Vi skulle bruge en API konto ifm. udvikling af integrationer til Billys. Jeg fik svar på under en halv time og tildelt en gratis integrationskonto. Hos nogle af Billys konkurrenter, fik vi indl... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Gratis og brugervenligt regnskabsprogram. Du kan let sende fakturaer, uploade kvitteringer fra din smartphone og afregne moms med ét klik. Vi har gratis support alle ugens syv dage både på chat, telefon og mail, og du kan prøve regnskabsprogrammet gratis i 30 dage.
Gratis support alle ugens dage fra 7-22 Vores rådgivere i supporten sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 7-22 alle ugens syv dage på både chat, telefon og mail, så du kan få fat på os, når du har behov for det. Vi tilbyder også en lang række hjælpeartikler og videoer, som guider dig gennem hele din bogføring.
Tag dit regnskab med på farten
Med vores mobil-app kan du bogføre og sende fakturaer på farten, så du altid har overblik over din økonomi. Du kan sende fakturaer, når du står overfor din kunde, tage billeder af dine kvitteringer og uploade dem direkte til dit regnskab, så de med få klik bliver bogført med det samme.
Bogfør automatisk løn og salg
Med mere end 60 integrationer, kan du integrere Shine Regnskab til dit lønsystem, din webshop eller dit kassesystem og automatisere din bogføring. Det sparer dig for timevis af manuelt tastearbejde og bøvlede regler om bogføring af løn, moms og meget andet. Den dyrebare tid kan du i stedet bruge på at drive din kerneforretning.
Og meget mere...
Shine Regnskab hjælper dig ikke blot med at spare tid og automatisere din bogføring, men tilbyder også en lang række fordelagtige funktioner.
Forestil dig eksempelvis at få udarbejdet dit årsregnskab eller selvangivelse helt automatisk gennem din regnskabsdata. Du kan også afregne moms med et enkelt klik og designe personlige fakturaer nemt og hurtigt, som passer præcis til din virksomheds identitet.
Fiolstrӕde 17B, 1171, København K, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Fik et kompetent svar på mine spørgsmål ! Peter hjalp mig til UG med mine udfordringer. Da jeg er relativ ny i Billy's, kan de være udfordrende når man ved hvad man skal have udført, men ikke lige kan finde de rigtige knapper. Peter gav mig ro i maven, og jeg ser frem til at bruge systemet fremadrettet :-)

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg fik super hjælpesom - og kompetent hjælp af Melik da jeg selv havde lavet en bommert i mit regnskab

Besvarelse fra Shine Regnskab
hurtig og effektiv support har kun godt at sige

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg er meget tilfreds med Billy. Jeg har en gratis konto til min "hobby" virksomhed, hvor jeg nemt kan styre alting.
Support er god og der er gode webinarer omkring de ting som man har brug for hjælp til.
Kan kun anbefales herfra

Besvarelse fra Shine Regnskab
Medarbejderne gør en kæmpe forskel. Billy er nok ikke meget bedre end så mange andre systemer. MEN supporten, især den menneskelige, er uovertruffen. Hjælpsom OG hurtig. Fantastisk

Besvarelse fra Shine Regnskab
Programmet er glimrende starterprogram og med de indlagte muligheder for tillægsmoduler, kan også en del lidt større virksomheder være godt hjulpet. Jeg kunne godt bruge lidt flere mulige bogføringer i den gratis version, da også små firmaer kan have mange transaktioner.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg har lige oprettet mig og ind til videre,- med de spørgsmål jeg har haft og selve systemet, har jeg ikke noget at klage over.
Super nemt system 👍

Besvarelse fra Shine Regnskab
Utrolig behagelig og tålmodig rådgivning.
Pædagogisk og imødekommende og meget kompetent i programmet Billy.
Det eneste ærgelige var at vi ikke nåede helt i mål med det jeg ringede for, men jeg fik god vejledning til hvordan jeg kommer videre med min revisor.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Lækkert regnskabsprogram som er let at bruge.
God service ved spørgsmål fra Melik

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg skulle bruge mulighed for at sende en rykker 1 på et girokort og havde oprettet en profil hos Billy gratis for op til 3 faktura. Rykker skal laves som abonnement basis og det krævede lidt ekstra opkobling.
Det klarede Marcus lige. Fedt det kom på plads. Flotte Faktura i øvrigt. Alle oplysninger i en lækker dynamisk oversigt. Også rykkerne.