Jeg har sjældent oplevet så hurtig, grundig og personlig kundeservice. Albert satte sig virkelig ind i mit konkrete projekt og svarede kompetent på alle mine spørgsmål. De var desuden utrolig fle... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
We are Bio Fireplace Group, a leading company in high-quality and eco-friendly fireplaces. Our products are designed to provide a safe and environmentally friendly alternative to traditional fireplaces, using bioethanol, electricity or water as fuel, which burns cleanly without any harmful emissions. One of our strengths is our extensive online presence. We have webshops in 12 different countries, which makes our products easily accessible to customers all around Euroupe. Whether you are looking to add warmth and ambiance to your home or create a stunning focal point for your outdoor space, we have a wide range of products to meet your needs. From bioethanol fireplaces, electric fireplaces or opti myst fires to patio heaters, fire pits or pizza ovens, we have a variety of styles and sizes to suit any space and taste.
Gravsholtvej 15, 9310, Vodskov, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig levering af bioethanol og til en super pris 🤗👍

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Super god service super lækker produkt.
Jeg har købt en rund bio pejs og den lever op til beskrivelsen på hjemmesiden

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Handlet mange gange hos jer.
Altid let at bestille, har altid varerne indenfor 2 dage

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Købte varen på den danske hjemmeside (biopejs-shop.dk) og havde mange problemer med om det var en reel hjemmeside eller en falsk hjemmeside, da den ikke er til at finde på trustpilot. Valgte til sidst at give den chancen og det er jeg glad for. Hurtig levering og omhyggeligt indpakket pakke. Virkelig godt. Men irriterende at der ikke findes en trustpilot side.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Det var positivt at få hjælp til at finde den rigtige løsning og leveringen var som aftalt. Jeg manglede dog en skriftlig vejledning til installationen.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Ville klart købe fra Biopejs-shop igen, samt anbefale dem til alle jeg kender. Jeg havde brug for noget support og gode råd, hvilket de promte ordnede. De gav mig tilmed en rigtig god pris, som ingen andre steder kunne matche.
Alt mit support med dem, er foregået hurtigt, præcist og med en skøn tone!

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Jeg plejede at købe bioethanol 96 fra Jem og Fix. Jeg er en person der kan tydelig mærke den rigtige bioethanol. Der Jem og fix har ikke haft deres produktion kvalitet stabil hvor to gange deres bioethanol lugtede ikke som den plejede.. jeg prøvede og snakke til dem men en enkelte henvendelse kan ikke ændre så meget.. så har jeg prøvet og købe fra denne hjemmeside da de er specialister i det.
BioFire (sådan kalder jeg den da navnet for langt) Ja deres priser er lille smule højere iforhold til Jem og Fex men, kvaliteten er sikkert og bare på toppen! Jeg bestiller hver gange med glæde og tro at jeg får 100% det samme god bioethanol!!
Jeg har store tro på denne hjemmeside.
Jeg håber de laver nogle gode tilbud så kan vi handle stort.
100% Anbefalet! 👍👍

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Perfekt service, god kommunikation og super priser.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
I januar 2023 købte vi en elektrisk pejs her. Det er et fantastisk produkt, rigtig støbejern og smukke flammer, og ikke noget rengøring nødvendig som med en gammeldags pejs. Og så, lige efter Skt Hans, 18 måneder senere, knækkede pejsene: når den tændes, flimrede den, og ikke noget mere. Altså kontaktede vi firmaet. Vi sendte en lille video, fordi den forklarer det hele uden ord. Indenfor en time fik vi svar: "Vi sender en ny indsats”, og den kom allerede dagen efter. Alt på plads så hurtigt, det hele fungerer igen, ikke meget bøvl.
Stort tak! Eller på jysk: det er godt nok. ;-)

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Jeg har handlet i firmaet nu i nogle år. Har købt brændkar, som jeg bruger som indsats i brændeovn. Genialt: Ingen kulilte. Kun en smule aske. Ingen sod. Spritten er fordyret noget på det sidste. Tragten med forlænger er genial. Er vældig godt tilfreds

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Super - super service. Pejs kom til aftalt tid med god info om levering fra vognmand. Imellemtiden var pejsen kommet på tilbud (black friday), men igen - god service - og jeg fik staks differencen refunderet 👌👍☺

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Utrolige god service og vejledning på spørgsmål jeg har haft. Plus at kvaliteten på det produkt jeg har købt overraskede mig meget positivt. Alt i alt super tilfreds👏🏻👏🏻

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Rigtig fin service! Jeg ringede og fik vejledning omkring en biopejs. 2 dage senere havde jeg pejsen monteret på væggen i mit sommerhus. Jeg havde søgt meget efter inspiration og hjælp på internettet - hos Biopejs-shop.dk fik jeg klare svar fra eksperter! 5 stjerner anbefaling herfra.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Super service. Svarede på chat en torsdag aften. Hurtig afsendelse fredag og venligt svar med det samme jeg skrev der manglede en pakke (de var så bare sendt hver for sig 😉)

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Jeg har købt en biopejs igennem biopejs-shop og den lever 100% op til de forventninger jeg havde/har til den ud fra hvad sælger sagde.
Jeg er super tilfreds med oplevelsen og servicen.
Så du kan roligt handle her, det er alle penge værd.

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Professionel vejledning og god service. Uheldigvis fik vi et defekt produkt, hvilket firmaet meget hurtigt tog hånd om og allerede dagen efter de havde taget pejsen retur var der en ny på vej til os.
Den er nu installeret og vi elsker den. En varm anbefaling her fra, både at produkter og service :)

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Vi købte nogle keramiske sten til vores gas bål fad, de kom til kun at sende os 2 kg istedet for 4 med de 2 sidste kg modtog vi allerede dagen efter da vi gjorde opmærksom på det. Nu har vi så bestil 6 kg mere til en rigtig god pris og dem glæder vi os til at modtage.
De varmeste anbefalinger her fra

Besvarelse fra Bio Fireplace Group
Købte en startpakke til pejseindsats.
Den fungerer over al forventning, og er både pæn og giver meget mere varme end forventet, selv på lav blus.
Den brænder 5 timer på lavt blus, på 1 liter. Vores køkken alrum og stue er Ca. 60 m2, og termostaterne på radiatorerne lukkede efter Ca. 1 time, og forblev lukkede yderligere 4 timer.