BilligSolbrille.dk Anmeldelser 123

4,6

Jeg bestilte et par solbriller, fik faktura på køb og besked om afsendelse. Jeg modtog aldrig noget fra distributør, i dette tilfælde, Bring - så jeg kontaktede billigsolbrille.dk og fik svar på min... Se mere

De 2 runde solbriller jeg bestilte er gode (især til prisen), men på Clubmaster udgaven (i mørk woodlook) sider “glasset” meget tæt mod midten, er ret smalle og sidder strammere sammenlignet med de ru... Se mere

Købte et par nat kørebriller og de er bare gode, de blev pakket hurtig og kom, de var dog ikke helt fine en gummi som sad skævt og desværre dom ikke kunne rettes, men de sendte et par nye og havde de... Se mere

Købte to gule sikkerhedsstropper, der sidder fast på brillestellet med to gummiringe. God hjemmeside. Nem at bestille. Sidste stjerne er hjemme, hvis leveringen var lidt billigere. Købte for samlet... Se mere

1. Solbrillebutik

Vi er en webshop der sælger billige solbriller, briller uden styrke og tilbehør hertil. Vi vægter hurtig forsendelse og god kundeservice højt. Vi sælger kun CE godkendte solbriller med UV filter. Har du nogen spørgsmål så kontakt os venligst.

4,6

I starten fik jeg ikke en automatisk…

I starten fik jeg ikke en automatisk ordrebekræftelse, men efter lidt undersøgelse var det et problem med @hotmail emailadresser. Jeg fik mine solbriller, i rigtig fin kvalitet i forhold til den særdeles billige pris. Smarte briller som passer rigtigt godt. Begge par er dog forholdsvis tunge at have på i længere tid, og gav mig "phantom briller" i flere dage efter. Men super briller til prisen, det er helt sikkert

30. juni 2021

Tilfreds kunde

Billige solbriller og super kundeservice! :-)

10. juni 2021

Besvarelse fra BilligSolbrille.dk

Tusind tak for din gode anmeldelse Patrick.
Det betyder meget for os at du brugte din tid på at skrive en anmeldelse her.

Rigtig god aften.

Virkelig dårligt kvalitet!

Virkelig dårligt kvalitet! De gik hurtigt i stykker

8. juni 2021

Hej Nikolai
Ærgerligt at de er gået i stykker, jeg vil meget gerne høre mere om hvordan de er gået i stykker. Vi har ikke modtaget din reklamation på mailen men kun din anmeldelse her på trustpilot. Skriv gerne til os så mailen og send et billede af dine solbriller som er i stykker så vi kan behandle din reklamation.
Generelt set er det ikke dårlig kvalitet i dette prisleje, og vi har meget få reklamationer. Men selvfølgelig kan der være defekte solbriller engang imellem. Dette er selvfølgelig beklageligt, og vi returnerer altid pengene hvis det er produktet der har været dårligt produceret og derfor er gået i stykker deraf.

Jeg håber at høre fra dig.

GOFin

God tid på forsendelse

22. april 2021

Den sætter vi pris på.

Super god service

Super god service, svare med det samme på beskeder fordi jeg søgte nogle solbriller som var udsolgt.
Levendøren bestilte flere med det samme, vendte tilbage da de var online på siden igen.
Ikke sidste gang jeg handler der 🙂🙌🏽

19. april 2021

Mange tak for din gode anmeldelse.
Dejligt at du gad at bruge din tid på at anmelde os her.
Skønt at vi kunne få de solbriller hjem som du søgte og dejligt at høre at du er tilfreds med vores service.

Tak for at handle hos os og rigtig god dag til dig.

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi sætter stor pris på at du gad at anmelde os her.
Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med dit køb.

Tiptop oplevelse

Godt, overskueligt og billigt udvalg.
Hurtig levering.
Vare, der svarer til beskrivelse og billede.
Tiptop købsoplevelse.

10. april 2021

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi sætter stor pris på at du gad at give os en 5-stjernet anmeldelse.
Vi er også rigtig glade for at du er tilfreds med dit køb, vores udvalg, levering og webshop.

BilligSolbrille.dk

Jeg har de sidste mange måneder ville…

Jeg har de sidste mange måneder ville investere i et par solbriller, som jeg har været på udkig efter, men desværre de alt for høje priser på markedet fik mig lidt fra det.
Men tilfældigvis ved en søgning fandt jeg frem til Billigsolbrille- som har et okay udvalg af designer briller, hvor jeg synes udvalget er helt ok.
Vi blev helt overrasket over priserne, og skyndte os at bestille 6 par solbriller til vores familie.
De blev bestilt mandag, og jeg modtog dem onsdag. Utrolig hurtig levering, samt en utrolig god service. Kunne jeg give 10 stjerner, så havde de fået alle 10!

Jeg bestiller igen - så snart der skulle være mangel.

7. april 2021