Magen til dårlig service og oplysning har jeg dog ikke været udsat for før 😡😡 Vare defekt, kommer til Biltema Næstved, han oplyser at der er 1 på lager, medarbejder kommer tilbage og oplyser d... Se mere
simphelthen favorit butik. Efter der er kommet Bitema café er det også blevet en god oplevelse for mine børn som nu elsker at komme i biltema. Elsker jeres softice MVH. Mariann
Gasgrill med 3 brændere model 50253 kan åbenbart ikke tåle fugt og ruster, emaljen tåler ikke høj varme og koger op efter 16 md brug. Grillen kasseres nu. Biltema afviser grundet manglende vedligeho... Se mere
- Bilreservedelsbutik
- Cykelbutik
- Leverandør af bådudstyr
- Butik med biltilbehør
- Motorcykelbutik
- Værktøjsbutik
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Biltema erbjuder ett stort sortiment produkter av hög funktionell kvalitet till så låga priser att alla ska kunna ha råd att köpa dem.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Magen til dårlig service og oplysning…
Magen til dårlig service og oplysning har jeg dog ikke været udsat for før 😡😡
Vare defekt, kommer til Biltema Næstved, han oplyser at der er 1 på lager, medarbejder kommer tilbage og oplyser der ikke er flere, det vil sige at lager status er ikke korrekt, hverken for medarbejder eller kunde 🤔🤔🤔
Ny medarbejder fik (desværre ikke navn men var skaldet) får oplyst at der er 3 på lager i Slagelse, jeg spørger så om det er muligt de kan ringe og forhøre sig om det (da det jo kan være at deres lagerestatus ikke er korrekt) får så at vide at den sidste nye ankommet medarbejde (den skaldet) at de har ikke direkte nr, men jeg kunne gå ind og oprette mig og lave en betal og hent, så ingen service, samtidig siger jeg så at det kunne være de skulle sørge for at deres lager status er ajour ført..
Han siger så til mig, at der bliver jo også stjålet og at de laver lager status 1 gang om året,..(varen det omhandler er luftslange med oprul) som jeg tænker ikke er så nem at stjæle da det er en stor kasse (dårlig undskyldning)
Hvad F….. hjælper det med en lager status som medarbejdere og kunder skal kunne bruge hvis den kun bliver ajourført 1 gang om året 😡😡 come on se at få orden på jeres ting….
Laila
P.s købte viskerblad til bil hvor det var søgt på reg. Nr passer så ikke til bilen ??????
Det hele er perfekt
Det hele er perfekt, på nær lidt underbemanding ved kassen en gang imellem.
simphelthen favorit butik
MVH. Mariann
Jeg kan ikke tåle løg og hvidløg og…
Jeg kan ikke tåle løg og hvidløg og plejer at kunne spise jeres pomfritter.
Jeg skulle have en bakke pomfritter vi ventede ufattelig længe på. Så er djeg blevet proppet krydderi pulver på.
Uden at gøre os opmærksom på det.
Ikke en god oplevelse
Mvh Amanda
Jeg må bare skrive en anmeldelse,nu er…
Jeg må bare skrive en anmeldelse,nu er den helt galt i bilthema spisested i Slagelse, der går en ung knægt rundt med så langt pandehår ,så han er nød til at kaste hoved fra side til side og op og ned så hans hår fare rundt i luften alt imens han laver mad, så siger man pent til ham om det ikke var en ide med et hårnet når han nu havde så store problem med sit hår, hvor han dertil svare at han absolut ikke havde noget problem og forsætter med at lave mad, det var virkelig klamt, og så gik jeg
Dårlig service
Jeg synes ikke det er retfærdigt at ungarbejder er så dovne at de slet ikke kan lave noget mad som står på menuen. Det sku for dårligt ansat, i burde nok til at ansatte nye ungarbejder. Det er hver gang de skal lave nachos så kan de ikke, hvordan kan det være rigtigt ( i Holbæk)
Jeg giver 5 stjerner for god kundeservice
Jeg giver 5 stjerner for utrolig god kundeservice. Havde købt et startbatteri, som havde 5 års garanti, i 2024. 2 måneder efter virkede det ikke mere. Desværre var min kvittering bortkommet og jeg havde egentlig opgivet håbet om at få refunderet beløbet. En venlig medarbejder i Biltema Glostrup, gjorde mig opmærksom på at kundeservice kunne hjælpe med at fremskaffe kvittering for køb hvis jeg kunne dokumentere transaktionen. Det eneste jeg kunne dokumentere ud fra en bankudskrift var et transaktions nr. , en dato og et beløb, samt selvfølgelig butikken. Efter et par e-mail korrespondancer med en meget hjælpsom person hos kundeservice, fik jeg kvitteringen og fik alle pengene tilbage. Der var nu gået 1 1/2 år og alligevel fik jeg refunderet hele beløbet. Det kan godt være at kvaliteten af varerne ikke altid er i top, men servicen er sublim. 🙌
Ulovlig p skive
Har købt p skive i Biltema Næstved .
Denne p skive viser sig at være ulovlig i Danmark og har udløst to bøder .
Biltema hævder ved henvendelse ,at de gør opmærksom på dette på deres internet side og i butikken .
Jeg købte den i butikken og der var der ingen advarsler .
