Byggmax Anmeldelser 4.414

2,2

Bestilling af vareren var let, leverancen var hurtigere end beregnet, men jeg savner at kunne hente det i mit lokale Byggmax varehus, hvorfor skal jeg hente det et andet sted, når jeg bor ved siden a... Se mere

Fik leveret en udendørs grunder i stedet for en indendørs. Nåede at male med den på mit Montana møbel inden jeg opdagede fejlen. Kontakter derefter kundeservice, hvor jeg får en virkelig dårlig beh... Se mere

1. Butik
  2. Gør det selv-butik
  3. Isenkræmmer
  4. Tømmerhandel
  5. Ombygning

Om Byggmax

Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar.

Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt.

Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.

Välkommen in i butik eller till vår e-handel!

2,2

Under middel

4 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kunne jeg give Byggmax.se 0 stjerner

Kunne jeg give Byggmax.se 0 stjerner, så gjorde jeg dette. Ordren som stod til hjemmelevering dukkede aldrig op. Så fik jeg et sporingsnummer af kundservice - ja tak på en ordre som skulle leveres i Marstrand, og ikke i nærheden af mig. Forkert sporingsnummer. Man lovede at undersøge sagen og vende tilbage - stilhed…ingen returnerede til mig. Jeg bad dem om at annullere ordren og refundere mig mine penge, som de naturligvis allerede havde hævet fra min konto. Men det nægtede man, for ordren var jo på vej. Jeg har igen forespurgt på et sporingsnummer. De må jo ligesom kunne bevise at ordren er på vej til mig samt give mig en leverans dato. Stilhed igen og jeg har endnu ikke modtaget min ordre. Men pengene dem har de..jeg kan kun anbefale ikke at handle online med Byggmax.se

29. juli 2025

Ingen kundeservice

Har på grund af den meget dårlige information på hjemmesiden, forsøgt at komme i kontakt med en medarbejder men chat support og telefon nægter begge at tillade kontakt med et menneske og de svarer simpelt hen ikke på e-mails.

17. december 2024

Ingen leverance men krav om betaling

1 stjerne er for meget, jeg bestilte en dør hos Byggmax, jeg var tvungen til at vælge leverance med postnord som tager 1295 sek for leverancen.
Der var problemer med adressen mellem Byggmax (havde rigtig adresse) og postnord der havde forker postnummer, jeg kontaktede begge og bad dem om at løse det.
Da Postnord endelig forsøger at leverer ringer deres chauffør og siger at han ikke har gps dækning og ikke kan finde min adresse, jeg forsøger at forklare hvordan han finder vores adresse og hører ikke mere fra ham, men opdager at han har sendt pakken retur til byggmax.
Jeg kontakter byggmax som fjerner døren jeg har bestilt men fortsat kræver betaling for transport, så de mener at jeg skal betale 1.295 sek for ingenting, jeg har efterfølgende kontaktet dem og de synes det er rimeligt at jeg betaler selvom jeg ikke har modtaget noget.
Det er sidste gang jeg køber noget online hos byggmax og har gjort klar til at sende en anmeldelse til ARN, medmindre Walley kan få dem snakket til fornuft.

19. november 2024

Mest elendige service og extreme…

Mest elendige service og extreme leverance tider har jeg aldrig været med om. Aller sidste gang jeg bestiller eller handler i denne skod butik. Desværre kan man ikke give nul stjerner

1. august 2024

Hallooooo. Eksisterer I???

Bestilte mine varer 27/2. Jeg hører ingenting fra Byggmax. Jeg har forsøgt at ringe til dem (umuligt). Man kan ikke komme igennem til nogen kundeservice. Deres chat er lukket ned. Jeg har skrevet 3 mails. Jeg hører INGENTING, og jeg har ingen varer fået endnu, selvom der er gået over 2 uger. Jeg har endda været i deres butik i Helsingborg og klaget i sidste uge. De ville prøve at skrive til deres såkaldte kundeservice. Dybt utilfredsstillende. Det overrasker mig, at man kan drive en forretning på den måde!

27. februar 2024

Savner afhentning i butik og bedre produkt beskrivelse.

Bestilling af vareren var let, leverancen var hurtigere end beregnet, men jeg savner at kunne hente det i mit lokale Byggmax varehus, hvorfor skal jeg hente det et andet sted, når jeg bor ved siden af Byggmax?
Produkt beskrivelsen kunne have været bedre, f.eks. anbefales det, at den hænger 50 cm fra loft og 1.80 m over gulv, det stiller store krav til lofthøjde.

22. december 2023

Fik leveret en udendørs grunder i…

Kontakter derefter kundeservice, hvor jeg får en virkelig dårlig behandling af Marco, som ikke engang undskylder for fejlen.
Jeg skal nu til at sende den åbnede bøtte retur, som er ret tung og selv finde en printer til at printe returlabel. Alt imens man ikke engang for et simpelt "beklager fejlen". Derudover får jeg en rykker på mail, fordi jeg ikke har svaret hurtigt nok tilbage på en mail i halvandet døgn, hvilket er helt uacceptabelt.
Er rigtig skuffet over hele håndteringen fra kundeservice side.

6. april 2023

Helt utrolig god service fra personalet…

Helt utrolig god service fra personalet i Helsingborg og deres online kundeservice. De gik den ekstra mil for at hjælpe os med at bestille gulv.

Det er sjældent, at man oplever den slags service!

Kæmpe ros til personalet og head store manager i Helsingborg!

28. januar 2023

Firmaet Bygmax vil slet ikke os Dansker…

Firmaet Bygmax vil slet ikke os Dansker det godt, var i en bygmax i sverige efter træpiller, men blev sendt til en anden butik, der stod de parat med det samme, og sagde at vi Dansker kunne ikke købe af dem,til trods for at de havde pallevis af træpiller på lager.
Dette kan da ikke være rigtigt at et firma vil til Dk, men ikke kan tåle at se Danskere

6. september 2022

Varen leveredes meget sent og første…

Varen leveredes meget sent og første efter andet forsøg af DHL.

29. juli 2022
Byggmax-logo

Besvarelse fra Byggmax

Hej,

Beklagar verkligen för den sena leveransen. Ibland kan det hända oförutsägbara förseningar i transporten och vi ber om ursäkt att din order blev drabbad.

Hoppas du blir nöjd med produkten i alla fall.

Ha en fin dag!

Med vänliga hälsningar
Byggmax

Jeg ville give 0 stjerner hvis man…

Jeg ville give 0 stjerner hvis man kunne..
Det er et total ringe firma
Vi købte en traktor i start Maj til 20.000 sek.

Byggmax hævede pengene på vores kontor med det samme. Men her den 14. Juni har vi stadigt ikke fået varen.

Jeg har nu forsøgt at få ordren annulleret, men fik så at vide at ‘den reden var skickad’ og at jeg skal betale for returfrakt???

Er det tilladt at hæve penge uden at levere noget?
Hvordan kan det være at jeg skal betale returfrakt for noget jeg ldrig har fået??

14. juni 2022