Bio Fireplace Group Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 88 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne er yderst glade for de smukke og velfungerende produkter, som varmer rummet hurtigt op og skaber en fantastisk hyggelig stemning i stuen. Kunderne fremhæver gentagne gange den utrolig hurtige, venlige og kompetente kundeservice samt den yderst effektive levering af de bestilte varer. Nogle anmeldere var ikke glade for de specifikke leveringsforhold eller de meget besværlige samlevejledninger ved modtagelsen. Flere personer bemærkede desuden mindre problemer med beskadigede dele, forkerte leverancer eller udfordringer med at aftale faste tidsrum med transportøren. Desuden oplevede enkelte, at processen omkring returnering og den efterfølgende kommunikation kunne være mere smidig.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive oplevelser med produkt og fremhæver, at de er enormt glade for deres nye biopejs... Se mere

Delivery service

Kunder deler positiv tilfredshed med leveringsservice og fremhæver gentagne gange den hurtige ekspedition... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, idet forbrugerne fremhæver en fantastisk og hjælpsom... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet og udtrykker stor tilfredshed med varernes høje standard og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice, idet forbrugerne oplever en hurtig, grundig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har sjældent oplevet så hurtig, grundig og personlig kundeservice. Albert satte sig virkelig ind i mit konkrete projekt og svarede kompetent på alle mine spørgsmål. De var desuden utrolig fle... Se mere

Jeg er da total vild med denne biopejs, fik den i dag og straks sat på plads hvor den skulle stå, det fine keramik brænde lagt ind og påfyldt 1 liter bioethanol, den har nu brændt i 4 timer for fuld... Se mere

Har fornyligt købt en elektrisk kamin, og det er et meget smukt møbel med realistiske effekter. Nem at samle og nem at betjene med flere funktioner alt efter humør og behov. Alle, som har set den "... Se mere

Det hele spiller! God og hurtig kommunikation, reelle tilbud. Bytter uden problemer. Jeg er superglad for jeres service og vil helt sikkert anbefale jer til alle! Min Washington pejs ser så meget bedr... Se mere

1. Pejsebutik

We are Bio Fireplace Group, a leading company in high-quality and eco-friendly fireplaces. Our products are designed to provide a safe and environmentally friendly alternative to traditional fireplaces, using bioethanol, electricity or water as fuel, which burns cleanly without any harmful emissions. One of our strengths is our extensive online presence. We have webshops in 12 different countries, which makes our products easily accessible to customers all around Euroupe. Whether you are looking to add warmth and ambiance to your home or create a stunning focal point for your outdoor space, we have a wide range of products to meet your needs. From bioethanol fireplaces, electric fireplaces or opti myst fires to patio heaters, fire pits or pizza ovens, we have a variety of styles and sizes to suit any space and taste.

Svarer typisk inden for 1 uge

171 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

🌟🌟🌟🌟🌟
Handler der igen og igen 👍
Varerne lever op til det bestilte, hurtig levering, gode priser, god service. 👌

6. februar 2025

Hej Jenny,

Tusinde tak for din feedback!
Det betyder utrolig meget for os, at du handler hos os igen og igen. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at levere endnu flere gode oplevelser til dig i fremtiden. :)

Rigtig god dag!

Amalie

Dyr - men alle pengene værd

Købte en Cocoon - selv om vi tøvede længe. Syntes, at den var dyr. Men det er et af de bedste køb, vi har gjort. Smuk, stilren, lugtfri, effektiv og virkelig et godt supplement til vores fjernvarme.
Kan VARMT anbefales.

14. februar 2025

Hej Flemming,

Tusinde tak for din feedback! Vi er meget glade for at høre, at I er blevet glade for pejsen og at den lever sådan op til jeres behov og forventninger :)

Sig endelig til hvis der er nogle spørgsmål eller andet som vi kan være behjælpelige med!

Rigtig god weekend!

God kommunikation

Virkelig dejlig oplevelse at handle med Biopejs-shop.dk tros for man bor på Grønland, fik en virkelig god service!

28. januar 2025

Hej Michael,

Tusinde tak for din feedback!

Det er noget vi vægter rigtig højt, så vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og havde en god oplevelse med os! :)

Vi håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for hjælp!

Rigtig god dag!

Godt sted at handle

Det er nemt at bestille på hjemmesiden, og leveringen er meget hurtig.

4. februar 2025

Hej Linda,

Tusinde tak for din fine feedback! Vi er rigtig glade for at høre, at du havde nemt ved at bestille samt var tilfreds med vores leveringstid. :)

Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. Skulle du have nogle spørgsmål eller andet, så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os!

Vi følte os set og hørt

Vi følte os set og hørt
Stor hjælp til at finde de rigtige mål og hvilket udtryk vores nye vandpejs vil give i vores stue.

10. februar 2025

Hej Kirsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at I følte jer set og hørt, og at vi kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige vandpejs til jeres hjem.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp. 😊

Amalie

Altid god og faglig service

Altid god og faglig service. Og også en pålidelig og hurtig levering, denne gang fra dag til dag.....imponerende :-)

28. januar 2025

Hej Søren,

Tusinde tak for din feedback! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og levering - det er noget vi vægter meget højt! :)

Skulle du få brug få hjælp eller have nogle spørgsmål, så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os.

