden til andre af vores produkter. :)

Hurtig ekspedition

4. december 2025

Besvarelse fra Bio Fireplace Group

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at leveringen var hurtig – det betyder meget for os at kunne give en tryg og effektiv oplevelse hele vejen fra bestilling til levering.

Vi håber, du får masser af glæde og varme ud af din nye biopejs – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Pizzaovn havnet i den forkerte indkørsel

Har bestilt en pizzaovn, den er også kommet og produktet er fint.

Der er dog ikke noget positivt at sige om leveringen og håndteringen her af.

Jeg har specifikt læst leveringsbetingelserne inden jeg bestilte, og ingen steder stod der, at jeg godkendte levering uden at skulle kvittere for varen.

Der resulterede desværre i at forsendelsen var havnet på indkørslen til min nabos mark, helt ude i rabatten til en trafikkeret vej.
Ydermere da de først satte den efter kl 15 var der allerede mørkt, så jeg fik først øje på den ved naboens mark efter et par timer. Hvor emballagen desværre er helt færdig på grund af kraftig ren, lidt ærgeligt da det var til en julegave og jeg jo ikke aner om vedkommende vil returnere ovnen eller ej (også er det selvfølgelig også bare træls at skulle aflevere den i en kasse der er helt blød på grund vand).

8. december 2025

Hej Mathias,

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du deler din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med selve pizzaovnen, men vi er selvfølgelig kede af at høre om den uheldige levering. Det er bestemt ikke sådan, det skal foregå.

Vi har ikke noteret nogen tilladelse til at stille varen uden kvittering, så det tyder desværre på en fejl fra transportselskabets side. Det beklager vi meget – og vi tager det naturligvis videre med dem, så det ikke gentager sig.

Hvis emballagen har taget så meget skade, at det kan påvirke oplevelsen med gaven, hører vi meget gerne fra dig direkte, så vi kan finde en løsning sammen.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Fremragende kundeservice

Vi var på besøg i forretningen i Valby og fik en fremragende kundeservice igennem en perfekt vejledning.
På den måde fik vi valgt lige den biopejs som passer til vores hus, og ikke den , noget dyrere model, som vi egentlig havde i tankerne.

20. november 2025

Besvarelse fra Bio Fireplace Group

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os!

Vi er rigtig glade for, at I besøgte os i Valby, og at I fik præcis den vejledning, I havde brug for. Det er altid vores mål at hjælpe hver enkelt kunde med at finde den biopejs, der passer bedst til hjemmet og behovene – ikke nødvendigvis den dyreste model.

Vi håber, I får masser af hygge og varme glæde af jeres nye pejs. I er altid velkomne igen!

Fint at bestille og kom i god tid!

Fint at bestille og kom i god tid!

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at bestillingen gik nemt, og at leveringen var hurtig – netop som det skal være. Vi håber, du får masser af glæde og hygge ud af dit nye produkt.

3. december 2025

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet super service – vi gør altid vores bedste for at hjælpe hurtigt og professionelt.

Du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Køb af Biopejs

Super service og hurtig levering, under promise- overdeliver, sådan!

27. november 2025

Besvarelse fra Bio Fireplace Group

Tusind tak for din anmeldelse – og for de rosende ord!

Vi er rigtig glade for, at både service og levering levede op til (eller overgik!) forventningerne. Det er præcis sådan, vi gerne vil gøre det: under promise – overdeliver.

Vi håber, du får masser af glæde og varme ud af din biopejs. Du er altid velkommen hos os igen!

Hele processen var perfekt

Hele processen var perfekt.
God service, levering og produkt!

Er så glad for min biopejs!!!;)

2. december 2025

Besvarelse fra Bio Fireplace Group

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det gør os virkelig glade at høre, at hele processen har været perfekt – og at du er så glad for din nye biopejs. Netop den oplevelse stræber vi efter at give hver eneste kunde.

Tak fordi du valgte os – og du er altid velkommen igen!

Hurtig levering og en fin pris

Hurtig levering og en fin pris.
Vi er meget tilfredse med vores Biopejs.

29. november 2025

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at I er tilfredse med både levering, pris og ikke mindst jeres nye biopejs. Det betyder meget for os at kunne levere både kvalitet og god service.

Rigtig god fornøjelse med pejsen – og I er altid velkomne hos os igen!

God pris og kvalitet.

9. december 2025

Besvarelse fra Bio Fireplace Group

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både pris og kvalitet — netop den kombination bestræber vi os på at levere hver gang.

Du er altid velkommen tilbage, hvis du får brug for hjælp eller overvejer en ny løsning.

Virkelig god service og pris

Virkelig god service og pris.

Købte en Witt Etna Rotante Control, og fik en virkelig god deal inklusiv cover og regulator.

Hej Martin,

Tusinde tak for de søde ord! Vi er rigtig glade for, at høre du er tilfreds med vores service og pris! Det er noget vi har stor fokus på, så det er dejligt at høre!

God fornøjelse med pizzaovnen :)

De bedste hilsner,
Amalie

Hurtig og rigtig god service

Jeg fik en rigtig god og meget hurtig service ift vejledning vedr den vare jeg ønskede at købe

24. november 2025

Hej Lena,

Tusinde tak for de søde ord - det er vi meget glade for at høre!

Vi håber du bliver rigtig glad for varen. Du er meget velkommen til at kontakte os igen senere, hvis du skulle få brug for hjælp eller vejledning igen :)

Du ønskes en dejlig dag!

De bedste hilsner,
Amalie

Super service fra første møde til…

Super service fra første møde til endelig levering

21. november 2025

Besvarelse fra Bio Fireplace Group

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet super service hele vejen fra første kontakt til levering. Vi sætter stor pris på din tillid og står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

De bedste hilsner
Teamet hos Biopejs-shop