Biltema var så venlig at sende mig et link til deres hjemmeside hvor der rigtig nok står at den ikke er lovlig i Danmark ,men jeg tjekke jo ikke ligefrem hjemmesiden når jeg går i en fysisk butik og køber en vare.
Ringe bytteservice
Skuffet over ikke at kunne bytte en vare, som var købt for en måned siden.
Ikke handicapvenlig
Når man er dårligt gående er det rigtig træls, at man skal igennem hele butikken, før man kan komme ud. At der for eksempel ikke før kassen er et “hul” igennem til kassen
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Køber noget og benytter drive in da jeg har travlt. Opdager at jeg ikke har fået alle mine varer med ved levering og må hele vejen tilbage og ind og hente det. Får ikke engang så meget som et.. det beklager vi eller undskyld. Ringe service medarbejder.
L#rte firma ikke i stenlille jem og fix er bedre
De kan ikke mit nummer og de er lukket i stenlille davidsen😡
Gavekort
Vi var I Biltema i går for at bruge vores gavekort som havde en rest på 173 kr. Men så sagde de at det var udløbet fordi det kun galdt 1 år. Sikke noget vrøvl. Gavekort er som rede penge. Det er for dårligt. Gå langt uden om Biltema. Det er en dårlig forretning.
Utilfreds
Jeg kan kun gi en stjerne og det er endda for meget
Var der ude og stod i kø i 45 min for og få en fransk der var ik nok på job trods dagen og mange mennesker og borde var fyldt med snask og papir bakker
Oppe ved dressing var der ulækker over det hele unge piger med lang hår bag disken og med fødevare ja stor set et være sceneri og sundhedsskadelig føj
Dårlig kundeservice
Har aldrig oplevet så dårlig serviceniveau hos biltema Horsens
Kommer med et sæt hjulkapsler der ikke passer på bilen vil derfor gerne returnere dem.
Medarbejderen siger det kan han ikke da der er bruge spor.
Jeg prøver og forklare ham at de aldrig har været på da de ikke kan gå ind over boltene.
Dette er han tydeligvis ligeglad med, jeg bliver irriteret og sige han kan beholde det selv så og forlader butikken.
Og vil ALDRIG handle i Biltema Horsens med, og kan da bestemt heller ikke anbefale andre og gøre det.
Gasgrill model 50253
Biltema afviser grundet manglende vedligeholdelse og for høj temperatur.
Jeg føler at grillen ikke lever op den normale Biltema standard, derfor fraråder jeg køb.
Biltema Cafe Næstved
Endelig kom der Café i Biltema Næstved men hvilken ringe oplevelse…øv. Bevares det er billigt…men også skidt. Ingen opfyldning af dressinger og servietter. Der mangler opfyldning af diverse drikkevare. Kolde toast, kolde brød og pølser der kun lige har rør panden. Mere personale vil være at fortrække. Arh Biltema Næstved - det er sgu en ommer!
Købte for 14 dage siden Tectyl til…
Købte for 14 dage siden Tectyl til behandling af min bil. Købte det i Biltema Kalundborg, har nu undervognsbehandlet min bil der er nu gået 14 dage og det ser ikke ud til at tøre. Så vil på det kraftigste anbefale at man ikke køber dette produkt/ lor. Mvh. Den utfredse.
Bil Tema lover 2 timer i “køb & hent”. Det blev til “køb & vent, på de forkerte vare”.
Bestilte hos Bil tema “køb & hent” tirsdag kl. 13.06.
Der er lovet Max 2 timer levering ved varehuset. Ankommer kl. 15.20… stadig ingen sms der bekræfter at varerne er klar til afhentning.
Går så til kundeservice og skal så stå i kø i 25 minutter. Det er sgu da netop det jeg ville undgå med “køb & hent”.
Endelig får jeg den ene der står i kundeservice til at tjekke hvad der er galt. Jo.. de er ikke gået i gang med at plukke varerne endnu 😤
Jeg bliver nødt til at køre da jeg ikke har tiden til at vente endnu en time. Og så komme igen i morgen. Jeg har jo betalt.
Kæft det er ringe service. Og mega synd da Bil Tema generelt har gode vare til rimelige priser.
Men herfra er det en ommer. Mon en klage vil hjælpe??Jeg køre 25 km hver vej på min tid er sgu heller ikke gratis. Vi får at se om de vil kompensere. Men tror ikke på en fis 🙃
Update: 4,5 timer efter bestilling begyndte plukningen. 6,5 time efter bestilling var bestillingen klar til afhentning. MEN, der var en vare der nu ikke var tilgængelig. Pyt, jeg køre derud og lander 10 minutter før lukketid. Ingen levering i bilen, da det slutter kl. 19. Går ind i butikken. Da medarbejderen endelig finder vognen frem med mine vare, konstaterer jeg at det er forkerte stole, dvs at der kun var én stol, den forkerte type, og ikke de to jeg ellers havde bestilt. Forkert antal pløkker. Ud af 11 vare ramte Bil Tema forkert på de 3 plus den ting der ved bestilling var lagervare og så alligevel ikke kunne leveres.
Det er edder flot Bil Tema.
Prøvede så at få de forkerte vare refunderet, men så skulle der en person med lidt flere striper på banen. Det gik og måske modtager jeg pengene fra de forkert leverede vare og antal, en af dagene på min konto, selv om at jeg tvivler stærkt på om det går gnidningsfrit. Kæft en gang amatør optræden fra bil tema 🙈