De 2 runde solbriller jeg bestilte er gode (især til prisen), men på Clubmaster udgaven (i mørk woodlook) sider “glasset” meget tæt mod midten, er ret smalle og sidder strammere sammenlignet med de ru... Se mere
Købte et par nat kørebriller og de er bare gode, de blev pakket hurtig og kom, de var dog ikke helt fine en gummi som sad skævt og desværre dom ikke kunne rettes, men de sendte et par nye og havde de... Se mere
Købte to gule sikkerhedsstropper, der sidder fast på brillestellet med to gummiringe. God hjemmeside. Nem at bestille. Sidste stjerne er hjemme, hvis leveringen var lidt billigere. Købte for samlet... Se mere
Vi er en webshop der sælger billige solbriller, briller uden styrke og tilbehør hertil. Vi vægter hurtig forsendelse og god kundeservice højt. Vi sælger kun CE godkendte solbriller med UV filter. Har du nogen spørgsmål så kontakt os venligst.
Service
Jeg bestilte et par solbriller, fik faktura på køb og besked om afsendelse. Jeg modtog aldrig noget fra distributør, i dette tilfælde, Bring - så jeg kontaktede billigsolbrille.dk og fik svar på min henvendelse omkring fragt, inden for 10min. Det måtte være en fejl fra Bring's side. Jeg modtog mine solbriller igår, som lever 100% op til forventningerne.
Jeg handler her trygt igen!
Der var hurtig levering
Der var hurtig levering. Da det ene par af solbrillerne ikke passede blev de sendt retur.
Firmaet var hurtig til at reagere og tilbage betale pengene.
Fin behandling hele vejen.
Modtaget briller det er super!
Rigtig gode solbriller
Rigtig gode solbriller til en virkelig fornuftig pris som sendes hurtigt.
God brille til prisen
Jeg fik det købte leveret hurtigt og…
Jeg fik det købte leveret hurtigt og tilfredsstillende
Kan anbefale🌞🕶️
Jeg kan 100 procent anbefale denne hjemmeside. Leveringstiden er rigtig hurtig!😃 og brillerne er så smukke og god indpakning så der er en meget lille sandsynlighed for der sker noget med brillerne😎 og så er det også bare mega god kvalitet😍🌞🕶️
Super god betjening,og hurtig levering
Super god betjening,og hurtig levering.
Godt brille etui.
Fin og hurtig service
Rigtig god service
Hurtig ekspedition og fin vare😊
super hurtig hander og modtage kort…
super hurtig hander og modtage kort efter :-)
men dsv er ur værktøj ikke for prof så jeg søge andre :-)
Fine vare og hurtig levering
Fik ikk det jeg havde bestilt
Fik ikk det jeg havde bestilt . Selvom jeg havde bestilt det , og det var på lager da jeg bestilte og betalte .

Besvarelse fra BilligSolbrille.dk
Det nogle fine arnante briller