Vi skulle bruge en API konto ifm. udvikling af integrationer til Billys. Jeg fik svar på under en halv time og tildelt en gratis integrationskonto. Hos nogle af Billys konkurrenter, fik vi indl... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Gratis og brugervenligt regnskabsprogram. Du kan let sende fakturaer, uploade kvitteringer fra din smartphone og afregne moms med ét klik. Vi har gratis support alle ugens syv dage både på chat, telefon og mail, og du kan prøve regnskabsprogrammet gratis i 30 dage.
Gratis support alle ugens dage fra 7-22 Vores rådgivere i supporten sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 7-22 alle ugens syv dage på både chat, telefon og mail, så du kan få fat på os, når du har behov for det. Vi tilbyder også en lang række hjælpeartikler og videoer, som guider dig gennem hele din bogføring.
Tag dit regnskab med på farten
Med vores mobil-app kan du bogføre og sende fakturaer på farten, så du altid har overblik over din økonomi. Du kan sende fakturaer, når du står overfor din kunde, tage billeder af dine kvitteringer og uploade dem direkte til dit regnskab, så de med få klik bliver bogført med det samme.
Bogfør automatisk løn og salg
Med mere end 60 integrationer, kan du integrere Shine Regnskab til dit lønsystem, din webshop eller dit kassesystem og automatisere din bogføring. Det sparer dig for timevis af manuelt tastearbejde og bøvlede regler om bogføring af løn, moms og meget andet. Den dyrebare tid kan du i stedet bruge på at drive din kerneforretning.
Og meget mere...
Shine Regnskab hjælper dig ikke blot med at spare tid og automatisere din bogføring, men tilbyder også en lang række fordelagtige funktioner.
Forestil dig eksempelvis at få udarbejdet dit årsregnskab eller selvangivelse helt automatisk gennem din regnskabsdata. Du kan også afregne moms med et enkelt klik og designe personlige fakturaer nemt og hurtigt, som passer præcis til din virksomheds identitet.
Fiolstrӕde 17B, 1171, København K, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Virkelig god, effektiv og venlig kundeservice

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg er meget glad for Billy. Hjælpen er aldrig ret langt væk når jeg får brug for det.
Hurtig svar på spørgsmål.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Simpelthen problem på problem. Det der aldrig kom til at fungere var at hente poster ind fra banken. Det lod sig ikke gøre automatisk og heller ikke manuelt uden en masse fejl og hver gang måtte jeg have support ind over og få dem til at rette op på det. Over hovedet ikke tilfredsstillende. Det gjorde mig så rødglødende hver gang at det tog lysten fra mig til at nærme mig det regnskab. Alligevel hæver de gladeligt en net sum penge hver måned! Man må give dem at de er hurtige til at svare på support, men desværre ikke interesseret i at komme til bunds i deres software-problemer, men bare lave lappeløsninger. Et regnskabsprogram skal være til at stole på.
Jeg prøver at nedgradere mit abonnement. Der findes ingen knap på hjemmesiden. Man skal kontakte kundeservice, hvorefter man bliver bedt om at udfylde et spørgeskema hvorefter der så stadig ikke er sket nogen nedgradering.

Besvarelse fra Shine Regnskab
De søde og hurtige og gode til at hjælpe
Altid hjælpsomme

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg fik de svar jeg havde brug for og det gik hurtigt

Besvarelse fra Shine Regnskab
Billy´s ansatte svare hurtigt og på alle tidspunkter, samt bliver ved med at hjælpe indtil problemet er løst, dette gør at man er tryk og bliver hjulpet igennem diverse problemt stillinger

Besvarelse fra Shine Regnskab
Phillip har hjulpet mig flere gange. Han var tålmodig, grundig og hjælpsom og nu er min bankafstemning klaret, takket være ham. Kæmpe stort tak!

Besvarelse fra Shine Regnskab
Mange softwareproblemer i Billy.
På trods af gentagne henvendelser igennem +6mdr. er udfordringer stadig ikke løst.
Virker som et discountprodukt.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Dejlig nem og overskueligt program, og endnu bedre support. Kan klart anbefales herfra

Besvarelse fra Shine Regnskab
Super program. Lyd hurtig og hjælpsom kundeservice. Selv hvis du kun er på trial. Hvilket er 30 dage.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Vi har brugt Billy i 11 år og har altid været meget bevidst om at det er de færreste virksomheder der yder så god og hurtig service.
Det er enormt værdsat, da deres hurtige svar ofte løser udfordringer før de bliver til 'større hovedpiner'.

I tvivl om de er 2* værd
Har gennem et par måneder forsøgt at skifte til Billy fra anden udbyder.
Det viste sig at være spild at tid og penge, jeg forstår at funktioner koster, men det hjalp ikke at betale.
Fik aldrig bankafstemning til at virke, på trods af adskille forsøg, end ikke opkald til supporten løste problemet. På trods af adskillige forsøg på at forbinde via Ageras så lykke det kun at få saldo på konto ikke posteringerne.
Enden på mit abb. hos Billy kom da jeg blev opmærksom på at der ikke kan oprettes købsbilag uden at kunden er oprettet som leverandør. Dvs. at når man handler i en butik og scanner sin bon ind. Så skal man oprette kunden i ens kartotek :-( Når jo, man kunne som supporten oplyste bogføre det direkte i kasseklade men som Billy selv beskriver så bør bogføring i kasseklade kun udføres af ERFARNE brugere aka bogholdere som jeg ikke er men er enkeltmandsvirksomhed. Eller som en transaktion (hvilket jeg hverken fik instrukser om hvordan det skulle gøres. Jeg fandt heller ikke vejledning på nettet om hvordan det skulle gøres)
UPDATE
Supporten har sendt mig billeder som beskriver hvordan man kan bogføre transaktioner. Det virker ret ligetil. Så mangler de bare at få Ageras til at fungere.
Jeg kan derfor på ingen måde anbefale Billy, da det er for dårligt et system. Nok er prisen billig, men kvaliteten er slet ikke berettiget til det.
Men de får 2* fordi supporten, hjalp med at konvetere kundedatabase om så den kunne uploades og fordi de forsøgte via tlf. support (som jeg i øvrigt ikke måtte bruge da jeg ikke var "plus" kunde. men de valgte at give mig hjælp, som så desværre ikke løste bankafstemnings problemet.
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Billy:)
Jeg kom til at tilmelde mig et abbonoment som kostede jeg en del penge.
Det var en fejl og jeg fik ikke brugt mit plus abbo, idet
jeg ikke var klar over det.
Jeg fik pengene retur uden problemer og en helt fantastisk service oplevelse! Overgår mine bedste kundeservice oplevelser ever :)
Tak!