Amalie

Lidt problemer med opfølgning på manglende skruer til min Aduro fra Valby butikken, men kundeservice var hurtig til opfølgning og havde skruerne dagen efter.

8. januar 2025

Hej Jimmie,

Tak for din anmeldelse og tålmodighed! Vi beklager, at der opstod problemer med de manglende skruer. Vi er dog meget glade for, at vi hurtigt kunne få løst sagen og sendt skruerne afsted samme dag, så du havde dem dagen efter.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. :)

Super service - hurtig levering

13. januar 2025

Hej Annemette,

Tusinde tak for din feedback! Det er vi rigtig glade for at høre :)

Du må have en dejlig dag!

Billig og hurtig levering

Billig og hurtig levering. Kanon service 💪

23. januar 2025

Hej Søren,

Tusinde tak for din feedback! Vi er meget glade for at høre at du var tilfreds med leveringen og ikke mindst vores service. :)

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Fremragende og hurtig service

Fremragende og hurtig service. Jeg handler gerne her igen.

7. januar 2025

Hej Jens Kristian,

Tusinde tak for de søde ord! Det er vi meget glade for at høre! Vi glæder os til at handle med dig igen :)

Levering til tiden

15. januar 2025

Hej Hugo,

Mange tak for feedback! 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at din ordre blev leveret til tiden. Det betyder meget for os, at vores kunder får deres produkter hurtigt og problemfrit.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. :)

Hurtigt

Hurtig levering af biopejs oil

17. januar 2025

Hej,

Tusind tak for feedback! 🌟 Vi er glade for, at er tilfreds med leveringen af din ordre. Det betyder meget for os, at vores kunder får deres produkter hurtigt og problemfrit.

Nem, enkelt og præcis

Det var meget nemt at finde det jeg skulle købe, meget enkelt at lægge i kurven og tjekke ud/betale. Samt en hurtig levering oveni er SUPER!

1. januar 2025

Hej Claus,

Tusinde tak for din respons! Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse med hele flowet på hjemmesiden :)

Du må have en rigtig god dag.

Kundeservice i verdensklasse

Jeg fik bestilt et låg til mit bålfad i en forkert størrelse, hvilket jeg desværre først opdagede, efter jeg havde modtaget det. Det var 100% min fejl. Kort efter jeg registrerede mit ønske om at returnere mit køb, blev jeg kontaktet af deres kundeservice, som tilbød at hjælpe mig med at få et låg i den korrekte størrelse. Amalie fandt hurtigt et alternativ og gav mig endda en rigtig god pris, selvom det fuldstændig var min egen fejl, at jeg havde bestilt noget forkert. Amalie var så sød og løsningsorienteret igennem hele processen, og jeg kan kun på det varmeste anbefale at handle på biopejs-shop.dk.

13. december 2024

Kære Line,

Tusind tak for din fantastiske feedback og de flotte ord! Jeg er glad for, at vi kunne finde en løsning, der passede til dit bålsted, og at du havde en positiv oplevelse med vores kundeservice!

Jeg sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen, hvis der skulle opstå behov for det. 🙏

Amalie

Nemt at bestille og betale.

Nemt at bestille og betale.
Hurtig levering og varen var i orden.

6. januar 2025

Hej Carsten,

Tusinde tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at det hele var i orden :)

Du må have en rigtig god dag!

Køb af pizzaovn

Jeg købte en pizzaovn hos Biopejs-shop.dk og har været super tilfreds! Pizzaovnen er nem at bruge, holder varmen godt og giver perfekte pizzaer hver gang. Kvaliteten er i top, og det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne.

Leveringen var hurtig, og servicen var professionel og hjælpsom. Alt i alt en rigtig god oplevelse! Jeg kan varmt anbefale Biopejs-shop.dk og handler gerne der igen.

Vh
Ismail Aslam

10. januar 2025

Hej Ismail,

Tusinde tak for din feedback!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med pizzaovnen, samt vores service og levering! Det er så godt at høre!

Skulle du få brug for hjælp eller vejledning, så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os :)

Du ønskes en rigtig god dag!

Amalie

Hurtig hjælp når der har været brug for…

Hurtig hjælp når der har været brug for det og venlig betjening. Kan klart anbefale køb hos her til andre👌🙌

3. januar 2025

Hej Dorte,

Tusinde tak for din søde feedback! Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service. :)

Skulle du have brug for hjælp på et senere tidspunk, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. :)

Bio-pejs, kugleformet

Hurtig levering. Fin service.
Indtil videre helt problemfrit 😊

25. november 2024

Hej Susanne,

Tusinde tak for de søde ord! Det er vi meget glade for at høre :)

Vi håber, at du forsat er glad for pejsen - skulle du få brug for vejledning eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os!

God dag.

Super fin service ....

Super fin service ..... altid nemme at få fat i og så kommer det bestilte til rette tid :)

27. december 2024

Hej Eric,

Mange tak for de flotte ord! Det er vi utrolig glade for at høre :)

Du ønskes en god dag.