Vi skulle bruge en API konto ifm. udvikling af integrationer til Billys. Jeg fik svar på under en halv time og tildelt en gratis integrationskonto. Hos nogle af Billys konkurrenter, fik vi indl... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Gratis og brugervenligt regnskabsprogram. Du kan let sende fakturaer, uploade kvitteringer fra din smartphone og afregne moms med ét klik. Vi har gratis support alle ugens syv dage både på chat, telefon og mail, og du kan prøve regnskabsprogrammet gratis i 30 dage.
Gratis support alle ugens dage fra 7-22 Vores rådgivere i supporten sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 7-22 alle ugens syv dage på både chat, telefon og mail, så du kan få fat på os, når du har behov for det. Vi tilbyder også en lang række hjælpeartikler og videoer, som guider dig gennem hele din bogføring.
Tag dit regnskab med på farten
Med vores mobil-app kan du bogføre og sende fakturaer på farten, så du altid har overblik over din økonomi. Du kan sende fakturaer, når du står overfor din kunde, tage billeder af dine kvitteringer og uploade dem direkte til dit regnskab, så de med få klik bliver bogført med det samme.
Bogfør automatisk løn og salg
Med mere end 60 integrationer, kan du integrere Shine Regnskab til dit lønsystem, din webshop eller dit kassesystem og automatisere din bogføring. Det sparer dig for timevis af manuelt tastearbejde og bøvlede regler om bogføring af løn, moms og meget andet. Den dyrebare tid kan du i stedet bruge på at drive din kerneforretning.
Og meget mere...
Shine Regnskab hjælper dig ikke blot med at spare tid og automatisere din bogføring, men tilbyder også en lang række fordelagtige funktioner.
Forestil dig eksempelvis at få udarbejdet dit årsregnskab eller selvangivelse helt automatisk gennem din regnskabsdata. Du kan også afregne moms med et enkelt klik og designe personlige fakturaer nemt og hurtigt, som passer præcis til din virksomheds identitet.
Fiolstrӕde 17B, 1171, København K, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Nemt og let tilgængelig program. Og chatten fungerer perfekt.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg fik hurtig kontakt; skulle have MP+ bankintegreret
Det gik fint. Har fået interesse for noget mere; eks bogholderi så det bliver nok det næste.
Jeg har kun et lille bitte firma. Måske kan jeg komme til at spare ekstern bogholder og revisor

Besvarelse fra Shine Regnskab
Billy svarede på mit spørgsmål prompte og jeg er glad for at besvarelserne er personlige og ikke ai generede.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Det er altid en god oplevelse at få support fra Villys dygtige team, og jeg er glad for at køre mit regnskabsprogram hos dem.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Billy. Du er altid god til at hjælpe og giver en god behandling. Man føler sig taget seriøst, og der er ro, nærvær og professionalisme hele vejen igennem.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Tak for hurtig og nyttig hjælp som nybegynder betyder det alt ☺️

Besvarelse fra Shine Regnskab
At jeg kunne tale med en person og vi fik løst problemerne.

Hurtig hjælp via chatfunktionen og jeg fik svar på mine 1000 spørgsmål

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg havde en søndag eftermiddag brug for en hurtig løsning og fik lynhurtig og super god hjælp via Jonas i chatten. Tak!

Besvarelse fra Shine Regnskab
Fungere ikke så godt mere
Har brugt dem i ca. Et halv år
Og har været super glad for deres hjælp men de sidste par måneder jeg har haft fat i dem virker det som om nogle af deres medarbejdere ikke rigtig har styr på det. Det ene gang jeg havde nogle spørgsmål om hvad jeg skulle sætte udlæg ind som og han fortalte mig hvordan jeg skulle gøre. Så nu hvor der skal laves regnskab. Viser det sig at det hele var forkert og det direkte er ulovligt det som han sagde jeg skulle gøre. har så nu måtte rette alle bilag :-(
har i dag først talt med en medarbejder der siger at jeg formentlig ikke har revisor pligt. Men at jeg nok lige skulle tjekke det med skat, for det er kun dem der kan se det . De kunne ikke hjælpe med det. Som siger at det kan dem der laver regnskab se?? Og virk. Så har jeg har haft fat i virk. Dk. Som kunne fortælle mig at jeg ikke skulle have en revisor. Så jeg havde fat i en anden medarbejder hos Billy som ikke kunne hjælpe med at rette det og skulle prøve at skrive til hans chef.
Når man så spørger til om der er styr på det nu. Siger de at det burde køre nu. Men at jeg nok lige selv skal holde øje med det. Men kan ikke fortælle hvor og hvad jeg skal holde øje med??
Så tænker det kunne være rart med en vokse derinde. Så man har noget at forholde sig til :-)

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg har fået en enormt god og tålmodig hjælp fra Billys ansatte - særligt Jonas - med de problemer og spørgsmål, jeg har haft. Kan klart anbefale Billy til andre!

Besvarelse fra Shine Regnskab
Fantastisk kundeservice. Peter var sku en champ og fik klaret alt gnidningsfrit. Tusind tak for hjælpen, Peter!

Besvarelse fra Shine Regnskab
Super nemt og overskueligt regnskabssystem og super kundeservice

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg bruger det til mit drift og holding selskab, og er overordnet godt tilfreds.
Fordele:
Let at bruge
God support
Driftsikkert
Ulemper: (derfor ikke 5 stjerner)
Ingen løbenummer på tilbud lig faktura (stor mangle som Dinero faktisk har)
Meget få wizard som kan hjælpe med at lave de mest almindelige opgaver, f.eks. bogfør flyt af penge mellem selskaber, bogfør privat udlæg, osv
Skabelon til faktura og tilbud er svær at bruge og noget mangelfuld

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg har brugt Billy i snart 10 år, og systemet har løbende udviklet sig på en måde, der ikke bare følger med tiden, men ofte ligger et skridt foran det, man forventer. Det bedste ved Billy er den hurtige og imødekommende kundeservice. Senest fik jeg virkelig god og tålmodig hjælp af Melik til at få synkroniseret flere bankkonti til afstemning i systemet.
En klar anbefaling herfra.